Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nekem megér. Hol annyi?

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Meg. Ha szereted a régi kaland/akciót.

Bár nem néz ki most se annyira rosszul még.
-
tupacamaru
veterán
Enclave megér fél eurót?

-
-
Heavyrain
őstag
Dobozos Crysis 1-et és Warhead-et át lehet valahogyan varázsolni steamre?
-
Arkennys
addikt
Megnézem majd, és előre is köszi a fáradozást. Jó ismertetőket szoktál írni.

Azonban a fentebb említett ok miatt én nem fogom használni az életben, nem is csak kedv, hanem egyszerűen nincs rá szükségem okán.
Egyvalakivel akarok bármit is megosztani fiókomból, ő meg be tud járni, ha akarna. -
-=Vacsek=-
senior tag
erre vki?
-
törölt tag
Ki szeretném próbálni a Humble Bundle-ből megvett Edna & Harvey-mat, de folyamatosan error code 80-at dobál, ez mit jelent? Nálam van baj vagy a Steammel? Mostanában úgy olvastam sokaknak szarakodik, nem tudom ennek köze lehet-e hozzá.
Amikor a beállításait szeretném indítani akkor meg "nem megfelelő a bemeneti karakterlánc formátuma". Ez viszont ilyen windowsos hibaüzenet nem Steames.
-
djculture
félisten
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nyugi amúgy meglesz a duke nukem forevered vagy a blood dragonod..Én még gyűjtögetek, cél a bf4 egyet már beváltottam az is meglett..
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Kb a nyereményjáték apróbetűs részében olvashattál volna erről...
-
-
djculture
félisten
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Agyas a facebook fióknak is van email cime
Szerinted miért van egyre több nyeremény játék ott azért mert kisorsolnak 1-10 nyereményt több ezer megszerzett email cim fejébe amit átadnak 1000 cégnek reklám és piac szerzésre. -
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Szerinted? Épp a facebooktól tudják hova kell, amit ott megadtál... 
Lekérik az adataid ilyenkor fb-ről.
-
Anonymusxx
senior tag
Az allkeyshopon beváltottam egy játékot, azt írják hogy majd küldenek egy e-mailt, viszont nem is tudhatják az e-mailomat, hiszen csak facebookon keresztül vagyok bejelentkezve..
-
Arkennys
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
Amennyire látom, nem igazán. Egy személy van, akinek szándékomban áll bármit is kölcsönözni. Ő már akkor tudta jelszavam, mikor kanyarban nem volt family sharing. De ez nem is fog változni részemről, sok probléma van még ezzel a cuccal ahogy olvasom, plusz ugyanott volnánk, hogy nem lehetnénk ketten egyszerre bent profilon vagy játékban. Persze mások, nagyobb szociális élettel biztos hasznát látják, az én szemszögemből vállrándítást sem ér a fam. sharing intézménye.

-
Arkennys
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Átadni és megosztani valakivel nekem két külön dolog. Főleg, hogy a family sharing (nekem legalábbis úgy tűnik) totál használhatatlan lesz, ha ilyen marad. De nem offolok többet ezzel kapcsolatban. Szabályok meg mindig vannak, ez pl olyan, amit szerintem totál az ember maga dönt el, betartja e. Nem tudtam, hogy a steam ügyvédje vagy

-
Arkennys
addikt
-
Chereiose
addikt
Heló!
Olyan probléma lépett fel, hogy egyik ismerősömnek megvan a COD:Ghosts, megadta a jelszavát, hogy betudjak lépni a steam-jébe, de nem enged be, mert azt írja, hogy rossz felhasználónév vagy jelszó. Közben többször is beírtam, más gépen is próbáltam, s tuti, hogy ez a jelszó meg a felhasználónév. Azt mondja, hogy néha neki is ezt csinálja a saját gépén. Mi lehet a probléma? Mert a saját fiókomba gond nélkül beenged elsőre. -
xavix13
őstag
És esetleg azt meg lehet nézni, hogy mi az én, már aktivált játékomnak a kulcsa?
Mert ha nem egyezik a másikkal, akkor az tuti aktiválatlan.(#55269) genndy: Szuper.
-
xavix13
őstag
Meglehet állapítani egy steam kulcsról hogy még működik-e (használt-e), anélkül hogy aktiválnám?
-
Mate
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ennyire *ar még sosem volt nálam.
Össze vissza mutatja az árakat, felrakok egy cuccot, nem jelenik meg piacon stb.
-
törölt tag
Egyébként a játékaim száma visszaállta a valós értékre. A felbruttósított szint maradt, csak több XP kell a szintlépéshez.
-
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali vki segitsen pls. néha ugydönt a steam-em h 4-5másodpercre befagyasztja az egész windows-t majd elindul fut 5másodpercig és ujra befagy és igy tovább.. ujrakell inditanom a gépet aztán mondjuk eltelik egy kis idő (elég változó 10perc vagy akár órák) és megint elkezdi megint ujra kell inditani a gépet.. már ujraraktam beloggolás közbe is befagyott a win.. pár napja kezdte el ezt csinálni. vmi megoldás?
-
Én sem féltem a steam-et... akciók nélkül csak az elő és normál rendelőkből megélne.
Az akciók már csak hab a tortán nekik, meg inkább a rajtuk keresztül terjesztő kiadók érdeke.És megfigyelésem szerint egy egy steam akció után mindig van egy GMG vagy hasonló akció ahol kuponnal mindig -20% további lejön. Szóval néha nem is éri megvenni akcióban sem a Steamen, mert még kicsit vár az ember és még olcsóbban hozzájut.
Aki meg tud/mer Amazonon, Nuuvemen vásárolni akkor még azoknál is olcsóbb lehet sokminden.
Nagyon kíváncsi leszek énis mit hoznak össze az ünnepek alatt, illetve a kiadók mennyire lesznek szűkmarkúak a Steam-en keresztül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djculture
félisten
válasz
Hunbeast87
üzenetére
nem lehet sajnos, én próbáltam
-
Arkennys
addikt
akit érdekel valamelyik kupon csak szóljon
hátizsák link:
itttwo worlds epic edition 75% osra van már akit érdekel, többi szabadrablásban vihető (ha valamivel megdob érte a delikvens megköszönöm, de nem feltétel
) -
törölt tag
Nem, nem ez az értelme. Legalábbis nem ez kellene, hogy legye. Sajnos az ünnepek 99%-a már másról sem szól, csak arról, hogy vásárolj, és hogy az alkeszek összegyűljenek, és akkor legyen indok is az ivásra (esetleg felgyújtsanak egy TV-székházat a fizetett anarchisták). Maguknak az ünnepeknek a lényege tűnik el ezzel.
-
csaba951
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
Olyan ember aki felhajtja neked az adott játékot a "hivatalos" bolti árnál olcsóbban. (Nem arra gondolok, hogy lopottan! Van egy csomó legális lehetőség arra, hogy jó áron szerezze be az ember a játékot.) Cserébe jutalékot adsz neki, és megkíméled magad egy csomó kényelmetlenségtől.
-
-
csaba951
veterán
GOG-on kapható! Nemrég (~1 hónapja?) volt -50%-os akcióban. Csak a manuálba olvastam bele, de már az megérte!

#55245 daa-raa
Egyrészt piacvezetőként lehetnének fürgébbek is! Másrészt meg, amikor elkezdik, addigra már rég kiköltekezték magukat az emberek - máshol! Ez nem tudom miért jó nekik! Ha korábban kezdenének, több bevételük (így hasznuk) lenne nekik. De ha nem akarnak pénzt keresni, hát nem akarnak... -
VGYke
addikt
Csak nosztalgia! Aki nem most kezdte a PC-t és a játékokat, annak Duke Nukem 3D, Shadow Warrior jelent valamit. Ezek most letölthetők új-régi formában a steamen.
De hová tűnt a 97'-ben nekem kedvenc Redneck Rampage
-
-
csaba951
veterán
Nem a neted a ludas! Megint belassult, megint a csúcs időszakban!

#55237 VGYke
Holliday Sale-ben simán lesz ez -50%-is! Még olyan 1,5 hónap. Ha nagyon számít az ár, akkor Tradereknél -20%-30%-al olcsóbban is be tudod szerezni az aktuális árnál.#55239 mate3553
Én 27/7-ben szeretném használni, és már az is idegesít, hogyha hajnali 3-kor nem megy!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az viszont tényleg botrányos, hogy az utóbbi 1 hétben rendszeresen pont a legforgalmasabb időben (18-21) nem lehet használni! -
VGYke
addikt
Szerintetek a Shadow Warrior 33%-nál azaz 16,74€ árnál valamikor lesz alacsonyabb? Csak nosztalgia, de szeretném megvenni, viszont ennyire most nincs keret....
-
Mate
nagyúr
Nektek is szar már megint a piac, vagy a netemmel van a gond?
-
x_o_n
veterán
Üdv
valami változás történt a steamben?mert nem látom a kirakható kitűzöket,mikor rámegyek egy kártyára akkor meg nincs ott a kitüző állapot megnézése -
törölt tag
Sziasztok! A segítségeteket szereteném kérni abban, hogy vettem egy játékot PC DVD-n steam-re beütöttem a kódot el is kezdte a letöltést de kb jövő hétre fog lejönni, mert 28 GB a játék a DIGI a IX. kerületbe meg sajnos nem ismeri még az optikai kábelt. Nem lehet olyat csinálni, hogy feltelepítem a játékot a gépre DVD-ről, és valahogy hozzárendelem a steam-hez? Köszi a segítséget.
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax
üzenetére
kéne erre külön topik, egyébként adom

-
maddionmax
senior tag
Akkor én is bedobok egy offtopic kérdést:
Most, hogy elég sokan megvettük a COD 4 MW-t, war24-en ingyen lehet szervert igényelni, nem játszunk egyet?

-
Woodslave
félisten
tök jó kaptam egy batman AA ajándékcsomagot 3 kártyával, miután megboltoltam a kitűzőmet. Ez véletlenszerű (a csomag) vagy valami feltélelnek megfeleltem (akaratlanul)
-
szami777
addikt
válasz
Cheesus
üzenetére
Nehogy leszedd a magyarítást, mert elrontja a fegyver hangot. Írtaák a bakeren is, hogy nem tudják miért, de az összes fegyver hangja elromlik
Próbáld megérteni az angol feliratból, de sztem nem éri meg magyarul,
Én onnan szedtem le, felment rendesen, de azzal a lendülettel le is töröltem -
Woodslave
félisten
a megfelelő topicban

-
Cheesus
senior tag
Na most egy páran megvették az olcsó CoD 4-et, így talán aktuális a kérdésem.
Unaloműzőnek gondoltam végigjátszom a single kampányát, kerestem is hozzá magyarítást, le is töltöttem a b@keronline.hu-ról (sorry, ha ez reklám
), és amikor indítanám a telepítőt, kiírja, hogy nincs meg az 1.5-ös patch. Ez nagyon érdekes, mivel úgy tudom a steam automatikusan felfrissíti a legújabb verzióra a játékot, plusz amelyik szerveren játszom még az is megcsinálná, ha a Steam véletlen elfelejtené. Gondoltam akkor letöltöm az 1.5-ös patch-et, de azt se engedi telepíteni, így most tanácstalan vagyok... Van valakinek valami ötlete? -
törölt tag
Most meg így jártam: Lunnye Devitsy-t játszogatok mostanában, és három módon már visszajutottam a holdra. Mikor kilépek, akkor azt írja, van 5 achievementem, de ha az összeset nézném 0-át ír. Weben is 0-át ír. De pedig kellene hogy legyen, mert háromszor már vissza tudtam menni a holdra.
Ilyenkor mi van?
-
Pedro78
senior tag
Ha valakit erdekel esetleg, van egy 25%-os kuponom a Shadow warriorhoz ami a mostani 33%-al 12,55eurora modositja a SW arat. pm vagy steamen irj ha kell. November 16-is jo a kupon.
-
KRi2
aktív tag
válasz
maddionmax
üzenetére
Itt az aprón is hirdeti vki emberi áron (5,5ért). Ha van keleti barátod mégolcsóbban is meglehet.
-
KRi2
aktív tag
Vki megtudná erősíteni hogy ehhez a játékhoz (AsettoCorsa) nem tartozik semmiféle régiókorlátozás.
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
Nekem van 33%-os Foul Play kuponom , ami most akciós és használható hozzá

Toki Tori 2+ -hoz is van kuponom

Ha valakinek kell a kupon mert meg akarja venni írjon rám szívesen átküldöm
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Joci93
üzenetére
Lehet, de én nem ajanlom. Korábban többen javasolták a megvételét a lengyel nyelv ellenére (merthogy angolosithato), segítséget tőlük kaphatsz. A topikjába MINDENFÉLEKÉPPEN nézz be vásárlás elött és az utolso 100 hsz-t futsd át (szeptembertől) ... amugy szvsz egyik legjobb rész.
-
Joci93
senior tag
Black Ops <--- Ha ezt megveszem, akkor tudom aktiválni M.O.-n? Illetve van angolosítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- ZIDOO médialejátszók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerinted? Épp a facebooktól tudják hova kell, amit ott megadtál...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami