Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SQX_Barto

addikt

válasz BomiBoogie #48693 üzenetére

Hülyék mindig vannak... :U
    Engem a Steam Level csak 10-ig érdekelt, mert tetszett a Showcase opció (Friends list bővítés nem hat meg, lévén 30 Friend-em sincs) Level 20-ig már nem fogok eljutni, a pár maradó kraftolással talán a 15-ig vagy addig sem.

Dota 2-höz annyi közöm van, hogy játszottam vele egy kicsit, de nem fogott meg, de a Level 1 Badge nagyon tetszik, talán rászánom azt a kis pénzt. HL2-őt már szarrá játszottam, ott nem is "véletlen" a Level 4 badge. Bioshock is végigment már kétszer (origin), CSével meg már 1.5 óta játszok kisebb nagyobb szünetekkel. Metrot is végigtolom majd párszor gondolom. Olyan badge nem is kellene, aminek a játékával nem is játszom, ne adjisten meg sincs. Dod-ot se vittem sose túlzásba, de a Level 1 Badge megtetszett :) (poén, hogy miután eladtam a kártyáit, utána gondoltam meg magam és újra megvettem, csak mint a CS GO-t az elején, bár mivel lefelé mennek sokszor a kártya árak még jobban is jártam vele)
    TF2-vel még koleszban sokat játszottam, de amikor bejött a sok tárgy, akkor meguntam. Man vs Machine-nál kicsit belenéztem újra aztán megint meguntam. (Részben ezért sem kell a Level 5 badge)

Az is feltűnt, hogy a nagy kiadók nem kártyáznak. Lásd EA, Activision, Ubisoft (tudtommal egyik játékuk sem kártyás, bár már egyre nehezebben követem a kártyás játékok tömegét)

Ami kártya nekem még jól jönne, az a két Batman, meg a Death Rally. Remedy Alan Wake-je már kártyás, talán a Death Rally is megkapja idővel. Esetleg Painkiller.

#Wolverine: igen új kártya sorozat szerintem esélyes idővel, talán pont a Winter Sale erről fog szólni (addigra kb mindenki ráun az első szériára)

[ Módosította: BomiBoogie ]

Új hozzászólás Aktív témák