Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
válasz iSonic #23504 üzenetére
Azért ne aggódj , tegnap délután reggeliztem szal no para - és akkor is Dinnyét , aztán ebédeltem ha úgy nézzük ahogy te este 9 körül .
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
sith7
nagyúr
válasz iSonic #23506 üzenetére
volt itt a cégbe egy diákmunkás csaj, 18 éves volt, és reggelire, 07:25 - kor elkezdte a mikróban melegíteni a magával hozott rakott krumplit ... komolyan mondom , forgott a gyomrom
Amúgy grat a 24 órás maratonhoz, közbe, bele - belenéztem ... Egy kérdés, én még ott tartok, hogy Te master ligás vagy 1v1 - ben, itt meg valami gyémánt 85 hely körül láttalak ...
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
Olyan létezik, hogy tízórai? Azt hittem olyan csak az oviban van Én ha reggelizek az kb 10 körül esedékes, de akkor az ebéd kitolódik 2-3 óra közé......
-
AlyArkhon
őstag
GomTv ha valakit érdekel [Gsl]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
rt06
veterán
válasz iSonic #23496 üzenetére
nezopont kerdese, azaz csak attol fugg, mi alajan nezed, ki a legjobb toss
TLDP elo alapjan pl mc az elso, es ezidaig az egyetlen, aki ket gsl-t is nyertde ha mar ez szobakerult, te (illetve barki mas) pl mi alapjan nezed (nezitek), hogy szerinted (szerintetek) ki a lejobb jatekos? osszesitett eredmenyek, kozelmult eredmenyek? valami egesz mas objektiv rendszer? esetleg szubjektiv szempontok?
komolyan erdekel (foleg azert, mert a kommentatorok, pl mindenkire szeretik ramondani, hogy one of the worls best protoss/terran/zerg, az alapjan pl lof*szt sem lehet eldonteni - no meg egyebkent is, ki hisz nekik...)en pl nem szoktam igy rangsolrolni magamban, csak vannak jatekosok, akiket szeretek nezni, meg vannak, akiket kevesbe (vagy ellenszenves a jatekstilusuk, vagy maga a szemely, vagy szimplan csak untat a jateka)
ha viszont mindenkepp kellene valasztani egyet, akkor valoszunleg mc-t mondanam az emlitett ket gsl gyozelem miatt (es foleg, mert nem tunt el utana sem, aktivan tagja a nemzetkozi scene-nek, latni itt-ott, elen zar eleg sok versenyen)[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
AlyArkhon
őstag
válasz killerjohn #23521 üzenetére
Nálam is MC a top protos , javában GSL eredmények miatt , de van jó pár player akiknek a streamjét kifejezetten kedvelem pl .: WhiteRa , Huk , meg az a Brazil vagy Mexiói csákó hogy is hívják .+ ugye ott van Moonglade és egyéb más nem protos playerek is .
-
AlyArkhon
őstag
válasz killerjohn #23521 üzenetére
Az se rossz . nálunk most végeztem pont a 3 ik pizzával ami magyaros tipusra névre hallgat ( sok sok fokhagmával + rengeteg sajtal )
-
whitezo88
nagyúr
teamplay valaki?
-
용 Bob
senior tag
Pizza, csirkeszárny...jólét van
Nekem bezzeg IKEA family menu jutott...jó kis gépikaólával
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
용 Bob
senior tag
válasz AlyArkhon #23528 üzenetére
A family szó ne tévesszen meg, nemhogy családnak nem elég, talán egy 8 éves gyerek jól lakik vele. 2 hotdog meg 1 kóla>> 300 HUF
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
killerjohn
addikt
fél óra múlva hazajön asszony a kozmetikából, nyomunk kis tímpléjt? addig az alvó gyerekekre vigyázok
Alyarkhon: városligetben, a cirkusszal szemben egyél lángost, na az beszarás mennyire jó
[ Szerkesztve ]
-
CurrentValue
tag
Lassan elkelne egy of topic nekunk
1. Az alapjan van kedvencem akinek a jateka kovetheto szamomra, bar eleg sold fulu vagyok meg.
2. Teamplayra jonnek fokent tanulni meg lehuzni a csapat szinvonalat ( cserebe a jatek hangulatat emelem ) de meg a villamossagi szerelonel ulok a verdaval.
3. Foccer juniorrol nincs hir?
-
Alg
veterán
válasz CurrentValue #23536 üzenetére
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
killerjohn
addikt
valaki teamplay?
-
CooLM@$TeR
tag
Sheth vs Breach
-
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Hiheteten gamet vívott Huk és Destiny . Aki tudja nézze vissza . Jelenleg [itt] mennek a meccseik. 15 db Arkont csinalt a meccs vége előtt Huk , kb ezzel verte szét a 10 db BL-t + 6-8 db Ultrat + megannyi infestort linegt . LOL
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Valaki tudna adni vagy csinálni holnapra egy replayt ami valamelyik lentihez megoldáshoz hasonló?
"For measuring frame rates we relied on Fraps, recording five minutes of gameplay using a replay of an 8-player online battle. This replay featured a combination of human (4) and AI (4) players placing the maximum amount of stress on the system."
"Since it is almost impossible to play the same match over and over again, we made use of the replay feature to run our benchmarks. This means that the A.I. is not calculated, but the effect is negligible. We fast forward our replay to 15:30 and have Fraps record the framerate of the following 20 seconds while more than 60 Zerglings attack a Protoss base defended by several Carriers and other units. This is not a worst-case scenario we usually use for our benchmarks but represents a common gaming situation"
Ehhez van videó is: [link]
Előre is köszi!
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Winner_hun #23545 üzenetére
Gyakorlatilag valami hasonlót kellene csinálni mint ami ezen a videón látszik.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Alg
veterán
-
Oliverda
félisten
Jöhet nyugodtan. Rátok bízom. A lényeg, hogy úgy 1 percnél ne nagyon legyen hosszabb a jelenet amit mérni kell majd. Valamint, hogy egy reálisan előforduló játékszituációt modellezzünk. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem 50000 Zerg csap össze 50000 Protossal.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #23549 üzenetére
5 perc
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik