- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkxdn
őstag
válasz
szilasz007 #499 üzenetére
Ezekre lenne a tapipad nem? Vagy ilyenkor nem használható?
-
szilasz007
aktív tag
Heroic Game Launcher: Epic & GoG kliens.
Felteszed, hozzaadod, mint non-steam app, elinditod. Konyvtarbol telepit, majd edit wine config alatt kivalasztod a megfelelo protont es indul is az epic alol telepitett jatek.
Konzolos modban eger az a tapinyali... scrollozni meg nem jottem ra hogyan lehet a beallitasokban e nezetben... viszont jatekot elinditani siman.
Az biztos, hogy ha ki akarja az ember hasznalni a gepet, akkor billentyuzetet, egeret valamilyen modon melle kell varazsolni.
-
zkxdn
őstag
válasz
errorcode06 #496 üzenetére
Lemondod és megy sorban a kövinek vagy továbbadod valakinek itt a topikba l. Pl egy szegény after Q3masnak (mint én
)
-
szilasz007
aktív tag
válasz
errorcode06 #496 üzenetére
3 nap utan megy a kovetkezonek. Viszont itt paran szerelmet vallananak neked, ha megvenned es tovabb adnad :p
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Megjött nekem is az értesítés a 256-os verzióhoz.
Ezt át lehet adni, vagy így jártunk ha valakinek nem kell? -
szilasz007
aktív tag
Hát igen. Nem Scotty sugározta le az ajtóm elé és a GLS-es levélben is a házszámhoz írtak egy 0-t, szerkezteni nem lehetett, mert rossz a pin... de a lényeg a logisztika legalább ment.
A gép meg eddig tökéletes. Stable ágon MST-s monitoron keresztül két monitort gyorsabban felismert és kilőtt, mint a céges HP-n az Ubuntu.
Az Acer 12-1-es dockot ajánlom [link] . Tökéletes. HDMI-n, DP-n keresztül ment rajta minden, USB-s keresztül a billentyűzet is ment alapból. Persze van olcsóbb is, de ha két monitor egyidejű használata szempont....
Gyakorlatilag össze-vissza ment rendesen, kezelte a képernyő váltásokat.
1 cumi volt, miután visszaváltottam gaming módra, monitorra tette ki a képek kretén felbontásban. Ott egy hard reset kellett neki, hogy képes legyen használni a beépíttetett. Lehúzva-visszadugva utána minden sötét volt.Játékok terén azért sok minden megy, Nem vizsgált játékok terén bepróbáltam a P4Ultimaxot... ott a háttérben volt apró villódzás, de még így is játszható volt. Több más apróbb cím gond nélkül ment. Vicces látni, mikor írja alul a steam startup scriptet, hogy telepíti a DirectX-et és társait...
Profile szerkesztésbe 3x elakadtam, konkrétan beállt az egész, azt B-vel kellett visszaváltanom...
Szóval igen. Ehhez azért el kell a PC-s mentalitás, a bütykölés vágya, meg az hogy elfogadd, itt-ott nyers. Másott meg a vezérlés séma beállítása fog szórakoztatni.
Ez jóval többre képes és jóval többet is tud, mint egy Nintendo Switch...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szilasz007 #492 üzenetére
A GLS követési rendszere mostanában egy vicc.
-
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007 #492 üzenetére
Vannak akkor gondok, bár nem érzem úgy, hogy ma ez már megjönne, de reménykedni lehet.
-
Szerintem nyugi, még 1-2 nap amíg a magyar GLS megkapja.
Nekem a március 15. ünnepek miatt hétfő->következő szerda alatt ért ide.Más:
Utolsó beta verzió javította az el nem induló játékok hibáit. Wicther 3 medium-high szalad szépen, 3-4 óra játékidővel 30 FPS lockon.
Már csak a dokkolós kijelző kezelést kell rendbe rakni, aztán nálam más gubanc nincs épp. Most az van ha lehúzom dokkról kell egy sleep-awake-sleep-awake, hogy a saját kijelzőn legyen a képe -
abydos
aktív tag
Felhívtam a GLS-t, hogy kb mikorra várható. Az ügyintéző szerint a feladó nem adta át a csomagot még, így a feladóra kell várni.
Valahogy nem az ügyintézőnek hiszek, mert akkor itt ez mit követne?
Szóval nem lettem beljebb, sőt, már azt se tudom, megvan-e még a csomagom, pedig nagyon-nagyon várom már..... -
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007 #486 üzenetére
Azt vágjátok, hogy egyikőtök sem nyugtatott meg
-
abydos
aktív tag
válasz
egyedülülő #475 üzenetére
Uh, az már más tészta
-
XBox Cloud tutoriál SteamOS-hez, teljesen funkcionális.
-
válasz
szilasz007 #479 üzenetére
Én nem is vagyok csalódott, azt várom hétvégén legyen időm gépeket pakolni. Asztali TV mögé, PS4 hálóba, meg lesz a maga helye mindnek
Aztán majd kiderül desktopnak mennyire válik be, sztem jó lesz, debiant tolok másodlagos laptopon évek óta KDE-vel, nincs túl nagy difi netezős használatra.
-
szilasz007
aktív tag
Nekem mar az onmagaban magic, hogy full PC-s jatekokat kepes futtatni kezemben egy kutyu, tobb, mint 5 percen at. 2-8 ora erre, elsokorben mar onmagaban magic.
Az meg, hogy PS3-at is kepes emulalni... ez mar onmagaban is bamulatos, hogy mennyire fejlodtek a processzorok.
God of War kezedben... ami nagy konzolon futott eredetileg... szerintem ez mar onmagaban egy hatalmas ugras. -
válasz
egyedülülő #473 üzenetére
De addigra talán egy kevésbé beta verziót kapsz szoftveresen.
Én totál nem picsogásból mondom, mert mindenből beta van fent (win, miui), nagy a tűréshatárom, de azért vannak update-ről update-re anomáliák.
Pl. most egy csomó játék csak desktop módban indul el, ami előtte ment gaming módban is
Az akksi sztem sokaknak csalódás lesz, mivel nálam inkább lakáson belüli dögléshez kell, így nem prioritás, de aki 7-8 óra AAA címekre tippelt, annak gond lesz. -
abydos
aktív tag
válasz
egyedülülő #473 üzenetére
Ha Q3-ra megkapod, nem is kell akkor olyan sokat várnod. Nekünk a rendeléstől számított 5 hónapot ígértek először, majd bejelentették, hogy bocsi, még több, mint egy negyed évet csúszik, szóval ne gondolkozz rajta, rendeld meg (vagy tartsd meg a rendelésed) és ha akkor már nem kell, akkor majd lemondod.
-
egyedülülő
őstag
Némileg elment a kedvem attól, hogy Q3 után elérhető a tendelésem. Mindenki már játszik, telepít, próbálgat. Aztán nézegetem a notebook árakat és mindig oda lukadok ki, hogy még mindig ez a legjobb ár/érték arányú cucc, ha mobil, hordozható pc hardvert szeretnék,amivel játszani is lehet. Remélem a Windows dual boot megoldott lesz normálisan mire megkapom. Nem szeretném letörölni a steam os-t miatta, de a windows nekem must have lenne rajta. Szóval várok.
Még nyereszkedni sem tudnék, mert mire megkapom már kutyát sem fogja érdekelni. -
zkxdn
őstag
Ha jól látom már vannak Steam Deckek aprón...szép árakkal
-
Az első nem működő game nálam a Little Nightmares. Elvileg kompatibilis, lehet csak a beta szoftver az oka, de dokkolóhoz meg az kell. Elindul, aztán kilép. Néztem pár eltérő Proton verzióval, de semmi.
Hadest toltam, arra baromi kényelmes, pedig idáig ilyen játékok felé se néztem (ezer éves CS-s vagyok + TPS-ek amiken éltem kb.). Lehet ez a kütyü kinyit nálam pár új dolgot, már megérte.Memóriakártyát elkezdek rendelni sztem, 512-es tárhely + 128as kártya lassan tele, és egy 100 gigás cucc sincs fent még. Btw Devil May Cry 5 akciós, ez se volt a stílusom eddig, de most kezdünk barátkozni.
-
Roxaar
tag
válasz
szilasz007 #465 üzenetére
G5 dock nem fog működni nekem is olyan van (céges) de nem ismerte fel. Belassult a Deck mint ami haldoklik még egy steam os reinstalt se tudtam elvégezni vele . Se billentyűzet se egér se pendrive nem ment.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam egy Ugreen 7in1 van úton. 100W Power Delivery. Remélem nem lesz baj vele. Nekem eddig nem volt gondom a Ugreen cuccokkal. Ha közben kijön a gyári dokkoló, úgyis pluszban megrendelem. Mellé később jön majd még egy GaN charger. A billentyűzet+egér páros már megvan. Rapoo 9300M
-
szilasz007
aktív tag
Oh igen. Ezt is olvastam pl az iTec dockoknál. Egy szundi azt lehet mindent újra dugni. Azért ez könnyen tud drága próba játék is lenni. Most azért nem akartam egy HP G5 Dockra rácuppanni előre... 25 az épp a lélektani tesztelős játszós határ nálam...
Azt jovoheten kiderül mennyire általános ez... -
válasz
szilasz007 #463 üzenetére
A baseus 10ezer körül volt de ahhoz táp nincs.
A Dell drága mondjuk, csak a vicc hogy a 90W-os tápjára azt írja csak lassú töltést enged vele
Szoftveren van mit csiszolni még, a monitor váltogatás után egy sleep-wakeup kell, hogy a saját kijelzője feléledjen.Most Mudrunnert néztem, majdnem tele akksival 30 FPS 5 óra, Snowrunner 70 százalékos akksival 30 FPS kb. 3 óra.
-
szilasz007
aktív tag
Közben felébredtem és lemondtam azt az amazonosat. Nagyn tetszett, de közbe eszembejutott az amcsi villa és a 110V... Nem akarok lutrizni egy esetleg csak 110V-s táppal.
Most egy Acer 12in1 dongle lesz első körben... Viszont van itt káosz. Cikkekben olyan hubokat javasolnak, amiknél írják, hogy thunderbolt kell és hogy linux nem támogatott...
Amit írtál hubok terén kicsit megijesztett. Remélem nem kell majd külön vezetni itt egy kompatibilis hub listát a végén... -
Pár dolog:
dokkoló csak beta verzióval megy nálam, a stable nem adott ki képet egyikre se ami itthon van (Dell WD15 meg egy baseus 8in1 rettenet). A beta is második kijelzőnek allítja be, cserébe a deck képernyőt kikapcsolja teljesen és az az elsődlegesDe át lehet lőni így is.
Flatpack részen fontosabb appok ott vannak, simán telepíti, netezős gépnek baromi gyors, yt, spoty, irodai szemetek sima ügy (ok tudom lassan egy közepes mobilnak is).
Támogatott játékok mind mennek szépen, grafikához nem nagyon nyúltam, de próbából nézegettem, ekkora kijelzőn a medium-high között nehéz látni bármi difit.
30 FPS sok esetben duplázza az akksi időt, Euro Truck Sim. 2 60 FPS limittel 2.5 órát írt, 30 FPS limittel 4.5-et. Alacsony gépigényes játékok 7 óra körül (Broforce pl.). Fényerő ehhez 3/4 alatt valamivel autómata módban.
Próbáltam a gyro aim-ot CS-ben, hát ehhez újra meg kell tanulni játszani
De nálam így az asztali gép megy a TV mögé, ez meg felváltva a cégessel dokkolózik. -
szilasz007
aktív tag
Replikator teren dontesre jutottam. Nalam ez lett a befuto: https://www.amazon.com/gp/product/B09QSZZL83
Ez persze sokkal tobb, mint az amugy teljesen megfelelo Alzas megoldasok.
En erre szep kenyelmesen kiepitem a 2 monitoros home office kornyezetemet is, azt csak cserelgetem a laptopot, decket, ahogy kell.Keresgelve, itthon, olyan replikatort ami ket monitort tamogat, elfogadhato minosegbe, hat, nehez volt talalni.
Ma nekem is feladtak. GLS. Jovoheten remelem egy hatalmas nerdgasm-al fog kezdodni a hetem
-
Meghozta a GLS, így nagyon gyorsan:
Könnyebb, mint vártam, venti kicsit visítós, kijelzőnek szép a képe, full magyar a felület.
Játék 2 perc volt eddig, de szerintem jó lesz ez. 300+ játék használható a könyvtáramból, és 2 restart között is nőtt a számSzép nagy amúgy a masina, szélesebb mint a céges 13 colos dell.
-
abydos
aktív tag
Végre feladták a 64 Gigás csomagom, hétfőn kaptam a mailt, hogy megvehetem, remélem még a héten a kezemben tarthatom.
A rendelésem amúgy 2021. júl. 16., 21:21 volt, rohadtul be volt halva a Steam, szóval csak itt görcsöltem a gép előtt, hogy végre működjön a rendelés leadása, így kerültem be a 3. körbe.
A különböző online kalkulátorok szerint amúgy a jövő héten vagy az utána való héten kellett volna, hogy mailt kapjak, szóval a kalkulátort figyelve, lehetséges, hogy egy-két héttel akár korábban is jöhet, de ez gondolom csak jóslás. -
kentucky
őstag
Alzapower USB-C hub szerintetek jó lehet a deckhez?
-
zkxdn
őstag
válasz
szilasz007 #450 üzenetére
Szerintem nem volt szarkazmus.
Tényleg nem pörög annyira a topik még.
Unboxing tényleg nem kell, de élménybeszámolók, hasznos infók (hol tartanak, mennyi idő alatt hozta ki a futár) stb simán jöhet. -
szilasz007
aktív tag
válasz
Cucuska2 #449 üzenetére
Nézd, Aki Q1 és várja, mint a manát, annak talán információ, hogy hol tartanak. Sőt. Q2-nek is érdekes lehet, bár remélem addigra lesz finomítás. Mert az azért elég csúnya gyomros (meg persze naiv feltételezés, hogy Q2 = április... lehet az június is...)
Abba viszont egyet értek, hogy az x+1. unboxingnak nem sok hírértéke van :p -
válasz
szilasz007 #447 üzenetére
Posztoljátok csak nyugodtan, ezen a ponton még nem vagyunk sokat, hogy hasznos beszélgetésbe rondítson be az élménybeszámoló, a csomag kibontása, hasonlók.
-
DuDieHUN
aktív tag
remelem, hogy az elso 24 oraban volt a legtöbb rendeles, es az augusztus 1-i megrendelésekhez gyorsan eljutunk
-
szilasz007
aktív tag
Megjött a várva várt levél. 512 GB-s.
2021. júl. 16. 19:13 rendelés.
Q1 lett az a Q1...
3. hétre eljutottunk a 13 perces rendelésekhez -
kriszpontaz
veterán
válasz
Cucuska2 #445 üzenetére
Nálam nem gamingre lesz, hanem Civil3D fusson rajta, és elégedett vagyok. Bárhol nyitnom kell egy rajzot, kéznél legyen. A gaming a linux alatt marad az én esetemben. Jobban tetszik a SteamOS, minden egyedi optimalizációjával együtt. Valamint megvárom a Win11 támogatást.
A billentyűzet+egér páros már úton, az ideiglenes dokkolóval együtt. -
Megjött LTT-től az első nagy teszt Windows alatt, és hát elég szar az élmény. Lényegében arról beszél, hogy minden handheldnél vannak Windows problémák, amit próbálnak orvosolni a gyártók, láthatóan Valve-nál viszont ez egyáltalán nem volt prioritás.
AMD sem adott ki jó teljesítményű Windows drivereket.
Az külön tetszik, hogy a Horizon Zero Dawn-ról panaszkodnak, ami nem is a Steam OS hibája, hanem AMD GPU-kon memory leakel. (A másik sztori az az, hogy a Protonban tettek bele Elden Ring specifikus optimalizációkat, amitől jobban fut, mint Windowson.)
-
kriszpontaz
veterán
Elérhetőek a Windows driverek, persze még nem mind. [link]
-
egyedülülő
őstag
Már nagyon jó gameplayek, tutorial videók vannak fent youtube-on. Még magyar vonatkozású is szerintem. Én már unalomig néztem őket. Ismerek minden beállítást, mit hogyan, csak gépem nincs.
-
válasz
GamrGarfield #436 üzenetére
Majd küldjetek képeket a totyikba, én Q2 vagyok, elcsorgatgatom itt a nyálam szívesen.
-
kentucky
őstag
válasz
GamrGarfield #436 üzenetére
4-5 nap.
-
GLS optimista, 17 órakor még Hollandiában volt a cucc, de jött a mail holnap tervezetten kihozzák
-
MrTwister
őstag
-
conexke
tag
válasz
egyedülülő #426 üzenetére
en 10 percel a meg jeleneskor rendeltem elö juli 16án és még email se jött de még szerencsére "Rendelésed várható elérhetősége: 2022 2. negyedéve " ezt irja ki
ahoz kepest hogy erkezesi sorrendben jonne az email -
Gerzsi
tag
válasz
egyedülülő #426 üzenetére
2021. Augusztus 9. -> After Q3
-
Zsoccc
senior tag
De ez biztos az előrendelésed alatt mutatja? Tehát ott van, hogy mikor rendelted elő az adott gépet, és alatta a 22 q3? Mert nekem 25-én arról az oldalról gyakorlatilag el is tűnt az előrendelésem, amikor megjött az email. Így nekem is már q3-at ír, de szerintem ez azokra vonatkozik, akik most rendelik meg a gépet. A legfrissebb hivatalos hír is arról szól, hogy ütemterv szerint haladnak és felpörgetik a gyártást.
-
vakablak93
őstag
válasz
egyedülülő #422 üzenetére
Azzal nem várok majd 2 hetet mint ezzel
-
egyedülülő
őstag
válasz
vakablak93 #421 üzenetére
Lehet most kéne előrendelni a Steam Deck 2-t.
-
vakablak93
őstag
válasz
egyedülülő #420 üzenetére
Mire elavul meg is kapjuk, hogy "ilyen volt a Steam Deck"
-
egyedülülő
őstag
válasz
vakablak93 #419 üzenetére
Majd 2023 ban visszatérünk rá.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
vakablak93 #412 üzenetére
Játékban még nem nagyon próbáltam, de az asztali módban jól használható, talán csak a bal oldalival nem mindig tökéletes a görgetés. Ja asztali módban ne ijedjetek meg amikor elsőre nem akar működni a touchpad, mivel azt mint egy irányítót kezeli, és be kell töltenie a steamnek hozzá, azon belül lehet finomhangolni is. De válaszolva a kérdésedre szerintem teljesen rendben vannak, nyilván méretükből adódóan vannak korlátok.
-
hszilard666
veterán
válasz
vakablak93 #414 üzenetére
Hehe, megértem!
Én értékelem a grafikát és a teljesítményt, tudok játszani a villamoson, és elfér a device a kabátom zsebében.
-
egyedülülő
őstag
Most kapok agyérgörcsöt! Engem is beraktak "after Q3" -ba.....hát azért ez így kezd sok lenni. Azt mondták pont, hogy felpörög a gyártás, erre tessék.
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666 #413 üzenetére
Nem gáz, sokszor félreértjük egymást
Arra a kis játékra mit mondasz amit a Valve a Deckhez készített?Ezeket nem láttam amiket sorolsz így nem tudom, a youtubeon a képernyőre irányított kamerával készült felvételekből meg nem ítélek, csak abból amiből személyes a tapasztalat.
Azok alapján még az oledes se kéne ha úgy adnák mint a series S-t hogy bútor TV melé 100 euró csak vidd már akkor se(azon legalább nyertem eladva
)
Szóval elfogadom hogy neked tetszenek.egyedülülő: üdv a klubban
-
hszilard666
veterán
válasz
vakablak93 #412 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam, örülök a portaloknak, kiváló címek, de én a half life szériával indítottam volna, sokkal mélyebb és érdekesebb mint a portal.
Én imádom a switchemet, nem egy powerhouse, de fut rajta a DOOM Eternal, a Crysis 1-2-3, a Burnout paradise, a witcher 3 és a skyrim is, ezek a címek a kedvenceim. Ha lenne rá GTA V, akkor nem is vennék decket.
Itt megjegyezném hogy egy pokoli csoda ahogy a Crysis 2-3 fut és kinéz ezen a 2013 as tegra SoC-n.
Nem hittem el amikor elsőre láttam.
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666 #409 üzenetére
Mert még mindig van aki nem játtszotta, mert nem PC-s vagy csak nintendós, ne feledd, a legnagyobb konzoleladó a nintendo, valamint miért ne?
Na meg mai mércével egyszerű grafikájú kis játék pont a nintendóra való, az AAA portok erőltetése helyett.
Volt szerencsém a hétvégén egy új Oled switchen megnézni hogy milyen rajta az Assasins Creed.....Azt mondtam LOL......Ami a Deck-et illeti: Engem is lenyűgöz hogy mit hoztak ki utólag a cuccból
, nem tudom emlékszel-e, de a legelején, az első bemutató teszteknél a Control a 30 fpst se tudta tartani és még láthatóan darabos most meg 60 körül császkál a tesztekben, néha még a felett is.
Az egyetlen ami miatt csorbul a szám hogy most látom hogy már nem Q2 hanem Q3 utánt ír nekem is
Ha valami miatt nem lesz Deckem, az az lesz hogy megunom a várakozást.Zsoccc: megkérdezhetem hogy mi a tapsztalatod a kis toupchpadokról a gépen?
Én kompletten a joyok helyett használnám + a 4 irányű gomb meg 4 gombbal, az egyik oka hogy tetszik az ez, hogy végre egy kontroller ami nem kényszerít az automata szédülés kapcsolók használatára. -
Zsoccc
senior tag
válasz
egyedülülő #407 üzenetére
A Horizon Zero Dawn akár még ultra beállításokkal is elfut, bár azzal azért be tud esni 30 fps alá. Én továbbra is nagyon megvagyok vele elégedve.
tomba: elvileg a mai napon is mennek ki q1 előrendelőknek emailek. -
zkxdn
őstag
Csekkoljátok a dátumokat mert frissítve lettek a későn rendelőknek : Q3, After Q3.
-
hszilard666
veterán
válasz
Cucuska2 #406 üzenetére
Tényleg, az is pokoli jól fut!
Amit nem értek az a Valve hordozható címekhez való hozzáállása:
Pár hete jelentették be a portal 1-2-t nintendo switchre. Csak azt nem értem miért. Miért portol a valve switchre 10 éves source játékot? Ha már a source engine működik a switchen akkor meg miért nem a Half-Life 1-2-t adja ki? Sokkal nagyobb "nyomatékkal" rendelkezik a HL mint a portal széria. Nem is értem. -
Nekem most jött az email, 7 perc késéssel foglaltam anno (512es).
-
válasz
hszilard666 #402 üzenetére
Én az RDR2-n csodálkoztam, hogy milyen jól megy.
-
kentucky
őstag
Nekem sajna RMA-ztatni kell a gépet, mert az egyik hangerő gomb nem mindig érzékel és az egyik joy néha akad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Notebook hibák
- Hogwarts Legacy teszt
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar - garancia ( 37)
- Asus ROG Strix Scar gamer laptop i7-7700HQ GTX 1050 4GB 16GB DDR4 256GB SSD 1000GB SSHD
- Acer Nitro V Gamer Laptop 33 hó digiprime garancia.
- Lenovo ThinkPad T570 i7-7600u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD
- GARANCIÁS Lenovo LOQ i5 13450HX/ RTX 3050 6 Gb/ 16Gb DDR5/ 500Gb M.2 SSD
- Macbook Pro Apple M3 16 , 18GB, SSD 512GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest