- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hepol
csendes tag
Szerintetek mit takar egy játék beállítások menűjében a Developer -> Delete proton files lehetőség?
-
ratgab
tag
Tegnap kipróbáltam illetve ma reggel is kicsit. Egyelőre nagyon röviden az első benyomások:
Kisebb a gép mint gondoltam. Sokféle gomb és irányítasi mód van rajta. Az akkumulátor játék közben nem acélos. A hang amit a hangszórókon kiad szédületes. Dícsérték sok helyen, de ilyen jó hangzásra nem számítottam. Tok nagyon jó és praktikus.
A beépített teljesítménymérő jó kis dolog. A szoftver nem rossz, habár kissé néha logikátlan. Más helyen van pár dolog az asztali steamhez képest.
Nálam nincs gombberagadás egyelőre (b gombot írják redditen, hogy ragad). Első bekapcs után steam frissítés volt, majd frissítettem biost. Első bekapcs során sokat tölt és látszólag nem csinál semmit, de egyébként dolgozik a háttérben.
Venti: Nem fullon pörög végig. Kapcsolgatja magát. Ha letöltessz olyan hangja van mint játék közben. Böngészés közben visszavesz, desktop módban néha le is kapcsol. Coilwhine nincs, alapvetően nem zavaró a venti hang. Ha használod a gépet nem tűnik olyan hangosnak, mintha pl csak lerakod az asztalra had töltsön.
Fő szempont gaming: mad max 60 fpset tartva szép egyenletesen fut. Dirt 5 mediumon 40-50 fps de szép egyenletesen tartja ezt a számot. Flatout1 próbáltam, ami unsupported egyelőre. Elindul gond nélkül az irányítas viszont problémás ( menübenés versenyen egyaránt). Nem tudom miért csak autós játékokat próbáltam. Egyelőre ennyire volt idő.
Remote play pcről simán indult ellenben nem volt kellemes élmény(akadozott decken, holott pcn szépen fut). Xbox one kontrollert felismeri a deck, xsxessel valamiért nem akar rendesen párosodni.
Desktop móban ha valakinek kell steam gomb+x hozza elő a billentyűzetet. Itt netflixet próbáltam. Hibátlan.Ahhoz képest, hogy rövid beszámolót akartam írni nem sikerült.🤣
Képet majd hétvégén lövök és jövök még élményekkel ha igénylitek.
-
Több hete használom fő gépnek dokkolóval, eddig teljesen rendben van.
1-2 dolog nincs flatpak-ban, azok nélkül most még elvagyok, mert a root-tal már egyszer OS reinstall lett, igaz adatvesztés nélkül
De egy netezős, irodai gépnek teljesen jó, a teljesítménye bőven elegendő erre is.
Total commander hiányzik kb. leginkább, amúgy simán megy wine-val csak nem barátja a linux filerendszereinek.
Spotify, Discord, LibreOffice, Notepadqq, Remmina (SSH, RDP), Ultimaker Cura, Caprine (FB Messenger), Chrome kb. amivel élek.
Desktop módban nem nagyon játszok, de CS:GO fullhd high-en elég simán kiesik belőle, másra egérrel nincs igényem.
Ez nálam elég game changer lett, mert mióta az asztali átment a TV alá kb. elrozsdásodik. -
hepol
csendes tag
válasz
szilasz007 #583 üzenetére
Ahogy néztem tényleg rengeteg beállítása lehet. Gondolom játékon belűl is válthatsz a gombkiosztások között meg a steam gamepad kiosztás felületén is, ahol van ráadásul 5 különböző oldal, billentyüzet, egérmozgás, szóval tényleg rengeteg a lehetőség.
-
kentucky
őstag
Március 29. óta nem vételezték be a raktárnál a Deck-et. Vicc.
-
szilasz007
aktív tag
Bármire, amire akarod.
Egyéni preferencia kérdése. Teljesen játékfüggő. Nemek pl, azoknál a játékoknál ami alapból támogatja kontroller alapú irányítást, semmire.
De ha pl felhekázól rá egy MMO-t, vagy valami szimulátornál, mondjuk Star Wars: Squadrons, ott pl már lenne értelme, Z tengely alapú forgást, energia elosztást rátenni... szóval nagyon játék és egyénfüggő. -
hepol
csendes tag
Markolathát gombokkal van tapasztalat? Miket lehet rajta állítani vagy mire érdemes használni?
-
Na én most kaptam meg az e-mailemet, 32 perccel nyitás után futott be a rendelésem. 512-es.
-
gyugyo79
addikt
válasz
MrTwister #574 üzenetére
Igen megcsináltam és elkeserítő volt az eredmény : Máj 30. (512 -es)
Ugye a Steam azt írja Ápr-Máj, hát ez igen csak a vége lesz. Én Máj közepébe reménykedtem. De azért lehet, hogy aki nagyon akarta az Pénteken megrendelte így vagy úgy és a kalkulátor is azzal a tömeggel számol, így a Szombaton leadottak már nem ennyien lesznek így téved a kalkulátor is kicsit pluszba ... -
MrTwister
őstag
válasz
szilasz007 #570 üzenetére
-
szilasz007
aktív tag
válasz
MrTwister #569 üzenetére
Tippre jó lehet ez? https://steam-deck-calculator.web.app/
Egy YT-s videóban láttam említve. -
MrTwister
őstag
Van itt még valaki 2021. júl. 17. 23:56-os vásárlással? Kíváncsi vagyok nekem mikor jön e-mail? Inkább valamikor jövő hónapban számíthatok rá?
-
kriszpontaz
veterán
Úgy látszik csütörtökön is ment egy adag email. Remélem most már tényleg 2x egy héten fog jönni.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
kriszpontaz #563 üzenetére
30-ert vettem.
3 db BT kapcsolatot, egy radios dungle, ha akarod kabellel es a felulete tapipadkent is hasznalhato. -
conexke
tag
ha meg van a gls követése és Hollandiábol indul az mennyi nap mire meg erkezik ?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
szilasz007 #562 üzenetére
42000 Ft-os billentyűzet? Mit tud ez ennyi pénzért?
Inkább egy Rapoo 9300M vagy egy E2710 negyed áron. Negyed ilyen vékony és legalább fém alul. -
szilasz007
aktív tag
Egy USB-C-s replikator, mas neven dock, arra, hogy HDMI, DP kimeneted legyen par USB-A porttal (billentyuzet, eger) erosen javallott.
En meg az Alzarol rendeltem most USB-C hosszabitot mert az adapter 20 centi kabele kisse csira...En szemely szerint vettem egy BT-s billentyuetet is ami tapipad is egyben...
Csak bedobalva a linkeket:
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/toltok-adapterek-kabelek/acer-12-port-mini-dock-dokkolo-hpdscab009/15082/ (ennel persze van 1x-ubb, olcsobb, nekem mas okboll kellett tobb HDMI kimenet...)
https://www.alza.hu/premiumcord-usb-3-1-hosszabbito-kabel-c-male-c-female-csatlakozo-fekete-1m-d5496665.htm
https://www.alza.hu/prestigio-click-touch-uk-d5762170.htm -
conexke
tag
Olyan kerdesem lenne mit erdemes a Deckhez venni ? 256-t vettem de hatha valaki jobban benne van
gondolok itt mem kartya kábel vagy elosztók
-
Jó lett, nekem a Dex-hez hasonlítás kicsit túlzás
Van itthon Dex-es tablet, azért az egy igazi fapad launcher lényegében millió kötöttséggel, egyetlen előnye, hogy a touch-ra optimalizálták valamennyire, a KDE meg azért nem a 7 colra termett. Monitor nélkül instant kínzás, erre figyelmeztethetne mielőtt megnyitja az asztali módot.
Dokkolókat beta ágon kb. mindet megette eddig (2 fajta Dell, noname kínai type-c hub, volt egy Lenovo is kölcsönbe meg egy HP), szabvány függvénye a töltést elfogadja-e róla, itt csodára nem számítanék, mert nem feltétlen szoftveres gond (pl. a Galaxy Tab S6 is ugyan arra a dokkolóra picsog, hogy csak lassú töltés amire ez).
A HDMI kezelés a game módban vicces, totál elmászik a felbontás ott, de asztal nézetben jó. Már elmenti a monitor alapján az elrendezést is egy ideje, így tudja merre van a céges meg az itthoni kijelző. Még a hang kimenettel megtehetné ugyan ezt, az jelenleg kézzel kapcsolgatós.
-
abydos
aktív tag
Megosztanám veletek a Steam Deck tesztem. Most került csak ki, de azért egy hete már megírtam, azóta pár szoftveres problémát javítottak.
-
zkxdn
őstag
válasz
szilasz007 #556 üzenetére
Nézd a jó oldalát. after q3-masok október + végtelenség
-
szilasz007
aktív tag
Ámen. Nem kicsi a frusztráció steam fórumon sem
Viszont azt azért továbbra is tartom, hogy jó lenne, ha legalább hónap szintjére le vinnék a becsléseket. Q1 effektíve 1 hónap volt. Az is elég - bár first world problem - kellemetlen volt hetente nézni a mailbox-ot... Q2 vegytiszta 3 hónap. Nos, most ez három hónapon át... gondolom idő után elengeded... de ha nagyon várod... Na. -
ratgab
tag
válasz
szilasz007 #554 üzenetére
Ha fentebb olvasol pont most pörgetik majd fel a gyártást és szállítást. Reméljük mindenki megkapja minél hamarabb a steam deckjét.
-
kentucky
őstag
Tök jó, az én Q1 first batches deck-em meg még mindig ott rohad a raktárukban, és nem vételezték vissza, hogy küldjék az újat
-
ratgab
tag
Nekem is megérkezett az e-mail ma. 2021.07.16. 19:30-as foglalás. 512 gb-s verzió.
Steam deck incoming.
-
válasz
kriszpontaz #548 üzenetére
És hány óra hány perc?
-
conexke
tag
válasz
kriszpontaz #546 üzenetére
-
válasz
kriszpontaz #544 üzenetére
Hót ideg vagyok, de nem hiszem.
-
kriszpontaz
veterán
Na ma kiderül a Q2 csapatból kap-e valaki emailt.
-
Megvolt az első recovery
Egyik reboot után csak steam logó.
OS reinstall opcióval helyrejött, cuccok megmaradtak, nem volt lelki erőm terminallal nézegetni hol akad meg a boot.
Az viszont továbbra is gáz, hogy nálam csak beta release ágon megy az összes dokkolón a kép amivel próbáltam eddig. -
válasz
szilasz007 #541 üzenetére
A bedugás hot, kihúzásról meg senki nem beszélt.
-
szilasz007
aktív tag
Es erre meg videok vannak, amibe ugy mutatjak hogy alomszeru hotswap
Ez alapjan tenyleg az.
Mondjuk en legalabb ertettem azt amit irtal, de aki csak jatszik... hat linuxnal azert mindig belefut az ember olyan helyzetekbe, amikor elony ha IT-s vagyAz ext4-et is irtak. Mondjuk abba a meretbe szerintem biztosan hatekonyabb is, mint a fat... lodd be az sshfs-t. Egeszen kenyelmesse teszi a file mozgatast.
-
Na, hivatalosan is Q2 van, remélem hamarosan én is kapom az emilt.
-
Megvan a terrás microsd. Azért az OS még kicsit béta. Nem nagyon láttam unmount opciot game mode alatt, így a régit simán kivettem. Onnantól a game mode nem látott egy kártyán se semmit, csak ugyan azon a 128 gigáson ami előtte benne volt. Formázni se tudta, error bácsi megjelent.
Na kiderült, hogy az első kártya mountját uuid alapján írta be fstabba, de a másiknak ez nem stimmel, cserébe a mount point ugyanaz lenne.
Kellett a root fstabot kipucolni, aztán utána elkezdte game mode-ba formázni, de megint rossz lett. Okosan exfat fájlrendszert akar csinálni rajta és valamiért azt read only módon csatolja (root-tal is, hiába ment a remount,rw). Ext4-re formázva, desktop módban kézzel hozzáadva a tárhely steamhez jó lett. Na többet ki nem veszem belőle -
válasz
szilasz007 #535 üzenetére
Ő lett: https://www.amazon.de/dp/B07RKL6PK9/ref=pe_27091401_487027711_TE_SCE_dp_1
Itthon jóval többért láttam, elvileg ez bírja a nyúzást aztán majd kiderül. Holnap-holnapután ideér.
Jelenleg egy ez van benne: Kingston 128GB Canvas Go! Plus (A2) U3V30 UHD microSD (170MB/s)
Olyan játékok amik menet közben töltenek be dolgokat nem szeretik, pl. beamNG.drive el is halt róla amikor AI-t bekapcsoltam, belső SSD-ről megy. Csodát nem várok, mert besorolásra a Sandisk is ezt tudja kb, de majd azokat dobom át amik nem nyúlnak állandóan a lemezhez. -
szilasz007
aktív tag
Ő lett a nyertes? https://www.alza.hu/sandisk-microsdhc-ultra-1tb-d6250717.htm
Ha lehet kérni, majd azért érdekelni fog az SD-s gyakorlati tapasztalat. Neten írták, hogy szinte fel se tűnik, amit azért furcsáltam... és talán itt, vagy máshol olvastam, hogy hát azért volt amit átmozgattak a belső tárra....
-
szilasz007
aktív tag
válasz
hszilard666 #529 üzenetére
Cyberpunk mondjunk konkrétan pont fut net nélkül is. Legalább is a Steam-es változat igen. Steamből indítja a GoG launchert, ott meg elindul "sign in" nélkül is.
GTA5-el nem foglalkoztam még. Annyit hallottam, hogy kicsit ügyeskedős...
Windows meg kuka. Sokkal jobb ez így. Nálam eddig a proton inkább több címet vitt, mint nem. Az instant suspend resume meg egy killer feature. Semmi értelme nincsen Windowst tenni rá, max a Fortnite és Destiny palántáknak.
Ők meg akkor már vegyék meg az Asus gamer tabletjét -
válasz
hszilard666 #532 üzenetére
Ami full online az mindenhol szar lesz sajna.
Ha megjön a terras memkártya GTA-t megnézem offline szívesen. -
válasz
Nem is értem, hogy a Linuxnak mi köze van ahhoz, hogy online DRM-je van játékoknak?
-
Mustaros
aktív tag
válasz
Mobile hotspot, sajnos mindig azt kell szivatni aki megveszi..
-
hszilard666
veterán
Skacok, egy kérdés felvetődött bennem. Vannak ugye az online DRM mel rendelkező címek, mint pl a cyberpunk és a GTA V. Hogy lehet ezeket a címeket futtatni ha nincs net elérés útközben? Van erre valami workaround? Nem beszélve arról hogy linuxról van szó. A tesztek alapján ugye nem is érdemes win-t tenni az eszközre.
-
Gerzsi
tag
hardveraprón már van 350e-ért 512gb-os
durva
-
válasz
szilasz007 #523 üzenetére
Javaslom amúgy a ProtonDB-t. Én Linuxon mindig meg szoktam nézni első indítás előtt, mert általában nagyon egyszerűen le vannak írva a dolgok, hogy ha van probléma, akkor mi, és hogyan kell megoldani.
-
Peat;)
veterán
válasz
szilasz007 #523 üzenetére
Reméljük olyan nem lesz hogy ment de egy upgrade után kaputt
(nem ismerem linuxot, win+vga driverrel ez létező dolog)
Ahogy olvasom számomra a ventilátor lesz a komoly nyűgje sajnos a gépnek. Én ágyban is játszottam volna vele mint switchel, az is felpörög komolyabb játéknál fél percig de aztán visszavesz a fordulatszámból és 1 méterre a géptől már nem hallható ha nem direkt figyeli az ember. (ugye nem én vagyok a lényeg, hanem a párom ne hallja)
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Cucuska2 #521 üzenetére
Engem kb minden nap megorvendeztet, hogy mi mindenre kepes.
Kb innentol fogva, a Switchnek csak a first party jatekai a mervadoak. Persze ha nem kezdesz el huncutkodni es azt is emulalni.
Esetleg az uzemido, de ha attol elvonatkoztatva, ez a gep egy game changer.
Most csak abba gondoljunk bele, hogy mint egy fejleszto. PC-re lefejlesztek egy jatekot. Esetleg a Deck-re felveszek 1-2 preset configot grafikara. Esetleg.
Switchre, meg optimalizalj egy 10 eves ARM architecturara... eleg csak a Witchter 3, Doom portokat nezni. Mennyi energia ment bele. Technikailag az is egy csoda. Viszont innentol penzbe 2x meggondolnam en. Meg mint jatekos... miert jatszanek valamivel "csunyabban", ha ott egy eszkoz ami "szepre" is kepes?
Ahogy telik az ido es terul a hardver, a mostani Switchet ugy fogja kanibalizalni. Plane ha mas gyartok is elkezdik a sajat gepeiket is kiadni.... -
szilasz007
aktív tag
Csak, mint FYI. Tegnap belefutottam egy olyan jatekba, ami a nem tamogatott kategoriaba volt bevizsgalva, azt gondoltam nezzuk meg azert... Erre ment, patika. Szooval, mivel fejlesztik protont allandoan, lesznek olyan cimek, amik papir szerint nem mennek, de aztan kiderul, hogy meg is, mert miota vizsgaltak lefojt egy kis viz a Dunan...
-
válasz
szilasz007 #513 üzenetére
Én nekem a CP2077 mellett az RDR2 volt a meglepő a tesztek alapján, stabil 30 fps medium-high beállításoknál.
-
tomba
tag
válasz
kriszpontaz #509 üzenetére
Régebben jártam itt, ezért csak most válaszolok; de igen kaptam emailt hétfőn, szerdán fizettem és jelenleg Hollandiából úton van a csomag. (512 gb-os verzió, 2021.07.16. 19:15 volt a rendelés időpontja.)
-
abydos
aktív tag
Nos, mint észrevettem a B gombom egy hajszálnyit kisebb a kelleténél és hajlamos beragadni. Nem vészes, de hajlamos rá, ha lentről felfele nyomjuk meg..
Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik azonnal küldték is a PDF-et, hogy előrefizetett csomagként küldjem vissza, de hiába könyörgök más megoldásért (az amazonnál úgy csinálják, hogy lefoglalják a pénzt a kártyádon, de már küldik is az újat és egy hónapod van visszaküldeni a régit, hogy levegyék a foglalást), nem reagálnak rá.
Még nem vagyok hajlandó visszaküldeni és várni egy hónapot, hogy jöjjön másik, szóval megírtam nekik, hogy erről szó se lehet, majd maximum fél év múlva...
-
Mustaros
aktív tag
Látom már érkeznek a steam deck-ek kis hazánkba is.
Előrendelést én is leadtam, viszont sehol se találok infó arról, hogy most akkor kell vámot / áfát vagy bármit fizetni még?? -
abydos
aktív tag
válasz
szilasz007 #513 üzenetére
A billentyűzet általában azért nem jön elő, mert elbújik valahol. Ilyenkor tapizd meg a Steam ikonját a tálcán és van rá esély, hogy előbukkanjon a billentyűzet. Nem mindig, de sokszor segít.
-
szilasz007
aktív tag
Ma beüzemeltem rajta az SSHFS-t. Így, mint hálózati meghajtó elérhető a ketyere. Ezt vettem hozzá alapul: [link]
Így felmásoltam hozzá pár WiiU-s játékot, hogy megnézzem hogyan emulálja. Nem lepődtem meg, mivel láttam PS3-at is viszi a gép, de annál jobban örültem, hogy milyen jól megy. Kissé macerás beállítani billentyűzet, egér nélkül. Gyakorlatilag letöltöd a CEMU-t, kibontod valahova, azt felveszed mint nem steames játék, beállítod neki a kompatibilitás módot. Még Desktop módban elindítod, beállítod az XInput-ot vezérlőt és kész is.
Brutális ez a gép. Cyberpunk 30+ fps natívan kézben. Jojózik a szemem. Persze hozzá mond egy másfél órás üzemidőt is
Na de akkor is. 20 W-ból megfuttatja a Cyberpunkot.
Egy hibát vettem észre Desktop módban. A virtuális billentyűzetet a steam+x combóval lehet előhozni. Nos, ez van amikor nem sikerül. Ez Chromeba a CEMU letöltését igazi kihívássá tette. Utána meg a Steam kliens nem volt hajlandó elindulni. Visszalépve a game módba, crashelt az egész egy szépet és újra töltött. Utána meg visszalépve Desktopba ment minden ismét. Az a két D pados billentyűzet elég intuitív. Elég gyorsan lehet rajta gépelni, de nem ez lesz a fő discord trollkodos platform. Funkcionális, de nem kényelmes. Azért T9-re ráver fényéveket így is
Röviden hozza a gép az elvártakat és tényleg hihetetlen, hogy ennyi erő kézbe elfér. Ja és 5 percnél tovább üzemelve :p
-
conexke
tag
na nekem a steam ezt irja mar "Rendelésed várható elérhetősége:2022 2. negyedéve (április–június)"
-
abydos
aktív tag
Tegnap megérkezett, csak nagyon belemerültem. Van sok-sok bütykölés vele, ha kicsit is másra akarod használni, mint a 100% kompatibilis játéklista, de megoldható a legtöbb dolog.
Amire nagyon kíváncsi voltam, az a Pokémon Legends: Arceus és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Nem fit tökéletesen, de elégedett vagyok vele. -
Gerzsi
tag
válasz
kriszpontaz #505 üzenetére
nyertem 800 ft-ot kaparóson
-
Lutris battle.net-hez kellene, de még régi a cucc a discovery alatt, tákolni meg nem szeretnék, van itthon elég linux gép amin kiélhetem magam mindenféle unstable kiadással
Majd SD kártya tapasztalatokra kíváncsi leszek, tabletbe volt valami gőzöm sincs milyen 128 gigás, na arra rakta fel magától a BeamNG.Drive-ot, háát, ez kívánta utána a belső SSD-t. Cserébe normal grafikán 4 egyszerre jelen levő AI autóval a forgalomban úgy megy, hogy pislogtam, azért ez nem az a könnyű jól optimalizált valami.
Pár nem deck minősített játékot is néztem, SCARF, This war of mine mindkettő hiba nélkül megy.
Dell WD15-ös dokkolóval csak egy para van már, a töltés szabvány tuti más lesz, mert a deck szerint lassú töltő, aztán egy 90W-os Dell van mögötte
Van melóban egy WD19, megnézem majd azzal mit tud.Ezt a low cost tartót kinyomtattam, teljesen jól tartja az asztalon: https://www.thingiverse.com/thing:4996161
-
válasz
szilasz007 #504 üzenetére
Lutris: grafikus felület Wine-hoz. (kis ferdítéssel)
Heroic: Linuxra írt kliens GoG/Epichez.Két teljesen különböző dimenzió.
-
kriszpontaz
veterán
Valaki volt szerencsés tegnap?
-
szilasz007
aktív tag
Lutrist nem ismerem. Ha az wine-ba csomagolja a kulonbozo klienseket, akkor talan a Heroic GoG-ra, Epic-re jobb. Ez utobbi nativ alkalmazas.
En a read only particiot nem tervezem bantani.. mondtak, hogy amit ott mokolsz, azt barmikor felulirhatjak egy update-el... flatpack igy is eleg kenyelmes es minden szinten szinte minden -
Steam Controller után a mapping már egész kézre áll, bár a UI új itt.
Lutrist próbáltam (battle.net, gog, stb launchereket kezel), de a packman-be lévő verzió régi és nem telepít fel semmit, most ennél mélyebbre nem bántanám (root jog, read only partíció írhatóvá tétele), inkább megvárom amíg frissül a csomag. Csak Crash Bandicoot 4 lenne jó, ha már battle.net-re van és nem Steam-re -
szilasz007
aktív tag
Azóta okosabb lettem, és rájöttem én láma, hogy akkora szabadság van itt irányítások terén, hogy hujuj. Konkrétan, alapból vezérlő joynak kezelte a tapipadokat. Ezt te játékonként tudod szabályozni, előre létrehozott profilok alapján (pl, egér legyen, joystick legyen), mások által létrehozott profil alapján, vagy tisztán magadnak beállítasz amit akarsz. Ha akarod tapipad kattra, nekiáll "o" betüt küldeni a játéknak. Mert Akarod
TL;DR: Szóval az ilyen webes, menüs, launcher, nem steames történetek is úgy futnak, mint egy "játék", pl alapból vezérlőt adhat mellé... aztán te szabhatod magadnak, úgy ahogy tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Futás, futópályák
- Tippmix
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Apple Macbook Air M1 256 GB kiváló állapotban eladó
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest