Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Ha hivatalos disztribútortól vetted akkor teljesen felesleges aggódni, így értelmetlen a kérdésed. Ha meg nem, akkor minden kulcs lutri, bármennyire is megbízható (elvileg) az eladó. Mellesleg eladókat emlegettél a hozzászólásodban, nem forgalmazókat. Szóval szerintem ne lepődj meg azon, hogy a fentiek alapján egyből arra asszociálnak(unk), olcsón vettél kulcsokat nem teljesen megbízható forrásból (pl. direktben eladótól vagy valamilyen kulcsos bolhapiacról, mint a g2a és társai)
-
szasanyi
félisten
válasz
Assimilator
üzenetére
Pontosan ezt tettem, így ez az "okosság" szükségtelen volt.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát persze - gondolta Gabe Newell, majd még 5% árengedményt tett mindenre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomsolo
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
> Akkor több hétig durva leárazások, ejha.
Igen, ez a steam

-
Hangm4n
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
dec 22 - januar 4
-
Sirandrish
legenda
A Winter sale amúgy mikor lesz? Gondolom karácsony környékén de pontosan?
-
FoxiestFox
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ja értem. Akkor több hétig durva leárazások, ejha.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Eddig minden évben ilyenkor volt, gondolom a Hálaadás miatt.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lesz. Ennek a sale-nek mindjárt vége. Sima (kicsit megkésett) őszi vásár
-
FoxiestFox
félisten
Mi ez a nagy sale Steamen? Winter sale nem lesz?
-
chungee
addikt
Napot!
Steam kliens jobb alsó saroknál amikor klikkelek rá. Mindig megjelenik a legutóbb játszott játékok. Most ezek vannak helyette
Miért
-
szasanyi
félisten
Sajnos számítottam erre a válaszra. A gond az, hogy vettem kettőt is, de ajándék lesz karácsonyra így aktiválva csak akkor lesz. De éppen ezért szeretem volna biztosan tudni (ha lett volna lehetőség rá), hogy öröm és nem pofára esés lesz ajándékozás kapcsán. Úgy tűnik csak az marad, hogy a bízunk az eladókban és a problémamentes aktiválásban.
-
szasanyi
félisten
Üdv srácok! STEAM kód (játék, season pass) aktiválása nélkül van-e mód annak ellenőrzésére, hogy a kód valóban jó (lesz) -e és működni fog?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
kb 3-4 nap
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Addig még egy rossz vásár + a refund is belefér.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, az elbírálás elég gyors, de utána azért már annyira nem sietnek. Pár nap azért így sem rossz a Steam supportot ismerve.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár napig, ahogy a legutóbb is írtam.

-
Sirandrish
legenda
Refundoltam a SR4-et. És történt is valami mert a balanceomon most ott van hogy Függőben 6euro. De már tegnap óta...meddig marad még függőben?
-
Ghostface
senior tag
Gabenッ°• trade.tf nevű felhasználó innen van? Vannak magyar ismerősei. gondoltam hátha innen akar felvenni ismerősnek...
-
-
Simi37
őstag
Köszi a gyors válaszokat
Sikerült hozzám hegeszteni 
Igen tudom, hogy paypal tud Maestrot amikor mc-t vettem utaltunk paypalra és jóvá is írták 1 hónappal (!) később -.- Szóval szerintem előbb lesz Mastercardom majd igyekszem.
Még egyszer mindenkinek köszi

-
kemotox
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Jaja paypalon meg lehet adni Maestrot is, erre én is nemrég jöttem rá, volt is boldosgág, nem kellet utalgatással szívni

Viszont nálam nem lehet Steamen vásárolni, úgy, hogy a PP leszipolyozza kártyáról a zsét. Valami olyat ír, hogy a payment processornál van valami gebasz, de kétlem, mert amúgy meg mindenhol máshol rendesen működik. (G2A, bundlis cucclik, stb) Ez csak olyan apropóként jutott eszembe. Valaki tudja rá a megoldást? Valami olyasmit találtam, hogy azért errorozik, mert nem egyeznek meg valami adatok. Paypalon pedig stimmel minden, valós adatokat adtam meg, Steamen meg nem láttam, hogy lenne erre lehetőség. -
-
Simi37
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mert még nincs vásárlás pont a bankkártya mizéria miatt. És mivel 0. szintű a profilom nincs jogom barátokat "tartani".
A másik, hogy barátom barátja vette és mi nem nagyon ismerjük egymást.
-
válasz
Simi37
üzenetére
Két lehetőség van... vagy elfogadja, de nem adja hozzá a fiókjához (játék könyvtárához/library-hoz)... tehát van választása hogy beaktiválja, vagy az inventory/raktárjába kerül és onnan tovább küldi akárkinek.
Vagy pedig elutasítja az egészet és visszakerül az eredeti feladóhoz a cucc.
Én ezt az utóbbit javaslom.
A másik kötekedő kérdésem... miért is nem neked küldi egyből, az aki megvette neked???

Ez amolyan saját magam szopatom módszer?
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Elég nagy problémám lenne a sztori a következő. Nincs Mastercardom csak Maestrom azt meg a steam nem fogadja el hivatalosan (nem is próbáltam). Sok haveron keresztül próbáltam beszerezni a 3Dmarkot mivel BlackFriday miatt csak 5€. A cuccot (ajándékként?) magának vette a valaki és tovább küldte a linket. Egy másik valaki 'út közben' viszont véletlen belenézett és most odakerült az accja, hogy elfogadhatója vagy elutasíthatja a cuccot...a baj az, hogy nekem kéne de ha én megyek a linkre akkor közli velem, hogy hiba van stb. A kérdés mit lehet ilyenkor tenni? Ha elutasítja a figyelmetlen belenéző akkor visszakerül az eredeti tulajhoz és újra tudja aktiválni a gift linket? Sürgős, úgyhogy help pls

Köszi: Simi37
-
-
eami
Topikgazda
válasz
DrTechnoid
üzenetére
duplicate key annyira nem menő
-
Valaki csere bere? Nekem a mostani humbliból a Hospital Tycoon és a Colin McRae Rally nincs meg, cserébe tudok adni az Artifex Mundi-ból , vagy még pár dupla kulcsom a közelmúlt csomagjaiból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pár nap.
-
genndy
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mégse jött be a South Park?
-
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Most, hogy akciós Steam-en a CS:GO, szeretném megvenni. Viszont a gond ott kezdődik, hogy nekem nincs bankszámlám és így kártyám sem. Anyámmal vetetném meg, neki viszont csak külföldi Visa kártyája van. Arra volnék kíváncsi, hogy ilyenkor van plusz kezelési költség? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
A sarokba a nevedre klikkelsz a fiók részleteit megnyitod és ott a vásárlási előzmények, ott rá klikkelsz az adott játékra és a onnantól látni fogod mit hogyan.
-
Sirandrish
legenda
Hol tudom visszakérni a pénzem? Néztem az összefoglalót de nem találtam
-
watador600
senior tag
Értem, köszönöm szépen mindenkinek!
Akkor marad a vásárlás 
-
Csapoati
nagyúr
válasz
watador600
üzenetére
Rövid leszek: vásárlás nélkül nincs rá lehetőség.
-
NyMRooD
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Nincs, csak ha ő is megveszi. A családi megosztást úgy képzeld el, mintha kölcsön adnád.
u.i. Esetleg meglehet próbálkozni, hogy te a steam-et offline módban indítod, de szerintem akkor meg nem tudsz majd multizni a játékkal.
-
cattus
addikt
válasz
watador600
üzenetére
Csak ha ő is megveszi.
-
watador600
senior tag
Szioasztok!
Családi megosztással kapcsolatban kérdeznék:
Nekem meg van a Rocket Leagues, és haverral szeretnénk játszani (Neki nincsen meg). Van rá mód, hogy egyszerre ketten is tudjunk vele játszani, lehetőleg együtt?
Mert ugye ha belépek, akkor írja neki, hogy 5 perc mulva kikell lépnie.Köszönöm!

-
bul07
nagyúr
válasz
csaba951
üzenetére
Egyre inkább szopatja a átlag felhasználót a steam , a végén már sima belépéshez 3fajta kódot kell majd megadni
De van az a pont ahol azt fogja mondani nagy tömeg hogy elég és elkezd csökkenni a különböző funkciók használóinak a száma
Így is ismerek olyan embert hogy évente párszor tesz ki kártyát a piacra mert macerás, na most majd még ritkában fog, és hányan lehetnek
-
Erősen gondolkodok egy Steamlink vásárlásán, de mivel bizonytalan voltam, így telepítettem egy SteamOS-t egy PC-re, és kipróbáltam vele az in-home streaminget.
Pár kérdés:
- Jól gondolom hogy ezzel 100%-ban emuláltam a SteamLinket? Vagy azért abban egy kicsit más a szoftver?
- Nem volt teljesen 100%-os a dolog, pl volt olyan játék ami nem ment az Xbox1 kontrolleremmel (GTA5), míg ha a host PC előtt ülve indítom, illetve arra van kötve a kontroller, akkor tökéletes
- Néha 2-3 próbálkozás után indult csak el a stream, a PC-n futott a játék, a SteamOS (kliens) meg azt mondta hogy nem tudta elindítani a streamet. Ilyenkor oda kellett sétálni a host-hoz, játékot bezárni, majd újrapróbálni
- Nem lenne rossz ha tudná futtatni a Kodi-t. Ez sikerült is, bár szintén elég esetleges volt a dolog.
- 24p-s lejátszás kicsikarható belőle valahogy abban az esetben ha a Kodiban filmeznék a Steamlink-en keresztül?
- A tömörítés mennyire vágja agyon a filmek minőségét ilyen esetben? Tudom hogy alapvetően nem erre lett kitalálva, és szemre rendben is volt a dolog, de annyira nem mélyedtem bele hogy összehasonlító screenshotokat csináljak pl.A hálózat egyébként rendben volt, elég sokat review-et elolvastam, kábelen használtam mindent, az eszközök/kábelek jó minőségűek, gigabitesek. A debug szerint 1ms input lagom volt átlagosan és 10-20ms video lag.
-
kemotox
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nekem is elkezdett újra cardokat dobálni
Két haverommal nyomtam akik most vették meg a játékot és bumm ott egy balkánkártya. Érdekes. -
-
csaba951
veterán
>csak accváltás előtt töröld ki a tel számot a kliensből
Na, ezt még véletlenül se! Ebből már volt is probléma. Emberünk kitörölte, később a mobil app-ot újratelepítette. Na, ettől kezdve az app nem működött. Sebaj, SMS-ben jön a kód, ami megoldja a problémát. Ja, nem j9n, mert ki lett törölve. Steam Support meg nem válaszolt 8-9 nap után sem. Egyébként a mobil app fóruma tele van olyan panaszokkal, hogy 8-9 hét után sem válaszolt a Steam Support. Addig meg ugye ki vagy zárva a saját fiókodról...

Erre az egész mobil app-ra nincsenek felkészítve/alkalmatlanok az átlag emberek. Opcionálisan kellett volna csak bevezetni, max. ingyen XP-t ígérve.3 napos trade szünettel viszont egyértelműen a kötelező bekapcsolás felé terelik a népet.
Emlékeztek még, hogy Karácsonyra igérték a Support megerősítését, és a jobb válaszidőt? Na, a mobil app önmagában elviszi a beállított plusz erőforrásokat, support/fejlesztői oldalon. Már ha egyáltalán vannak ilyenek!
#83333 maross
Át kell állítani a mostani SMS-ről mobil app-ra, csak ebben az esetben nem kapod meg a 3 napos trade szünetet.Minden egyes tranzakciókoz külön jóváhagyó kódot kér/gyárt.
Ha ezt bevezetik Marketre is, akkor végképp abbahagyom a kereskedést. Most napi átlag 87 tranzakcióm van, világos, hogy nem fogom őket egyesével jóváhagyni!
-
-
-
-
maross
nagyúr
mobil alkalmazason ha megnezem a steam guardot, lehet valasztani email/mobil azonositas kozul, a trademizera elkerulesehez mobilra kell tenni? (ami nekem marhara nem log se wifin, se neten, de oruljek hogy egyaltalan androidos ugye)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Assimilator
üzenetére
A modern részek közül messze a legjobb szvsz.
De tényleg durva az áruk sok év elteltével is... -
VGYke
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
NetTom, cyberkind köszönöm a válaszokat!
Már vásároltam ilyeneket:
*Call of Duty®: Modern Warfare® 2,
*Call of Duty Ghosts
*Call of Duty: Black OpsAmit most kinéztem:
*Call of Duty: World at War (50%, 9.99EU)
*Call of Duty® 4: Modern Warfare® (50%, 9.99EU)
*Call of Duty: United Offensive (50%, 9.99EU)
*Call of Duty® 2 (50%, 9.99EU)
*Call of Duty (50%, 9.99EU)
Szerintetek melyik az az 1db COD, amit a vásároltak mellé még "illene" megvenni? -
-
VGYke
addikt
Szerintetek a Call of Duty® sorozat Call of Duty bármelyik játéka steam kóddal és legálisan, várható valahol hogy olcsóbb mint 50%
Kb.3(4?)db Call of Duty vásároltam már régebben, de a "meg nem vásároltakra" keveslem az 50% engedményt.... -
wjbhbdux
veterán
-
-
KubanitoS
veterán
Amúgy mi van akkor, ha valami mókolással magán a számítógépen futtatjuk az androidos autentikátort? Tudtommal erre is van már megoldás.
-
csaba951
veterán
válasz
marcusa
üzenetére
Á, megszívtam! A WP-s telefonom eleve nem jó neki, az Android-os meg olyan ótvar régi, hogy a Google Play-be se enged már be. Ráadásul más-más méretű sim kártya megy a kettőbe...

#83312 laceszgamer
Ilyen nincs! Illetve... Vannak olyan játékok, amiknél a játékban való vásárlás után plusz kártyákat kapsz. TF2 tutira ilyen, meg talán a CS:GO is (meg biztos van még egy csomó). Ezeknél el tudom képzelni, hogy a vásárlással megszerezted a bónusz kártyák jogát, aki meg beaktiválja a gift-et az meg értelem szerűen (alanyi jogon) megkapja az első pár kártya jogát. -
laceszgamer
addikt
Létezik, hogy ha valakinek ajándékként veszek játékot ( Közvetlen Steamen küldve, nem e-mailben, akkor a játékból eső cardokat az én invertorymba teszi?
Az este vettem így ajándékot, most reggel meg csak lepkézek, hogy honnan kerültek cardok az inventorymba.
-
-
csaba951
veterán
Az egy telefon, több fiók rész engem is érdekel. Majd jövő héten dolgozom rajta.
Telefon elvesztésére/elromlására/frissítésére van megoldás. Amikor élesíted ezt a szolgáltatást, akkor kapsz recovery kódot. Ezt gondosan felírod/megjegyzed és akkor simán meg tudod majd oldani - akár másik telefont használva is!

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem nagyon úgy tűnik napi/flash deal nincs... viszont amolyan "kiadói" napok/csomagok vannak.
Ezeket általában külön hétvégéken szokták tartani az év során, de ezek szerint most az ünnepek alatt is pár kiadó csinál ilyesmit.

Ezért vannak árváltozások... senki nem tiltotta meg hogy a kiadók maguk változtatgassák az áraikat, csak a Steam nem csinálja magától már.
-
bul07
nagyúr
3nappal az a bajom hogy jön a karácsonyi vásár és a kapott karácsonyi kártyákat az egyik fiókba szoktam tenni és ott eladni(hogy egy helyen legyen az a kis összeg) , így 3nap igen sok idő karácsonykor
Szóval bejelentkezek azzal a fiókkal ahonnan indítom a cserét és ha nem kérek érte semmit akkor csak egy fiókkal kel jóváhagyni
És nem gond a egy telefon több fiók se(#83308) Csapoati
És azt hol találom majd meg?
Inkább kérdezek mint utána vakargassam a fejemet
-
eami
Topikgazda
csak arra ahonnan átadsz valamit. Ha kölcsönös az adok kapok akkor mindkettőn.
a "loosing item in a trade" itt azt jelenti hogy kevesebb itemed lesz a trade végére akkor kell az app. Azaz minden esetben kell az appos megerősítés ha valami kikerül a raktáradból. Egyébként 3 nap várakozási idő. -
bul07
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszi mindenkinek
Vissza is olvastam
És akkor a kérdés
-Ha van nekem, tesómnak, anyámnak, édesapámnak, macskámnak, kutyámnak fiókja akkor külön telefon kellene mindegyik fiókhoz ?
-Vagy elég egy, csak ép azzal kel bejelentkezni akiéről indítom a cserét?
-Pontos használatát is leírnátok mert csak ép arról nem volt szó?(mit hogyan)
-Vagy hogy kell e valamilyen kódot menteni(felírni) ami később feltétlenül kellene ha ép úgy döntene a telefon hogy soha többé nem kapcsol be? -
-
Csapoati
nagyúr
Átaludtad csütörtököt?
Egész este ezen állt itt a bál. Dec 9-től ha nincs mobil appos authenticatorod legalább 7 napja beüzemelve (vagy a másik félnek), akkor 3 napig nem fog létrejönni a csere. Nem kell a cserét is kóddal engedélyezni, de az appnak bekapcsolt védelemmel fent kell lennie a telón. WP-re nincs még sajnos.szerk.: NetTom: Na akkor tényleg szemétvalve!!

-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Annyit fordítottál félre, hogy nem a szajré visszatérétése (azt pont nem fogják megtenni szvsz, ha nincs authentikátor eleve)... szimplán akár 3 nap is eltelhet amíg adják át a tárgyakat a felek között/lezajlik a tranzakció (türelmi idő), ha nincs mobil authentikátor használva.
-
chungee
addikt
Napot!
Van kinn élő amcsi ismerősöm. Megveszi nuuvem-ről nekem a New Order-t akkor én itthon be tudom aktiválni
Vagy amcsiról sem lehet megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Miért

Sikerült hozzám hegeszteni

.