Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bladegery
senior tag
válasz
maddionmax
üzenetére
A steam achivement mangert irjak sokan. En csak egy valve jatek steam idjet modositom, es mikor elinditom akkor mast jelez es droppol, ha erdekel pm.
Vertigo18 lenyomott. -
Vertigo18
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
Ez a Steam Achievement Manager program, arra (IS) tökéletesen alkalmazható, amit Te leírtál, még telepítve sem kell lennie a gammának a gépedre, csak előtte be kell jelentkezned a steam kliensbe.
Ha nem machinálsz vele semmit, hanem csak arra akarod használni, amit írtál, akkor teljesen legális, nem jár érte BAN...
-
maddionmax
senior tag
Üdv!
Ha jól tudom legális téma, de ha nem,akkor előre is elnézést:
Többször és többen említettek egy szoftvert, amivel teljesítményeket és kártyákat lehet farmolni, anélkül, hogy futtatnád a játékot. Van 1-2 játékom,amit majd a későbbiekben biztos elő fogok venni,de a kártyákat kiszedném és eladnám belőle.
Mi ez a szoftver? Használata legális? Biztonságos?
-
Kal-El
senior tag
Valahol olvastam, hogy cserénél elfogadnak Steam Walletet, ezt nem tudjátok, hogy mégis hogy lehet? Tudtommal ha Steam-re befizetek, akkor csak vásárolni lehet belőle, átadni másnak nem, se kifizetni.
-
csaba951
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Igaz! Meg reálban, meg euróban!

-
ayo
veterán
válasz
djculture
üzenetére
en irtam rola egy beszamolot. nem azaz atlagos gyilkolos zombis szarsag. meg en is elveztem pedig mar nekem is a konyokomon jon ki.
-
bul07
nagyúr
Én csak Bónuszcsomag-ot kaptam eddig , most is van vagy hat a raktáramba, persze ezzeket sok hónap alatt kaptam csak nem adtam el
(Anomaly Warzone Earth , Dungeon Hearts , Half-Life 2 , Trine 2 , Trapped Dead , és a legértékesebb Cherry Tree High Comedy Club ) -
Mate
nagyúr
válasz
-secret-
üzenetére
50. szintű vagyok. 24/500. Szerinted?

Amúgy tényleg nem éri meg. Sokkal többe kerülnek a kártyák, mint amennyiért dobja a boostereket.
Bár ma is dobott egyet, de gyanítom ez se ér már semmit.
Megnéztem, 0,23-ért árulják, amiből én kapok kb. 0,17-et. Ez kb. 50 Ft. Megéri?

-
Źşë'
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
ez kül így van.. nekem is olyanok vannak akikkel bizniszelgettem, és nem töröltem őket, akikkel meg játszok, na azok az igazi barátok... nekünk is megvan a kis társaságunk, mint ahogy itt a legtöbb embernek szvsz, borderlands-ra, gta-ra, killing floor-ra, meg minden amivel lehet multizni és coopolni - ehhez nem kell még csak az első szint sem h kikraftoljam, mert nem használom, és a legtöbb ember sem használja ki, csak valami klánhajhász aki cod4ben vagy egyéb online játékban ezerrel csapatja a clanwarokat...
-
DeFranco
nagyúr
Az hogy megoldható, hogy egy játéknál az öcsiket időrendi sorrendben nézzem meg?
Gugliztam egy olyat, hogy Community->Home->My History de ezt az opciót meg nem találom...
-
Źşë'
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
sok értelme egyiknek sincs,boostert most már egyre ritkábban dob,ha dob is olyan alacsony az értéke hogy azt eladni még fél €-ért sem lehetséges sok esetben, 1€=~300huf... azis miaz?! ki az a közösségi ember aki 200másikkal tartja a kapcsolatot
még ha bizniszel az ember akkor is lehet törölni aki nem kell a listára, majd újra felvesziez az egész csak azért lett kitalálva h TF2 mellett Valvénak legyen még egy fejős tehene! elég pénzéhesek... és mindemellett nem képesek megcsinálni a HL3, L4D3, TF3... semmit nem csinálnak csak fejlesztik a tehénen a bőrt!

// elkezdtem badge-okat kreálni mert én is az hittem h ennek lesz gyakorlati jelentősége... 22es vagyok jelenleg, kaptam asszem 3 extra dolgot, képernyő mentés vitrin; játékaim - dlcim szekció; és valamennyi barát a listára (ez lehet 2-3x meglett már, mindig növeli)... azt ígérték h lesz jelentősége ha pl vásárolsz részt vehetsz akciókban (teljesült is mivel ad kraftolásnál kuponokat, de olyan játékokból amikről még nem is hallottam!). ill. még azt is hallottam h dobál dlc gifteket, ehhez képest semmit nem dobott!

-
Tom5
addikt
Sziasztok!
Most kaptam rá a steam-re. Internet kártyával szépen működik paypallal a vásárlás is. Kérdésem csupán annyi, hogy steam level mitől nő és számít-e valamit a gyakorlatban? Most 4. szintű vagyok, pár dolgot megcsináltam amit ír a profilbeállításoknál már csak egy kell a Lvl5-höz.
Válaszokat előre is köszi.
-
-
-
warcat
veterán
Nem várok túl sokat ettől az "őszi" széltől,karácsony előtt úgysem lövik el azt a kis puskaport ami van.
Talán ha State of Decay kap egy -33%,akkor arra vevő lennék. -
Heavyrain
őstag
Köszönöm az infókat.

-
-
Zamery
senior tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Check: Steam Trading Card Set Prices.
Egyébként a válasz: Counter-Strike: Global Offensive, set price: 0.42€.
-
Heavyrain
őstag
Jelenleg melyik játéknak a legolcsóbbak a kártyái Marketen? Mármint egész szett árát tekintve. Brütal Legend pl. 0.06 körül van,de abból meg 15 darab kell.
-
-
-
Qmi
tag
Srácok ez most itt mit jelent? "The Steam Autumn Sale begins in"
Csak nem? 
-
Heavyrain
őstag
Voltmár? Steam Reviews Now In Beta
-
Csapoati
nagyúr
Na nincsenek újabb weeklong dealek, akkor valóban a héten jön az Autumn Sale?

-
n@p@lm
addikt
kösz, fiúk, akkor kicsit még várok, gyereknek hozná a jézuska....
-
-
n@p@lm
addikt
ez itt off ,de segítsetek legyetek szívesek.
minecraft szokott akciós lenni, vagy valahol szokták akciózni?
nézegetem egy ideje a minecraft.net-et de stabilan be van állva 20 eurora. -
-
csaba951
veterán
Ez butaság! Kulcs aktiváláskor a legrosszabb dolog ami történhet veled az az, hogy nem engedi aktiválni a kulcsot, mert ezt nem engedélyezi a játék kiadója abban a régióban ahol tartózkodsz.
A Steam a másik Steam régióban való vásárlást tiltja nagyon. Itt a legsúlyosabb büntetés az, hogy nem adhatsz hozzá új játékot a fiókodhoz (kulcs vagy Steam Store vásárlás). Meg nincs Trade/Market (bár erre lehet, hogy rosszul emlékszem).
#55843 Niczo
Fura. Nekem egy ilyen kulcsot adott ugyanez: Bioshock Infinite Retail (WW). -
törölt tag
Nincs itt semmi panik csak kicsit visszatertek a regi idokhoz a mihez tartas vegett, hogy mennyit fejlodott azota a Steam es nem szabad feledni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Habar lehet a kovetkezo akciozasra keszulnek: Slow Motion Sale -
válasz
csaba951
üzenetére
A probléma, hogy eltelt negyed óra, de a mail sehol...ilyen még nem volt. Ennyire le lenne terhelve?
Nincs is DLC fül a játéknál...A Steam Store-ban ott van, hogy "Már megvan neked...", de a játéknál semmi.
Oké, megvan a tulajdonságokon belül (jobb gomb a játékon), közben meg is jött a mail. Elég időben

Két DLC is van. A Sewers az alapjátékkal együtt jött, a Scorchers-t pedig úgy vettem, gondolom előbbi az alap része, bár nem értem miért mutatja külön. Steam szerint csak egy DLC van hozzá...
-
-
-
törölt tag
Rage mennyire erőlteti ezeket az öklendező szörnyeket, elég zavaró hogy ilyen horror szerű a játék néhol.
-
-
Woodslave
félisten
én kipróbáltam, annyira nem jött be, hogy a nem játszott 1x játék mellé megvegyem a far cry-crysis idején már kicsit bosszantó, hogy nem tudok átugrani egy széket.... Mondjuk hangulata az van, de hogy a texturákat az orrom előtt rajzolja (lehet a gépem xar, de ez tök mindegy)...
-
válasz
shadowofthe
üzenetére

-
shadowofthe
tag
válasz
shadowofthe
üzenetére
Pont meg is oldódott, kicsit nagyobb laggja volt a rendszernek, mint szokott.
-
válasz
shadowofthe
üzenetére
csak az utolsó pár hsz-t kellett volna átnézned...
-
KubanitoS
veterán
válasz
shadowofthe
üzenetére
Ha valami gagyi e-mail szolgáltatód van, mint pl freemail, vagy citromail, akkor elképzelhető, hogy az emlékeztető később, vagy talán soha nem jön meg. Érdemes megnézned még a spam mappát is.
-
shadowofthe
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy e-mailen keresztül kapott ajándékot szeretnék elfogadni, de ehhez a böngészőn keresztül kell belépnem a steam-be. Ezt nem engedi a rendszer, ellenőrző e-mailt akar küldeni, ám ezt nem küldi ki. A steam-be a saját programján keresztül be tudok lépni, csak a böngészőn keresztül nem enged be.... Köszönöm előre is,
Üdv! -
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Jobban elfért volna az "Azonnali kérdésekben"... mindegy.
Kicsi, régi, lassú. Nekem is a rendszer HDD a leggyengébb elem. Mostanság már az SSD-k korát éljük, tehát normális az alacsony pontszám. Nem tudom a rendszervinyód a játékos-e (ha igen, akkor ezen sürgősen változtass ha csak egy mód van rá), de szerintem csak azt ponzozza.
Töredezettség beleszólhat a játékok futásába, lag amiatt simán lehet. Futtass le egy ellenőrzést (legalább az első részét, hogy lásd tényleg mennyire töredezett). -
válasz
üzenetére
le van sz*rva az élményindex. újabb windws-okban már nincs is. amúgy az összesítésnél írja, hogy a legalacsonyabb pontszám alapján "összesít". hogy a játék miért laggol azt nem tudom. torrent/egyéb letöltés merevlemez aktív tevékenység nincs mellette? nem lehet, hogy a neteddel/ játék szervereivel van a gond?
-
törölt tag
Az normális, hogy ha merevlemezre 4,1 pontot ad az élményindex? Minden más 7,8 meg 7,7. Nem tudom játékokhoz mennyi köze van a merevlemeznek, de például az apb reloaded úgy laggol néha mint az állat...
Proci: AMD FX 6300 Six core processor 3.50ghz
VGA:Gtx 560ti
RAM: 4GB DDR3
Rendszer tipús: win7, 64 bit.
Más játékoknál nincs ilyen probléma, RAGE, cs:go, BO2, egy szem lagg nélkül fut.
Ja, az összesítés is 4,1, annak ellenére, hogy minden más 7,7 meg 7,8 kivéve a merevlemezValami ötlet?

-
csaba951
veterán
Persze! 5 év múlva várhatóan még olcsóbb lesz! Csak akkor már kit érdekel?

Ha érdekel, kell neked ez a játék, akkor simán ki fogsz rá fizetni 4,99 €-t, mert ennyiért teljesen rendben van. Viszont ha nem szánsz rá ennyit, az azt jelenti, hogy mégsem akarod annyira ezt a játékot. Ez esetben viszont teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül.
-
A RAGE várható, hogy ennél olcsóbb lesz? Vagy most érdemes lecsapnom rá?
-
-
-
JoolsNOS
veterán
Van valami megint a steammel? Most raktam újra a gépet, és nem kapom meg a steamguardtól az ellenőrzőkódot, hogy be tudjak lépni.
-
zseko
veterán
Áh, hócipőm televan
Játszom a FEAR2 játékkal, aztán egyszercsak újraindult a gépem. Lépnék vissza, de buktam a mentett állást...már majdnem a végén voltam
Áthelyeztem a mentést máshová, letöröltem a maradékot, elindítottam hogy létrehozza magának amit kell, visszamásoltam a mentést, erre azt írja hiányzó letölthető tartalomra hivatkozik a mentés, telepítsem fel azt és utána próbáljam újra... 
-
kervantas
aktív tag
Fúj de utálom a Flespundot

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

0 foil, így az értéke leesett kb. 32 Ft-ra
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha még wowozna megérteném
még ha bizniszel az ember akkor is lehet törölni aki nem kell a listára, majd újra felveszi

Csak nem?

eami