Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sati1984 #2803 üzenetére
Nekem 15-én jött a mail, aznap fizettem.
Steamen köszönték a vásárlást, rahedli steampont jóváírva.
Utána 20-án jött GLS-től a levél, hogy "TERVEZETT KÉZBESÍTÉS:2022. 09. 21.(Amennyiben partnerünk ma feladja a csomago(ka)t)"
Azóta semmi emil vagy értesítés.
Steamen tracking linket kaptam, amire kattintva azt látom, hogy:
21/09/2022 21:26 The parcel has left the parcel center. Germany Neuenstein
21/09/2022 21:20 The parcel has reached the parcel center. Germany Neuenstein
20/09/2022 18:54 The parcel has left the parcel center. Netherlands
20/09/2022 18:54 The parcel was handed over to GLS. NetherlandsI have a baaad feeling about this. - Asszem ebből leghamarabb csak hétfőn lesz gőzfedélzet.
-
-
Ez a nap is végre eljött. 10 perce jött a levél.
Két percen belül ki is fizettem. Indul a hosszú várakozás. -
TPU case-t használ valaki?
Project Killswitch-re ki tudja mennyit kell még várni. Az első blikkre elég megbízható toknak néz ki, de még csak előfoglalni lehet, és nem láttam konkrét árat sem rá...
Nézegettem ezeket a TPU case-eket, de tartok attól, hogy hamar egy lötyögő "szilikonbugyi" lenne belőle.
Valami védelmet kell majd tegyek a gépre az érkezés pillanatában egyből, mert rajtam kívül két kis krampusz feni a fogát rá és ami baleset ilyenkor megtörténhet, az megtörténik elég hamar.
-
Kérdés azokhoz, akik nem steam walletből fizették ki a decket
Milyen opciók vannak fizetésnél? (Átutalás bankszámláról van esetleg?)
Nekem van egy megtakarítás célból tartott eur számlám, amihez nincs bankkártyám. Szeretném erről kifizetni átutalással amennyiben lehet. Alternatívaként néztem PayPal-t is, de sajnos ott nem tudom hozzáadni a fiókhoz a számlámat, mert "Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat."
Steam walletet meg ha jól tudom, csak bankkártyával, vagy PayPal-lel lehet feltölteni.Köszi előre is!
-
Sziasztok!
Akinek már a kezében a deck és használ üvegfóliát megosztaná velünk a tapasztalatát?
Én egy 256-ospéldányra tettem a voksot és érdekelne hogy milyen lett az eredmény azoknál, akik pl. mattított üveget tettek a "fényes" kijelzőre.
Jó lenne ha össze tudnánk dobni egy ajánlott listát a különböző fajta üvegfóliákkal mindenki örömére.Tudom, még nincs sokunknak a kezében a gép, így nincs nagy merítés... De ha valaki talált valami jó vételt, esetleg van pozitív tapasztalata, szívesen fogadjuk.
-
Sziasztok!
Azokhoz intézem kérdésem, akik használnak windowst Deck-en, hogy 10-el vagy 11-el használják?
Személy szerint én desktopon és laptopon is használom mindkettőt, de még mindig a 10-es a preferált OS nálam.
Driverek, kompatibilitás, használhatóság tekintetében van valami különbség most a kettő között?
Én pl GOG és Ubisoft connect miatt tennék fel win-t. Tudom-tudom, a GOG-os játékaimat Heroic-kal is fel lehet tenni steamOS-re... Ubisoft kliens nem tudom, mennyire szépen megy proton-nal. -
Sziasztok!
05.23-n én is beneveztem egy 256-os példányra.
Reméljük, még idén megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest