Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem nem javult meg :
moderálva
Ez nagyon nem jó, mert látom az adatait ennek a random gyereknek.Kurva gyorsan logout-olok most.
[ Módosította: Mate ]
-
Lackki
őstag
remélem azé kliensből nem lép be senki folyamat... nem tom
én inkább nem irogatom be a jelszavam 
-
Ryder62
őstag
Amikor rámegyek a "for you" menüre és bejön más usernek a kívánságlistája az felbecsülhetetlen.
-
BigBlue69
őstag
Steamwide Error
Steam is experiencing some heavily troubling problems. There are widespread reports of people having their Steam language cycle randomly and many are randomly logged into other people's accounts.Stay safe. This looks like a major security breach and we heavily advise everyone to stay logged into their accounts. Try not to turn off your PC's. Clear your store carts so that other people can't finish transactions with your info.
És kb minden nyelvváltásnál valaki más accjába kerülsz.

ugylátom totál lelőtték store-t : Hibakód:-302
https://store.steampowered.com/account Erre bead ám mindent...
-
SQX_Barto
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nalam meg nem...
Majd ranezek joval kesobb...
Mar 10 nyelven biztos lattam most a Steamet, kellene ra achievement![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Check the store in every language without setting any language
-
Blaise
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Érdekes azért...sajnálom.
Valamilyen szinten szerintem a várakozás adta a dolog izgalmát, hogy mi fog érkezni a következő nap, bár az évek során egyre kevésbé vonzott már a dolog ahogy minden meglett, manapság meg már semennyire, mert gyakorlatilag csak konzolon játszom.
-
laceszgamer
addikt
Legalább az árak is mentek volna át oroszba. Na mind1, remélem megoldják hamar.
Szerk. Megjavult nálam.
-
törölt tag
-
warcat
veterán
Az nagyobb probléma,hogy a fiókadatok alatt folyamatosan felbukkannak random emberek adatai az enyémek helyett.
Szerencsére legalább nincs minden kiírva, de láttam a paypal fiók címét,mennyi pénze van a walleten,a telefonszám végét...
Csodás ha kiszedik valahogy spamlistára....(az emailre gondolok) -
SQX_Barto
addikt
válasz
AlexWolf
üzenetére
Hol orosz, hol nemet, es hiaba vagyok bejelentkezve, a Quene-hez ujra be kell jelentkeznem es kezdi elorol, sot meg uj emailt is kuldott az "uj gep" bejelentkezesrol.

Na meg a Steam kliensben a webes felulet jon be, hogy installalhatom a Steamet
Teljesen be van szarva. -
Másnál is beszart a steam? Áruházban franciául vannak kiírva a dolgok, ha bármire ráklikkelek akkor oroszra vált.
-
mntn
tag
A kívánságlistában a Nem érdekel listát meg lehet nézni valahol?
-
csaba951
veterán
válasz
xrvman
üzenetére
Ez érdemes, mert egyetlen olyan korlátozás sincs, aminek ez lenne a következménye.
Más érdekességek a Market világából.
Trading and Market RestrictionsRecent Self Refund
If you have issued a refund on your Steam account to your Wallet, you will be restricted from using the Community Market for seven days while the funds are verified.Vagyis refund indításáért 7 napos Market ban jár.
VAC Ban
If a VAC Ban (for any game), cooldown or overwatch ban has been registered on your account, you will no longer have access to the CS:GO store, or be able to make trades for CS:GO items, and you will no longer receive item drops.Ha sikerült VAC-ot kapni, akkor örök eltiltás jár a CS:GO item-ek Market-jére. Ez (átmenetileg) érvényes a cooldown idejére is.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
A "raktár"-ban nézem, minden steam tárgy és csak azokat látom, amit korábban kaptam a Skyrimmal való játék közben. Amúgy meg ezt írja:
"Teljesítetted várólistádat, és feloldottál 9 esemény-játékkártyát!"
"Hol vannak a feloldott játékkártyáim? A játékkártyákat a Steam raktáradban találod meg."
Na ott nincs egy se az eddigi 9-ből.
-
csaba951
veterán
válasz
xrvman
üzenetére
Ez mindenképpen 7 nap pihi. Utána már fog működni az azonnali, ha a másik félnél is be van kapcsolva. Csere megerősítések be vannak kapcsolva nálad (alapesetben be van)?
#84272 Tigerclaw
Pedig ott kell lenniük, ahol a többi kártyát is látod. Ilyen kinézető kártyákat keress! -
csaba951
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Rengeteg Ubisoft AAA játék nem kapott semmi leárazást sem. Ezeknél én azért Karácsony után várok leárazást. Persze lehet, hogy akkor is elmarad...
-
Tigerclaw
nagyúr
Különösebben nem értem, hogy mi ez a kártyás dolog, de átnézem naponta a listákat és írja is, hogy mennyi kártyát kaptam, de mikor benézek a raktárba nincs ott semmi, csak a korábbi kártyáim. Valamit rosszul gondolok, vagy rossz helyen keresem?
-
xrvman
őstag
Ha most bekapcsolom a mobil hitelesítőt, akkor azonnal tudok cserélni? Vagy megint várakoztatnak?
-
-
Blaise
veterán
Felteszem itt is a kérdést:
Steamen nincsenek idén napi akciók? Vagy hogy működik a rendszer?
-
$p@rr0w
őstag
Iden nincs ingyen game, mint a L4D2/Sniper elite 2 tavaly?
-
sagem
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Kicsi rá az esély, de elképzelhető, hogy kap akciót, ma pl. a Football Manager kapott -25%-ot, a sale elején nem volt rajta akció.
-
SpongyaBob
veterán
Ami most nincsen akcióban az valószínűleg már nem is lesz az a sale keretében?
-
törölt tag
-
-
Szerintetek mennyire biztonságos most steamen vásárolni?
Kicsit aggódok, hogy pont akcio közben szál el a szerver s kapok
An error occurred while processing your request.
Reference #97.122c1ab8.1451055294.b04936
hibát.update: elnézést a dupplázásért
-
chris0000
őstag
thx a helpeket,sikerült zárolni a fiókomat.
ilyenkor is elérhető a support vagyis van vmilyen ügyelet,mert azt írta,h:
Ügyfélszolgálatunk jelenleg nem elérhető. A szokványos munkarend hamarosan helyreáll. Köszönjük türelmed.
27-28án probálkozzak akkor valszeg leghamarabb,nagyszerű... -
djculture
félisten
Fsza a steam felraktam egy bónuszcsomagot a piacra szőrén szálán eltűnt..
-
Czmorek
aktív tag
Most én se tudok csatlakozni, emailek nemjöttek.
-
válasz
shaddy1027
üzenetére
Az oldal megy,
De a kliens nem csatlakozik.
-
válasz
chris0000
üzenetére
Ha te nem tudsz belépni akkor csak support. Ha be tudsz lépni akkor meg jelszó csre azonnal.
Supportnál van olyan hogy acc visszaszerzése... Azt a témakört keresd és nyiss egy jegyet.
Supportra külön bejelentkezés van.Ja és a levelfiókodat is feltörték, szóval azon is cserélj mindent előtte. Illetve válts olyanra ahol van sms védelem.
-
nepszter1
addikt
steam oldala
An error occurred while processing your request.
Reference #97.122c1ab8.1451055294.b04936
-
-
chris0000
őstag
válasz
shaddy1027
üzenetére
ezt csak bejelentkezés után tudnám megoldani.
kivülről windowsból nem lehet -
chris0000
őstag
-
chris0000
őstag
hi.
másnak is van bejelentkezési probléma steamre?
segítségnél is kiírja,h nem talál szervert. -
Socket A
aktív tag
Gabe bácsi gazdaggá tesz
[link] -
csaba951
veterán
válasz
libamajas
üzenetére
Azért van ez, mert csak 1 db kijelölt eszközzel tudsz jóváhagyni. Így van kitalálva a rendszer. Költöztetni nem lehet egyik eszközről a másikra. Úgy lehet eszközt váltani ha visszateszed e-mailre, bejelentkezel az új mobilon, majd a mobilon átteszed e-mailről megint mobilra. "Természetesen" 7 nap ban jár érte.

Én is szemeztem a 40 fiókomhoz a WinAuth-ral, de elvetettem, mert láttam, hogy a jóváhagyáshoz a mobil app-ban kell egy külön menüpontot használni. Nem elég simán beírni valahova azokat a nyomorult karaktereket.
Ezért maradtam a Bluestack-nél. Korábban már bevált. Viszont ezzel is vigyázni kell! Volt beállított Google Authenticator-om, ami klasszul működött. Amikor fél év múlva Bluestack-et frissítettem, attól kezdve másik eszköznek érzékelte, így ugort a Google Authenticator, mert ugye nem ezzel az eszközzel volt párosítva. Steam mobil app ugyanez a szituáció.
Szóval Bluestack frissítés/Windows újratelepítés előtt le kell venni a Steam fiókokról a mobil app-ot, utána meg visszatenni.
Külön öröm, hogy a Bluestack ugyan jól fut virtuális gépen (VMware Workstation) de bizonyos overlay ablakok nem jelennek, szóval mégis használhatatlan. Közvetlenül Windows-ra telepítve viszont már jól működik.
-
csaba951
veterán
válasz
libamajas
üzenetére
Szerintem nem fog menni.
Mobil App-ban nem kell kódot beírni a csere-megerősítéshez. Külön menüpont van rá (bal oldalon felülről a második - Confirmations), amit ha megnyit egy listán láthatod a megerősítésre váró cseréket. Kiválasztod azt amit meg akarsz erősíteni és megnyomod a Send Offer-re és kész van.
-
wjbhbdux
veterán
egy fajta megkönnyebbülést adhat egyeseknek, hogy most olcsón lehet eredetiket venni amivel úgymond jóvá teszi magának az ember fejben hogy kis korában lewarezolt több millió forintnyi játékot, és éhenhaltak miatta fejlesztők
én is megvettem az annak idején a Pecsában vásárolt gyűjteményből amit tudtam digitálisan

-
libamajas
tag
válasz
Vertigo18
üzenetére
WinAuth kódot generál amit minden belépésnél be kell írnom. Amikor cserélni szeretnék:
1. telefonról: Ezen az eszközön nem tudsz megerősítést fogadni.
2. gépről: "Ahhoz, hogy elküld ezt a csereajánlatot, ellenőrizned kell azt a Steam mobil alkalmazásban. Ezt megteheted az alkalmazás elindításával és a menüből a Megerősítések oldalra navigálással.
Ha nem látod a „Megerősítés” lehetőséget az alkalmazás főmenüjében, győződj meg róla, hogy az alkalmazás legújabb verziójával rendelkezel." -
1m1s
tag
Nem értem amúgy mi értelme van annak, hogy megvesztek minden szir-sz@r játékot.Nézem itt a profilokat, 5000 játék, és az átlagos jáátékidő 0.5 óra.Zseniális.
-
-
kemotox
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
[link] Pedig "lát" az oldal.
-
-
eami
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
public vagyok és magyar az országjelölés, de nekem nem XPből van sok.
Játékszám szerinti rendezést nézd meg

-
kemotox
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Hogy lehet felkerülni? Ungárise vagyok meg publikus is, még sem vagyok rajta

-
Szerény kis életem kevés mozzanatáról lehet elmondani hogy "top10" közeli fajsúlyú lenne, de most végre találtam valamit ami értelmet ad az életemnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, bár a lista csak a public profilokkal operál, jobb is hogy eami priváton van , vagy nem magyar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vertigo18
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Fogalmam sincs, mi az a WinAuth... Én Bluestackkal próbáltam, de valszeg telefonszámhoz is van kötve, mert hiába volt ugyanaz a gmail regelve a telómhoz is meg a Bluestackhoz is, nem engedte a Megerősítéseket Bluestackon keresztül a Steam appban...
Igen, én is értem, hogy miért nem megy mindig a Steam a telón, de nem értem, hogy miért nem tudom megerősíteni a cserét...
-
Vertigo18
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Nem megy egyfolytában, és két accom is van, tehát váltani kell. De leírom akkor rendesen. Gépen küldök egy cserét, és PONT NEM az az acc van bejelentkezve a telón. Belépek telón és NINCS OTT a megerősítések között...
Ezek után MEGINT belépek a gépen (telón hagyom azt az accot), gépen elküldöm ISMÉT ugyanazt a cserét és már csippan is a telón, hogy erősíthetem megfele'. Éppen ezért felesleges a gépen küldenem a cserét.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
A belépés mit jelent? Nem megy egyfolytában a telódon a Steam? Nálam ahogy elküldöm az ajánlatot már fel is ugrik telón, hogy ezt meg kellene erősíteni.
Kártya cserére ezt próbáltad már?
(#84205) SQX_Barto
Pedig a második rész sokkal userbarátabb, pl. be lehet állítani a farmot, hogy újra és újra termeljen, nem kell folyton azzal szórakozni, hogy odamenjen az ember, meg ilyenek.
-
Vertigo18
addikt
válasz
libamajas
üzenetére
Nekem sokszor csinál olyat, hogy gépen küldök egy csereajánlatot, aztán belépek mobilra, hogy megerősítsem, ott meg nincs ott!!!
De ha belépek mobilon, ÉS utána küldöm egy a csereajánlatot gépen, akkor megjelenik mobilon a megerősítésnél...
Már nem is küldök ajánlatokat gépről, felesleges, a mobilba úgyis be kell lépnem...
-
libamajas
tag
"Ahhoz, hogy elküld ezt a csereajánlatot, ellenőrizned kell azt a Steam mobil alkalmazásban. Ezt megteheted az alkalmazás elindításával és a menüből a Megerősítések oldalra navigálással.
Ha nem látod a „Megerősítés” lehetőséget az alkalmazás főmenüjében, győződj meg róla, hogy az alkalmazás legújabb verziójával rendelkezel."
Jelenleg WinAuthot használok és ebből kifolyólag nem kapok kódot mobilon. WinAuth generál kódot, de nem tudom, hogy hova kell beírni, ha cserélni akarok.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, valaki tudja, miert nincs meg Steamen az Age of Empires elso resze?
Nekem anno tetszett es szivesen megvennem...
Ja es ha mar itt vagyok, Boldog Karacsonyt mindenkinek!
-
laceszgamer
addikt
Hát azért eléggé erőteljesen hozzá vannak kötve sokan, tekintve, hogy mára hány játék használ Steamet.
HL3 kétlem, hogy lesz valaha is, mért csinálnák, ha van jelenleg sokkal jobb üzlet nekik, és a Valve számára is a profit a lényeg, mint minden más cég számára a világon, nem pedig jótét szolgáltatás.
Gaben vagyonára viszont kíváncsi lennék nagyon, gondolom nem két fillér a jutaléka.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- Brave
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én inkább nem irogatom be a jelszavam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)