Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz Kassadin #5218 üzenetére
Kb. 1 hónapja próbálom megváltoztatni az email címem ami steam van megadva. Nem igazáns sikerült eddig. Megkapom az új email címre az emailt és elfogadom megköszöni, hogy hitelesítettem az új email címem. Ezt követően beléptem a steambe és nézem az email címem még mindig a régi fos freemail. Nem tudom ez mitől van. Valaki esetleg?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Kassadin #5220 üzenetére
Szokott néha érdekes dolgokat csinálni. Mondjuk nekem jelszó gondom nem volt még szerencsére. Egyszerűen nem értem amit veled csinál a steam.
(#5221) Winne: július 10.-ig lesz az örült akció és izgalom.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz Kassadin #5225 üzenetére
A GTA 4 vásárlásáról amit kb. 1 éve vettem azóta is várom az emailt. Nem mintha annyira kellene, de a többi játék vásárlásról megjött egyből erről viszont semmi.
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz Kassadin #14038 üzenetére
Egyelőre annyi a kikötés, hogy az arany kuponokon kívül csak jan2-márc 1-ig lehet felhasználni, így azt gondolom, ha esetleg abban az időszakban lenne akció akkor fel lehet használni.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Kassadin #15655 üzenetére
Igazából megéri várni míg majd akcióba kerül mert ha jól tudom nem havidíjas lesz és egy ilyen játékot a stílusából adódóan több éven (5-10) keresztül tart életben az online közösség. Szóval nem marad le semmiről aki nem egyből rohan megvenni. Én az elődjét is későn kezdtem mégis 4 évig toltam és meg is untam.
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Wolverine
félisten
válasz Kassadin #16482 üzenetére
Az nem zavarna, de ott bohóckodtam 1,5 órát és nem lett meg a 3 csomag sem, pedig megesküdnék rá, hogy szedtem fel annyit ellenfélből...
Arról nem is beszélve, mennyire rühellem a mouselookot.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
HS 2142
őstag
válasz Kassadin #16782 üzenetére
5 pálya és ha nem vagy elég gyakorlott a játékban, akkor elég esélyes, hogy elvérzel rajtuk. (Az első és a harmadik mondjuk még viszonylag egyszerűbb, de a többi szerintem vérverejtékes.)
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
csaba951
veterán
válasz Kassadin #17687 üzenetére
Általános, nagy akcióra gyakorlatilag nulla. A két időpont közé csak a Valentin nap esik, és nem emlékszem rá, hogy ekkor valaha is akciózott volna a Steam. Viszont a napi akciókban, vagy 1-4 órára bármikor leakciózhatnak valamit. Volt már rá példa!
Egyébként annyi Valve kupon van kint az embereknél, hogy szerintem nem mernek majd megkockáztatni egy leárazást. Vagy legalábbis a Left 4 Dead 2, és a Portal 2-re nem. Egy Day of Defense: Source akció meg nem hiszem, hogy sok embert lázba hozna.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alien83
senior tag
válasz Kassadin #18300 üzenetére
De minek, én is válthatnék, de minek mert várnom kell 2-3 e-mail-re?
Inkább várok minthogy 500 ismerősnek magyarázzam hogy ne ide küld hanem oda.Jó lenne a hotmail, mert tudod párosítani más e-mail-el de kipróbáltam és sok megkapott levelet nem mutat a hotmail hiába párosítom...
-
Spet
addikt
-
válasz Kassadin #19869 üzenetére
Úgy, hogy nekem adod az összes játékot, ami az inventorydban van.
Amúgy be tudod állítani, hogy privát legyen a tartalma.
mod:
Van valakinek kuponja a Cities XL-hez?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SenorGrande
senior tag
válasz Kassadin #28346 üzenetére
Sokaknál (mindenkinél?) ez van. Emlékeim szerint a 11.3-as flash óta. Majd ha lesz egyszer kedvem, kipróbálgatom régebbiekkel is. . .
(#28327) bmatty:
Megint? Miért, abbahagyták valaha is?!(#28318) intercooler:
Nálam is "eltűnt" az egyik kulcs. Biztosan állítom, hogy kettő volt! Érdekes.(#28305) danih:
(#28347) Niczo:
A DRM mentes is ennyi. Igaz, ahhoz meg az amazon downloader kell a letöltéshez.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
BandiHUN
veterán
válasz Kassadin #28370 üzenetére
Nem mondtam,hogy nehéz csak hogy kitanulósan megy és kész.Pont ez a baj,ahogy írod,csapat és ismeret nélkül kuka.Viszont úgy meg a lényeg veszik el,mert vagy csapatban alázod a "noobokat",vagy bele kell folyni túlságosan.
Viszont a legtöbb játékban az ember felmegy a netre,beleviheti az egyéniségét(felszerelés,fegyver),és egyedül is megtalálja a maga szórakozását,még ilyenben is,mint a BF3,ami azért eléggé csapatmóka.Csakhát ott sz@r a csapat,nekiállok sniperezni,vagy támasztgatom fel a noobokat a csapatból medikkel,ha már halnak,pont legyen belőle,ha sokan csak ülnek és tolják a skulót a semmibe,hát adok nekik lőszert,az is pont
De ebben nincs semmi ilyen.Ha a csapatból 1 embert legyaknak,a létszámfölény már viszi a többit,BÁRMIT csinál.Tipikusan profiknál az 1 rossz mozdulat,rossz szerkó-> halál kombó.
De mindenki maga tudja,azértis írtam le,hogyan is lett keyem nekem is,hogy hogyha valakit tényleg érdekel,tudja,hogy akármilyen survey ellenére sültgalambvárás van.Engem is érdekelt,néztem róla videókat,ingyé' vót',de akkor se tolom,kipróbáltam,ennyi,leírtam a tapasztalatokat.Persze azért bátorítok mindenkit,próbálja ki,nem kerül semmibe.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
SenorGrande
senior tag
válasz Kassadin #28349 üzenetére
Kipróbáltam régebbi Flash-ekkel is. 9-esre közölte, hogy régi. Nem játszott le video-t, csak linket adott, hogy hol tudom frissíteni. 10.3-as ugyanúgy szaggat, mint a 11.3. Valószínű mégsem Flash probléma, ill. valami Flash-Steam közös probléma lehet. Steam fórumokon is sokan panaszkodnak. Azért idegesítő, mert már elég régóta így van.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest