Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi0604
aktív tag
válasz
freelanced
üzenetére
GTA Bundle szerintem megéri.
-
freelanced
addikt
Üdv! A mostani akcióból mely játékok azok amik említésre/vásárlásra méltók?
Tudom, hogy mindenkinek változó, csak jelenleg nincs időm egyenként megnézni őket de ha ajánlanátok párat akkor azokra ránézek.

Illetve a most következő akció az utolsó lesz, vagy még holnap lesz még egy?
-
ayo
veterán
válasz
FLATRONW
üzenetére
nem nagyon emlekszem ilyenre. masodik vilaghaboruban jatszodik, az akkori klasszikusok vannak benne, de gondolom neten leirjak oket. elegge profin kell tolni hard fokozatban hogy ne vegyenek eszre, de multi is kemeny ha mellelosz, konnyen kiszurnak.
lopakodas nem egy hitman szintu, mert itt inkabb meg kell hogy old a nacikat, viszont jok a palyak es sokat lehet taktikazni
mellesleg van belole demo steamen, probald ki
(#58797) AMD_ok: na link vagy vmi mert en csak a sima pisztolyra emlekszem mint hangtompitos abbol is a klasszik. en most rakerestem de nem talaltam ilyet - anno kimaxoltam, akkor meg tuti nem volt es azota nem sok valtozott sztem
-
FLATRONW
őstag
A Sniper Elite V2 mennyire éri meg az árát?
-
törölt tag
Deadpool-t miert vettek le Steam-rol?

-
csaba951
veterán
Dehogynem! Egyébként sok ember csak a legalsó ajánlatot olvassa el, és ezért veszi meg csak a Complete Editiont., holott felette ott van a jóval kedvezőbb Complete Pack, ugyanannyiért (legalábbis EU-2ben).
#58789 .tnm
Ezekben az országokban valóban nem elérhető: AE BH BN BU CN CU EG IR JO KP KW LB MM OM QA SA SD SS SY TH VE YE US MX CA PR JP DE AU.Akkor tényleg érdemes giftként beszerezned (Prof)!
-
S1M0N
senior tag
válasz
djculture
üzenetére

A nem Steam-es GTA-t is fel kell telepítened, ha játszani akarsz vele, nem? Akkor hordod magaddal a játék lemezét? Nem hiszem.
A Steam-es verziót meg letöltöd, amikor meg játszanál vele, akkor mind a Steam-et, mind a SC-ot lehet offline módban is indítani, és mehet a játék, nem kell előtte állítgatni ezeken semmit sem.

Ha nincs netkapcsolat, akkor előbbi jelzi ezt, és felajánlja az offline indítás, míg utóbbinál szintén van ilyen lehetőség. -
válasz
pityeszka
üzenetére
az, hogy amikor Te azon gondolkodsz, hogy az egyiket egyértelműen jobb megvenni, mint a másikat, akkor az eladó már dörzsöli a tenyerét. (mert nem azon gondolkodsz már, hogy a kettő közül bármelyik is megéri-e a kért árat.)
amúgy sem hiszem, hogy sok GTA4 előtti GTA fogyna már ma. aki régen szerette az már megvette, mai szemmel meg már elég csúnyák, hogy a fiatalok akarják. ráadásul a 4-nél "újraindult" a canon is kicsit.
-
djculture
félisten
válasz
shadow1901
üzenetére
Nekem meg securomosba van meg az összes jobb is az úgy, nem kell neteléréssel bszakodni ha épp laptopon támad kedvem utazás közben a vonaton gta-val játszogatni. Az ötösnél már biztos nem tudom majd ezt megcsinálni ha egyáltalán kijön.
-
-
Joe Swanson
senior tag
Az első a tradereknél drágább... És 7.49 mindkettő.
-
pityeszka
őstag
Grand Theft Auto Complete Pack 5 játék, 7€. Grand Theft Auto IV: Complete Edition 7€. Ebben mi sunyiság?

-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a steames GTA Bundle-t, és kaptam egy Snow Globe-t. Most annyi a kérdésem, hogy ezzel így önmagában tudok kezdeni valamit vagy teljesen fölösleges? Plisz még vanak egyéb játékból feloldott kártyák, de ilyen pár darabrol van szó csak.

-
genndy
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Ma még biztos lesz este váltás. Ha 48 óráig tart a "napi", akkor holnap váltás már nem. 3-án este 7-kor lesz vége.
-
DJGABI
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
reggelt!

-
djculture
félisten
válasz
headhunter86
üzenetére
Elvileg harmadikáig tart az akciózás gondolom szokás szerint este 6-ig.
-
headhunter86
senior tag
BUÉK!
Meddig tart az akció pontosan STEAM-en?
Ma este 7-kor lesz még egy napi akció, vagy ez most az utolsó? -
Assimilator
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Először is B.U.É.K.!

Másodszor is megint dupláztam sajnos az 5-ös hógömböt. Érdekel esetleg valakit?
-
-
warcat
veterán
Na már 90 000 snow globe van számonként,mi lesz ebből pénteken...

-
warcat
veterán
[Bioshock Infinite - Season Pass] 4.99 ejró,persze ha ennyi marad traderektől olcsóbb lesz vszinű
-
FLATRONW
őstag
A Bioshock Infinite Season Passra 75 százalékos engedmény van.
-
AMD_ok
őstag
-
Ghostface
senior tag
Ha megveszem magamnak giftként a Tomb Raider Collection-t úgy hogy az utolsó Tomb Raider játék már megvan, akkor azt eltudom cserélni, vagy ajándékozni, vagy egyszerűen elbukom??
Köszi a válaszokat! -
dejaris
addikt
Van a steam mobilos oldala, bejelentkeztem ott. Ramennek a szavazasra, erre atdob a log in oldalra, ugyhogy bal felul latszik az avatarom

-
Prof
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Persze, lol mindjart vege. Januar 4-el eltunnek
Ha rakattintasz a fooldalon a snow globe-os infora mindent leirnak. -
-
Mate
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Hát ez van

Cserélgetni tudsz?
-
-
Mate
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mert új fizetési módot használtál a wallet feltöltésére.
-
Megszereztem 7 darabot a Snow Globe sorozatból, hiányzik az 1 2 és a 7, gyorsan adtam 5 eurót a steam-es számlámra, majd pedig mikor kattintottam a marketon egy 0.12 eurós ajánlatra, kiírta hogy várjak pár napot.Most ontosan nem tudom hogy miért is kéne várnom, a steam guard már több mint 1 éve be van kapcsolva.
-
ViharVadász
őstag
Én is kívánok mindenkinek szuper akciókban gazdag, boldog új évet!

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Köszi és viszont kívánom mindenkinek!
Újabb PH-s év a hátam mögött

-
Hunbeast87
senior tag
Ma
már úgy sem ülök ide/leszek fent, ezért előre is kívánnám mindenkinek:° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚*。*˚*。*˚*。*˚*。*˚*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛˚ ˛ •˛• ˚˚ ˛ •˛• ˚˚ ˛ •˛• ˚˚ ˛ •˛• ˚
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚Happy New Year 2014˚ ˛ • -
Mate
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem, csak megint belefutottam valakibe aki akarta az egyik játékgömbömet. Kérdezte melyik kell cserébe, mondtam neki egy számot (Azt keresték itt fórumon) és elkezdett hisztizni, hogy az 0,01-el többet ér.....
Ezért lenne jó ha Ft-ban írná, hogy lássák az ilyenek miken szarakodnak. Mindenesetre elhajtottam a francba....
-
csaba951
veterán
Direktben nincs ilyen, mert a magyar Storeban euró a hivatalos fizetőeszköz.
Viszont böngészőkhöz (FireFox, Chrome) van hozzá egy Steam Price Comparison - Unpowered edition plugin, amit elég jól testre lehet szabi. Pl. be lehet állítani, hogy írjon ki egy hozzávetőleges forint árat. Persze a bankod más árfolyamon fog váltani, de tájékoztatónak szerintem elég jó.
-
Amantius
senior tag
19:00-kor is a COD volt a 3. választható játék? Én másra emlékszem, pedig nem is iszok.
-
Zolás
addikt
Nem tudok szavazni. De ami a legfurább, hogy egy nem ezek voltak akcióban az elején, most meg szürke a három játék. Most kimarad egy 0.09 eurós kártyám

Bejelntkeztem böngészővel, így se tudok... -
Kal-El
senior tag
Ha most veszek egy Company of Heroes 2-t gift-ként, akkor azt át tudom majd adni a barátomnak, nincs semmiféle korlátozás?
-
Mate
nagyúr
steam-en nem lehet valahogy átállítani, hogy Ft-ban mutassa az árakat?
-
warcat
veterán
Steam napi:
Castlevaniat továbbra is nuuvemről vegyetek
Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition 1560 FtRészemről a Mark of the ninja dlc begyűjtve
-
Mate
nagyúr
Deadpool lehet nyomni billentyűzettel is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ryder62
őstag
Hihetetlen! Végre! Ezt nem hiszem el!
Tripla A-s címekre is lehet szavazni.
-
ViharVadász
őstag
Milyen furcsa, hogy a Közönség Választásán nem kártyás játék nyert

-
szami777
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
végső elkeserésedben ezt ajánlom: [link]
meg vannak ilyen cardswap botok, habár én még nem próbáltam őket
-
parandroid
félisten
Kezdünk közeledni a sale vége felé és kicsit jön a pánikhangulat az én szerencsémmel. Folyton olyan hógombócokat kapok, amilyen már van, sose lesz ebből így badge. Ha valaki esetleg ki tudna segíteni, megköszönném:
Érdekelne 1-es, 9-es és 10-es Snow Globe.
Fel tudok ajánlani cserébe 2-est, 6-ost, és 8-ast.Pillanatnyilag a barátaim közül senkinek nincsenek ilyen számú gömbjei a rendszer szerint.
p
-
Vertigo18
addikt
Hova tűnt a steamről a Fable 3???

-
JoolsNOS
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Van kulcsom, de mint a kollega mondta, és tapasztaltam is 5 játék után, csak a játékok után járó xp-t kaptam (+ persze már az első utáni 100at). A sürgősség csak a hógömbök miatt kellett volna, mert amint a steam guard engedi a trade-et, meglesz az 5ös szint, csak az még 10 nap. Annyi kulcsom meg nincs, hogy ebből szedjünk össze még a hiányzó 170 xp-t.
-
csaba951
veterán
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Tényleg a legegyszerűbb a szétnézni a már megvásárolt bundlejaid között, és a fel nem használt ("hulladék") kulcsokat beaktiválod. Ha nincs ilyened, akkor a következő fél évben vadászol itt a fórumban "ingyenes" játékokat (sokszor vannak ilyen akciók), és azokat beaktiválod az asszony fiókján is. Harmadik lehetőségnek meg tényleg ott van az, hogy minden egyes Steam Béta programban részt kell venni. Sokszor adnak a végén XP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyira nem kell csak csodalkoztam hogy a pack pont Au shopban nincs