Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
Másnál sem lehet videókat hozzáadni? A "successfully added 1 video" üzenetet adja, de nem jelenik meg, a YouTube-listáról sem tűnik el, hogy hozzá lenne már adva.
-
Hunbeast87
senior tag
Boldogságban és Békességben Gazdag Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Fórumosnak és Családjuknak!
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves itteni fórumozónak!
Gondolom már sokan vásároltatok Steam-en, ezért a tanácsotokra lennék kíváncsi.
Megszereztem a The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition kiadását 75%-os akcióban még tegnap.
Le is töltöttem a játékot és elindítanám, de ez az üzenet fogad: "Steam-hiba Catlakozás a kulcsszerverhez sikertelen."
Ki az aki járt már így? Tud valaki tanácsolni valamit? Esetleg várjak még, majd küldik a kódot? Köszönöm a segítséget előre is! -
Cheesus
senior tag
Na egy kis unszolás után elindult rendesen a Battlefield 2 multija, és azt kell mondjam kellemes csalódás volt.
Szerverek bőven vannak, és általában a játékosok is normálisak (bár egyf@szfejköcsög leteabaggelt amikor meghaltam).Lehet hogy hirtelen fel kellene majd a BF3-at is raknom, ha már ezzel a játékkal ilyen jól elszórakoztam a kora ellenére is.
-
Bocsánat, nagy volt az öröm

Ennek örömére szavazzunk mind a Doorways-re, így, fadíszítés közben
Mindenkinek Boldog Karácsonyt
-
törölt tag
Boldog karácsonyt mindenkinek

-
KRi2
aktív tag
Hógolyós kártyáknál mit jelent az hogy "Valid until Fri Jan 03 2014" ?
El fog tünni abban az időpontban? -
Vertigo18
addikt
Így van, nyilvánosan tilos bármiféle segítség leírása ahhoz, hogyan lehetne megkerülni az amazonos "US costumers only" dolgot... És ezt itt nagyon szigorúan be is tartjuk!!!
A kulcsszó a "nyilvánosan" volt az előző mondatban, ennyit segíthetek...

-
Hunbeast87
senior tag
Ezt itt nem igazán kellene, olvasd el a fórum szabályait legközelebb légyszíves..
"Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik."
-
wwenigma
Jómunkásember
Javaslom mindenkinek aki nem szeretne stock avatart és figyelmeztetést karácsonyra, tanulmányozza az 1. hsz-t meg a jobb felső részen lévő kiirast...

-
BandiHUN
veterán
Köszi mindenkinek a Brütal Legends dolgokat,végülis bezsákoltam soundtrackostól,kontrollerem nincs,tehát félek...viszont jókat mond róla szinte mindenki,és egy nagyobb adag forralt bor ára...éergó nagy bukta nem lehet belőle.De ennyi a karácsony
Tudom,hányan mondják ezt,és hányunknál van x játék,ami a gépre se kerül fel... 
-
zseko
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Bevallom, a sok (számomra!) értelmetlen indie hülyeségnél én sem szoktam nagyon nézni mire szavazok
Megnézem azért hogyan is néz ki a játék, meg nagyjából milyen, mert azért a mostani 'MirrorMoon EP' is, na... egy hányás, 1€-t sem adnék érte nemhogy 9-et
Igaz hogy nem minden a grafika, pl. a minecraft jobban bejön mint a Crysis3
de azért van egy határ. -
Mate
nagyúr
Azt hittem a sok hsz-ről, hogy Boldog karácsonyozás van, erre hőzöngtök?

Arra nem gondoltok, hogy 2k-nak is kell karácsonyi ajándék? Lehet Valve-tól ezt kapták

-
dejaris
addikt
-
Murder3
addikt
a Night of the Rabbit-ra várható még 75%-os akció?
vagy már volt rajta csak én átsiklottam felette? -
Arkennys
addikt
válasz
Vertigo18
üzenetére
Kamu hát. SOSEM az nyer amire szavazok, de gyanítom, akaratom a többségével egyezik a legtöbbször. Mégis mindig más nyer. Mikor resident evil benne volt, majd el is tűnt, akkor anyáztam igazán

Mondjuk, legyenek vele elégedettek. Azért már két foil gömbös istenverést is dobott szavazásért, amit nem bánok. Másodikat egy 10 perce.

Border 2 ből hiányzó értelmes DLC-ket meg majd magukban bemókolom valahonnan. Igazából csak a psycho és a mechanomanó pakk kell, más ami nincs benne season passban de van értelme, úgy tudom nem nagyon van.
-
törölt tag
Ha ezt amazonon megveszem steam-en aktiválom?
-
-
válasz
Peat;)
üzenetére
sztem ami nagyon-nagyon sok szavazatot kap azt nem rakják be, mert arra számítanak, hogy az arra szavazók egy része (ami nagyon-nagyon sok szavazó esetén önmagában is sok ember) a csalódottság miatt meg fogja venni az alapleárazással, mivel úgy "sem lett/lesz olcsóbb".
-
ayo
veterán
-
-
csigacska
tag
A Borderlands 2 GOTY 75%-os leárazásába sikeresen belefutottam és sikerült megvennem még az igen csak jónak mondható áron.
Kell-e attól tartani, hogy a Steam gondol egyet és pl.: elveszi a játékot, arra hivatkozva hogy hibát használtam ki, vagy egyszer csak sima változat lesz a GOTY-ből, vagy nem történik semmi, és játszak csak nyugiban a játékkal?
-
BigBlue69
őstag
Most tényleg Chivalry nyert? Nem értem az embereket..2 hetente.. de max havonta akciózott ingyen hétvégés játék.. miközben ott van Brothers..Ami még kb akciót se látott..

-
Ha láttátok volt időtök megvenni is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
warcat
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Mondjuk az beszédes,hogy az eladási toplista második helyére ugrott a BL2 Goty...
Na mindegy,már volt linkelve,de aki lemaradt,erre tessék,Borderlands 2 GOTY 11.24 EUR , igen ,Mac van odaírva,de megkapod a pc-s verziót is automatikusan Steamen, ez 1000%,pont,vége.
-
warcat
veterán
válasz
Arkennys
üzenetére
Ugyan kinek kell az,ilyenkor lehet jól sorozatokat darálni

Egyébként ki lett cserélve a napi a Goty-ról simára úgy tűnik.Tuti odaszólt valaki vagy nem tudom,de viccesnek találom,hiszen már több helyen volt hasonló áron,és most is meg lehet venni a getgamesen 11.24ért
-
Arkennys
addikt
milyen kedves, border 2 goty már csak 50% akciós. Mivan, túl sokat vettek?
Legalább annyi lenne bennük, a napi akció végéig tartják, ha már úgy rakták ki.szerk: warcat, látom te se alszol

-
warcat
veterán
Na mi történt sóherkodnak 2Knál? Borderlands 2 Goty már csak -50% 24.99 euró.
-
Peat;)
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egyáltalán nem rövid játék, sőt, én konzolon játszottam, tipikus konzolos játék. Kiváló zenék, humorosan beteg story és elemek körítik, amibe ha belemerül valaki akkor emlékezni fog rá később is, mert ad valami kellemes egyedit, úgy is ha vannak gyenge részei. Ugyanakkor sokan nem tudják átélni az ilyen konzolos játékok hangulatát és elnézve az aláírásodat neked sem ajánlanám, mai pc-s szemmel már elavult külalakban is és voltak olyan részei ahol én is félre tettem pihentetni akkoriban. Pedig összességében nagyon tetszett.
-
-
-
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
PS3-ra meg X360-ra jelent meg és tavaly vagy idén kiadták Steamen keresztül PC-re is. Alapvetően ilyen hack 'n slash dolog mint a DMC de aztán elmegy ebbe a stratégia féle dologba. Amúgy poén ez a metál világ meg a hangulat, igazából ez viszi a hátán.
(#57734) eami: Bill+egér nemtudom milyen de nekem kontrolleren nem volt gondom. Igaz én PS3-on toltam official kontrollerrel.
-
BandiHUN
veterán
A Brütal Legends miféle játék igazából?Annó,mikor megjelent,vártam PC-re,de még asszem' PS2-re jelent meg,és a videójából olyan grafika is látszik itt is...nomeg ilyen félstratégiai valami,amiben részt vesz az ember maga is,de igazából "gyárt",stb.társakat...szóval nem tudom,egy régi idők varázsa ér-e ennyit,annó is fanyalogtak,hogy rövid és a rock viszi a hátán...viszont piszok sokáig magas ára volt.Írhatnál véleményt...ne legyen mégegy potya cuccom,vettem ígyis pár gémet...megint nem lesz a fele feltéve se

-
Ryder62
őstag
Na, Borderlands 2 goty behúzva. Mehet a coop.

-
csaba951
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Megnyugtatlak: The Sims 4 megjeléni nyelvei között nincs ott a magyar!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az egyetlen kivétel szerintem a Fifa lesz, de az is csak azért mert nagyrészt az előző verziókból dolgoznak.
-
-
Niczo
senior tag
válasz
Mardel
üzenetére
Azt tudom hogy az Arma Cold War Assault az az Operation Flashpoint, én az #57717-ben linkelt két játék közötti különbségre gondoltam

Tehát mi az Arma1? ARMA Combat Operations vagy ARMA: Armed Assault?
Én az ARMA: Gold Edition-t vettem meg, csak utána vettem észre hogy van ARMA Combat Operations is, amit nem tudok hova tenni

-
BigBlue69
őstag
Családi ügyeletet h lehet kikapcsolni végleg?? Valaki?
Beta Update-ben van. 
-
Niczo
senior tag
ARMA-s kérdés:
Ez van írva steamen:
Az ARMA: Gold Edition az ARMA: Armed Assault-ból, és az ARMA: Queen's Gambit kiegészítőből álló csomag.
Akkor ez mi ez
: ARMA: Combat Operations
Mi a különbség az ARMA: Armed Assault és az ARMA: Combat Operations között?Szerk: amúgy -80%-on vannak

-
Lenry
félisten
hopp, a Brütal Legend 2 euro. már ide is csúszott

-
törölt tag
A Trine az egyik legjobb platform jatek es semmi szukseguk nem lenne ar alatt adni. Deus Ex detto.
Itt inkabb valami mas van a dologban. Sok olcso eladas lehet tobbet er mint kevesebb magas aron. Ezt az osszeget meg siman hozzacsapja barki a kosarahoz de 5 EUR kornyeken mar lehet tobben tovabblepnek inkabb mivel ott hiresebb jatekokat lehet bezsebelni ennyiert. -
warcat
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Jól fontold meg a dolgot,mert nagyon érezhető a törekvés,hogy inkább megvetetik veled az egész játékot újból Goty kiadásban,de nem adnak értelmes opciót a dlck megvásárlására.Egyszerűen nem kapnak akkora kedvezményt,ugyanez megy pl Dishonorednél de a Skyrimnél is.
A most megspórolt eurókat egy kedvelt játék esetén gyorsan bebukjátok,még mindig jobb választás lenne a feljebb linkelt 11.29es akár. -
sagem
addikt
válasz
üzenetére
Na jó, de azért a Trine 2 nem egy friss tétel, s sokszor volt kiemelt ajánlat a Steamen, valszeg azért dobták be bundleba, mert már akadozott az eladás..így meg plusz profitra tesz szert a készítő, kifacsarnak belőle minden centet. A gond inkább akkor kezdődik, amikor egy friss megjelenés bundleba kerül (sokszor már greenlightos cím), ott valami már nem stimmel a játékkal (mármint eladások szempontjából)
-
-
törölt tag
Trine 2 is Deus Ex filleres tetel besorolast kapott. Lassan mar ingyenes lesz ...
-
válasz
Assimilator
üzenetére

-
Assimilator
őstag
Megvan a GS meg a Just Cause 2.
Volt egy kód amit be kellett írni GSO-n, aztán az meg kidobta a Steam kulcsot.
Hogy kezdődik a kulcs?: "BAZD-FAKK" 5 percig sírva röhögtem.
-
Heavyrain
őstag
TF2 kulcs jelenleg az egyik elismert fizetőeszköz Steam-es körökben.
Egyébként TF2-ben ezzel tudsz ládákat nyitni. Nem ingyen kapod,ha játékon belül veszed meg 2 euró,ha Marketen,akkor valamivel olcsóbb. (Ha nagytételben akarsz venni (és hivatalos úton),akkor most vegyél Marketen,mert Sale után feljebb fog menni az áruk)
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Arch Linux
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 8GB I 512SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Bár lehet regisztrálni a thewitcher.com oldalon, de nem emlékszem, hogy oda is kell e a kulcs 

Igaz hogy nem minden a grafika, pl. a minecraft jobban bejön mint a Crysis3

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Remélem mihamarabb lesz. Azért köszi a választ.