- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
Valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy linux alatt hova kerülnek a steam mentések? Shenmue 3-ban sajna nincs cloud saving, így kézzel kéne átvarázsolni a mentéseket.
-
Peat;)
veterán
Epic klienssel mi a helyzet? Nincs új hír, lesz, van, vagy csak akkor lesz ha lesz win a gépre? Logikusan nézve a steamnek nem érdeke, de hátha.
-
vakablak93
őstag
válasz
kriszpontaz #390 üzenetére
Akkor ez meg is adja a választ a dologra, kamu volt a kínai videó amit láttam.
Zsoccc: köszi az infókat!
-
Zsoccc
senior tag
Néhány újabb észrevételt is megosztok, hátha valakit érdekel.
Az ellenőrzött játékoknál ugye azt írja, hogy az irányítás alapból a Deckre van kiosztva, tehát nem kell találgatni, hogy melyik gombra gondol a játék. Ez részben igaz, ugyanis az eddigi tapasztalat az, hogy a Steam controller kiosztást használják, ami annyiban tér el, hogy az L és R vállgombok ott Lb, Lt, Rb, Rt megkülönböztetéssel vannak ellátva itt meg L1, L2. Plusz a menü gombok is mások. Apróság, szokható, nyilván később lesznek valóban Deckes kiosztások.Másik, sokan féltek a microsd-től. Mivel én elég régóta switchet is használok, így ezzel kapcsolatban nem voltak félelmeim, szerencsére nincs is ezzel gond. Bár nincs összehasonlítási alapom az ssd-vel, de egyáltalán nem zavaróan hosszú a töltési idő, sd-ről sem. Bár tény, hogy a jelenleg elérhető egyik leggyorsabb kártya van benne, nyilván erre azért érdemes figyelni.
A tokot korábban elfelejtettem említeni, nagyon minőségi, nem alibiből van hozzá. Kérdés, hogy a keményebb részek esetleg az idő során mennyire törnek meg benne, de jelenleg nagyon jó. Külön jó pont, hogy a töltőnek is van benne hely.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
vakablak93 #387 üzenetére
Korábban 1-2 kínai (franc se tudja igaz-e vagy kamu) vidit láttam youtubeon ahol már rá volt pakolva a win10.
Sok helyen volt már telepítve, telepíteni lehet, csak se VGA driver, se Wifi, se semmi, úgy meg sokat nem érsz vele. -
hszilard666
veterán
válasz
Jó hogy mondod, el is felejtettem, nem szabvány hardver van benne, hanem új gen AMD, ha jól tudom ehhez hasonló cucc még nincs PC-ben, szóval lehet hogy nem 1-2 hét míg lesznek hozzá driverek.
-
válasz
A Wine (és a Proton) nem emulátor, natívan fut Linuxon is DirectX.
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666 #386 üzenetére
A Valve ugyan megígérte az elején a windows kompatibilitást, viszont ez egy elviekben másutt nem létező APU, fene se tudja az Amd ad-e majd ki rá drivert...
Korábban 1-2 kínai (franc se tudja igaz-e vagy kamu) vidit láttam youtubeon ahol már rá volt pakolva a win10.
Egy két játékra emlékszem csak de azok picit több fpsel mentek mint Linux alatt, gondolom mivel nem ment semmilyen emuláció a háttérben...Én nem félnék a helyedben, valszeg pont a Linux ami negatív ha játékteljesítményről van szó.
Zsoccc: Gratula a géphez! Sok játékórát a kicsikéhez!
És köszi a bezsámolót. -
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.
-
Zsoccc
senior tag
Az első tapasztalatok nekem eddig nagyon pozitívak.
A hardver méretéhez képest szerintem bitang jó, igaz még csak a Detroit és a Horizon lett kipróbálva, de azok nagyon szépen futnak rajta. A fogása nekem bejön, talán az l1, r1 vállgombok amik nem igazán esnek a kezemre.
Nehéznek egyáltalán nem érzem, sokkal nehezebbnek gondoltam. A ventillátor picit hangos, de fülessel orvosolható, de egyébként a beépített hangszórók is nagyon rendben vannak, kifejezetten jól szólnak.
Az asztali módot még finomhangolni kell , de nyilván sokan odáig el se jutnak, hogy az asztali módba lépjenek.Egyelőre le vagyok nyűgözve, bár nyilván van némi elfogultság ami a fél éves várakozás utáni “végre itt van érzés miatt van”.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz #382 üzenetére
Azt nem ígérem, hogy ezt most a napokban megnézem, de talán vasárnap lesz több időm ilyesmivel is foglalkozni.
Gerzsi: GLS hozta, délutánra voltam beütemezve, de szerencsére előszedte nekem a csomagok alól.
-
kriszpontaz
veterán
Ha majd mélyebben benne leszel, érdekelne hogyan lehet a legkevesebb erőfeszítéssel az Origin klienst rávarázsolni. Van pár módszer, meg Lutris, stb, de a Lutris alatt telepített játékokat nehéz a Steamhez hozzáadni. Megoldás, ha a telepítőt Proton kompatibilis réteggel futtatva nem Steames játékként hozzáadjuk, csak kérdés hogy rendben működik-e telepítés után.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz #379 üzenetére
Valami hasonlót produkált, plusz frissítés után is már majdnem rányomtam a bekapcsolás gombra amikor felvillant a képernyő.
-
kriszpontaz
veterán
Ebben a videóban pislogtam, hogy nem akarta az igazat a gép, csak azért kérdeztem. A képernyő inaktív volt, de a haptic feedback meg a touchpad ment, mintha első indításkor frissen pakolná fel a rendszert kijelző nélkül a háttérben.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz #377 üzenetére
Azt nem mondom, hogy küszködve, de picit megijesztett.
-
kriszpontaz
veterán
Az első bekapcsolás sokaknál küszködve ment. Nálad volt ilyen probléma?
Más: van ez a CheckMyDeck oldal, ami gyakorlatilag a Steames oldal elődje. Egy csomó játék a nem támogatott listában van amit tudom, hogy teszteltem és hiba nélkül működik linux rendszer alatt. Szóval érdekes nekem hogy nem támogatott játékok közt szerepelnek (pl. Lara Croft and the Guardian of Light vagy Lara Croft and the Temple of Osiris, ezek nem mentek DRM miatt de már az új Proton verziókban a támogatás benne van és szépen futnak). Ez a lista is úgy érzem hogy próba-szerencse lesz. -
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz #375 üzenetére
Sajna csak este lesz lehetőségem komolyabban bevizsgálni, egyelőre lefrissítettem, meg elindítottam a telepítéseket. Elsőre nekem nagyon kényelmes és nem érzem nehéznek, de nyilván ez játék közben fog megmutatkozni.
-
Zsoccc
senior tag
Az előrendelésre gondolsz? Vagy már konkrétan a mostani megjelenésre és rendelésre?
Mert, ha az előrendelésre ott tényleg az első percekben kellett, ahogy külföldi fórumokat is nézem, ahhoz hogy q1-be kerülj, sőt hogy még azon belül is az első szórásba. Magam se tudom, hogy sikerült, folyamatosan hibát dobott, sőt még limitet is, de kosárba került elég gyorsan, utána pedig én megállás nélkül frissítettem és próbálgattam, egyszer csak pedig írta, hogy már megvettem.
Ha a mostani megrendelésre gondolsz, és arról nem kaptál mailt, hogy a gls-nél van, akkor nézd meg a támogatásban a vásárlásaidat, és ott a decket, ott írja, hogy jelenleg mi a státusz, nekem is előbb jelent meg ott, a követési kód, minthogy mailt kaptam volna.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Cucuska2 #364 üzenetére
A gyártással szerintem eddig sem volt gond. A szoftvert kellett csiszolni, mint ahogy gyakorlatilag napi frissítések jönnek még mindig. A felhalmozott készletből látszik hogy utólagosan is kapnak olyanok is press kitet, akik nem is gondolták volna. Mondjuk nem értem miért pont az 512-es példányt küldözgetik nagyrészt
.
Biztos vagyok benne hogy én is sorra kerülök áprilisban. Már csak a windows drivert kellene az AMD-nek biztosítani, hogy a munkahelyi cuccaimat külső SSD-re fel tudjam hegeszteni. Meg kellene a dokkoló, amiről legalább kép már van. -
Én amúgy teljesen meglepődtem, hogy mekkora az érdeklődés - nem is nagyon gondoltam, hogy terhelt lesz a rendszer, küzdöttem 20 percet a Paypallal, majd ratelimitelt a Steam, így (szerintem) bőven Q2 vagyok.
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül nekik felpörgetni a gyártást, mert már én is szívesen perkálnám ki a pénzt érte.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
egyedülülő #362 üzenetére
Nem biztos, hogy olyan messze van. A q1 március végéig lemegy, utána pedig már jönnek a q2-es előrendelések.
”A Steam Deck áruházi oldalán az 1. negyedévi foglalási ablakban lévő minden ember március végéig meg fogja kapni a megrendelési e-mailjét. (Az 1. negyedév a januártól március végéig tartó időszak.)
Az első adag e-mail már ma ki lett küldve.
A következő adag e-mail március 7-én, hétfőn lesz kiküldve. (Úgy tűnik, a logisztika jobban működik, ha nem próbálunk a hétvégén szállítani.)
A foglalási sorrendnek megfelelően, március végéig heti rendszerességgel (március 14-én, 21-én, 28-án) folytatjuk az e-mailek kiküldését az 1. negyedévi foglalással rendelkezőknek.
Áprilisban hasonló módon kezdünk majd végigmenni a 2. negyedévi soron.” -
egyedülülő
őstag
Ez a Q2 még nagyon messze van. Lassan minden engem érdeklő játékról készül gameplay. Mire megkapom, meg is unom.
-
kentucky
őstag
Ebben a pillanatban kaptam mailt, hogy feladták. Elvileg Hollandiából jön a gép
-
Flaxon
újonc
eddig van valakinek valamilyen tapasztalata róla ?
-
D.Va
őstag
ph-n lesz bemutató cikk? (nem fél év múlva..?)
-
Zsoccc
senior tag
27% áfa van feltűntetve, nem pluszban, hanem azzal együtt jön ki a 419 eurós ár, minusz a 4 euró, amit előrendeléskor fizettünk.
Gerzsi: Egyelőre semmi ígéret nincs, csak amit korábban közöltek, hogy hétfőn kezdik meg a szállítást.
pethYeti: Nekem pont ez tetszik benne, hogy egy teljes értékű linux rendszer van rajta alapból, ami azért elég sok lehetőséget fog biztosítani. Tény ezzel kell foglalkozni. -
vakablak93
őstag
válasz
pethYeti #349 üzenetére
Ha gondnak látod a szoftveres részét akkor vegyél egy switchet és meg van oldva a dolog, az sokkal inkább plug&play cucc. Más kérdés hogy az meg ehh....
Ez egy PC és ráadásul Linux, eleve tudtuk hogy lesz mit mókolni vele több esetben is, az lenne a fura ha nem így lenne, ez inkább powerusereknek való, konkrét felhasználási elképzelés mellé a felmerülő problémák tudatában.
-
pethYeti
addikt
válasz
egyedülülő #345 üzenetére
Nekem teszteket nézve elég nagy csalódás.
Én szerintem visszavonom, bár mivel after q2 kivárok.
De ez, hogy szakkörözni kell dolgokkal, na ezt nem, ezt nem vagyok hajlandó lenyelni.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz #344 üzenetére
Köszi, rég vártam már valamit annyira, mint a Steam Decket. Karácsonyi ajándéknak szántam magamnak, de születésnapi ajándék lesz belőle.
Amit eddig látni belőle tesztek alapján, bőven hozza azt amit én várok tőle. Bár sok játék amik számomra elsődlegesek még nincsenek az ellenőrzött listában, viszont ha lehet hinni a protondb-nek azokkal se lesz gond.
Már csak az a lényeg, hogy az enyém is postára kerüljön hétfőn. -
egyedülülő
őstag
A tesztek alapján még felül is múlja az elvárásaimat a masina.
-
Zsoccc
senior tag
válasz
kriszpontaz #341 üzenetére
Alap 64Gb-os. Már be van hozzá készítve egy sandisk extreme kártya. Ha hozza a switch töltési sebességét nekem bőven megfelel.
-
Gerzsi
tag
kinek jött email?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
zoltannagy #336 üzenetére
Közép EU idő szerint 19:00 után.
Sziasztok! Már csak két nap a Steam Deck megjelenéséig! Gondoltuk, megosztunk néhány részletet arról, hogy mire számíthattok február 25-én, pénteken.
Közép-európai idő szerint 19:00-kor kezdjük el az e-mailek kiküldését a foglalással rendelkezők első csoportjának a Steam fiókjukhoz társított e-mail-címre. Nekik ezután 72 órájuk lesz, hogy befejezzék a Steamen az általuk lefoglalt modell megvásárlását. Ha törlik a foglalást, vagy nem fejezik be a vásárlást ez idő alatt, a foglalásukat átadjuk a sorban következőnek.
Körülbelül ettől az időtől kezdve fogtok tudósításokat látni a nagyjából 100 sajtóorgánumtól, amelyeknek korai példányokat küldtünk értékelésre, így egy csomó érdekes tartalom és cikk lesz, amit mindenki megtekinthet.
Azt is alig várjuk, hogy a Steam Deck hivatalos dokkolóját eljuttassuk a vásárlókhoz. Ez nem fog olyan hamar megtörténni, mint akartuk, de izgatottan várjuk, hogy hamarosan többet mondhassunk erről, és úgy tervezzük, hogy a tavasz vége felé elérhetővé tesszük.
Addig is, alig várjuk, hogy játsszatok a Steam Decken, és hogy halljuk, mit gondoltok! Nyugodtan jelöljétek meg a Steam Deck hivatalos Twitter fiókját (@OnDeck) élményeitek megosztásakor. -
zoltannagy
aktív tag
Nem ma kellene e-mailt kapnunk? Na jó Én nem hiszem, hogy kapok, mert csak január közepén foglaltam le, de ha valaki majd kap jelezze, mert kíváncsi vagyok hányan kapnak majd itt
-
conexke
tag
válasz
vakablak93 #333 üzenetére
pont tegnap lattam hat 50 kapunk egy tasit steam csomagot meg kis helyet
az emmc az be van epitve majs olyn mint pl a sd kartya?
-
vakablak93
őstag
[link] Linus videója pár jatékteszt és egy két fontos infó.
A gép összehasonlitva a többi handheld pcvel remekül teljesít de a legkirályabb hogy aki a 64Gb-os emmc mellett döntött bizony jól döntött ugynais a videó alapján csak minimalisan vagy semmivel nem gyorsabb az ssd-vel szerelt modell.Így most bánom hogy én a 256-os verziót rendeltem elő a 64Gb-os helyett, be kell valljam ez nagyon meglepett.
A magam részéről azt vártam hogy tök használhatatlan lesz microSD-vel.
Na mind1, tűkön ülve várom Q2-t -
kriszpontaz
veterán
További szétszedős videó:
Gamers Nexus -
Gerzsi
tag
Király lesz !
-
Döbbenetes teljesítmény, jó irányítás, jó üzemidő a verdikt LTT első videója alapján.
-
kriszpontaz
veterán
-
gyugyo79
addikt
-
conexke
tag
válasz
kriszpontaz #323 üzenetére
akkor lassan jonnek a gameplay videok amik kicsit hosszabbak mint 5-10 mp
-
kriszpontaz
veterán
Érkeznek a press kitek is úgy látszik.
[link] -
zoltannagy
aktív tag
Aztán lehet, hogy random kapják majd meg az emberek, nem regisztrálás sorrendjében stb. Valahogy ebben nem hiszek, hiába írják a hivatalos oldalon is, de úgy is kiderül..
[link] ) -
conexke
tag
Sziasztok ha az elsö 5 percebe sikerult le adni a rendelést akkor varhatoan a kituzott datum elejen ertesitenek ki engem is ?
elöre is köszi"A cég ma bejelentette, hogy hivatalosan február 25. a megjelenés napja, de az első szállítmányok február 28-án indulnak útnak, onnantól pedig sorra értesítik az előrendelőket."
-
Akció közben a játék közbeni suspend/resume. Nagyon gyorsan alszik, nagyon gyorsan kel.
-
Peat;)
veterán
válasz
Cucuska2 #316 üzenetére
Szerintem "Q2-es teljesítési ígérettel" még szinte senki nem mondja vissza.
- nem tudom változott e már, de csak régebbi steam fiókkal lehetett előrendelni
- aki nem szeretné kipróbálni sem az akár többért is el tudja adni majd mint veszi és ennek mostanság nagy divatja van egyébként is. Ez különösen igaz ha továbbra is csak a 2021 nyár előtti fiókokkal rendelhető be a gép és később fut fel a gyártás. A Q1-esek meg nagyon szépen kereshetnek rajta ha akarnak..
- aki ki szeretné próbálni az szintén megvásárolja, max veszteség nélkül túlad rajta, ha nincs semmi kockázat miért ne tenné meg az emberMajd ha a gyártás ott tart hogy rendeléstől egy hónapon belül szállítják, meg nem kell több mint egy éves steam regisztráció (lehet már nem kell) akkor merülhet fel hogy akinek nincs rá szüksége visszamondja. Tehát ebben reménykedni hogy pl egy Q2es előrendelés előbbre kerül teljesen felesleges. Szerintem idén még hiány lesz a gép, kiindulva más konzolokból.
-
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy akik lefoglalták, azoknak hány százaléka fogja ténylegesen megvenni a Decket.
-
Peat;)
veterán
Tehát a legelsők március elején kapják meg. Azért megy továbbra is a csúsztatás, reméljük felpörög a gyártás minőségi probléma nélkül. Lehetne reálisabban kommunikálni, nekem nem az a bajom hogy késik a gép. Ha azt mondanák szeptember 30 nekem azt mondom oké.
De ha azt mondják q2 ami 90 napos időablak akkor nincs termelési előrejelzésük, nem ismerik a kapacitást amit képesek legyártatni így az hogy elkezdik a szállítást nem jelent sokat önmagában.
Remélhetőleg a negyedéveket felváltják hamarosan a hónapok a listán lévőknek és kezd hitelesebbé válni a kommunikáció. Akkor is ha ez újabb csúszást jelentene a legtöbbeknek. -
Gerzsi
tag
Hivatalos megjelenés: Február 25. [link]
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Cucuska2 #308 üzenetére
Nekem a Steam Controller kényelmes lenne mert emberi méretű, de a jobb analóg hiánya miatt nálam kicsit parkolópályára került. Viszont a gyro-t nagyon szerettem benne. Most a legkényelmesebb kontroller számomra a PS5 DualSense. Nagyobb picit mint a PS4-é volt és így pont jó a mérete számomra. Az X360 kontrollertől meg még kisebbnek hat a One kontrollere, így azt alapból nem csípem. Kíváncsi leszek a Steam Deck ergonómiájára. Ránézésre OK. Ki is nyomtatom lehet, a Thingiverse-n van STL hozzá.
-
válasz
kriszpontaz #306 üzenetére
Nem, az XBOX kontrollert ilyen 10 évesek kezéhez hozták létre, szerintem 170 centi fölött mindenkinek kényelmetlen - csak ha nem fogott az ember másféle kontrollert, akkor nehéz elképzelni, hogy van jobb.
gyugyo: gondolom nem fért el, nekem is hiányzott, azért is kellett másféle kontrollert vennem. De most lesz!
-
-
kriszpontaz
veterán
Volt egy cikk is a napokban az iPonon.
Mondjuk nem tudom mennyi új dolog van benne, mintha egy ctrl+c ctrl+v összedobott cucc lenne. -
válasz
zoltannagy #290 üzenetére
Én is Q2, 512GB. Összeg nagy részét megúsztam, több, mint a 2/3 része összejött száz éve őrizgetett CSGO cuccokból
A steam controller lehet bukta volt, de én pl. szeretem, sikerült is összeszedni 4et, hogy tudjon menni a kanapén hülyülés néha TV előtt. Ha rászánja az ember az időt egész jó konfigurációt ki lehet hozni adott játékhoz. Szerintem ez a steam deckkel is melós lesz majd, kellően jó felkészítés a controller ehhez
-
gyugyo79
addikt
Milyen "eredeti" gondolsz ? Ha arra, hogy angolul olvasnád akkor:
legyen a fiókodban angol az alapértelmezett nyelv és ebben az esetben
a linkelt cikk rögtön angolul jelenik meg, vagy ha nem vagy bejelentkezve akkor elég a steam news nál felül átváltani a nyelvet arra ahogy olvasnád, nem kell semmit keresgetni .... -
Peat;)
veterán
válasz
gyugyo79 #300 üzenetére
A hírnek nem ott van vége.
"De mire jók a szavak, amikor képeink is vannak? Kereskedelmi buildünk egyre jobban áll, és az első egységek közül néhány megérkezett hozzánk tesztelésre és kiértékelésre (remekül festenek)."
Az eredeti szöveget nem keresem meg, de ez így többféleképpen értelmezhető.
A: már a véglegest gyártják max gőzerővel és csak tesztelik mielőtt dobozolnák, mivel első példányok akkor kvázi elismerik hogy tényleg csak januárban indult meg a retail termékgyártás -> feburárban tudnak szállítani korlátozott mennyiséget
B: még nem teljes kapacitással gyártják, erre utal a "kereskedelmi buildünk egyre jobban áll" kifejezés, hanem utolsó tesztkör zajlik -> februárban mutatóban tudnak szállítani párszáz darabot mert mostanság indulhat a tényleges gyártás
Nem hazudnak, csak csúsztatnak. Ez nem kereskedelmi mennyiség. 4-6 hónapos csúszást tippelek, azért írtam hogy én Q2 amit május végének veszek már alapból és arra raktam a 4-6 hónapot így kaptam meg az őszt. Részemről ok ha minőségi terméket kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar - garancia ( 37)
- Asus ROG Strix Scar gamer laptop i7-7700HQ GTX 1050 4GB 16GB DDR4 256GB SSD 1000GB SSHD
- Acer Nitro V Gamer Laptop 33 hó digiprime garancia.
- Lenovo ThinkPad T570 i7-7600u Full HD laptop 8 GB RAM 256 GB SSD
- GARANCIÁS Lenovo LOQ i5 13450HX/ RTX 3050 6 Gb/ 16Gb DDR5/ 500Gb M.2 SSD
- Macbook Pro Apple M3 16 , 18GB, SSD 512GB
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest