Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki meg tudja mondani, hogy mi ez? Most kaptam e-mail formájában:
Ez egy Steam fiókkezelés által automatikusan generált üzenet. Egy Steam felhasználó lekérdezésére küldtük válaszul, hogy megtudja az ezzel a CD-kulccsal társított összes fióknevet.
Steam fióknév: xxxxxHa te kérted ezt a lekérdezést, kérjük, használd a fenti fióknevet a(z) Steam bejelentkezésedhez. Ha nem emlékszel a jelszavadra, kattints az „Elfelejtett fiók felderítése” gombra a(z) Steam bejelentkezési képernyőjén.
Ha nem te kérted ezt a lekérdezést, kérjük, hagyd figyelmen kívül ezt az üzenetet.A felhasználók nem tudnak hozzáférést szerezni fiókodhoz a CD-kulcs általi fiókkeresés folyamatán keresztül az e-mail-fiókodhoz való hozzáférés nélkül.
Valaki megpróbálja feltörni a fiókom? Van miért aggódnom?
-
törölt tag
válasz
üzenetére

Mentségemre legyen szólva, hogy én előre megfontoltan cselekedtem. Már januártól elkezdtem a Walletba pakolni minden hónapban a 25 eurókat, éppen erre a sale-ra készülve. Úgyhogy lényegében ez nem egy egyszeri nagy kiadás volt, hanem a megtakarításaimat használtam fel arra, hogy lenullázzam a kívánságlistámat. (Meg azért ajándékoztam is – igaz, nem sokat.)
-
törölt tag
Én 160 eurót dobtam be.

-
törölt tag
Na, akkor annyi értelme volt a nyavalygásomnak, hogy ezek szerint vélhetően Steam probléma van, nem sajátgépes vacakolás. Köszi a visszajelzéseket.
-
törölt tag
Steam-en a letöltés csak nekem egy merő szánalom? 500/200-as netem van, elkezdi leszedni a cuccot maxon, aztán szép lassan lemegy ilyen 40-50 KB/s-re és ott pusztul, letöltési idő: 153 nap… Megnéztem Speedtest-en, ott a maxot adja, letöltöttem máshonnan mást, ott is maxon nyomja. Ilyenkor mi van?
-
törölt tag
válasz
Arkennys
üzenetére
Nekem annak idején 3 év inaktivitás után kellett kérnem egy felhasználónév és jelszó kombót, mert totál elfelejtettem. Elég volt hozzá a Half Life 2 lemezét, tokját lefényképezni a szériaszámmal, bravúrosan rövid idő alatt reagáltak és engedtek hozzá a Steam-profilomhoz. Szóval igen, van lehetőség fizikai adathordozó megléte esetén arra, hogy érdemben segítsenek.
-
törölt tag
Ez igaz, de nem értem, hogy ebben a formában ez miért jó. Miért nem lehet régiónként nyitni a Sale-t? Csak egy hirtelen ötlet. Mert így egy fillér bevételük nincs, amíg ez a vacakolás megy, mert a userek egyszerűen nem tudnak fizetni. De ők tudják, nekem végül is mindegy, csak apró bosszúság volt.
-
törölt tag
Király, eljutok a fizetésig, erre ott meg teljes áron akarja rám sózni a cuccokat.
Na jó, ezt akkor most jegelem egy darabig. 
-
törölt tag
19:00 óta próbálom betenni a kívánságlistás játékok közül a kosárba azt amelyik akciós, de így, 2017-ben valahogy nem tudunk eljutni addig a pontig, hogy megvásárolhassam a kinézett termékeket. Egészen szánalmas, hogy egy ilyen cég nem képes vagy nem akar felkészülni egy várható rohamra...
-
törölt tag
Na, az előbb jó volt fél percre, aztán fogta magát, kijelentkeztetett, és most megint nem lehet becsekkolni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A röhej az, hogy ez legalább egy hete tart már. Az is röhej, hogy sehol semmiféle közlemény nincs kiadva és az is röhej, hogy nem tudjuk, meddig fog tartani mindez. Kommunikációból ez bizony elégtelen és talán van annyi bevétele ennek a rendszernek, hogy néhány sort meg tud íratni valakivel arról, hogy mi a szitu és mire számítson a fizetős játékos akinek a pénzéből ők büfögnek. Na, hát ez a röhej úgy röviden. Egy héten belül a harmadik alkalommal teszik tönkre egy remek társaság szórakozását szó nélkül. Ez is röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na jó, ezt akkor most jegelem egy darabig.