Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Sziasztok
A Steam-en vásárolt játékokkal akkor is tudok játszani, ha éppen nincs net a közelben és így nem tudok bejelentkezni? -
bozont
veterán
Renegade Ops 4 packre keresek még 2 embert.
mod.: És van egy -50% Doom3 és egy -33% Valve games kuponom ha valaki cserélne. Főleg szénre, de ha van számomra érdekes kupon akkor az is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz bozont #14531 üzenetére
Beleolvastam a fórumába és ez tömeges jelenség, hogy aki megvettem a 4 packet annak nem jár dlc. Írni kell egy ticketet, talán lesz belőle valami. Bár azt mondják, hogy elvileg csak annak járna a dlc az alapjáték mellé, aki dec.19. előtt megvette és a termékleírásnál sem szerepel hogy járna mellé a 2 dlc. Kíváncsi vagyok mi lesz a dologból.
-
bozont
veterán
Nekem a mai termés egy Trine és Darwinia + némi szén. Ezeket mind cserélem, ha valakinek van számomra érdekes játéka (kupon nem érdekel). De van még -33% Valve és -50% Doom3 kuponom is, ha valakit érdekel, ezeket szénre is cserélem.
-
bozont
veterán
válasz BandiHUN #15403 üzenetére
Ezt azok kapták akik megvették a 4 packet, mivel ugye egy hibából az a három ember akinek ment a gift megkapta mindkét dlc-t is (ami nem volt a tartozéka a csomagnak), mi a vevők pedig nem. "Kárpótlásként" meg megint kaptunk 3 elajándékozhatót, de már a dlc nélkül sajnos. Azt nem tudom, hogy akik giftként kapták meg, attól visszaveszik-e. Egyelőre megtartom ezeket, aztán ha megmaradnak azok, akkor eltradelem.
Mondjuk azért annak jobban örültem volna, ha a két dlc-t adják ide, de ez van. -
bozont
veterán
Jó hír, hogy aki nem kapott a Renegade Ops 4 pack mellé dlc-t, most már javították ezt a hibát. Szóval mehet az achi (én nem vettem meg külön a dlc-t mert sokalltam az árat érte). És megmaradt a 3 extra darab belőle.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz HS 2142 #16971 üzenetére
Most sikerült elindítani és megvan az achi is, amit már az első pálya után megadott, de elvileg pályasorozat után kellene kapni. Mondjuk volt egy patch 1-2 napja hozzá, lehet sokan panaszkodtak a nehézségre és így könnyítettek a dolgon.
Szóval többször kell próbálkozni a játék indításával, volt hogy már ez elején megáll a töltés, meg mikor a pályát akartam indítani akkor kaptam ezt az sql szerver hibát. De csak sikerült. -
bozont
veterán
Vagy ott van még a steamunpowered is.
-
bozont
veterán
Üdv
Mostanában elég lassú a letöltés a kliensnél, <1 MB/s, miközben a netem tudna 60MB/s-ot is. Máshol nincs ilyen probléma, szóval nem a szolgáltatónál van a probléma. Még mindig ennyire leterheltek a szerverek, vagy van valami probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politika
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Milyen monitort vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1
- HP notebook topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honda topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest