Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pangelus
tag
válasz
Pangelus
üzenetére
Közben egy oylat találtam, hogy ezek a ládák hibásak és szinte 100% esélyel esik belőle unusual (szokatlan) item aminek ugye az ára jó magasan volt és ennek hatására most telített lessz a piac és jól beesik. A kezdeti megugrást a telítettség az árak lecsökenése stabilizálódása és a fokozódó érdektelenség majd megoldja gondolom a valve kijavítja a dropot veszteség őket nem érte a népek meg felpörgették a piacot és jó időre visszavetették az árakat bizonyos unusual itemeknél kb ennyi +a Tf2 kulcsoknak is jobb lett a fogyasztása és egy kis árnövekedés is jött ezzel eggyütt [vicces van aki azzal rémitget, hogy befagyasztják majd a piacot visszaszednek minden tranzakciót és aki kihasználta azt megbüntetik, megnéznék én egy olyat ha ezt bárki bármikor beválalná a népharag elsöpörné nevetséges még a felvetés is
] -
Aloha.
Egy kis segítség kellene: van a telefonom, melyen fent van a guard. Ez a telefon nemsokára megszűnik és a szám/előfizetés is.
A kezemben az új teló, amiben már benn az új sim kártya, de mellette benne van még a régi sim is, ami még kb. egy hónapig él.
Mi a menete a Steam Guard áthelyezésének az új telefonra?Köszi.
-
Pangelus
tag
Amúgy miért volt ez a megugrás jött valami frissítés Tf2-höz amivel megváltoztak ezek a ládák vagy mi tudja valaki??
-
Spet
addikt
Számomra felvetült a kérdés: piacot mennyire borítja fel? Fogják-e visszavonni a dolgot utólagosan Valve részéről?
-
Spet
addikt
Nem mindegyikre vannak rácuppanva, de egyet gyorsan feldobtam kíváncsiságból

-
wjbhbdux
veterán
Valve bénázott valamit a TF2 ládákkal, árak az egekben érdemes ránézni a régi 3 centes gyűjteményre.
-
-
Rendszeresen (néhány havonta) kapok a Steam-tól "Your Steam account: Access from new computer" című leveleket, benne az azonosító kulccsal (2factor auth).
A linkre kattintva valaki jelen esetben Guatemala-ból próbál belépni a fiókomba.
Az a furcsa, hogy ilyenkor mindig megváltoztatom teljesen másra a jelszavam, és így is be tudnak lépni.
Nektek is előfordul ilyesmi?
-
törölt tag
Már nem is érzem magam annyira öregnek!

-
Golden9
veterán
Borderlands Game of the Year Enhanced - Ingyen játszható, még fél napig.
-
Marci112233
addikt
válasz
zümzümm
üzenetére
Walkman még nekem is van, de már újabb fajta ami FM rádióvevővel szerelt. Működik is, de már évek óta használaton kívül. 2007-2008 közt napi szinten ment házfelújítás során a ház azon részeiben ahol dolgoztunk de a rádió része, egy kis külső hangszóró párral. Tölthető elemmel hajtattam így nem volt gond ha lemerítette azokat.
-
Zolás
addikt
-
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Évek óta nem volt fent a gépemen a Steam... A minap felakartam tenni ill a Half life2-t is, és a Steam update-nél ezt a hibaüzenetet kaptam: "steam is temporarily unavalilable, please try later"
Tudtok segíteni hogy mi lehet a gebasz?
Win10em van, ha ez számít. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Szerintetek ez a Prey ugyan az, amihez elérhető itt a magyarítás? Kétlem, de hátha...
-
Golden9
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
A nyári vásárban vettem meg a Valve Complete Packot, 5,64€-ért, ha nem sürgős várd meg a következő leárazást.
A Isthereanydeal meg el van tévedve: Historical Low Steam on 2019-06-25 92% off 8,96€. Ez menyire jellemző rá?
-
válasz
GoTReX
üzenetére
Ahogy írták akkor nincs mit tenni...
Illetve amit fentebb írtak, lehet hogy a nagyobb bundle vétele esetén (csakis Steam store-ban), esetleg levonja a már meglévő címeket, és annyival kevesebbet kell fizetned.
De ez nem mindig igaz, de egy próbát megérhet...No meg persze meg kell várnod a következő Steam store akciót rá, hogy megérje így.
-
GoTReX
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hello
Köszönöm a választ! Ez szuper ,csak rögtön tegnap a megvétel után beletettem 4,5órát és ha jól tudom ez egy órában van maximalizálva.:S Tehát akkor vehetem meg mégegyszer tök feleslegesen
Amúgy g2a-n vettem meg Serialként. -
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Megvettem a Half Life 1 Collectiont. Ez jó vétel volt , amíg meg nem láttam hogy hogy kicsivel többért a Half Life Complete Editiont is megvehettem volna ami tartalmazza a kettőt és annak kiegészítőit is. Van mód a visszaváltásra ilyen esetekben?

-
Vertigo18
addikt
válasz
Pakuca14
üzenetére
Van egy olyan lehetőség, hogy küldesz egy értesítést annak, aki aktiválta azt a serialt. Ilyenkor a rendszer küld egy emailt, ami ha a tied, akkor jönni fog egy üzi rá és már tudod is, hogy melyik email címedre volt regelve. Sajnos viszont a steamre nem emaillel, hanem azonosítóval kell belépni. Ergo, attól, hogy tudni fogod az accountod email-címét, még nem biztos, hogy tudni fogod a felhasználónevedet...
-
Pakuca14
csendes tag
Sziasztok!
Leporoltam a dobozos Skyrimet amit pár éve már steamen aktiváltam. Telepítést nem engedi mondván az már aktiválva lett másnál. Hogyan tudom felrakni? -
törölt tag
válasz
Segal
üzenetére
Azt is érdemes nézni, hogy milyen áron szokták árulni a kártyát, és milyen gyakran vesznek belőle. A fenti példából kiindulva: Ha az elmúlt hetekben rendszeresen adtak el 70 cent körüli áron, akkor nem kell attól tartanod, hogy pont mostantól lesz mindig valaki aki 10-20 centért pakolja fel.
-
Segal
veterán
válasz
üzenetére
Ebbe az a szívás hogy bármikor jöhet valaki aki utána is fel fogja rakni tizen centért. Persze lehet árulni a végtelenségig azon az áron amin csak szeretnéd de nagy valószínűséggel mindig fog jönni valaki aki el is akarja adni és ahhoz közeli árat fog megadni amit adnának is érte. Végeredményben így több tucat kártyád is lehet belőle mert minden héten vásárolhatod majd fel az alád licitálók ajánlatait...
Ez még amúgy nem is durva ennél sokkal durvábbak is vannak a piactéren...
egy példa -
Golden9
veterán
Age of Wonders III
Ingyen megtarthatod, ha júl. 15., 19:00 előtt megszerzed. Bizonyos korlátozásokkal. A készlet erejéig. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
törölt tag
válasz
A_Papa
üzenetére
Mi a pofátlan ár? Kereslet-kínálat szabályozza ezt is. Foil kártyákból kevés van. Vagy neked ha esik egy és látod, hogy 80 centért adják a legolcsóbban, te berakod 15 centért?

Amúgy ja, azt kell csinálni, amit adrian360 ír, és még jól is jársz. Megveszed a 4 kártyát a 4 fogalmatlantól, aztán felrakod 70 centért. Feltéve, hogy ekörül szokták árulni és venni az adott kártyákat. 1 perc, 2€.
-
adrian360
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
megveszed azt a 4 darabot és visszarakod 0.7 ért és akkor nyertel vele. ha csak nem te értékeled valójában túl azt a cuccot és tényleg csak max 0.17et ér
-
A_Papa
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nekem mint vevőnek miért is baj, ha olcsóbban meg tudok venni egy kártyát?
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Mert van aki gyorsan akar szabadulni ezektől.

És gyakran a magas ár sem reális amúgy.
-
Spet
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Foil kártya?

Beállítsák a piaci árat, a "nagy átlaghoz" (még akkor is, ha baromi kevés van belőle).
-
SP4C3
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
A válasz: Sokatok által üzemeltetett farming botok.
Isten hozott a kapitalizmusban.
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Barkácsolásokból összejött pár kedvezmény kuponom. Nem túl acélosak, de ha kell valakinek viheti.
2019.07.13 éjfél és kettő óra között fognak lejárni.Darkarta: A Broken Heart's Quest Standard Edition -50%
Zombie Derby 2 -33%
Cyborg Arena -66% <<< 2 kupon van
Echo Tokyo: An Intro -33% <<< 2 kupon van
Highschool Romance -66%
Think To Die 3 -66%
Jelly Killer -50%
Aerial Destruction -66% -
VGYke
addikt
Sziasztok! PC-n 2 fiók van: 1.Rendszergazdi aki csak telepít, 2.Korlátozott, aki mindent csinál, pl. játszik is.
Kérdésem: ha az 1.Rendszergazdi fiókba belépek, felugrik a telepített Steam ablak:
hogy lépjek be, de nem akarok rendszergazdaként belépni.
Hogyan tudom Steam beállításokkal kikapcsolni ezt a bejelentkezési ablakot? -
havri1
félisten
Hali!
Nem vagyok nagy steames, de van egy játék, amit figyelnék ár ügyileg. Van lehetőség árfigyelő beállítására?
Köszi!
Dirt rally 2 -
törölt tag
Ne szívass... Ennek én nem örülnék, hanem csak felcseszné az agyam.
Lehetett volna egy Cyberpunk is egy 5 másodperces művelet után. Ráadásul ezt te írtad korábban:"Azért valaki beírhatta volna, hogy ahhoz, hogy tudj nyerni játékot a kívánságlistádon lévő játékok között rangsort kell felállítani, mert alapból nincs!"
-
Out
addikt
Szerintem ez nem a napi sorsolás volt, hanem a Sale utáni. Ez van e-mailben:
Hozzájárulásod csapatod sikeréhez nem maradt észrevétlen.
Thanks for participating in the 2019 Steam Grand Prix! You're one of the 5,000 additional users we have chosen that have contributed to any team in the Steam Grand Prix!
Jutalmul véletlenszerűen kiválasztottak, hogy megkapd a(z) Hunt Down The Freeman tételt a kívánságlistádról! -
Segal
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Az előző sale óta nézte a steam a vásárlásaidat és ha eleget költöttél akkor akár 5 euro kedvezményre (vagy durvább esetben akár többször 5 eurora is) jogosult lehettél. 1 euro számított 121 pontnak. Legalábbis most a sale alatt, hogy az addigi költéseket mennyinek számolta az jó kérdés de én is egyből kaptam a 15k pontot.

Mondjuk az ats piszok sokszor van leárazva, fogsz is még rá sok eurot költeni ha elkezded a dlc-ket is venni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A steam már múlt héten csinált olyanokat hogy lekapcsolodott, egész délelőtt fel se tudott csatlakozni a chat barátokba. Ma havernak kezdte el csinálni hogy fel le kapcsolgat egész nap.
-
VikMorroHun
őstag
Nézegetem a nyári akciókat, American Truck Simulator 5 Euróért. Gondolkodok, hogy megvegyem-e, vagy sem. (22 perc volt hátra a különleges ajánlatból.) Á, mondom nem kell. Aztán mégis. Kosárba rakom, és jön egy kérdés: beváltom-e a 15000 zsetonomat (ezt meg honnan szedtem?) 5 Euróért. Mondom, jó, legyen.
Úgyhogy kaptam egy ingyen játékot, ami lehet, hogy némileg érdekelni is fog. 
-
-
zolokas
senior tag
Sziasztok!
Ma fel telepítettem a black ops2öt de csak a multis részét steamen keresztül de onlinera nem tudok menni miért? Régen voltam fent lehet azért nem engedi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megelőlegeztem a bizalmat, hogy elkészül, megvettem!

]

Később már ilyen kis "cartridge"-dzsel "fejbeállító" program???

Amúgy g2a-n vettem meg Serialként.