Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hiába van steam guard, e-mailal, utána meg jön a rinya, hogy 72 meg 24 órás csere visszatartások
meeeert nincs mobilhitelesítőd.
Mi van ha az embernek nincs androidja?
Mi van ha
... nincs kedved feltenni, miközben "100 app" figyeli kezed minden rezdülését....
... egész nap lóg a neten, ami mobilnet esetében komoly internet használat is lehet. -
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Közben megválaszolom magamnak, megtaláltam. "A Steam Guardnak legalább 15 napig bekapcsolva kellett lennie, mielőtt cserélhetnél." Ekkora szívást

-
Arkennys
addikt
válasz
alpihun
üzenetére
A felsoroltakból a new vegast ajánlanám, abból is ha van lehetőség, az ultimate-et. Vannak benne jó DLCk plusz történettel. És el lehet benne merülni, hiába nem a legszebb játék mai szemmel (bár szénné lehet moddolni ezt is, hogy ez javuljon, ebben én részsikereket értem el), de ha nem vagy grafika fétises és a posztap hangulatot keresed, ez a te játékod. Mindig szerettem ahogy a falloutban keveredett a retro érzés a posztap világgal, és a fejlett technikával pl a fegyverek stb terén, elég sajátos az egész világ a vaultokkal, mutánsokkal, a sok helyszínnel, eldugott cuccal stb. Konkrétan órákat csináltam csak azt, hogy küldetés nélkül csak random mászkáltam, keresgéltem barlangok és egyebek után, sztorival felénél nem tartok még kb de sok időt bele lehet ölni csak úgy is, ha nem küldetésezel, csak elvagy. Remélem jól szórakozol majd vele, ha erre esik a választás.

-
SpongyaBob
veterán
Ha a Steam Guard kikapcsolása miatt nem elérhető a piac két hétig, ettől még a raktárban lévő kártyákat tudom cserélni?
-
törölt tag
Reméltem, hogy a Cities Skylines megkapja a 75%-ot, de nem így lett

-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a Black Mesa-t Steamen de mivel laggolt a multiban ezért 15 perc játék után vissza téritést kértem.
Ezután meg gondoltam magam és vissza vontam a visszatéritést. Akkor ugye ilyenkor már nem fogják majd eltörölni/stb?
[Vissza vonás azért volt, mert aztán utánanéztem kicsit a dolgoknak és sikerült helyrepofozin az fps-t
] -
Csapoati
nagyúr
Endless Legend Collection:
Price of individual products: 17,47€
Bundle cost: 20,39€A hülyének is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LLD
aktív tag
-
Joci93
senior tag
Sziasztok,
Az Infestation tényleg annyira rossz játék, mint amennyire a véleményeknél ócsárolják?

-
alpihun
senior tag
Hali!
Kinéztem egy adag játékot a vásáron, de suli mellé rpg-ből félek kettőt is venni, ezért a kérdés, hogy inkább Skyrim vagy egy régebbi Fallout (NV vagy 3)? A skyrim elméletileg egy jobb játék, viszont fétisem van a poszt-apokaliptikus dolgok iránt és nem tudom eldönteni, hogy melyikkel szórakoznék jobban.
Illetve a Falloutok közül a hármas vagy a New Vegas jobb? -
sebkri25
tag
válasz
Executioner
üzenetére
vásároltam már idén, hogy a piacot használjam és az egy év sem járt le, ezért még mindig rejtély számomra miért nem kaptam meg a kártyákat
-
sebkri25
tag
válasz
Assimilator
üzenetére
Megoldódott a vásárlással, kerestem előtte mindenhogy, köszönöm
-
Szálljatok már le végre a minimálbérről ebben a topikban, itt ez erősen off!
-
sebkri25
tag
válasz
Executioner
üzenetére
Vásároltam egy jó dukenukem 3dt 1,5euroért és hirtelen bekerült az összes kártya a raktáramba.
-
sebkri25
tag
válasz
Executioner
üzenetére
Megvan az 5. szint már másfél éve, akkor raktam ki a nyári kaland kitűzőt és jöttem rá, hogy annak a szint a feltétele. Hát ha csak ennyi a követelmény nem tudom mi lehet a baj

-
Executioner
tag
válasz
sebkri25
üzenetére
Szia,
"Fedezd fel felfedezési várólistádat
Ha legalább 5. Steam-szintű vagy, kapsz egy Északi-sarki Noir Vásár játékkártyát, miután megtekintetted az összes tételt a napi Steam felfedezési várólistádon. Folytathatod és végignézheted felfedezési várólistádat még kétszer minden nap, hogy megkapd a maximális 3 kártyát naponta. (Ha a vásár vége előtt eléred az 5. Steam szintet, megkapod a Steam felfedezési várólistád vásár ideje alatti felfedezésével kiérdemelt kártyákat.)" -
sebkri25
tag
Sziasztok
Mik a feltételei a kártya szerzésnek?
Végigcsináltam több napon keresztül a listák végignézését, ki is írja, hogy kaptam x kártyát, de nem kerül be a raktáramba.
Miért lehet ez? -
pigster
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Írjuk már ide kicsit feltünőbben:
STEAM - take the same prices to Hungarians as Russians
https://www.change.org/p/steam-valve-steam-take-the-same-prices-to-hungarians-as-russians -
nepszter1
addikt
erre van esély ?
-
NyMRooD
addikt
Win újra telepítése nélkül:
1. A steam kliensben vedd fel az új telepítési helyet.
2. Az új helyen lévő steamApps könyvtárba másold át a régi helyen lévő steamApps könyvtárból a common mappát és az appmanifes_xxxx.acf fájlokat.
3. Indítsd újra a steam-et.Win újra telepítése esetén:
1. A régi steamApps/common-ból a játékokat másold át az újba.
2. Az adott játéknál kattints a telepítésre, felfogja ismerni, hogy már le van töltve.Mind a két megoldás működik, a napokban próbáltam. A másodiknál lehet olyan játék amit nem ismer fel (de szerintem én szúrtam el valamit).
-
htc07
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
De ez csak rendszer újratelepítésnél áll, amúgy ha simán csak pakolászod, hajlamos megbolondulni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Volt ez téma nemrég, és egyik fórumtársunk azt írta, hogy át lehet másolni az egész Steam mappát egy az egyben, csak -ha jól emlékszem- első futtatásnál a steamet érdemes rendszergazdai jogokkal futtatni, és hosszú töprengés után rendbeteszi magát, minden müködni fog.
-
n.gab
aktív tag
válasz
Depression
üzenetére
Köszönöm mégegyszer a segítséget!

-
"A Steam telepítés nem mozgatható át a játékok újraletöltése nélkül.
BUKTA
Ha másik partícióra szeretnénk mozgatni a Steamet, a SteamApps mappa biztonságos kimentése után távolítsuk el az eredeti Steam telepítést, majd telepítsük fel az új helyre. Másoljuk vissza a SteamApps mappát, és Voilá!, ott terem minden játékunk."Ott figyel az összefoglalóban
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
SSD-re szeretném rakni a steamet,de nem szeretném újra telepíteni a játékokat.
Van erre lehetőség vagy töröljem le és rakjak mindent újra?Előre is köszönöm szépen a segítséget!

-
KubanitoS
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Én is beszereztem és nagyon jó.
Ha esetleg valakit érdekel, egy olyan programról van szó, melynek segítségével a gamepadunkkal tudjuk irányítani az oprendszert, vagyis inkább az egérkurzort. Van hozzá workshop és egyes programokhoz már most is létezik gémpados profil.
Link. -
BioNiCMaN
addikt
Néhanapján nyomom a gémet, ha gondolod vegyél fel, hátha összejön 1-2 alkalom.

-
Frod
addikt
Sziasztok!
Vermintide-hoz keresnék értelmes játékostársakat (úgy értem akik már rendszer szerűen nyomják a loot-rushokat pl hard vagy nightmare szinten)
Sajnos ismeretlenekkel ha összetesz ritka a jó csapat, botokkal magas szinten meg halál menni, és eléggé tré még a gear-em.
Ha valaki nyomja a játékot írjon privátot, vagy dobjon itt egy kommentet
Köszi! -
underdark
aktív tag
másnál is megvan halva a store?
játékra nem lehet keresni, mert random rátalál vagy nem
címkékkel ugyan ez, valamikor azt írja 0 találat van mondjuk egy fps címkére stb.agyfasz
-
-
KRi2
aktív tag
mr_spartakusz88 másnak nem ismerős, nem iirogat levelet róla a steam hogy átállította ezt meg azt?
Mintha a crash-elésnél tünt volna fel eza nick. Mert miért most kapok ilyen leveleket? -
chungee
addikt
Napot!
Logitech F710-vel tudom ezt használni

-
xrvman
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Amikor meglett / megjelent, akkor feltelepítettem, bekapcsoltam a mobilhitelesítőt, de eléggé merítette a telefonom, így visszaraktam e-mailra és happy.
No meg azért nekem elég csak du vagy esténként a steam, nem vagyok annyira nagy fan, hogy éjjel nappal online legyek rajta.No mindegy, akkor majd a következő idényre bekapcsolom a mobil hitelesítőt, mert így a kutya sem akar velem cserélni, holott 4 duplám van.
Feneség, hogy az e-mail már nem elég?! Tavaly még jó volt. -
[Prolixus]
addikt
A téli vásáros kártyák "fizikailag" nem tűntek el nekem sokáig, vagy 3 megmaradt, gondolom kitűzőt még kirakhattam volna belőlük, ha megvan a full set. Viszont a market már nem volt elérhető, nem lehetett sem venni sem eladni, szóval a végeredmény ugyanaz, jan4-én game over.
-
ooooobi
őstag
Holiday Sale 2015 Játékkártyák 4.-én el fognak tünni a fiókból? Csak mert jelszóváltoztatás miatt 30napig nincs trade, igy nem tudok cserélni.
-
Nova96
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Fel tudtak venni a steames linken keresztül.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
shaddy1027
üzenetére
Beszarok, akkor ez nálam miért nem ment? A kereső fel se dobta azt a player nevet, amin nem volt még meg az 5 dolláros vásárlás.
Természetesen a másik accon bőven megvolt az 5 USD. -
shaddy1027
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
"Hogyan tudok korlátozott felhasználóként barátokat hozzáadni?
Korlátozott felhasználóként nem tudsz barátokat hozzáadni. Azonban más, nem korlátozott felhasználók barátkérelmeit ettől még el tudod fogadni. Például, ha egy barátod már a Steamen van és költött legalább 5 USD-t a Steam Áruházban, hozzá fog tudni adni téged barátként Steam közösségi profilodról. Ezután te el tudod fogadni barátmeghívását a Steam fiókodból."
-
Nova96
őstag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
És mégis, hogy?

Mert a steam nevemmel nem tud felvenni akkor?
-
Mtbsrác
senior tag
Itt is megkérdezem hátha tud vki vmi okosat mondani.
Linux Mint-et használok azt hozzá teszem!
Olyan problámával jönnék, hogy adott ugye a STEAM nevü program.
- Nos a gond az hogy akármelyik játékkal játszok amiben lehet mikrofonnal beszélni most spec (CS.S, v. CS.GO, ill L4D2), ott mindegyikben búg a hang amit ők hallanak. De ha simán a steam chatablakba vagy más progiban pl skype esetleg teamspeak, beszélgetek ott okés. Csak játékon belül és ez idegesít.
Hangkártya ami van a gépbe:
HDA Intel ALC883, egy Asus P5k lapon. Esetleg van kimondott hangkártya driver, nemcsak az alsa? -
Csapoati
nagyúr
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én nem ezt tapasztaltam... Nem is látja a kereső azt, akinek limitált fiókja van.
-
bul07
nagyúr
Ti kaptok emailt az piaci eladások után?
Nekem tegnap olyan 20óra fele jött az utolsó -
törölt tag
A Talisman Prologue futtatására van mód Windows 10 alatt? Lenne benne 4 kártya amit eladnék

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de a lényeg, hogy megoldottad! 
Ha esetleg valakit érdekel, egy olyan programról van szó, melynek segítségével a gamepadunkkal tudjuk irányítani az oprendszert, vagyis inkább az egérkurzort. Van hozzá workshop és egyes programokhoz már most is létezik gémpados profil.

eami