Hirdetés
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két szint kitűző, és ennyi. 0 pont maradt. Kicsit fura, hogy csak 2000 jött össze... Little Nightmare komplett pakkot vettem Wallet pénzből, meg RE2 Remasteredet GamersGate-n. A SoTR-ről lemaradtam, majd 9.-én figyelek.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
RDR2
Shadow of War Defi 4.15€-ért
2 szint téli kitűzőből
Matricák háttér
70 pont megy gabennek -
Sirandrish
legenda
Nekem 2 kitűző, meg egy mézeskalács controller jutott..meg maradt vagy 200 pontom, amit visszadtak Gabe-nek

-
2 kitűzőt kraftoltam én is.
-
KubanitoS
veterán
Voice chat és invite to game acsiban valaki tudna segíteni?
-
Crytek
nagyúr
Minden napi feladat kész a steamfalva kitűzőt mikor adják oda vagy nem kéne már meglennie?
-
Joccc07
addikt
Délután vagy vörösbegyek háttér?
Nem tudok dönteni.
-
Zolás
addikt
Hol tudom beállítani, hogy miről kapjak értesítést a steamtől? Felraktam pár kártyát, és éjjel kettőkor is jön az email, hogy eladtam egyet. Spam mappába meg nem irányítanám, ha esetleg megpróbálják feltörni, arról azért kapjak, nehogy minden steames értesítést oda tegyen a gmail.
-
Gergo28
tag
válasz
Marci112233
üzenetére
Szerintem 19:00-ig
-
Joccc07
addikt
Még ma is ad kártyát a várolista.
-
Marci112233
addikt
Üdv!
Pontosan meddig tart holnap a téli vásár? Akárhogy keresem nem találtam csak azt hogy január 2, de lehet csak rosszul keresetem és azért nem találom.
-
Sirandrish
legenda
Megvettem a mézeskalács controllert

Nagyon vagány
-
A_Papa
senior tag
Háát ez is letelt!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Várjuk a tavaszit! 
-
Mire érdemes elverni 1000 pontot? Semmi nem érdekel, de mit tudok vajon jobb áron eladni később? Vagy pont/drágakő arányban mi jobb?
-
Sirandrish
legenda
Belépek Green Hellbe, de otthagyom vagy 20 percre..nézzetek nyugodtan

-
Gergo28
tag
Üdv!
Én is a barát közvetítésének teljesítményt szeretném megcsinálni last minuteba, valaki tudna benne segíteni?

Előre is köszi!
-
e=mc²
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Felvettelek. Köszi.
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a barát közvetítésének nézése teljesítményben elérésében?
Köszi, üdv,
-
Redneck
nagyúr
Mi ez az újabb téboly?
"A közelmúltban új vagy egy ideje nem használt bankkártyával növelted Steam Pénztárca összegedet. A Közösségi Piachoz való hozzáférés korlátozva lesz, és a megvásárolt mikrotranzakciós tételek vagy ajándékok nem cserélhető állapotúak maradhatnak, míg nem hitelesíted, hogy az új bankkártya a te tulajdonod."Eddig is mindig ezzel a kártyával töltöttem fel a fiókomra pénzt. 01.04-ig szüneteltetik a piacomat.
-
asuskiddd
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Először a küldetés mellett "Effekt felvétele" gombra rá kell kattintani, és utána jelenik meg a Hangulatjel-választóban Room Effects néven.
-
Sirandrish
legenda
Ezt a csevegéseffektet megtaláltátok? Nekem a "
" alatt semmi ilyesmi nincs.. -
A_Papa
senior tag
Kártyákat tekintve, ugye ez volt az utolsó kör?
-
-
Joccc07
addikt
Valakinek lenne kedve steam sale kártyákat cserélni? Már csak 2 szint hiányzik az 5-höz. Szigorúan csak csere. Venni nem akarok senkitől semmit.
-
Segal
veterán
Annak semmi.
Ha szereted a profilodat díszíteni akkor 160-as szintig még azt mondom oké mert szerezhetsz vitrineket de utána kb semmi értelme.
Én szeretnék 140-ig eljutni de 100 fölött már csökkent a lelkesedésem és már nincs bennem a rohanjunk előre érzés. Majd egyszer meglesz.
-
Źşë'
addikt
azt kérdezd meg aki ilyet tesz
személyes vélemény, e-péló növelés és/vagy tényleg annyi pénze van hogy szegény feje nem tudja hova tegye, mert már a bankok se bírják befogadni azt a mennyiséget 
más,
ezeket a zsetonokat meddig lehet beváltani? 2020 jan. 1. 19.00? és ha jól látom akkor most SEMMI nem cserélhető amit ott vesz az ember?! az a durva. -
Źşë'
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
sztem ezek a limitálások és "rewardok" globálisak, mind1 hogy mikori az akkuntod
mindegyik bekraftolt kitűző növeli 100TP-vel a profilod, egy játék kitűzője max 5 szintű lehet, kivéve a fóliásat, mert annak 1 szintje van (bár volt karácsonyi kitűző amit többszintűvé lehetett kraftolni -fóliásat és simát egyaránt-ez a biznisz valvenek
ha nem tudod elkölteni a pénzed akkor segítenek benne, csinálnak végtelenített kitűzőt - ez halál komoly, van jópár figura akik több (tíz) milliót költöttek már el erre), minél magasabbra mész annál több TP kell majd az újabb szintlépéshez, 50es szintet még viszonylag egyszerű elérni, főleg az eventeknek köszönhetően(#101927) Joccc07 meg tudod nézni mennyire vagy jogosult (profilodon katt a szintre, majd van az oldal tetején egy Bónuszcsomag-jogosultság megnézése opció ) ha valóban akad a listán játék és nem kaptál az lehet az miatt is mert ritkán lépsz be az akkuntodba, azt hiszem hetente legalább be kell lépni ahhoz hogy kapj, de ez le van írva az előző linkelt FAQ-ban
-
Redneck
nagyúr
A mai küldetést hogy kell megcsinálni? Megcsináltam pár korábbi képernyőmentéssel, de nem fogadta el. Játék után pedig nem dobta fel az újakat, hogy megosztom-e.
Szerk:
Megosztottam. Az nem jelent automatikus feltöltést?
-
Źşë'
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
vagy gondolhatsz arra is hogy növeled a steam profilod szintjét, kapsz egyéb extrákat mint pl barát lista bővítés stb, és nagyobb esély (pl *) arra hogy boostereket kapj, kb heti 1db jön nekem pl. 50es szint fölött vagyok - ezeket el tudod adni stb, bár aprópénz ez is10-20cent attól függ milyen játékból dobja
*Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:
10. szint: +20% gyakoriság
20. szint: +40% gyakoriság
30. szint: +60% gyakoriság
40. szint: +80% gyakoriság
50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)
Stb. -
válasz
fatal`
üzenetére
Gépre váltani akkor érdemes, ha aránylag sokat ad (20+), vannak kártyák, amiket akár 10 centért is el lehet adni/darab. A fóliások közül van, amiért egy eurót is fizetnek (a fóliás ritka, mint a fehér holló). Mást nem tudsz. Vagy szórod centekért, vagy gemet csinálsz, 1000 darabonként lehet zsákba rakni, és azt eladni (20-30 cent/zsák) vagy booster pakkot veszel (általad választott játékhoz 3 véletlenszerű kártya egy csomagban. A csomagot egyben is eladhatod, vagy kibontod, és darabonként.
-
fatal`
titán
Biztos unjáttok már a kártyázás témát, de azért mégiscsak kérdeznék
Elolvastam az összefoglalóban lévő steames linket, de nem sokkal lettem okosabb.Mit érdemes csinálni a kártyákkal? Azt látom hogy darabját ilyen 4-5 centért el lehet adni (játékokból van 1-2 "értékesebb" kártyám is).
Érdemes gemekre váltani?
Illetve a mostani kártyákra azt írja, hogy valid until 2020. 02. 03., ezután mi történik vele, eltűnik a raktárból?
-
A mai küldetés is egyszerű volt. Csak 2 percem ment el rá, hogy az új felületen megtaláljam a képernyőmentéseket...
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Steames Fallout: New Vegas még mindig orosz? Olvastam annó a hisztiről s nem kapok frissebb infót.
-
Źşë'
addikt
válasz
po1son
üzenetére
kifogtál egy jófej supportost, de amúgy nem az ő érdekük lenne a vevőknek segíteni?! nekik pénz, lehet főnöke ezt megtudná hogy ilyen a hozzáállása akkor még ki is b*szn*k a pics*ba...
(#101908) -secret- még 4 lesz
most tartunk 1600nál(#101913) phenomHUN Gabriella nevezetű ügyintéző írt neki, tuti két suppport ticket között nem tudja kifesteni a körmeit aztán azért rágott be a soron következő ügyfélre
magyarország jobban teljesít, hurrá! amúgy sablon szöveg azt látni, csak copy pastezza sztem is 
(#101915) -secret- valóban azt írja h 01. 19ig van ez, hát az érdekes lesz amúgy, mert addig tényleg nincs vissza 4 nap, sőt még 3 se... lehet kettő nap, és az utolsóra ad 200at

-
phenomHUN
senior tag
válasz
po1son
üzenetére
Felettébb érdekes, én 3 ticketet nyitottam 2 napon belül, az első kettőre a válasz, engedélyezték az egyszeri vásárlást, a harmadiknál: "... I've gone ahead and made the necessary adjustments to your account. Please try your purchase again. Let us know if you continue to run into trouble completing your purchase and we'll be happy to take another look..." .
Azóta szerencsére nem volt ilyen gondom, pedig napi szinten küldök gifteket.
-
Redneck
nagyúr
12/30 küldetést ír. Napi egy van, mikor lesz a többi, ti tudjátok?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát nekem ez nem akar összejönni.
Hívj meg egy barátot játszani Indíts el bármilyen többjátékos játékot, nyisd meg a Steam Átfedést (alapesetben Shift+Tab), majd nyisd meg a barátlistát, kattints jobb egérgombbal egy barátra és válaszd a Meghívás váróba lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Könyvajánló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eami