- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
[Prolixus] #85399 üzenetére
Böngészőben, a kilenst nem használom csak a játékok indítására.
-
cyberkind
félisten
A kívánságlistáról valahogy lehet törölni ami már nem érdekel de ott van?
Sehogy se tudom kivenni a pipát. -
Vertigo18
addikt
válasz
regener #85388 üzenetére
Ugyanez igaz telefonnál a factory reset esetén is! Kiírja, hogy ez nem az a telefon, amivel regeltél a mobile guardra!
Ez viszont kikerülhető azzal, hogy újra kéred a telefonszámodra a kódot, és már regelt is a telefon. Viszont Bluestackra nem tudsz hitelesítő sms-t kérni, így ez a módszer bukta.
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Azt be lehet valahol állítani, hogy az óra melletti ikonnal nyitom fel a steam-et, akkor ne a kezdőoldal jöjjön be, hanem a legutóbb megtekintett/bezárt? Köszönöm!
-
csaba951
veterán
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Ha nincs Android vagy IOS készülékem, hogy tudom a Steam Guardot használni?
-
zseko
veterán
válasz
djculture #85375 üzenetére
Ezt már off-ba teszem inkább. Paypalon persze hogy jó, de 2 éve mikor kártyát cseréltettem emiatt, akkor a mobilosban még nem volt paypal. Meg Maestro sem. A google play súgóban meg ennyi van:
A következő hitel- és bankkártyákat adhatod hozzá fiókodhoz:
American Express
MasterCard
Visa
Discover (csak az Egyesült Államokban)
JCB (csak Japánban és az Egyesült Államokban)
Visa Electron (csak az Amerikai Egyesült Államokon kívül)
Elo (csak Brazíliában)
A Google Play rendszere által elfogadott kártyák a földrajzi hely függvényében változhatnak.Az utolsó mondatban a lényeg, csak épp nem tudni lehet-e
Azt tudom, hogy még régebben elfogadta, de egyszer csak kidobták a maestro-t.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
djculture #85375 üzenetére
Nem csak biztonsági kód függő a dolog.
Sok oldal ahol nem fogadják el ellenőrzi a kártya típusát (a számából kiderül) és nem ismeri fel.
Szóval ahol nincs feltüntetve hogy Maestro-t elfogad ott nem fog menni a kártya, akár van kódod rá akár nincs.Pl legutóbb anyámnál repülőjegyet is csak én tudtam venni a családnak. Maestro olcsó, cserébe szűkített körben használható. Pénzt pl lehet felvenni vele külföldön meg fizetni a legtöbb helyen. Online már neccesebb.
Persze ha van Paypal, akkor mivel a PP elfogadja, ezért ott működik (általában). Szerencsére a PP is egyre több helyen elfogadott.
-
CR2025
csendes tag
Sziasztok!
Van egy játékom steamen amiből kiesett az össze lehetséges kártya, de ezzel ugye még nincs meg a szett.
Ha ezt a játékot eltávolítom a steamprofilról és megveszem újra akkor lesznek újra kártyaesési lehetőségeim? -
zseko
veterán
válasz
djculture #85366 üzenetére
Google nem fogadja el a Paypal-t
És a maestrót sem. Na meg a Steam sem fogadta el, így nem tudtam a leárazás idején munkahelyen mobilról venni semmit. Emiatt cseréltettem vissza a chip-es maestro kártyát sima visa-ra. Igaz egy ideje már lehet a telefonszámla/kártya terhére vásárolni a play-en, és már a mobilos steam-ben is használható a paypal, így kevesebb akadály van.
(#85368) NetTom Nekem 4500-ért adták volna éves szinten, és igen, sok.
Örülnék ha a bankomban (BB) lehetne virtuális kártyát csináltatni, de nem lehet. Így marad a visa. Nem fogok 2x-es díjat fizetni azért, mert a kártyára visa helyett mastercard van rányomva.
-
tomsolo
addikt
Ilyet ír már a steam:
Nudity games Due to your recent playtime in other Nudity games
-
wjbhbdux
veterán
válasz
FollowTheORI #85364 üzenetére
MCO jó kis kártya, olcsóbb mint a dombornyomott de működik neten és külföldön is gond nélkül.
-
djculture
félisten
válasz
maross #85365 üzenetére
Persze mert paypalra kell regisztrálni és a paypal nevet megadni. Ahol paypal-t elfogadják ott simán lehet így. Fszom mastercard éves dija duplája alsó hangon a maestronak (azóta durvult be mióta az ügyfelekkel fizettetik meg a bankadót)úgyhogy nekem igy megfelel. Steam-en se volt sose bajom ezzel.
-
Plebi
senior tag
-
Plebi
senior tag
válasz
csaba951 #85355 üzenetére
Az ingyenes maistroval kombinált OTP netszámla a legjobb netes vásárlásokra. Létrehoznak egy netszámlát ami virtuális és van mellé egy virtuális master card alapú elektronikus kártya.
Mindig csak annyi van rajta amit elköltesz, sose több, nem tudnak lehúzni és mivel a bankkártyák közötti utalás is ingyenes, így OTP-n belül semmilyen plusz költsége sincs annak, hogy pénzed legyen ott, vagy a maradékot visszarakd.
-
csaba951
veterán
válasz
gaben1993 #85357 üzenetére
OTP előnye, hogy mindenhol van és mindenhol elfogadják a kártyáikat. Hátránya a költségeik...
Egyébként erre van külön fórum, ott érdeklődj! Viszont előtte jó lenne ha összeszednéd a fogyasztási szokásaidat/igényeidet. Mondjuk ha elolvasod az utolsó 50 hozzászólást már látni fogod mikre gondolok!
-
alratar
addikt
Olyat lehet csinálni, hogy megnézni, hogy egy adott játékkal ki játszott a legtöbbet és az mennyit?
-
-
gaben1993
tag
válasz
Csapoati #85349 üzenetére
Nem turkálsz a zsebemben, hiszen ennek nem anyagi okai vannak, hanem eddig egyszerűen nem volt rá szükségem. Nagyon kevésszer volt olyan hogy jól jött volna és akkor is mindig volt valami más megoldás. Munkahelyemen kp.-ban kapom a fizetést, autó biztosításom csekkes, ezeken és steames vásárláson kívül, csak HA-s eladásoknál jött volna 1-2x jól, de akkor tudtam használni szüleimét. De én is egyre jobban érzem a szükségét, szóval lehet előbb utóbb elkerülhetetlen lesz az igénylése.
ON:
Visszatérve, nagyjából tisztában vagyok a lehetőségeimmel most már, egy dolog érdekel még, amit már kérdeztem is az előbb. Tudja valaki hogy utólag a steames rangomra megkapom e az eddig elérteket, hogyha teljes értékű lesz? -
gaben1993
tag
válasz
wjbhbdux #85343 üzenetére
Valahogy sejtettem hogy nem lehet ilyen egyszerűen túl lépni. A bankkártya igénylést sem fogom megúszni?
Valamint még van egy kérdésem ezzel kapcsolatban. Írja és tapasztalom is hogy a steam fiókom nem fejlődik amíg ez a tranzakció meg nem történik, tehát 0 szintű maradok. Ha beaktiválom a fiókot akkor visszamenőleg megkapom az addig megszerzett szintet? Tehát amint megtörténik a teljes értékű profilra váltás, egyből felugrik a szintem oda ahol lennie kéne? -
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudjátok volt arra vonatkozó frissítés hogy a raktárakat már nem lehet túlterhelni egy 1000 db fölé vivő csere ajánlattal. folyton beint ezzel a hibával :Hiba történt a csereajánlat elfogadása során. Próbáld újra később. (25)
-
Arkennys
addikt
válasz
Assimilator #85340 üzenetére
Rendben, írtam. Ha menne nekem is a game, akkor nem maradsz sokáig egyedül, úgyis kellenek társak.
(#85341) cskamacska: Igen kb erre, és amikor lendületesen nonstop oroszul magyaráznak neked 54 percen át, ameddig a meccs tart. De nem némítod, mert közben minden 20 percben ad egy hasznos infót is, angolul. És ez még a jobb eset.
-
gaben1993
tag
Sziasztok!
Régóta használok steamet, de kb. egy éve elvesztettem a profilomat(amin csak cs:s volt), mert nem az én e-mail címemhez volt rendelve és már nem tudom elérni a srácot. Lenyeltem a békát, már úgy sem sourceoztam, így csináltam új profilt, amire ismerősöm küld játékokat giftként, így vásárolom meg őket, bankkártya hiányában. Viszont bevezették ezt a csak akkor lesz teljes értékű profilod ha elköltesz a steam hálózatán belül 5 usd-t. Ezen próbálok túl lendülni, de ezért nem akarok bankszámlát nyitni. Paypal fiókot csináltam, de ahhoz is kéne a számlaszám. Gondolom mobilos fizetés nem lehetséges. G2A-n vásárolt játékkal aktiválódna, vagy esetleg lemezes játék hozzáadásával? Giftel nem működik, ezt írja is a supportban, meg már nem is egy játékom van rajta így. Köszönöm előre is a segítséget mindenkitől és Szép Hétvégét Mindenkinek! -
Arkennys
addikt
ARK survival evolved megvan innen valakinek? Lenne egy-két technikai jellegű kérdésem, ha igen. (a játéknak én nem találtam normális saját topicját)
-
nonsen5e
veterán
válasz
cskamacska #85323 üzenetére
Nincs olyan, hogy túl japán.
-
underdark
aktív tag
válasz
Assimilator #85329 üzenetére
a hülyéket (8 éveseket) le kell húzni ahol lehet
-
Assimilator
őstag
válasz
tomsolo #85327 üzenetére
Az a legkemenyebb, hogy ezt kajaljak, de rengetegen.
Kedvencem mikor CS:GO, GTA V es 22 ingyenes cim van egy kalapban, randomra.
A barmok meg egymast torik a licittel, mert mivan ha GTA V-t dob.
Persze soha nem dob.
De a barma megadja a pozitiv ertekelest es leirja, hogy nagyon korrekt volt, legkozelebb talan tobb szerencseje lesz. Na neeeeeee. -
underdark
aktív tag
hali
tudja valaki ezeket a random steam keyeket, hogy keszitik?
az eladonak biztos megeri valamiert
honnan szerzik a jatek kodot stb -
tomsolo
addikt
válasz
Utóbbinál a Koei Tecmo neve garancia lesz a fosport minőségre.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Kettőt találhatsz.
A Dear Esther nekem eléggé tetszett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A korábbi leak miatt már volt róla szó, hogy jön Steamre az Everybody's Gone to the Rapture. Most azonban frissült a SteamDB adatlapja, kikerült már egy banner kép is, szóval több mint valószínű, hogy jön.
Úgy tűnik, hogy ez lesz a 2. játék ami valóban megjelenhet a fenti listáról. (a másik ugye az Arslan, amit már hivatalosan is bejelentettek)
-
maross
nagyúr
válasz
Assimilator #85315 üzenetére
ennyi penzert (ertsd dragan), nem lesz gond.
-
tomsolo
addikt
válasz
Assimilator #85315 üzenetére
100+ g2a vásárlásból eddig egy volt ilyen - hamarabb visszakaptam a pénzt mint steamen.
-
Gabesz87
veterán
válasz
csaba951 #85311 üzenetére
Ez egyszerű: azért, mert tegnap hallottam először a játékról
Régebben volt egy Logitech Extreme 3D-m, amit eladtam, és most szerettem volna megint FSX-ezni. Érdeklődtem a joystick topicban, és ott hallottam az ED-ről. Mindegy, megvettem most G2A-n úgy 6000-ért. Ez is Steam-es végül is....meg beszereztem egy Hotas X-et is, szóval délután indul a móka
-
pigster
senior tag
Uniós adószámmal rendelkező külföldi vevőnek való értékesítésnél ÁFÁ-t nem kell felszámítani. A kiállító felelős az általa kiállított számla tartalmáért, ezért a vevő adószámát az értékesítőnek (számla kiállítójának) kell bekérnie (és ellenőriznie: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=hu). Ha ez érvénytelen, vagy nincs, nem is állíthatná ki a számlát nettóban. Ha mégis így tesz, akkor az ÁFA tartalomért a kiállító felel, és köteles az ÁFA-t megfizetni.
Szóval, ha az adott oldal úgy értékesít terméket és állít ki számlát nettóban, hogy nem ellenőrzi a meglévő uniós adószámot, akkor nem a vásárló az adócsaló. -
Gabesz87
veterán
Na jó, szóval akkor itt sincs egyöntetű válasz
Nem tudom, mit csináljak. Már azon vagyok, hogy inkább hagyom a francba, és megveszem Steamen picit drágábban.
-
Gabesz87
veterán
G2A-n kinéztem egy Elite Dangerous Steam Giftet kb. 5600 Ft-ért. Viszont a megrendelésnél van egy ÁFA választó opció, ahol ha kiválasztom Magyarországot, akkor az ár 7400 lesz. Alapból az EU Business & VAT registered, 0% VAT van kiválasztva, így 5600 Ft. Most akkor muszáj Magyarországot választanom, vagy maradhat ez? Keresgéltem Google-ban, és meglehetősen vegyesek a válaszok. Többnyire azt írják, elvileg szabály szerint ki kell választani az országnak megfelelőt, de ha nem, akkor nem történik semmi, akkor is működni fog. Csak akkor meg nem értem, mi értelme van.
-
Anonymus23
veterán
Valaki tudna nekem segíteni a Group Buys használatával (eladás/vétel) kapcsolatban?
Nagyjából értem (legalábbis úgy gondolom), de volna néhány gyakorlati kérdésem.
PM jól jönne egy gyakorlott használótól, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !