Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
-
vidaila
senior tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Én nem vettem észre különbséget microsd és belső ssd között
-
vidaila
senior tag
Sokaknak, köztük nekem is már 2 éves lett a gép. Meghibásodás esetén mi a helyzet? Szervizeli ezt a Valve garancia időn túl? Ha igen, hogyan?
Illetve egy nem fontos kérdés : nektek is iszonyúan forró a micro SD kártya és annak környezete a gépben? Ha nem arról futnak a játékok is forró, szó szerint éget -
vidaila
senior tag
Tudnátok ajánlani valami jó sztori játékot? Végig vittem a decken a sw kotor 1-2-t illetve a Mass Effect lefgendaryt de most üresnek érzem az életem

-
vidaila
senior tag
1.Kapcsold ki vagy be a wifi energiagazdálkodást a fejlesztői menüben attól függően, hogy most min van.
2. UPC internetem van egy elcs@szett horizon connect boxal. Megállás nélkül droppolt + az 5ghz wifi egyáltalán nem működött deckel + az összes külső kliens (epic, ea, rocstar) kb 25. bejelentkezési kísérletre sikerült belépniük. Mind kiderült egy bizonyos szolgáltatás (IPv6 talán?) ki volt kapcsolva. Erre akkor jöttem rá mikor vettem egy saját routert amit bridge módban akartam rárakni, csak a bridge mód is hiányzott a router beállításaiból. Na mióta a szolgáltató ezt a 2 funkciót bekapcsolta és bridge módban új wifi routerről csatlakozok deckel a netre azóta semmi baj a wifivel.
-
vidaila
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Milyen beállítást használsz?
-
vidaila
senior tag
Stronghold 2 - vel játszottam még sokat, de a kampány vége felé már kenyelmetlenné vált.
-
vidaila
senior tag
Steam decken gyári OS-el az epic launcheres játékoknak van teljesítmény béli visszaesése? Tehát ha meg akarom venni a Red dead redemption 2t, a steames változat jobban fog futni mintha az epices verziót adnám hozzá? Vagy nincs különbség?
-
vidaila
senior tag
Van lehetőségem úgy Nintendo switch játékkal játszani decken, hogy nekem nincs Nintendo switch? Privát üzenetben tud nekem valaki segíteni esetleg? (szívesen játszanék az új Mario wonderrel)
-
vidaila
senior tag
válasz
szilasz007
üzenetére
Szerencsés vagy. Én kérek egy évet vártam a 4 euró befizetese után
-
vidaila
senior tag
Forza Horizon 4-el van valakinek tapasztalata decken?
-
vidaila
senior tag
Szerintetek lehet kérni a Valve tól garancia időn belül alkatrészt? Úgy értve ha meghibásodik az akksi, kijelző, gomb vagy valamelyik kar, csak és kizárólag visszaküldéssel lehet garanciában javíttatni vagy küldenek ki alkatrészt, ha magamnak megcsinálnám? Van ilyesmivel valakinek tapasztalata?
-
vidaila
senior tag
Trackmania united foreverrel játszott valaki a decken? Kompatibilis, mennyire irányítható?
-
vidaila
senior tag
válasz
zoltannagy
üzenetére
Steam deckhez walletet onnan vettem nyáron, 420 eurónyi walletet vettem 360 euroert, a gépet azóta se vitték el, a fiókom azóta is aktív.
-
vidaila
senior tag
Nem vagyok láma a témában, de valahogy nekem nem megy a játék telepítés vagy úgy ahogy az egész heroic launcher használata. Tudna valaki leírást, hogy hogy lehet ezzel és ezen keresztül játékot letölteni és steam játék konyvtárhoz adni? A bejelentkezes már sikerült az epicbe.
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Tudnátok valami jó kis játékot ajánlani a The last of us megjelenéséig? 😁 Valami jó kis sztori vezérelt játék. Kacérkodok a Days gone-al, arról pl mi a véleményetek? Érdekelne a death stranding is, epicen sikerült behuzni karácsonykor de nem tudom működésre lehet e bírni a Decken.
-
vidaila
senior tag
Stellaris másnak se indul el? Egyik napról a másikra a launcher után csak fel villan a logó majd ki is dob.
-
vidaila
senior tag
Guns gore & cannoli 1-2
-
vidaila
senior tag
Unravel 1-2 csomagban akciós volt steamen, be is húztam, gondoltam decken kijátszom. Vagyis csak játszanám, mert miután feltelepíti az EA appot, nem indul e. Se legfrissebb proton GE, se experimentel, se proton next. Valakinek valami ötlet, tipp, hogy mégis hogy bírjam működésre?
-
vidaila
senior tag
Fallout 4-et megéri csak deckre megvenni és azon kijátszani? Próbálta már valaki?
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Natív steam kliens app létezik ahol netflix/disney+, HBO Max streamingek működnek?
-
vidaila
senior tag
Gulikit joyt csak Amazonrol lehet rendelni?
-
vidaila
senior tag
-
vidaila
senior tag
Valaki játszik stratégia játékkal a gépen?
-
vidaila
senior tag
Akik mostanaban kapják 2 meglepetésre készüljenek :
-'' úristen, ez mekkora, nagyobb mint képeken láttam és elképzeltem!! ''
- '' hogy a francba fut ez a játék max beállítások is'' -
vidaila
senior tag
Honnan és milyen kijelző védő fóliát rendeletek? Most vettem észre már van egy elég szembetűnő karcom, hiába vigyázok rá
-
-
vidaila
senior tag
válasz
Damateo
üzenetére
Biosban át kell állítani a VRAM méretet és gyorsabb lesz a gép (cserébe búcsúzhat az ember az akku használattól mert lemeríti pikpakk)
Gyanúm szerint a gyári dokkoló képes lesz módosítani hazsnálat közben ezt az értéket így teljhesítmény növekedés lesz dokkoló használat közben. Talán emiatt is késik annyit. -
vidaila
senior tag
Kicseréltem a hűtő pasztát a gépben. Egész könnyen szerelhető a gép, leszámítva a mindennél is apróbb csavarokat. Egy mágneses csavarhúzó mindenkinek nagy hasznára fog válni aki szétbontja.
Thermal grizzly Kryonaut pasztát raktam bele, azonos körülmények között alacsonyabb hőfok (-3-5 Celsius) vagy alacsonyabb ventillátor fordulat lett érezhetően, szóval érdemes a gyári megoldást minőségre cserélni. -
vidaila
senior tag
A hűtpőpaszta cserével mekkora javulás érhető el számszerűleg? (teszteket nem találok)
-
vidaila
senior tag
Csak nekem nem akar menni a gta 5? A rockstar launcher állandóan cloud synch errort dob, amit ha ignorálok akkor a játék kulcs aktiválás hibát dob és kilep. Már próbáltam mindent, próbáltam simán, próbáltam proton experimemtallal, próbáltam asztali nézetben, próbáltam steamen keresztül telepíteni a rockstart de nem adja magát. A gta 4 esetén semmit nem kellett mókolni, egyből ment
-
vidaila
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Bekapcsolva kell hagyni
-
vidaila
senior tag
Aki már kinyitotta a gépe:
Mivel pattintottátok szét ezt a gyenge műanyag burkolatot, mivel feszítettétek szét, hogy ne sérüljön? Első próbára egy plastik klubkártyával próbálkoztam de még az is megsértette az anyagot. -
vidaila
senior tag
válasz
chris0000
üzenetére
Nem lehet gond nélkül, nem lehetetlen de elég mókolós.ami kitömörítős az gyerekjáték de a telepítősökkel már gond van. Az egyikkel úgy jártam (Walking dead kalandjáték) hogy konkrétan hiába adtam hozzá asztali módban kompatibilitási telepítéssel, a telepítő megnyílt de a next gombra nem lehetett rákattintani. Így sokszor gépen telepítettem a magyarítást üres mappába amit átmásoltam deckre. De még így se működik minden játéknál.
-
vidaila
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hát amikor kifizetted a teljes összeget milyen címet adtál meg?
-
vidaila
senior tag
Akinek megvan:
Desktop mód az angol nyelvű csak? -
vidaila
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Gls hozza, feladáskor kapsz emailt amivel lehetőséged lesz még módosítani a ki szállítás idejét illetve helyet (cím, automata, csomagpont) én is csomagpontra kértem, mert nyilván dolgoztam pont aznap)
-
vidaila
senior tag
Hogy tudom működésre bírni a steames gta 5-öt?
Rockstar launchert telepítettem desktop módban leírás szerint, kompatibilitás is beállítva de a játékot ha indítom akkor kér aktiváló kulcsot (a játék nem a launcher) amit nincs is hova beírnom
Érdekes mód a gta 4 - el semmit sem kellett mókolni, letöltöttem gaming módban és indítottam, ment elsőre -
vidaila
senior tag
Hosszú távon mi jobb az akksinak:
-ha mindig 100%-ra feltöltöm, leveszem töltőről és lemeritem, majd újra feltöltöm
-vagy amikor csak tehetem töltőről játszak? -
vidaila
senior tag
Kérdés, origines és rockstaros játékokkal hogyan játszak? Gta 4 nem hajlandó menteni
-
vidaila
senior tag
Normális hogy a witcher 3 fel óra alatt leszivja az akksit?
-
vidaila
senior tag
Nos akkor már én is megírom az első véleményem róla 1-2 óra nyúzás után.
Kijelző nagyon tetszik, szebb mint vártam. Első játékok pöccre mentek amiket kipróbáltam:
Dead space
Inside
Binding of isaac repentance (itt már állítani kellett az irányítás)
Ori blind forest definitive
Half life 2 (irányítással nem boldogultam, be kell állítani)
Aperture desk (meglepetésre elsőre nem ment semmilyen irányítás konfig, 1x le is állt a gép tőle nem kis szív rohamot okozva de utána működött viszont iszonyatosan melegedett tőle a gép)
Witcher 3 goty el se hiszem mennyire jól fut
Gta 4 maxon fut (kicsit a rockstar launcherrel bajlódtam, bejelentkezni még nem sikerültGép első inditásnál nem akart csatlakozni a Steam szerverekhez holott a web böngésző és minden netes tartalom ment (be is jelentkezett) A hiba elmúlt miután a routerben 5ghz-ről át állítottam 2.4ghz-re a jelet.
Kicsit lassúnak érzem az alap 64gigás verziót, de már be van tárazva az 512gigas ssd, de majd csak pár hét múlva szerelem be mikor minden jónak tűnik.
Nekem a B gomb sajnos ragadt már be játék alatt, kellemetlenséget még nem okozott.
Ventilátorral nincs bajom, nem tűnik abnormálisnak a hangja.
Merülni kicsit gyorsan merül de erről még korai nyilatkozni.
Kikapcs gomb is egyelőre jónak tűnik inkább a Steam gomb ami kicsit fura nekem
Ahogy néztem én az 1001-ea hardwer verzióból kaptam.
Egyelőre tetszik nagyon, jó a forgása bár egy idő után fárasztó. -
vidaila
senior tag
Játékra tud ajánlani valaki vmi jó hangzású fülbe dugós Bluetooth fülhallgatót?
-
vidaila
senior tag
Van szerintetek ajánlott kijelző védő fólia/üveg? Aliexpress is jöhet.
-
vidaila
senior tag
Aki még vár a sorára, javaslom még most töltse fel a Steam pénztárcáját
-
vidaila
senior tag
64 gigás rendelések hol jártok 😁 mikori rendelések érkeznek most?
-
vidaila
senior tag
Van még esélye az eurónak lejjebb menni vagy ez már csak rosszabb lesz?
-
vidaila
senior tag
64 gigások hol járnak? Úgy érte EU-ba mikori rendelések érkeznek?
-
vidaila
senior tag
Én hülye annak idején elfelejtettem lefoglalni másnap a cuccot, csak juni 29-én sikerült lefoglaljam. Július-szeptembert ír, már egyszer engem is csusztattak q2-ből. Sose kapom meg 😁
-
vidaila
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ehhez van külön dedikált töltő fej, vagy nekem kell szermányolni még töltő?
-
vidaila
senior tag
Sziasztok, az én deckem még nem érkezett meg (calculator szerint augusztusig nem is fog még remélhetőleg) de kiegészítők beszerzését még meg lehet oldani addig. Mit ajánlanátok megvételre powerbank téren? Láttam ajánlanak 65w-os baseus PB-ot de 30k az kicsit túlzás. Ennél jóval olcsóbb van használható?
Illetve valami dokkolót tudnátok ajánlani amiben van legalább 2 usb, microsd és hdmi kimenet plusz miközben rá van dugva a deck addig töltse is a de két, tehát valami visszatöltésre képes dokkolót tudnátok ajánlani? -
vidaila
senior tag
Kicsit kiábrándító ez sok hibás darab.
-
vidaila
senior tag
Mennyibe kerül egy 512gb-os m2-s ssd?
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Amikor megkaptátok a GLS nyomkövetési számot, azzal lehetett módosítani a szállítási címen? Volt már olyan itthoni GLS csomaggal, hogy dolgoztam amikor jött volna a futár de a csomagkövetési számmal módosíthattam, hogy leadja gls csomagponton pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest