Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morvaigaben
tag
Az a gáz, hogy el vagyunk kényeztetve leárazásokkal, lassan már minden nevesebb ünnepre jut egy, így a felhasználók számára ellaposodott, ahhoz képest amikor még csak nyári meg téli sale volt. Ez van, hozzászoktunk a jósághoz, így csak akkor kapjuk fel a fejünk, ha valami egetrengető eksön van 1-1 címre...

-
Ennyi volt az őszi vásár (egyébként vicces, hogy mobilon nézve a teljes oldalt hol Autumn Sale-t írt, hol Fall Sale-t), a tegnapi akciók még 24 óráig elérhetőek. Nem volt túl erős. Nem tudjátok, mikorra várható a Winter Sale?
-
Ryder62
őstag
válasz
Mardel
üzenetére
Hát... én meg már direkt nem is akarok venni semmit, mivel 6-7 játék vár arra hogy kijátsszam köztük a Skyrim ami fél év. Tehát jó másfél évre meg is van a szórakozásom.

Addig meg az egyéb címeket amiket nem szereztem még be 5 euróért fogják dobálni normál áron. Max eltűnik a steamről de ezt a kockázatot vállalom.
Erről jut eszembe: A Chronicles of Riddick: Dark Athena most eltűnt steamről? Nem találom.

Igaz megvan a játék lemezen de jó lenne steamesben is.
Szerk.: Tényleg eltűnt.
-
Arkennys
addikt
-
morvaigaben
tag
Szerintetek lesz Encore day?
-
csaba951
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Wolverine
>Én nem vettem semmit, nincs pénzem
....
> Nem foglalkozom kulcsokkal és trade-eléssel.Arra próbálunk rávilágítani, hogy a kettő között elég szoros összefüggés van! Utóbbiból következik az előbbi!

Holiday Saleben nagyon számítok arra, hogy megint lesznek gyűjthető, ünnepi kártyák. Ezeket Marketen eladva/véve naponta 10-15-20 €-t is össze lehet hozni Steam Walletre. Csak rajtad múlik mennyi pénzt akarsz összeszedni, mennyi akciós játékot akarsz megvenni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Feldobja nekem CS:GO-t kliens ablakban hogy 2,74€ akcio erre aruhazi oldalon mar 5€...utalom...
-
warcat
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Brave New world nem záras,ruszkiknál kemény 3 kulcs vagy mennyi volt.
Látom nem fedeztétek fel a ravaszul eldugott: Far Cry 3 upgradetÉn úgy látszik visszafogott voltam, State of Decay,Call of Juarez Gunslinger meg az új EU IV dlc.Bár még estig elcsábulhatok AoE+ kiegre de rápillantva csak drága orosz barátokat láttam.
-
Wolverine
félisten
válasz
csaba951
üzenetére
Én nem vettem semmit, nincs pénzem
Max. a Civ V kiegjein és DLC-in gondolkodnék el az ingyenes alapjáték mellé (Gold upgrade 2,5 €; Brave New World 10,19 €; Scrambled Continents Map Pack 1,12 €; Scrambled Nations Map Pack 1,12 €) . de ez a karácsonyi vásárban is akciós lesz 
A Total War: Shogun 2 Collection 22,5 eurós akciós ára kicsit sok még.
-
Csapoati
nagyúr
Újabb (vagy végre egy?
) érv a Takedown: Red Sabre mellett. -
Mardel
őstag
Outlast 3 TF2 kulcs, Dead Island Riptide+DLC, FC3 Deluxe, Metro Collection, FEZ, Shadow warrior special ed., civ III. Elson kivul mindet magyar steam storebol. Mobilrol nem volt kedvem kulcsokkal trukkozni, amazonon meg fc3 deluxe nem volt leakciozva, a last lightrol meg nemtudom, hogy regiozaras-e, de kb. 13,5 € olcsobb, mint 17,8 $.
(ma jott vissza a penzem a visszamondott vasarlasbol)
-
ayo
veterán
-
csaba951
veterán
The Steam Autumn Sale 2013
Én ezeket vettem meg. Főleg saját célra, de van benne néhány barátoknak történt beszerzés is.
Battleship;-50%;8,49 BRL
Hardcore Package Part 1 / for Hacker Evolution;-50%;1,49 BRL
Hardcore Package Part 1 / for Hacker Evolution: Untold;-51%;1,49 BRL
Mensa Academy;-60%;6,79 BRL
Pickers;-66%;5,77 BRL
RAGE;-75%;9,99 BRL
Risk;-50%;8,49 BRL
The Game of Life;-50%;8,49 BRL
Unstoppable Gorg;-90%;1,69 BRL
Zen of Sudoku;-75%;2,12 BRL
----------------------------------------------------------
Összesen: 54,81 BRL1C Racing Collection;-75%;74 RUB
7 Wonders II;-66%;67 RUB
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion;-75%;124 RUB
Age of Wonders Trilogy Pack;-50%;149 RUB
ARMA X: Anniversary Edition;-80%;179 RUB
Cook, Serve, Delicious!;-50%;124 RUB
Crazy Machines 2: Invaders From Space, 2nd Wave DLC;-60%;23 RUB
Deadlight Soundtrack;-66%;50 RUB
Euro Truck Simulator 2 - Going East!;-75%;57 RUB
Euro Truck Simulator 2 - Gold Bundle;-75%;124 RUB
Euro Truck Simulator 2 - Halloween Paint Jobs DLC;-75%;11 RUB
Europa Universalis III: Absolutism SpritePack;-50%;24 RUB
Europa Universalis III: Music of the World;-50%;49 RUB
Europa Universalis III: Revolution 2;-50%;24 RUB
Farming Simulator 2013 - Official Expansion (Titanium);-50%;93 RUB
Farming Simulator 2013: Ursus;-50%;149 RUB
FEZ Soundtrack Edition;-75%;86 RUB
Gunpoint Exclusive Edition;-66%;169 RUB
Just Cause 2 - Black Market Boom Pack DLC;-80%;9 RUB
Just Cause 2: Chevalier Classic;-81%;5 RUB
Just Cause 2: Monster Truck DLC;-81%;5 RUB
LEGO Harry Potter: Years 1-4;-50%;149 RUB
LEGO Harry Potter: Years 5-7;-50%;199 RUB
Metro: Last Light - Ranger Mode;-66%;33 RUB
Metro: Last Light - RPK;-66%;9 RUB
Metro: Last Light Season Pass;-66%;101 RUB
Might and Magic Heroes VI: Complete Edition;-75%;224 RUB
Outlast;-66%;135 RUB
Outlast;-66%;135 RUB
Pinball FX2 - Marvel Pinball Avengers Chronicles Pack;-50%;124 RUB
Pinball FX2 - Marvel Pinball Original Pack;-50%;124 RUB
Prime World: Defenders;-66%;101 RUB
Puzzler World 2;-75%;24 RUB
Rage: The Scorchers;-75%;25 RUB
Rising Storm - Digital Deluxe;-75%;124 RUB
Samantha Swift Combo Pack;-66%;101 RUB
Shadow Warrior: Special Edition;-75%;199 RUB
Sid Meier's Civilization V: Brave New World;-66%;135 RUB
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack;-75%;24 RUB
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack;-75%;24 RUB
Sleeping Dogs - Drunken Fist Pack;-81%;9 RUB
Sleeping Dogs - Gangland Style Pack;-81%;9 RUB
Sleeping Dogs - Monkey King Pack;-81%;9 RUB
Sleeping Dogs: Dragon Master Pack;-80%;31 RUB
Splice Soundtrack;-50%;49 RUB
Splice: Epilogue Soundtrack;-50%;29 RUB
State of Decay;-50%;199 RUB
Talisman Prologue;-75%;37 RUB
Terraria;-75%;49 RUB
Terraria;-75%;49 RUB
The Bridge;-70%;90 RUB
The Cave Soundtrack;-75%;22 RUB
The Clockwork Man Bundle;-55%;157 RUB
The Dream Machine Bundle (All 6 Chapters);-75%;87 RUB
Theatre of War 2: Centauro;-75%;24 RUB
Tomb Raider: Multiplayer Map Pack Bundle;-80%;49 RUB
Tomb Raider: Online Survival Pack;-80%;29 RUB
Tropico 4: Apocalypse;-80%;19 RUB
Tropico 4: Propaganda;-80%;19 RUB
Tropico 4: The Academy;-80%;19 RUB
Wargame: Airland Battle;-66%;152 RUB
----------------------------------------------------------
Összesen: 4722 RUBCold Fear;-50%;2,49 EUR
Scrabble;-50%;4,99 USD
Mindösszesen:
* 54,81 BRL
* 4722 RUB
* 2,49 EUR
* 4,99 USDEz összesen kb. 128 EUR. És tényleg alig vettem valamit! Majdnem az összes AAA játék megmaradt a Whistlistemen, Kezdek félni a Holiday Saletől!

Ez úton is szeretném megköszönni a sok CS:GO; Dota 2; TF2 játékosnak, hogy támogattak a Marketen, és lehetővé tették a fenti dolgok megvásárlását!

-
bladegery
senior tag
Igy mar tiszta es vilagos, tehat a sok kulcstulaj ilyankor akarja bevaltani a kulcsait, hogy akcios jatekot vegyen.
-
e=mc²
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Ez pont azt jelenti, hogy tulkinalat van, vagyis a magasabb aron mar nem mennek el a termekek, lejjebb megy.
DeFranco talan a Marshall-keresztet dobna be, hogy kozgazdasagilag is fejlodjenek kollegaink

-
-
Ryder62
őstag
Stalker CS megszerezve.
Idénre kiköltekeztem magam.
-
csaba951
veterán
Aki olcsón szeretne FT2 kulcsot venni Marketen, az most tegye! Most 1,5 € körül van egy kulcs, 2-3 nap múlva visszamegy 1,8 € körüli összegre.
-
n@p@lm
addikt
how to survive 75% várható?
hol lehet megvenni legkedvezőbb áron? -
csana
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Be tudta aktiválni, és már tolja is vele, csak speciel én olyan gift-el még nem találkoztam, ahol a megjegyzésben nincs feltüntetve hogy esetleg RU/CIS régióból származik a játék.
-
-
Ryder62
őstag
Helyi idő szerint meddig tart a sale?Néha olvasnom is kéne

-
csana
senior tag
Üdv!
Ismerősöm szerzett egy Far Cry 3 deluxe-ot cserével, viszont aktiválásnál azt írja ki hogy a játék RU verziós. Az inventoryban a cserénél nem volt RU tag. Ilyenkor ha bektiválja lehet a későbbiekben problémája?
-
Qmi
tag
Utolsó Sale napon esélyes a legjobb ajánlatok visszatérése?

-
zseko
veterán
Ha belegondolok hogy én 25e-ért vettem meg a Tomb Raider játékot, most meg 9.99€...
Bár itt nem adnak mellé semmit 
Gyenge egy akciók voltak, cs:go, mdk, fc3 ami érdekelt és végül megvettem. -
genndy
addikt
Crytek!
Steamen flash saleben ott a DAO-UE -75%-ban. -
AMD_ok
őstag
Valakik esetleg egy Nascar2013 4 packra? 7 eurora jon ki per fo..
Ha erdekel valakit, szoljon mar privatban, azt jobban meglatom
-
pityeszka
őstag
Na, ma nem kell venni semmit.

-
Elég gyenge a mai felhozatal, legalábbis számomra. A Stanley Parable is csak -40%, elég gyengus...
-
Csapoati
nagyúr
Bakker, a Stanley Parable csak -40%-ot kapott napiban. Akkor marad a winter sale-re.
-
Ezt láttátok már: BioShock Triple Pack ? Az Amazonon. 15$.
-
gmx9
aktív tag
Én egy -75%-os CS:GO-t zsebeltem be még legutóbb, más nem nagyon fogott meg. Gondolom a karácsonyi leárazásokkor azért lesz egy-két érdekesebb/nagyobb akció, ez csak amolyan bemelegítés volt rá.
Még a Portal 1 és 2-n gondolkoztam amúgy, de úgy voltam vele, hogy a télin is biztos megkapja majd a mostani leárazást, úgyhogy ráér.
-
-
Bezsebeltem a Reus-t, kellemes áron van, és valami hihetetlen aranyos, és a koncepció eredeti.
-
Csapoati
nagyúr
Pff, a Grid 2 megkapta a -75%-ot villamakcioban, a dlc-k meg maradtak -40-en.
Na majd hatha karacsonykor, Spa es Bathurst kell, de nem 4,8€/db aron.Bolyhos bari: most is van.
-
bolyhos bari
tag
válasz
djculture
üzenetére
Köszi szépen, majd odafigyelek. Az olyan linkekre gondolsz, amit emailben küldtek vagy a Steamen belüli fiókomba?
xrvman: Egy olyan levelet már kaptam, mert korábban regisztráltam oda, csak nem használtam. Most, amikor be akartam jelentkezni, nem engedett simán, csak az általuk küldött kóddal Arra tényleg várnom kellett egy kicsit, kb. 5 percet. A spamszűrőt nem kapcsoltam ki, úgy hagytam, ahogy alapból volt.
Samus: Csodálkoztam is, miért írja azt, hogy erről a gépről v. böngészőből még nem használtam.
Csapoati: Szoktak lenni akciók?

-
Na, beregeltem én is erre a DHL.NET-re, nekem nem a spam közé jött (mondjuk nem is freemail/citromaillel nyomulok), hanem rendesen a bejövő üzenetek közé.
Jó kis oldschool hack' slash.
Más: ma lesz az utolsó napi akció, és holnap este hétkor jár le?
A Steam Guard-hoz annyit, hogy hasznos, de csak akkor küld mailt, ha olyan eszközről vagy böngészőből léptél be, ahonnan eddig még nem. Ha törlöd a csokikat, akkor is új eszköznek ismer fel.
-
djculture
félisten
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Steamguard az hogy ha bekarsz lépni kapsz egy biztonsági kódot a az email cimedre amit a belépéskor bekell írni hogy beengedjen a fiókodba. Érdemes használni mert az ukránok enélkül a fiókodat bármikor használhatják ha épp úgy tartja kedvük. Így se nagyon érdemes kattingatni steam-en küldött linkekre.
-
xrvman
őstag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Most még új vagy ott, de amikor lesz majd egy két jól vételből származó játékod, és majd pont akkor nem férsz hozzá a freemail hülyesége miatt a steam fiókodhoz, nah majd akkor lesz nemulass.
Szerk.
Habár most néztem meg, az újra aktivizálódott
a freemailom, hogy az új felületen immár a spamszűrés állapotát ki lehet kapcsolni.
Vagy ez attól függetlenül akkor sem jön meg, hiába van kikapcsolva? -
BigBlue69
őstag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Irták előttem. Nem késő váltani.. Sokan panaszkodtak már itt h steamguard levelük késett/meg se kapták stb.
-
bul07
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Például a Steam Guard email nem érkezik meg és nem tudsz belépni a fiókba , mert ugye a citromail, meg a freeamail hajlamos erre
Egyszerűen nem érkeznek meg a levelek, és amíg egy fontos levél nem hiányzik addig nem is feltűnőTovábbra is van egy felesleges példány PAYDAY™ The Heist játékból 430Ft
-
BigBlue69
őstag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Csak steam fiókot ne freemailre regisztrálj.. Megkíméled magad 1-2 dologtól.
-
bolyhos bari
tag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Siker! Most tölti le!

-
BigBlue69
őstag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Kis szemét Spam mappába rakja..

-
Anonymus X
tag
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Ha már megvan a kód, akkor nem kell félni, hogy lejár az akció. A kódot bármeddig aktiválhatod Steamen.
-
eami
Topikgazda
válasz
bolyhos bari
üzenetére
mindig enslaved akciót olvasok
nagyon kellene már annak is egy kis leárazás 
-
Mate
nagyúr
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Szia!
Kliensben legfelső sor/játékok/Termék aktiválása steam-en. Amikor kéri a kódot beírod, tovább, tovább és kész. A többi már adja magát

-
bolyhos bari
tag
Sziasztok!
Még vadi új vagyok a Steamben, jól jönne egy kis segítség. Megtaláltam valahol a neten az Enclave akciót, amit már ti is tudtok, amint láttam. Megkaptam a kódot, de sajnos halvány fogalmam sincs, hogyan tölthetném le a játékot. Szeretném, ha valaki elmagyarázná, mielőtt lejár az akció.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez a Rage ár elég jó

Na majd hatha karacsonykor, Spa es Bathurst kell, de nem 4,8€/db aron.

eami