Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Az jó, ha a lufik felúsznak a víz tetejére. Egyrészt 1 db belátja az egész pályát, másrészt nem lehetne lelőni őket. A víz fénytörése miatt meg alapból observerként funkcionálnak. Hmm, hol ez a vizes pálya?
üdv, föccer
============
Húúú, OP banelig NERF PLÍÍÍZZ
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
Nem is, mert a baneling meg a siege tank az op ezek szerint (mert leverik azt ami minden mást lever )
Ja nem, az összes légi egység OP mert azok meg veszteség nélkül szednék le az összeset
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
nem, a raven az op, mert 100 supply warhound nem birna el a swarm host-okkal, de egy raven eleg mellejuk, es legyaluljak mind
meg a lurker...p.s.: amugy csak szolok, hogy az 200 supply baneling 100 supply warhound ellen...
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
rt06
veterán
válasz föccer #32605 üzenetére
epp thorzain stream-jet nezem, pont egy meccs vegere ertem be, warhound-okkal gyalulta le a hatchery-ket, meg 1-2 kobor roach-ot, err ebeirja az ellenfel chat-re, hogy "last time i checked, roaches weren't mechanical", ezzel utalva arra, hogy a warhound imba, es emiatt vesztett
aszondja thorzain, "it might have something to do with that i killed 30+ drone" (vagy valami hasonlo, szerintem ez igy helytelen, de nem emlekszem pontosan, hogy irta)
az ellenfel persze fogadkozott, mondta kozel nem volt harmin, max 15...
replay alapjan 37 volt... a 10 perc kornyekenPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ghoosty
őstag
Nem nagyon néztem streameket, de ott is ennyire op, mint ezen a videon? Mert hogy az immo se vitte, az kicsit furcsa volt. Hogy-hogy ez nem derült ki a belső tesztelések alatt?
Amúgy az a legviccesebb, hogy pont a siege tankokkal nem bírt elbánni, mikor azt harangozták be, hogy a siege line feltörésére lesz jó.
-
föccer
nagyúr
Meg azért tegyük hozzá, hogy ebben a videóban a+move csata van. Ha csak annyi történik, hogy az összes roachot bevisszük lő-távba, akkor lehet egészen más lenne a gyerek fekvése.
Lehet, hogy önmagában erős unit a warhound, de biztos lehet ellene mikrózni. No, meg nem lő levegőbe.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rt06
veterán
válasz Ghoosty #32610 üzenetére
jah, en is pont ezt mondtam, mikor lattam, hogy pont arra nem jo, amire kitalaltak
amugy egyre gyanusabb nekem ez a video
az elobb thorzain stream-en ugy dontott, hogy nem warhound-ozik tvt-ben, es siman fogta medivac nelkuli bioval az ellenfel warhound tamadasait
aztan mikor egy mareknyi marine/maraduer sereggel besetalt a rampan - az ott lezo warhound-okat legyalulva -, majd elmaszott a mineral line-ig es elkezdte az scv-ket loni, az ellenfel beirta, hogy szar es a warhound, kell neki a buff...szoval kicsit ilyen erzesem van
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Alg
veterán
válasz Ghoosty #32610 üzenetére
Ami béta ZvT-t láttam eddig az mind hellion-warhound kezdés volt, és mindenhol roach-ot hoztak ellene... onnan meg szokásos mech meccs lett, némi viper-el megtűzdelve (dark swarm... izé hogyishíjják azt a képességet...). Nem tudom, hogy a muta működhet-e, nem hiszem, mert hamar jön a thor... de majd az okosok (pro-k) kitapasztalják az időzítéseket biztos
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Formaster
addikt
Third Person youtube
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Szeptember 12-én indul a következő szezon. Máshogy lesznek a szezon elnevezések, Taldarimon nem lesznek kövek a 2. exp helyén, néhány 3v3 és 4v4 map cserélődik.
Ezeken kívül a ladder kijelzésén is lesz változás, %-os megjelölés lesz a divíziós adott helyezés helyett. Legalábbis remélem jól értettem meg
Forrás► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #32619 üzenetére
Hmm a Taldarimon már most sincs kint a 3. a kő, nem kell megvárni a következő szezont.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eyesis
őstag
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #32623 üzenetére
Yeah, 5 win kapásból, 4 terrán és 1 zerg (1 T és a Z is master volt, utóbbi közel 1000 ponttal, szóval tán nem olyan rossz játékos). Szerencsém volt hogy az Entombed Valley pályát kaptam, zerg ellen szerintem ez a legjobb pálya.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #32624 üzenetére
Nem is vagy onlány
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
élőben
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #32632 üzenetére
A ctrl az többes kijelölés miatt van, az f1 pedig a nem dolgózó munkát jelöli ki. Összekombózod a kettőt és így lesz belőle az összes nem dolgozó munkás kijelölése. F1-ről állítsd át amire akarod, és akkor a ctrl+[valami] lesz a billkombó.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Gyere inkább játékba osztán csapassuk a bronz ligát. Lehet jön Winner_hun és hujikolp is.
üdv, föccer
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #32619 üzenetére
%-os megjelölés lesz a divíziós adott helyezés helyett
Egészen pontosan: eddig egy adott ligán belül is voltak erősebb és gyengébb csoportok, ezért ha valaki egy gyengébb csoportban első helyen trónolt, és nem dobták fel, jött az értetlenkedés, hogy de hát első, miért nem teszi feljebb. Ezután ez megszűnik, azaz ha pl. diamond 2. helyezett vagy, az nagyjából azt jelenti hogy diamond top2%-ban benne vagy, tehát közel masterhez. Kiszámíthatóbb lesz így a feljebb lépés, gyak. liga tetejéről már tudod hogy hamarosan feljebb tesz.
-
föccer
nagyúr
Köszi szépen a ma esti meccseket. 9W/1L lett a vége. Volt vegyesen 2v2, 3v3, 4v4, minden, mi szem szájnak ingere
üdv, föccer
-
rt06
veterán
perceken belul kezdodik a tsl donto
-
föccer
nagyúr
válasz Eyesis #32640 üzenetére
Kedvenc machupom a ZvP, szóval nem is annyira kár
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #32642 üzenetére
A játékba be tudsz jelentkezni?
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
I got hacked - ezt kiválasztva csak sikerült nekik valamit nyöszörögni, várom a válaszukat.
-
adrian360
őstag
válasz Winner_hun #32642 üzenetére
véletlenül nem az us.battle.net-re mentél ?
-
Winner_hun
titán
6 pool hasonló módon fogható mint amit itt 1:11:30-tól alakítottam. A kallódó probe-ot nem számolva nem vesztettem probe-ot, bár néhány piros lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest