Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Na hamarabb resetelt a nap

-
KubanitoS
veterán
Elvileg azzal, hogy megvettem a No Man's Sky-t közel 30 euroért kaptam 3000 pontot. Ebből most mégsem látok semmit. Valamit én rontottam el?
-
gyugyo79
addikt
Én már beváltottam 2*5 € -t meg 20 szintre vittem a kitűzőt és még van 15k zsetonom a kiírás szerint meg lenne 4 gyorsításom amit nem enged már elnyomni.
Megmondom őszintén nem tudtam lekövetni egész pontosan, hogy jött ki nekik.
Ráadásul tegnap amikor a 2. 5 € -t akartam jóvá íratni nem is engedte, hogy vásároljak utána beterhelte még 1 szer az utolsó vásárlásom amit utána szinte rögtön jóvá is írt. Ma viszont igényeltem megint 15k pontért 5 € -t és simán el tudtam költeni ...Imilenni
Ha van olyan játékod amiben megvan sok acsi azt ha elindítod (fut egy 30 percet) akkor berakja Nagydíj küldetésekhez a "NEMRÉG JÁTSZOTT JÁTÉKOK " -hoz.
Ott lesz alatta valami hasonló :
Alatta, hogy mennyi a beváltható aktuálisan (mert maximalizálva van szerintem / nap) stb...
-
törölt tag
válasz
Edorn
üzenetére
Nyilvánvaló, hogy értettem, fölösleges egyből az ilyen kivételes eseteket írni... Most mi neked a lényeges? Hogy legyen ilyen lista, vagy hogy a legegyszerűbb módon szerezz több tíz-/százezer pontot? Ha az első, akkor nem tudok segíteni, de sok értelme amúgy sincs, ha a második, akkor meg már leírtam, hogy mit kellene csinálnod.
Total War: Shogun 2, Total War: Rome 2. Összesen közel 300 achievement van bennük, mivel kiemelt játékaid, gyanítom, hogy megvan belőlük egy-kettő. Ha már a CS:GO-ért és ezekért is kaptál, az már elég szép pontmennyiség, esélyes, hogy a kapacitásmérő úgyis lekorlátoz az elköltésében. Mennyinél van az neked? -
Edorn
senior tag
válasz
üzenetére
Miért számít, hogy miben van meg a 100%? Van pl egy fly(?) nevű játékom, 100%-os. 1 db achi van benne...
Attól, hogy sokat játszottam valamivel, nem biztos, hogy sok teljesíthető achi van benne... Vagy hogy megszereztem mindet. pl képen szereplő Legions-al 3.5 órát játszottam és 22 van meg 24-ből.De akkor ezek szerint nincs ilyen statisztika/lista...
-
törölt tag
válasz
Edorn
üzenetére
Milyen játékokkal játszottál a legtöbbet? Mi az, amiben megvan a 100%? Ezt azért nagyjából tudja az ember. Legritkább teljesítményekből ítélve a Total War játékokat érdemes elindítanod, ha azokért még nem kaptál pontot. Space Hulk, Amnesia is játszik.
Fél óráig kell elindítanod az adott game-et. Én most egy Rise of the Tomb Raiderért (amiben 80+ achievement van meg) több, mint 30k pontot kaptam, szóval pofonegyszerű pontokat szerezni. -
-
Edorn
senior tag
Meg lehet valahol nézni, hogy mely játékaimnál teljesítettem a legtöbb teljesítményt (achievement)?
Nemrég játszottaknál kiírja, de nekem az összesnél kellene...
(https://steamcommunity.com/id/edorn/games/?tab=r) -
törölt tag
válasz
Joccc07
üzenetére
Ha az esélyek számítanak, akkor az öcséd jól döntött, én is a papagájt választottam. Még a teknőst érdemes, ezekben van a 2. és 3. legtöbb ember. A szabályok és a rendszer miatt előfordulhat, hogy így sem lesznek 2-3. helyen a napi zárásnál, de hosszú távon így van a legnagyobb esély a nyerésre (bár így is kicsi
). Emellett szerintem az utolsó napokon már nem fog mindenki "boostolni", mert sokan nem fognak figyelni a pontokra, meg arra, hogyan szerezhetnek még és hogy egyáltalán hogy működik az egész. Az első néhány napban elkattolgatják a pontjaikat.
A wishlisten meg érdemes olyan sorrendbe rakni a játékokat, amit szeretnél. Nehogy az legyen, hogy egy 1,5€-s DLC-t kap valaki, amikor lehetne egy 60€-s új játék is, ha már akkora mázlija van, hogy kisorsolták.
-
Serpiko
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nálam minden oké vele.
Ui: hajrá kutyák!
-
gyugyo79
addikt
Értelme leginkább olyannak van aki vásárolna is valamit és az 5€ -s kedvezményeket lehet össze szedni ami + lejön az árból. Esetleg szint lépéshez a kitűzőre lehet költeni.
Mondjuk nekem vannak játékok sok teljesített teljesítménnyel. Így pld első nap az EU4 -ért kaptam 30 000 + pontot. (ami 2 vásárlásnál 5 € kedvezményre váltható)
Csak annyit kell csinálni, hogy el kell indítani egy olyan játékot amiben sok a kész teljesítmény az be fog kerülni a nemrég játszotthoz és utána az azért járó pontokat hozzá hozzá lehet adni. (minden nap 1-ét ha jól látom)
-
Joccc07
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nem is az ingyen játék a lényeg hanem, hogy nyerjen a csapat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az esélyed az ingyen játékra kb. 0.01% a második helyezettek 0.02% a harmadiknak meg 0.03%.
De mindez lényegtelen hiszen csak a versenyzés ért játszunk. Amúgy is nekem a wishlistem első játéka a Cyberpunk 2077. Azt még úgyse adják. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Joccc07
üzenetére
A szabályzatot böngészve nem biztos hogy a kutyákkal loholás lesz a kifizetődő, hiszen az első 3 csapatban osztanak legfelső helyre rakott már megjelent wishlistes játékot a napi soroláson, elsőből 300 nyer, 2. 200, 3. 100, így valójában a 2. csapatban a legjobb lenni mert sokkal kevesebb ember közül kell kiválasztódni. A sale végi nagy sorsoláson meg csapatonként 1000 user kap 3-2-1 db játékot a csapat végső helyezése alapján.
-
Joccc07
addikt
Ja így könnyű lesz nyerni. Mondtam is öcsémnek, hogy várjon még vele majd mondom hova menjen erre belépett valami tök másba. Asszem papagáj csapatba.
Out: Igen ez egy jó nagy baromság a részükről. Akkor száradjanak rájuk a pontok mert azt a sok jó játékot ki sem fogom próbálni.
-
Puma K
nagyúr
Tudom, de a látottak után a szívemhez kaptam. Vettem egy nagy levegőt és gondoltam segítek a problémán azzal, hogy beszéltetlek róla

Azt feltételeztem, hogy azért esik abba a kategóriába a GTA V mert az Online részében csak értelmi fogyatékosokkal találkoztál

-
Out
addikt
-
Ez a grand prix verseny dolog a steamen már eleve rossz lábbal indult... versenyezz a barátaiddal, hogy ennyit meg annyit játszol ezekkel a játékokkal, miközben meg sincs.. Akkor a barom legalább a verseny idejére adná ingyen ezeket a játékokat kiprobálási céllal.
-
SenorGrande
senior tag
Másnak is van olyan problémája, hogy ha böngészőben a wishlistről kattint egy játékra, akkor csak egy fehér lap jelenik meg, nem tölt be semmit?
-
Joccc07
addikt
Akkor hajrá kutyák.
Bár elég egyoldalú a küzdelem.
-
Spet
addikt
Na csatlakozva kutyákhot, még szerencse, hogy a mai napon letoltam pár cs:go meccset

-
gyugyo79
addikt
Ha van már X gyorsítási lehetőségünk amiből még nem nyomtunk még el 15-t már akkor is felajánlja vásárláskor, hogy jóvá írna 15k -t. Próbálta már valaki? Ilyenkor elvesz 15 gyorsítást is vagy csak azokért már nem kapok zsetont ?
-
Imilenni
addikt
15k pont=5 eur
Nem is rossz
-
i2k
őstag
válasz
Golden9
üzenetére
De mivel ingyenes, így hozzáadható kliensből és/vagy webes felületről is a(kár a Handsome Collection-ben megvásárolt) Borderlands 2 alapjátékhoz.
(igaz ez a többi Borderlands játékra is, ami patch-ként kapta meg a 4K-s textúrákat - az első rész külön Enhanced Editionként fut)

-
Golden9
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
Borderlands 2 Ultra HD Texture Pack PC-re, de ez nincs bent a BORDERLANDS: THE HANDSOME COLLECTION-ben.
-
KubanitoS
veterán
Egy kicsit más: Epic gémszen végre megejelent a Heavy Rain. Ennek az indítófájlját elvileg ha berakom non-sztímes játéknak, akkor működni fog sztím linkkel tévén?
-
Csapoati
nagyúr
Keziccsókolom, hol vannak a kártyák? No cards, no buy!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Golden9
veterán
-
Edorn
senior tag
Most nem lehet kártyákat, vagy akármit szerezni, amivel lehet wallet-et növelni?
-
Imilenni
addikt
Valaki találkozott értelmes akcióval?

-
DDOS
-
Serpiko
addikt
Melyik csapathoz csatlakozzunk?
-
törölt tag
Na? Mindenki megnyugodott? Semmi extra. Szokásos árak.
Vicc, hogy az astronner kiemelt. 18:34-kor felnéztem még a nagy boom előtt és akkor is pont ennyibe került.
Mindenkinek jó pénz költést.
(#100431) Serpiko
Nyúl
-
Golden9
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
A "Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Windows tűzfal\Engedélyezett programok" listájában még véletlenül sincs ott a Depressurizer.

Kérhetném a többi topiklakót is, hogy most koncentráljunk a problémám megoldására, a Sale féle badarság helyett.

-
-
phenomHUN
senior tag

Unalmasabbnál unalmasabb, ezerszer vótmá' akciókkal...
AC: Odyssey 30€, DMC 5 40€, Tomb Réjder 24€.
Ami érdemes talán, az a Rust: 7.5€, ami jó régen volt ilyen olcsó (még a ruszki giftes időkben).
No meg max a csak Steam Store-ban kapható játékok, amik jó esetben kaptak valamennyi akciót.Természetesen a sale-es képre (https://store.steampowered.com/grandprix) kattintva ismét "502" error fogad.

-
Hódító Hód
csendes tag
Szerintetek elmehetek még gyorsan zuhanyozni, mielőtt helyrejönne az oldal?

-
SP4C3
veterán
-
SP4C3
veterán
Sale-ről confirmed date még nincs? Valakinek infó? Idén elmarad?
-
Out
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Trivago

-
törölt tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Én az allkeyshop-hoz vagyok szokva. Nekem az olyan átlátható, egyszerű.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb árösszehasonlító oldal? Én jelenleg az IsThereAnyDeal oldalon böngészek. -
Golden9
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
-
SP4C3
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Are You Ready? - Steam Summer Sale
Sajnos újabb nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A lap frissítése után: