Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41201) SkyS1gn válasza Malibutomi (#41198) üzenetére


SkyS1gn
félisten

Nem azt mondom hogy egy Frostbite mai szintjét hozza optimalizálásban de ez botrány hogy a gépetket egyántalán nem használja ki, csak offline. Mehetne párhuzamosan is az optimalizálás a fejlesztéssel mert igy élvezhetetlen/tesztelhetetlen sokszor.

Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.

(#41202) #45997568 válasza SkyS1gn (#41201) üzenetére


#45997568
törölt tag

Most teszteled :U Minel tobben "szopn@k" a szervereken, annal tobb adatot kapnak a fejlesztoi oldalon, a vegleges optimalizacio meg majd ha mar beta kornyeken jarnak, annak is a masik feleben. Akinek nem tetszik, visszanez fel evente ;)

Ja, most meg azert nem kell tuloptiomalizalni, mert barmilyen modositas lenullazhatja, uh ha mar a majdnem vegleges verzional jarnak, majd akkor megcsinaljak.

[ Szerkesztve ]

(#41203) Volfram42


Volfram42
senior tag

Aki meglepődik, hogy egy alfa bugos az nem tudom mit várt.:C Division-ban nekem a mai napig villogó textúrák vannak a belterekben. Eleinta a kültereken is, de azt már megoldotta egy patch. Persze előtte egy másik meg játszhatatlanná tette egy hétig, mert plazmavihar tombolt a képernyőmön.
Ráadásul mindenki egyszerre szabadul rá. Ilyenkor nem lepődnék meg, ha túlcsordulnának a szerverek.

Amúgy Nathan Boggs jól írta. Kellene néhány sablonszöveg előre.

Bár nem vagy vagyok Sherlock nyomoztam egy kicsit és nekem gyanús, de mint ha ha lenne itt ismétlődés.
Biztos véletlen.

2.1 el se indult az emberek javának. 2.1.1 normalizálta majd a 2.1.2-re egész jó lett.
2.2 majd mindenki panaszkodott, hogy bajok vannak és cseréljék vissza. 2.2.1 normalizálta majd a 2.1.3-ra egész jó lett.
2.3 majd mindenki panaszkodott, hogy bajok vannak és cseréljék vissza. 2.3.1 normalizálta.
2.4 majd mindenki panaszkodott, hogy bajok vannak ........ ∞

Közben jött levél is: [link]

[ Szerkesztve ]

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#41204) Menthirist


Menthirist
veterán

A nap folyamán nekem is lecsorgott a patch (egyrészt ugye lassabb netem van mint miskolcon, másrészt pedig valami voodoo mágia kapcsán az updater letöltéskor konkrétan megöli a netemet, nem csak itt, még miskolcon is megette a 100-asat, pedig korlátra volt állítva). Mindegy, filmnézéssel és kajálással elment az idő :D
Egyelőre még csak a hangárba jutottam be, nekem tetszik ez a legózás a dolgokal, de nem tudtam újabb hangárszakaszt nyitni a revel & york hangárban, tehát csak a connie-t tudtam kipakolni.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#41205) Eniral válasza vaakuum (#41200) üzenetére


Eniral
tag

Sajnos...3x próbáltam felmenni mindig kifagyott valami hibával . Én megvárnám az első hotfixet.

(#41206) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

Kapcsold ki a P2P-t, mert amúgy felfelé is tölt.

(#41207) Laox


Laox
aktív tag

Na hát így kell landolni, leszálláskor meg még csodálkoztam is, hogy miért imbolyog a hajó, mondom biztosan csak a hülye alfa. Még nem érzem igazán a méreteket. :D

[ Szerkesztve ]

(#41208) telapobacsi


telapobacsi
csendes tag

nekem elsore ment, hangar csecse, universeben fele az fpsem, mint eddig, raadasul csunyabb is lett. bitang lassan toltotte be ajtonyitasnal az uj teruleteket, 15-20mpenkent kb 5mpes allas. viszont animacio, objektum egymasba csuszas, stb bugot nem tapasztaltam.
egyebkent tudom, optimalizacio nem prioritas, de 10 fpsnel hogy jelezzen vissza az ember, hogy milyen pl az urharc...
alakul.

(#41209) Volfram42


Volfram42
senior tag

Közben toltak ki egy tapaszt.: [link]

Szinte biztos vagyok benne, hogy van olyan build-jük amihez elég a lokális kapcsolat. Így az űrharc és FPS harc során nem kell a szerveroldali dolgokkal foglalkozni közben. Persze ez csak tipp, de nem csodálkoznék rajta.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#41210) maskimx válasza Volfram42 (#41209) üzenetére


maskimx
őstag

Elvileg valahogy ki lehet cserélni a Dying Star mapot a Crusaderre és akkor te is tudsz "lokálba" játszani.
Persze nem lesz persistence meg többi játékos, de a saját hajóiddal be tudod mászkálni a környéket egyedül, viszont sokkal jobb fps-el.

www.tacticalgamer.com

(#41211) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

Elkészült a 17. rész a 2016. június 04. és június 10. közötti időszakról.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41212) Wanderer89


Wanderer89
tag

Nekem eddig nagyon bejön a 2.4. A kontrolleres irányítást szerintem nagyon jól eltalálták, bár még sokat nem tudtam vele játszani. Érdekes, nekem alapvetően sokkal jobban fut a játék, mint ezelőtt :D. Viszont ezt a biztosításos dolgot én korainak érzem, nagyon, már csak azért is, mert a hajók még nagyon törékenyek. Második hajó híján így nem tudok mit tenni, mint várni 11 percet a Vanguardra minden halál után. Még egy dolog, valami oknál fogva nem tudom a Vanguardra tenni a Bucc-hoz járó fegyvert. Szomorú...

RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer

(#41213) Menthirist válasza Wanderer89 (#41212) üzenetére


Menthirist
veterán

A PU-ba még nem kerültem be, de Area18-ban és a hangárban amúgy nálam is jobban fut valamivel (igaz én már rég nem a very high-t erőltetem :D) Ettől függetlenül remélem a PU-t is ki fogom tudni most próbálni a hétvégén (értsd, beenged :D)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#41214) Menthirist válasza Menthirist (#41213) üzenetére


Menthirist
veterán

Módosítom, ha a PU meg van pakolva akkor nálam sem megy valami jól (25-30 azért általában megvolt, viszont a vga megint nem dolgozta túl magát, nem ritkán 50-60%-on ha ment). Viszont egyre inkább érzem hogy ez egy játék lesz :D Mentem volna egy küldetésre, de persze már csinálták, mentem egy másikra, azt is csinálták, azért lőttem egy kicsit a kalózokat is, majd elmentem egy cry astro-ra, ahol kidobott timeout-tal :) Egyelőre csak egérrel toltam, nem raktam össze most a hotast ezért, de majd ha kicsit stabilizálódik, tolom úgy is :) Még annyiért fogok majd bemenni, hogy kipróbáljam a plazma shotgunt :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#41215) Menthirist


Menthirist
veterán

Épp olvasgatom a "kérdezz egy programozót" rovatot, amit amúgy élvezek, csak ritkán járok arra.
Azért ennél erősen ment ez :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#41216) #45997568 válasza Menthirist (#41215) üzenetére


#45997568
törölt tag

:DDD Kinai :B

(#41217) grHawk


grHawk
aktív tag

Na, nálam rendszeres a 10003 hibakód, ki is dob. Semmi gond, 22 perce készült róla topic, már jelentgetik is, elvileg egy hotfix okozza a hibát, bár ez meg tegnapi infó.

Amúgy átváltottam az Aurora MR-emet egy Mustang Alpha-ra. (Tudom én még ilyen kishal vagyok) Kérdés, hogy szerintetek melyik lesz hasznosabb kezdésre, nekem jelenleg az otthonosságuk, kinézetük volt irányadó, de hátha tud valaki valamit róluk. Az se baj, ha nem kapok választ, elvégre megjelenésig lehet, még ráköltök pár ezer forintot... :D Ez esetben valakinek tippje, mi miért jó nekem? :D

(#41218) Coyote05 válasza grHawk (#41217) üzenetére


Coyote05
tag

Ha nem akarsz támogatni megjelenésig, akkor jó lesz a Mustang. A kettő közül mindenképp az a jobb. A kalózok elég kemények most már, tehát ha akarsz több küldetést is végigcsinálni (túlélve) jobban jársz, ha egy Hornetbe vagy valami olcsóbb vadászba befektetsz.

Star Citizen: CoyoteHUN

(#41219) grHawk válasza Coyote05 (#41218) üzenetére


grHawk
aktív tag

Vettem, köszi az infót!

Még valami: A weboldalon 5000 UEC-em van, míg a játékban csak 2750-et ír. Ennek mi lehet az oka? Többször lopták el, robbantották fel a kis Aurorát, ez levonhatott a pénzből? Bár tudom, hogy a teljes megjelenéskor ez az összeg visszakerül a zsebbe, csak jobb tudni, mitől fogy. :D

(#41220) Nathan Boggs válasza grHawk (#41219) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Milyen munkakörben akarsz dolgozni? Ezt tudni kell ahhoz, hogy ajánljunk neked hajót.

A pénzzel ne foglalkozz. Az oldalon UEC-d van, a játékban aUEC-d, ami alpha UEC, ez egy ilyen teszt valuta, költheted bátran. Azért van, hogy próbálkozhass a játékban, vásárolhass, stb, de ne a tényleges UEC-t költsd el. Az a játék megjelenéséig nagyjából félre van téve, bár pár dolgot vásárolhatsz belőle az RSI weboldalon.

Ami még fontos, hogy az aUEC-t és az abból vett cuccokat időnként törlik, a sima UEC-ből vásárolt dolgok viszont megmaradnak és megkapod azokat a játékban is :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41221) grHawk válasza Nathan Boggs (#41220) üzenetére


grHawk
aktív tag

Ezt jó tudni, köszönöm! :D

Hát egyenlőre valamilyen logisztikai munkakörre gondoltam, bányászni, harcolni egyelőre nincs tapasztalatom.

(#41222) Nathan Boggs válasza grHawk (#41221) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Bányászásra úgy tudom, hogy egyelőre két hajó van, az egyik az Orion, ami egy nagyon nagy hajó, valamint a Prospector, ami viszont egyszemélyes.

Harchoz sokkal több opció van, de ott is kérdés, hogy hogyan akarsz harcolni. Vadásszal, vagy nagyobb hajóban, vagy esetleg gyalogosan.

Amúgy ha elmúltál 18 éves és érdekelnek ezek a szakmák, akkor a HUNS org is érdekelhet. Ha a harc érdekel, akkor is ott a HUNS, de azon belül a CTF, mint a belső biztosító org. Persze még messze a megjelenés, de ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41223) grHawk válasza Nathan Boggs (#41222) üzenetére


grHawk
aktív tag

Elmúltam 18, igen, utána nézek a linkeknek. De akkor rögtön élek is a felajánlásoddal:
Mivel most upgradeltem az Aurorát a Mustangra, így az Aurora eltűnt a hangáromból, mikor kijelölem a kis kék pontocskát a hangár talaján (mindegy melyik hajómérethez megyek oda, mindegyiknél ez a helyzet), akkor a megjelenő ablakban NO ITEMS felirat van. Hogyan helyezhetem be a hajót, hogy utána meghatározhassam a helyét? Vagy ez automatikusan kéne történjen? (Az upgradet követően már aply-oltam a változtatás, amivel eltüntette az Aurorát és megadta a Mustangot, de ezt csak a weboldalon látom így).
Köszi előre!

(#41224) Nathan Boggs válasza grHawk (#41223) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Azt a részét még nem teljesen értem (mondjuk régen próbáltam, akkor még nem jelölte, hogy melyik pont melyik méret), de ahol az aurora volt, oda szerintem a mustangnak is mennie kellene, ráadásul automatikusan, ha megvásároltad az oldalon. Fel is pakoltad amúgy a hangárban az upgradet? Mert ha minden igaz, akkor ilyenkor kapsz egy külön itemet, amit a weboldalon a hangár részen találsz meg.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41225) grHawk válasza Nathan Boggs (#41224) üzenetére


grHawk
aktív tag

Igen, ez elviekben megvan.

(#41226) Nathan Boggs válasza grHawk (#41225) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Hm, akkor nem vágom, simán lehet csak bug, de lehet, hogy kell neki egy kis idő, ameddig frissül. Főleg, hogy most van valami probléma a szerverekkel :)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41227) grHawk válasza Nathan Boggs (#41226) üzenetére


grHawk
aktív tag

Igen, kicsit későn dolgozta fel a változást, ez megjavult, ellenben ahogy a "fedélzetre" lépek össze vissza bugol, keresztül dobál mindenen. :D Nem gond végül is, csak azt hittem van egy kis szabad járásom benne, mint az Aurorában volt. A Free Flight módban sem megy másképp a dolog, majd megjavítják :D

(#41228) macy


macy
addikt

Miért van nekem hornet a hangáramban? Na nem mintha zavarna, elfér, csak nem vettem hornetet. Egyébként már nem lehet minden hajót begyömöszölni a hangárba? Ha az andromeda van bent, nem lehet betenni mást is. Régen egybenyitotta a placcot, ott volt az andromeda, merlin, meg az aurora.

(#41229) Volfram42 válasza grHawk (#41227) üzenetére


Volfram42
senior tag

Mutsangok belseje régóta bugos. Ha nem a béta van meg akkor a megoldás, hogy guggolj le, mert belelóg a fejed a plafonba. Úgy már nem dobál.

macy: Néha érdemes elolvasni egy nagyobb patch leírását amikor kijön.

Patch notes 2.4.:
The expansion bays for each Hangar are temporarily out of service.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#41230) macy válasza Volfram42 (#41229) üzenetére


macy
addikt

Köszi. Nem tudok angolul, így nem szoktam olvasgatni a patch notes-t. De ok, gondolom majd javítják. Mégiscsak jobban néz ki a batár nagy hangár mint ez a "kis" garázs :)

(#41231) Volfram42 válasza macy (#41230) üzenetére


Volfram42
senior tag

Sejtettem, meg is kerestem a magyar oldalon, de ez pont nem szerepelt.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#41232) bladex73 válasza Volfram42 (#41231) üzenetére


bladex73
aktív tag

Már én is éppen kérdezni akartam, hogy lehet megnyitni a többi oldalsó hangárt, de már tiszta a dolog. Egyelőre nem lehet ha jól értettem. Ez kicsit gáz, de majd csak kitalálnak valamit.:)

(#41233) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

Lehet már AC-ezni vagy a sabre még mindig op? Mondjuk lehet csak az én hornetem szar. xD Konkrétan 30 secig folyamatosan hiteltem egy sabre-t és nem döglött. :D

(#41234) grHawk


grHawk
aktív tag

Na, hű :D Ugye már korábban megvettem a játékot, részletesebben csak most kezdtem kipróbálni. Kicsit bonyolultabb mint más űrszimben, de mindenképp logikusabb. Baromira tetszik, gondoltam is olvasok egy kis magyar tartalmat róla, de valami oknál fogva a StarCitizen.hu mobilon folyton bedobja, hogy "a manóba, valamit nem sikerült betölteni". Nem tudom, hogy erre mi a megoldás, mindenesetre melóból csak telefonról férek hozzá. :(

(#41235) Laox válasza grHawk (#41234) üzenetére


Laox
aktív tag

Válts át teljes nézere mobilon, akkor jó lesz. :)

(#41236) Wanderer89 válasza Nathan Boggs (#41222) üzenetére


Wanderer89
tag

Könnyen lehet, hogy nekem is át kellene igazolnom a CTF-be, mivel jelenleg csak két vadásszal rendelkezek :D

Amúgy érdekes módon én is be tudom tenni a hangárba a kikölcsönzött hajókat. Viszont a Buccaneer-hez kapott fegyvert nem tudom a Vanguardra tenni, sem a Hornet loanert nem tudom használni a PU-ban. Amennyire én tudom valószínűleg bugos a Vanguard S4 gimbal mountja, szóval a gattling gun nekem mindig muníció nélkül van.

@grHawk Én ajánlom figyelmedbe az Avenger Titan-t. Ütőképesebb, mint a Mustang, szerintem szebb, szerintem nagyobb a raktere is, bár ezt nem tudom pontosan, mivel nem néztem meg a statisztikákat. Én sokáig használtam, és nagyon szerettem, és szeretem még, bár már nincs olyanom. Ár/érték arányban az egyik legjobb választás. Szerintem nem is kellene sokat rá fizetned. 25 dolcsis upgrade, szerintem bőven megéri.

A minap vissza néztem a hivatalos fórumon, a Vanguard szekcióba, és örömmel tapasztaltam, hogy egy CIG munkatárs indított egy topic-ot feedback-et kérve a hajóról. Ahogy elnézem, a kommentek 95%-a teljes rework-öt szeretne, hogy jobban hasonlítson az eredeti koncepcióra, amivel egyet értek. Sajnálatos módon elég elkapkodott hajó az én kedvencem, így bízok abban, hogy a landing gear legalább tényleges leszállásra is alkalmas lesz kifutó pályán, szeretném, hogy a belső rakéta tárolók visszatérnének, természetesen külsőleg, belsőleg is rengeteg alakítás kellene rajta. Gyakorlatilag, amint be ülsz a pilóta fülkébe, elvész a hajó karaktere, mivel a teljesen ugyan az, mint a Sabre-nak. Őszintén megvallva ennél a 'Tali eszközei is jobban illettek a hajóba. Elvileg a hét végén kapunk egy posztot az említett munkatárstól azzal kapcsolatban, hogy mikre számíthatunk az elkövetkezendő hónapokban.

RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer

(#41237) grHawk válasza Wanderer89 (#41236) üzenetére


grHawk
aktív tag

Nem azt mondom, hogy meggyőztél, de elköltöttem 23 eurót... :D

Ja és köszi a weboldalas fix tippet az előtted szólónak! :D

(#41238) grHawk


grHawk
aktív tag

Hát a weboldal ugyanúgy bedobja az "amanóba" efektust...

(#41239) Menthirist


Menthirist
veterán

Caterpillar engine room

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#41240) Wanderer89 válasza grHawk (#41237) üzenetére


Wanderer89
tag

Na, hogy tetszik az új ladik? :D

RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer

(#41241) grHawk válasza Wanderer89 (#41240) üzenetére


grHawk
aktív tag

Melóban vagyok, így a szerelem egyelőre plátói, na de ha haza megyek!... (elég is volt mára az erotikából)

Szóval a vételt is innen intéztem, 18:30 körül azonban már a kis bosszúállómban fogok bosszút állni a meteorokon, törmelékeken és minden egyében, amin majd szétkenődök. Habár fura, hogy ezen variáns képei közt csak a raktér szerepelt, de megmondom őszintén, tudván mit jelent az EMP és prison cell, mégsem ismervén mit jelent ez az SC-ben, így a Titan típus jobban is vonzott. (Ár mondhatni nem igazán számított most)

A helyzet az, hogy bejövős az, hogy harcra nem egy kavics és hogy ekkora raktérrel bőven jó lesz nekem a kis logisztikai melókhoz, plusz baromira tetszik a dupla ülés. Gondolom a pilot szerepe itt a gép irányítása és a szárny fix lövegeinek kezelése, a co-pilot pedig foglalkozik a fülke alatti gimball toronylöveggel.

De ez csak gondolat, valójában fogalmam sincs.

(#41242) Wanderer89 válasza grHawk (#41241) üzenetére


Wanderer89
tag

Az Avenger egy üléses hajó, eredetileg nagyobb méretűnek tervezték, illetve kétszemélyesnek, de nem az lett belőle végül. Ennek ellenére egy elég ütőképes hajó a saját osztályában. Én is tervezem majd vissza vásárolni az enyém idővel, de még nem most.

RSI AutumnalWanderer89, Steam: Autumnal Wanderer

(#41243) Diopapa válasza Wanderer89 (#41242) üzenetére


Diopapa
addikt

Elvileg az SQ42-ben felhasználják a kétüléses változatát oktatógépként.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#41244) Nathan Boggs válasza Wanderer89 (#41236) üzenetére


Nathan Boggs
senior tag

Hehe :D Szívesen látunk a CTF-ben és kelleni is fognak a tagok, de nem érdemes az alapján dönteni, hogy éppen milyen hajód van, az a fontos, hogy mit tervezel csinálni a játékban :D Szóval ha ott konvojt akarsz védeni, akár gyalogos katonaként, akár vadászban, akár nagyobb hajón, akkor örömmel látunk. (Viszont a HUNS-ból akkor se lépj ki, mert mi org vagyunk az orgon belül)

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41245) ThePoweR


ThePoweR
senior tag

Már megy a ful RP, de a game még legalább 2 évig nem lesz kész. :D

(#41246) #45997568 válasza ThePoweR (#41245) üzenetére


#45997568
törölt tag

PR az a szo ami keresel :)

Heti program is kint van:

Monday, June 13th
- [1500 PDT / 2200 UTC] 10 for the Developers - https://www.youtube.com/user/RobertsSpaceInd/

Tuesday, June 14th
- Lore Post
- Vault Update
- ATV Breakouts

Wednesday, June 15th
- [1500 PDT / 2200 UTC] Bugsmashers - https://www.youtube.com/user/RobertsSpaceInd/
- Jump Point Rerun

Thursday, June 16th
- [1200 PDT / 1900 UTC] Around the Verse: Episode 2.36 - https://www.youtube.com/user/RobertsSpaceInd/

Friday, June 17th
- [1100 PDT / 1800 UTC] Reverse the Verse: The Community Team's Weekly Livestream - http://www.twitch.tv/cigcommunity
- Dragonfly Sale
- Jump Point

[ Szerkesztve ]

(#41247) ThePoweR válasza #45997568 (#41246) üzenetére


ThePoweR
senior tag

Dehogy. Akkora roleplay megy hihetetlen. :DDD

(#41248) #45997568 válasza ThePoweR (#41247) üzenetére


#45997568
törölt tag

:Y :R :DDD

(#41249) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

Megérkezett a 10 for the Developers 14. része.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

(#41250) #45997568 válasza Nathan Boggs (#41249) üzenetére


#45997568
törölt tag

Szep melo :C

Illetve a hirdetes helye:

Sziasztok Mindenki!

Már nincs egy hónap se, sőt alig 3 hét múlva kezdetét veszi a SC IRL nyári találkozó (Juli 9-10). Reméljük a kedvetek is megmarad a közös hétvégéhez, és minél többen el tudtok jönni majd Felsőörsre a Balaton mellé, ahol egy csodálatos hétvégét tudunk majd együtt tölteni. A ház már lefoglalva, bőven lesz hely mindenki számára. A kajáról és a jó hangulatról gondoskodunk, a programot pedig közösen eldöntjük!

A szervezők dolgát nagyon megkönnyítené, ha mindenki megerősítené jöveteli szándékát, hogy mi se izguljuk túl a visszalévő 3 hetet! Az utazással és a részletekkel kapcsolatban bátran keressetek minket (Korrbak-csiak, Gergő-bibgr0, én)

Korrbak-csiak linkel remelhetoleg kepeket!

A megjelenok kozott tovabbra is egy LTI meglepetes hajot sorsolunk ki ;]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.