Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
"Rengeteg" Deck Verified Capcom régi klasszikus game a Humble Bundle-n: [link]
-
MrTwister
őstag
Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásokat a témában, akkor ezek szerint nincs mit izgulmon, alapértelmezetten vigyáz a Deck az akksijára a dokkolón/töltőn is. Azért a Decky-t felteszem, akksi kimélő funkciók nélkül is hasznosnak tűnik, köszi Skynet258.
zombei: és még jól is néz ki! Kb. 1 hónap alatt ért ide Kínából? -
MrTwister
őstag
Vettem eredeti Steam Deck Dock-ot. Arra lennék kíváncsi, hogy akinek van ilyen vagy más dokkolója, állandóan lesitek és kihúzgáljátok ha feltöltött a Steam Deck vagy van annyira intelligens akár a dokkoló, akár a Deck, hogy nem károsítja a konzolt folyamatos töltéssel, túltöltéssel. Csak azért kérdezem mert olvastam itt sokótoktól, hogy lesik, okoskonnektorral időzitík a töltést és ha feltöltött azonnal leveszik a töltőről nehogy károsodjon a készülék. Akkor most, hogy is van ez? Ha én folyamat bedugott kábellel tartom a dokkolóban a Deckem(már egy hónapja így van, leveszem játszok visszadugom had töltsön) azzal hosszú távon károsítom az eszközt? Kerestem róla hivatalos nyilatkozatot, de nem találtam egyelőre se a steamtől semmilyen faq-t akármit, sem reddit, sehol...

-
MrTwister
őstag
Songs of Conquest jó kis Homm3 utánérzés Deck Verified lett! Most jött róla a fejlesztőcsapat üzenete.
Én toltam egy időben nekem nagyon adta mint őshirózosnak.
-
MrTwister
őstag
válasz
idegbeteg18
üzenetére
Na ez jó: "You are now in line.Thank you for your patience." Your estimated wait time is more than 4 hours.
-
-
MrTwister
őstag
válasz
chris0000
üzenetére
CPU: Zen 2 4c/8t, 2.4-3.5GHz (up to 448 GFlops FP32)
GPU: 8 RDNA 2 CUs, 1.6GHz (1.6 TFlops FP32)
mindez 16 GB RAM-mal
forrás: [link]
Tehát ez a konfig GPU szinten ekvivalens kb. egy GeForce GTX 650 Ti erejével: [link] AMD-ben mérve ez kb. egy 7850-nek fellel meg: [link] Itt
A CPU az meg kb. egy Matisse osztályú visszafogott órajelű Ryzen 3 3100-nak felel meg.
-
MrTwister
őstag
válasz
esfrost
üzenetére
Majd kérek szépen mindenkitől részletes beszámolót, akinek volt előtte LCD-s Deckje, hogy mennyivel szebb a kijelzője az új OLED-nek? Üzemidő mennyivel nőtt a nagyobb aksi miatt?, joyok, gombok minősége mennyivel lett jobb?, stb. Köszi előre is!
Én egyelőre kivárok az 512-es LCD-me(míg lesz lóvém az újra és ha meggyőztők, hogy érdemes lecserélni). 
-
MrTwister
őstag
válasz
isti0308
üzenetére
Gulikit Joyok
Ők azok?
-
MrTwister
őstag
válasz
szilasz007
üzenetére
Én csak kaptam egy valag pontot a vásárlásaimért, gondolom majd később jön az értesítés a profilcsomagról...
-
-
MrTwister
őstag
válasz
szilasz007
üzenetére
-
MrTwister
őstag
Van itt még valaki 2021. júl. 17. 23:56-os vásárlással? Kíváncsi vagyok nekem mikor jön e-mail? Inkább valamikor jövő hónapban számíthatok rá?
-
MrTwister
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Windows, Android, SteamOS, talán Linux disztribúciók is mennek rajta, ezt nem vágom, már csak az iOS-t meg a macOS-t kellene ráheggeszteni.

1 hét alatt itt van gondolom? Mi az általános szállítási idő statisztika?
Cucuska2