Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Sziasztok!
05.23-n én is beneveztem egy 256-os példányra.
Reméljük, még idén megérkezik.
-
csendes tag
Sziasztok!
Azokhoz intézem kérdésem, akik használnak windowst Deck-en, hogy 10-el vagy 11-el használják?
Személy szerint én desktopon és laptopon is használom mindkettőt, de még mindig a 10-es a preferált OS nálam.
Driverek, kompatibilitás, használhatóság tekintetében van valami különbség most a kettő között?
Én pl GOG és Ubisoft connect miatt tennék fel win-t. Tudom-tudom, a GOG-os játékaimat Heroic-kal is fel lehet tenni steamOS-re... Ubisoft kliens nem tudom, mennyire szépen megy proton-nal. -
csendes tag
Sziasztok!
Akinek már a kezében a deck és használ üvegfóliát megosztaná velünk a tapasztalatát?
Én egy 256-ospéldányra tettem a voksot és érdekelne hogy milyen lett az eredmény azoknál, akik pl. mattított üveget tettek a "fényes" kijelzőre.
Jó lenne ha össze tudnánk dobni egy ajánlott listát a különböző fajta üvegfóliákkal mindenki örömére.Tudom, még nincs sokunknak a kezében a gép, így nincs nagy merítés... De ha valaki talált valami jó vételt, esetleg van pozitív tapasztalata, szívesen fogadjuk.
-
csendes tag
Kérdés azokhoz, akik nem steam walletből fizették ki a decket
Milyen opciók vannak fizetésnél? (Átutalás bankszámláról van esetleg?)
Nekem van egy megtakarítás célból tartott eur számlám, amihez nincs bankkártyám. Szeretném erről kifizetni átutalással amennyiben lehet. Alternatívaként néztem PayPal-t is, de sajnos ott nem tudom hozzáadni a fiókhoz a számlámat, mert "Csak magyar forintban vezetett bankszámlát csatolhat."
Steam walletet meg ha jól tudom, csak bankkártyával, vagy PayPal-lel lehet feltölteni.Köszi előre is!
-
csendes tag
TPU case-t használ valaki?
Project Killswitch-re ki tudja mennyit kell még várni. Az első blikkre elég megbízható toknak néz ki, de még csak előfoglalni lehet, és nem láttam konkrét árat sem rá...
Nézegettem ezeket a TPU case-eket, de tartok attól, hogy hamar egy lötyögő "szilikonbugyi" lenne belőle.
Valami védelmet kell majd tegyek a gépre az érkezés pillanatában egyből, mert rajtam kívül két kis krampusz feni a fogát rá és ami baleset ilyenkor megtörténhet, az megtörténik elég hamar.
-
csendes tag
Ez a nap is végre eljött. 10 perce jött a levél.
Két percen belül ki is fizettem. Indul a hosszú várakozás.[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
-
csendes tag
válasz Sati1984 #2803 üzenetére
Nekem 15-én jött a mail, aznap fizettem.
Steamen köszönték a vásárlást, rahedli steampont jóváírva.
Utána 20-án jött GLS-től a levél, hogy "TERVEZETT KÉZBESÍTÉS:2022. 09. 21.(Amennyiben partnerünk ma feladja a csomago(ka)t)"
Azóta semmi emil vagy értesítés.
Steamen tracking linket kaptam, amire kattintva azt látom, hogy:
21/09/2022 21:26 The parcel has left the parcel center. Germany Neuenstein
21/09/2022 21:20 The parcel has reached the parcel center. Germany Neuenstein
20/09/2022 18:54 The parcel has left the parcel center. Netherlands
20/09/2022 18:54 The parcel was handed over to GLS. NetherlandsI have a baaad feeling about this. - Asszem ebből leghamarabb csak hétfőn lesz gőzfedélzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest