Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Basszus... néztem ezt az oldalt, de nem értettem, hogy miért szór így az ár és a darabszám...
Most viszont, hogy belinkelted, végiggondoltam, és rájöttem, hogy ennyi darab 1000-es zsák van eladás alatt azokon az árakon, ugye? Jól logikázom?
Vagyis ha jól számolok, akkor ez akkor éri meg, ha 47db €0,01-es kártyából megvan az 1000db kő, plusz a steam sarc...
Hát ehhez 20+ kő kellene kártyánkként, ami szinte sosincs...
Akkor ez nem annyira nagy deal...
(mondjuk így már akkor értem, hogy miért nem veszi meg senki a kevés követ adó kártyáimat.
)Köszi.

-
Serpiko
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Zsàkba nyomom őket úgy szoktam eladni. Nekem a bonuszcsomag nem éri meg.
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Pontosan úgy ahogy írod... ezresével lehet csak eladni és csak az éri meg kvázi.
Jelenleg 0.47 EUR kb a tuti eladás.
-
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Értem köszi.
Vagyis akkor mindenképpen jobban járok, ha eladom ezresével?
Van egy csomó kártyám, amit nem vesznek meg még €0,03-ért sem, amiből én ráadásul csak €0,01-et kapnék...
Ezek 1-20-ig adnak köveket.
Árulgassam inkább a kártyákat türelmesen, vagy alakítsam kövekké?
Mennyit ér egy 1000-es pakk kő? Mennyit adnak érte? -
wjbhbdux
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Eladni 1000 db-ot lehet, 1 zsákban. Bonuszcsomagot játéktól függően 400-1200 között lehet csinálni, ez 3db kártyát ad ahhoz a játékhoz ami nem ér túl sokat manapság hacsak nem kapsz fóliásat.
-
Hi
Lenne 293 drágakövem.
Nem akarok rányomni oldalt egyikre se, mert még nem csináltam ilyet, aztán hátha hülyeséget csinálok.
El szeretném adni őket, ehhez a zsákba pakolást kell választanom vagy a bónuszcsomagot?
Olvastam valahol, hogy csak 1000db-tól lehet eladni... Ez még él?
Vagyis akkor addig semmit se tudok ezekkel csinálni, amíg nincs ezer? -
eami
Topikgazda
válasz
vorosmarti
üzenetére
hát igen. pl profilon most 7670 játékot ír, viszont libraryben 7914 van :|
-
vorosmarti
senior tag
-
eami
Topikgazda
Annyira szuper ez steames elemző rendszer. Hiába aktiváltam be 16 játékot, profilon csak 8-al lett több mert a többit még elemzi a steam

-
sagem
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Van még a témában Bud Spencer & Terence Hill játék is, a klasszikus zenékkel!

-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Mother Russia Bleeds jól értékelt ilyen témában. Jövőre meg jön a Streets of Rage 4.
-
válasz
csaba951
üzenetére
Kár mert a steamen kiadott , 90 %-ban 8bites grafikával megvalósított foshtengerben bőven megférne ez is , sőt ezt még egy szélesebb réteg jobban ismeri mint az elmúlt 4-5 évben a soksok indie készítő által összekloffolt förmedvényt. Ezzel nem azt mondom hogy az 1 2 3 4 személyes csapatok által készített cucc hitvány , de ha megnézzük hogy miket tartalmaz a steam store a konstans 0.39 Eur-os részlegben akkor ez bőségesen beférne melléjük.Nem mellékesen pár garast még tudna csinálni a Capcom magának ezzel.
-
csaba951
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Tök esélytelen, úgy ahogy gondolod! Viszont van egy MAME nevű program, ami egy ilyen játéktermi gép szimulátor. Ez legális, ingyenes. Szürke zónában meg le tudod rá tölteni a játék rom-ját. Így már játszható. (google keresés: mame Cadillacs and Dinosaurs)
-
válasz
maross
üzenetére
Kössz ,erre most nem is gondoltam.
Más téma
Egyik nap láttam valahol ismét felbukkanni fiatal korom játéktermi játékát , van arra esély hogy valaki kidobja steamre valaha?
-
Sziasztok!
Az tűnt fel, hogy a múlt héten még 2 centet vonna a kártyaeladás után, most meg 3 centet akar vonni.
Megdrágultunk, vagy csak hiba a rendszerben?#szerk: Segal: köszönöm, ezt nem tudtam. Látszik, hogy eddig milyen értékben használtam a rendszernek ezt a részét.

-
Segal
veterán
válasz
maross
üzenetére
Én meg úgy vagyok vele hogy oké tetszene a játék de 20 euroból azért több mindent is lehet ilyenkor venni. Tehát egyelőre nem kapnak a pénzemből. Most épp a The Vanishing of Ethan Carter lett a VR-os befutó. Meg pár másik hasonlóan leárazott (nem VR-os) játék.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azt majd az őszin, ez tematikus sale, nem?
-
Segal
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én meg a Beat Saber-re de nagyon nem akarják leakciózni

-
válasz
csaba951
üzenetére
Gratula, jó szórakozást hozzá.
Én titokban a Pinball FX3 DLC leárazásokra számítottam, de azon megint semmi.
-
csaba951
veterán
-
VGYke
addikt
Ha az akció vége nov.01, az magyar idő szerint hány órát jelent?
-
-
csaba951
veterán
The Turing Test Collector's Edition
Akinek már megvan The Turing Test, annak mekkora árat ír erre a csomagra? -
MikeWazowski
veterán
Tegnap reggel filóztam, hogy el kellene kezdeni a Bioshock Infinite játékot, mert anno csak végigrohantam benne minden videót átugorva, a sztorival nem foglalkozva. Látom 30 euró, ennyit mondom nem adok érte és beraktam kívánságlistára. Erre este kapom a mailt, hogy le van árazva a kívánséglistán szereplő game - csak ez volt ott - 7 euróra

hát el se hittem, így meg is vettem. Este magyarosítást is felrakom és uccu 
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Szerettem volna vásárolni a steam-en és a vásárlás befejezése után azt írta ki,hogy a bankom visszautasította a vásárlást.
Miért lehet ez?
Vásároltam már a steam-en -
Serpiko
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Na most néztem körbe az outlas 2 azt beszerzés alatt. A másik a péntek 13 lett volna hallod megnézem az adatlapot erre láttom nincs benne sztori mód hàt ez Lolipopinyó
azért akadnak most jó gémek nem sok de van pár.Ui: mostanában is itt voltam csak alvó ügynök voltam nem szóltam hozzà nem vót kedvem.
-
-
Serpiko
addikt
Ezek az árak maradnak a szél végéig nem lesz naponta kavaràs gondolom.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem lesz, nyugi.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Arolotifar
üzenetére
Lehet hülye kérdés volt, de féltem az accom. De akkor ezek szerint nem lesz gond... Köszönöm!

-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez most komoly?

-
BigBlue69
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére

-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem a steam-en a Bioshock Infinite játékot és telepítem hozzá a magyarosítást, akkor azért megsértődik Gabe és törli az accom, vagy minden gond nélkül játszhatok vele magyarul?
-
-
syberia
veterán
-
Segal
veterán
Este 7-től Halloween Steam Sale szóval addig már ne nagyon vásároljatok akció nélküli játékot mert bosszankodhattok ha épp leárazást kap.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
"Will I be able to sell my Steam games?
You will be unable to sell your Steam games on the Robot Cache platform.""While you're not using your video card, you can enlist it to mine IRON, basically tokens for earning free games."
Felejtős...
-
bepken
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
azért butaság, amit írsz, mert a (például) Steam-en aktivált játék kulcs egyértelműen köthető adott személy saját felhasználói fiókjához. egy felhasználónak sincs a világon semmi köze a más fiókján lévő tartalmakhoz. a fiók továbbértékesítése más személy részére pedig nyilván mindig is tiltva lesz, okkal és jogosan.
(a konzolos témával kevered szerintem)
-
envagyok
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Használtpiacon vettem, eszembe se jutott, hogy 2011-ben már digitális kulcs volt.
Bent volt a DVD, a key, a franc se gondolta... -
csaba951
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
PC-n ma már minden nagyobb játékot be kell regisztrálnod egy fiókra valahová (ahonnan viszont nem adhatod tovább), így nem létezik a használt játék fogalma.
>Akkor ezt buktam?
Attól függ miért vetted? Ha játszani akarsz, akkor igen. Ha a gyűjteményedbe kellett nézegetni, akkor nem.
-
envagyok
veterán
Noob kérdés.
Vettem egy eredeti CD-s MAFIA 2 játékot, CD-ben kulcs.
Telepítéskor telepíti a steamet, majd azt mondja, hogy ezt a kulcsot már használja valaki.
Akkor ezt buktam? -
Golden9
veterán
A Saints Row IV nélkül is beszerezhető most a Reverse Cosplay Pack DLC-je.
-
Golden9
veterán
Murderous Pursuits
Free to keep forever until Monday October 29th 10AM PDT
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Mondjuk 1000 játék fölött, sztem ember legyen a talpán aki tudja követni, mert minden héten törölnek szinte vmit...
. eddig soha nem volt akcios tudtommal, es butak lennének ha barmikor leakcioznák.