Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30701) mrfire válasza Nathan Boggs (#30699) üzenetére


mrfire
őstag

Ez a baj, pedig meg kéne változtatniuk a vázát, mert így a variánsok nagyon el lesznek csalva. Anno, amikor a Hornetek készültek még simán Hull változtatásnak számíthatott, hogy a Trackerben egy nagy radartányér van, de most már erre azt mondjuk moduláris.

A variánsoknak úgy kéne kinézniük, hogy ahogy a SH át lett alakítva a +üléssel, ahogy a Freelancer Maxnak nagy hasa lett, de még a constellation-ön is akadt bőven változatosság, hogy a Tarusnak hosszú raktere volt, az Andromedanak és a többinek Merlin kikötője, a Phoenixnek panoráma ablakai és egyik változat sem volt ugyanolyan hosszú, kis eltérések még ezen felül is voltak. Most meg már az ilyen szóba sem jön kb. mert ott a moduláris rendszer, abban elkészítik a változatokat és ennyi, azt hiszik ez elég.

[ Szerkesztve ]

(#30702) Menthirist válasza mrfire (#30701) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem mondták ki hogy a variánsokat kiváltja a modularitás. Lehet az lesz a végén hogy a variánsok a külsőt alakítják, míg a modularitás a belsőt, tehát lehet panoráma ablakos Phoenix-ed de egyik utadon luxus modulokkal mész, míg máskor meg viszel terhet. Elvégre még ebben a pillanatban is dolgoznak variánsokon, ezt elmondták a videókban.

Szerintem itt főként félinformációk alapján van félreértés, majd akkor ha biztosat tudunk, jöhet a sajnálkozás vagy az öröm :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30703) mrfire válasza Menthirist (#30702) üzenetére


mrfire
őstag

Ja, csak ettől félek, hogy ez lesz, és külsőre nem lesz eltérés, ahogy már régebben is volt pár ilyen hajó, pl. a 300-as sorozat.

[ Szerkesztve ]

(#30704) bladex73


bladex73
aktív tag

Szerintem egy bizonyos hajó méret fölött lesz moduláris, az alatt verziók lesznek, de ez csak egy tipp.

(#30705) Fred23


Fred23
nagyúr

A Herald alakja biztos már? Nekem az aszimmetrikus változat jön csak be.

Ahogy lesz időm, olvasgatok majd a témában, de most nincs sok.

LTI-vel lehet kapni starter hajót majd a játék hivatalos megjelenése után is? Tervezik esetleg, hogy a biztosítás kiterjedjen minden szektorra, vagy hogy drágábban lehessen kötni bárhová érvényes biztosítást? Félek, elragad a hév, túl messzire merészkedek hamar, és hajó nélkül maradok. :)

Redeemer-ről valami újdonság esetleg? Carrack-ról talán?

TESCO-Zsömle: kár érte! Így már nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#30706) TESCO-Zsömle válasza Fred23 (#30705) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Tudtommal az már biztos, hogy nem aszimmetrikus... :(

A játék hivatalos megjelenése után semmilyen hajót nem lehet már kapni. Csak kreditet tudsz majd váltani, azt is csak korlátozott mértékben. Start után a játék-csomagokban se lesz elvileg kezdőhajó. Onnantól cuccot csak a PU-n belül tudsz majd venni.

Jelenleg úgy néz ki, hogy az LTI minden tekintetben a legolcsóbb alap biztosítás ingyenes változata. Ez fedi le a hajó legkisebb részét és ez érvényes a legkevesebb területre. Minden egyebet (emberek, uograde-ek, modulok, felszerelések, rakomány, veszélyes területek) már in-game kell külön biztosítani és ezek lesznek az igazán drága dolgok. Ezért is van az, hogy az LTI jelen formájában csak egy jelképes valami. Gyakorlati értéke nincs.

Redeemer köszöni jól van, Hangar Ready. Várja, hogy elkezdődjön a modellezés. Carrack ugye concept, szintén modellezésre vár.

SQ42 előtt nemigen számolnék rá, hogy az oda nem szükséges hajókat elkezdik...

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#30707) mrfire válasza Fred23 (#30705) üzenetére


mrfire
őstag

Sztem pont azért lesz poén a külső szektorokban utazni, mert nincs biztosítás.Be tudod majd biztosítani magadat, ha meglesz az anyagi háttered hozzá, hogy pótold a veszteségeidet. Kell pár bérbeadott Consteallation, ami folyamatosan hozza a pénzt stb., de az túl merész, hogy a legnagyobb hajójával az ember berepüljön a 0sec-be, és utána tényleg sajnálhatja, ha kilőtték és elvesztett mindent.

LTI nem lesz a megjelenés után. Csak koncepciós vásár alatt lehet szeretni.

(#30708) Menthirist válasza mrfire (#30703) üzenetére


Menthirist
veterán

Nem minden hajónál lesz akkora változás, mint másoknál. A Mustangok között sem látok alapból sokat, csak ha nagyon alaposan megnézem, ugyanakkor egy nagy hajónál, pl a Connie már jobban kijönnek a különbségek. Szerintem mindkét oldalra van példa (régről is, mostanából is), így ebből nem lehet releváns következtetést levonni.

Fred23: jah, a herald már én is úgy tudom hogy szimmetrikus. Képen ugyan jól nézett ki, de mivel fizikai módon számolva van a tolóerő, a repülés, stb, így egy aszimmetrikus hajó, ahogy az életben is, elég gáz lenne stabil irányíthatóság szempontjából :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30709) Fred23 válasza mrfire (#30707) üzenetére


Fred23
nagyúr

Nekem ebből az jön le, hogy még a hivatalos megjelenés előtt célszerű bevásárolnom. Viszont az még nagyon messze lehet, azt se zárhatjuk ki, hogy 2016-ban se jelenik meg, ha azt is tervezik!

Az ismeretlen és biztosítatlan vidékekre Aurorával szeretnék menni a kezdetekben. Addig, míg nincs legalább egy Freelancer meg egy Redeemer a hangáromban. Lassú gyarapodást tervezek, bár még nincs egészen kész a taktikai tervem.

Menthirist: de úgy legalább volt egy erős karaktere, úgy jó érzés volt ránézni. Egyéniség volt.

[ Szerkesztve ]

(#30710) mrfire válasza Fred23 (#30709) üzenetére


mrfire
őstag

Kis vadászméretű géppel viszont nem jutsz majd messzire sajnos, mert nincs benne elég üzemanyag.

(#30711) Fred23 válasza mrfire (#30710) üzenetére


Fred23
nagyúr

Úgy emlékeztem, az Aurorának van egy viszonylag jó változata is erre a célra, de lehet, hogy tévedtem.

mrfire: a Carrack tervben van nálam, de szerintem nagyon sok idő lesz beszerezni.

[ Szerkesztve ]

(#30712) mrfire válasza Fred23 (#30711) üzenetére


mrfire
őstag

Ebben igazad van, lesz felfedező Aurora is, amiről nem tudjuk milyen messzire juthat majd el. E téren nem igazán vannak konkrétumok, csak annyit mondtak, hogy a Carrackkal lehet majd igazán messze utazni.

[ Szerkesztve ]

(#30713) mrfire


mrfire
őstag

Jut eszembe, a Scythe-nál meg tudták oldani, hogy aszimmetrikus legyen, mégse legyen gond a repülésével. Vagy ha most még nem így működik, de később így fog, sz'al meg kell találniuk rá a megoldást.

[ Szerkesztve ]

(#30714) vaakuum válasza mrfire (#30712) üzenetére


vaakuum
addikt

Minden attól függ szerintem, hogy:
1) mekkora a radar biztos hatótávja
2) milyen sebességek és utazási módok teszik lehetővé, hogy el tudj menekülni (itt a hierugrásosspécisebességes dolgokat értem)
3) mennyi idő aktiválni egy ilyet.

0secben biztosra menve mindig arra kell utazni, amerre a radar nem lát senkit. És akkora sebességgel, amivel nem tudnak harcra kényszeríteni. Tehát ha álldogálsz, és valami megjelenik a monitoron, ami ráadásul feléd tart, akkor ugrás/futás/tipli. Ennél biztosabb megoldást nem látok.
Kérdés, hogy ezeknek a "szökési sebességeknek" az elérése mennyi időt vesz igénybe, várható-e, hogy megszökhess, vagy ilyenkor már bukó...

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#30715) mrfire válasza vaakuum (#30714) üzenetére


mrfire
őstag

Gondolom nem sokat, mert 10 km távolságot is sok idő megtenni most, legalábbis azalatt a fél-egy perc alatt illene már elugrania a hajónak. És az ugrás alatt ő is csúcssebességgel halad, így elég jó eséllyel elszökhet majd. Az már más kérdés, hogy időben képes lesz-e kapcsolni a legénység, lehetségese-e az azonnali indulás. Lopakodva viszont bármikor rajta üthetnek az emberen így is.

Ha 5-6 km-nél közelebb jönnek viszont, akkor már baj van, mert onnantól kb. lehet rakétát indítani, az ugrás előkészítése alatt pedig nem lehet manőverezni, tehát ha csak nem pár másodperc választ el az ugrástól, akkor vagy rakétatalálat 0 pajzs mellett (mert minden energia a hajóművekben van), vagy meg kell szakítani az ugrást és elveszett az ügy.

[ Szerkesztve ]

(#30716) ttamashu válasza mrfire (#30715) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Erről jut eszembe.
Egy 20fős Hornet Ghost kalózflottával mekkora trollságokat lehetne elkövetni :Y
Csak ugrani készülő hajókra támadni
ARRGH!

Tea az élet!

(#30717) Diopapa válasza mrfire (#30715) üzenetére


Diopapa
addikt

Kérdés jön-e valami EW modul, amivel meg lehet zavarni a kvantumhajtóművet.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30718) Szőrös  válasza Diopapa (#30717) üzenetére


Szőrös 
veterán

EMP-vel nem lehet kiütni ? Mert az lesz pl raksi ezt már mondták. Hornet Ghostra fel kell tenni párat, közel suhanni azt ptyüüüüüüuuuu boooaaaam nyekkkk :D

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#30719) mrfire válasza Diopapa (#30717) üzenetére


mrfire
őstag

Ja, kell EW elhárítás, rakéta elterelés, és akkor midnen meglesz, hogy megvédjük magunkat, csak a kutatómodulnak nem marad hely, amiért elkezdtünk utazni. :DDD

(#30720) Diopapa válasza Szőrös  (#30718) üzenetére


Diopapa
addikt

Tudom, hogy azt mondták, hogy nem lesz olyan mint EVE-ben, hogy pontrajta és ennyi, nem megy sehova a delikvens, de valami tuti lesz, különben a 350R halhatatlan lesz. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30721) Yllgrim válasza Diopapa (#30720) üzenetére


Yllgrim
őstag

Teszel ra Web-et :)

Biztos lesz pl hajtomu hack-eles, EM cuccok, elektromosan tulterhelni rendszereket... Vagy modult losz le csak, nem a hajotestet.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#30722) Szőrös  válasza Diopapa (#30720) üzenetére


Szőrös 
veterán

Azért írtam az EMP rakétát, annál azért nem gyorsabb a 350 sem. Elég ha pár másodperce kiüti.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#30723) Diopapa


Diopapa
addikt

Na jó, a tegnapi 2 órás bénázás után most megnéztem single-ben egy test flight-ot de végtelen ideig tölt és nem indul el... :U Most már hivatalosan is dühös vagyok :D

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30724) BOGO07


BOGO07
tag

Ma lesz közös röpködés?
És ha igen akkor kb hánytól?

(#30725) Menthirist válasza Diopapa (#30723) üzenetére


Menthirist
veterán

Végtelen ideig? Azt nem várhattad végig :D Csak annyit mondhatsz, hogy ameddig vártál, addig nem töltött be :D :D :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30726) Diopapa válasza Menthirist (#30725) üzenetére


Diopapa
addikt

Már kétszer visszajöttem az Idők Végéről és még mindig nem töltött be! :DDD De közben nagy eszemmel nyomtam egy "verify"-t a játékra, az lehúzott még 6GB-t és most elindul... :U Jó az új launcher na! :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30727) Menthirist válasza Diopapa (#30726) üzenetére


Menthirist
veterán

1+1? 3!... Nem, de gyors voltam :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30728) Diopapa válasza Menthirist (#30727) üzenetére


Diopapa
addikt

Jó kis P1-es idők.. :D Nekem csak K5-öm vót' :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30729) ttamashu válasza BOGO07 (#30724) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Hát hogy mennyire lesz közös az tőletek függ, én 8tól leszek TS-en és vanduulozok, aki lesz lesz aki nem nem :P

Tea az élet!

(#30730) Menthirist válasza ttamashu (#30729) üzenetére


Menthirist
veterán

inkább a szerverektől :) Ugye tegnap sem rajtunk múlott :D

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30731) ttamashu válasza Menthirist (#30730) üzenetére


ttamashu
aktív tag

Az is igaz.

Viszont én ma csak egy vanduulra leszek, 9körül ki szeretnék nézni a csillaghullásra

Tea az élet!

(#30732) Yllgrim válasza ttamashu (#30731) üzenetére


Yllgrim
őstag

Jo esellyel felhos ido (mily meglepo) lesz, uh majd felvetelrol :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#30733) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

No, mentem egy karika Vanduul-t kinyitott 5. maggal, sok változás nem történt. Míg 4 maggal a CPU 90%-on tekert, úgy 5 maggal most 80% volt a teteje. A VGA-tuning illetve a grafikus beállítások minimumra vétele se segített.

Emellett újfent konstatálnom kellett, hogy képtelen vagyok egérrel dogfight-olni. Amíg egy fix célkeresztet kellett egy random mozgó pontra rátenni, addig ez tényleg előny volt és viszonylag arattam. Most, hogy egy full random mozgó célkeresztet kell egy másik full random mozgó pontra rátenni, az egér+gimball inkább hátrány, mint előny, így viszont már semmi nem indokolja a gimbal-os fegyók gyengítését...

Tekintettel arra, hogy sem a plusz CPU-erőből se a plusz VGA-erőből nem sikerült plusz teljesítményt kisajtolni és még hasznossá se tudom magam tenni, így nem tudom van-e értelme erőltetni a dolgot... :(

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#30734) Yllgrim válasza TESCO-Zsömle (#30733) üzenetére


Yllgrim
őstag

Egyelore meg nincs optimalizalva semmi, patch-rol patchre fog valtozni a helyzet szerintem.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#30735) TESCO-Zsömle válasza Yllgrim (#30734) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Persze, a teljesítmény nyilván javulni fog, de jelen állapotában képtelen vagyok eltalálni bármit is...

A régi célzórendszer több szempontból használhatóbb volt, nem értem miért kellett elrontani, ha már úgy is lerontották a gimbal-os fegyókat.

A másik dolog, amire kíváncsi lennék, hogy akik uszkve 5-10* annyit sebeztek este, mint én, azok hogy a bánatba csinálták? Van valami trükkötök, vagy egyszerűen fogadjam el, hogy ezt a játékot nem nekem találták ki, és lépjek tovább?

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#30736) BOGO07 válasza TESCO-Zsömle (#30733) üzenetére


BOGO07
tag

A gimballos fegyverek engem is mindig csak zavarnak az irányításban meg a célzásban is úgy hogy ki szoktam kapcsolni a Ctrl+C vel. Szerintem így sokkal használhatóbbak.(Én csak egér+bill el próbáltam)

[ Szerkesztve ]

(#30737) mrfire válasza TESCO-Zsömle (#30735) üzenetére


mrfire
őstag

Attól függ milyen hajóval jöttél? SH vagy sima Hornet? Mert én és K02 SH-val mentünk, amin kétszer annyi fegyver van.
De ha egyszer az alacsony FPS miatt nem tudsz célozni, akkor nem kell fennakadni azon, hogy sebzés sincs. :(
De ha normál esetben sem jön össze, olyan nincs, hogy nem neked találták ki, csak sokat kell játszani azt kész.

[ Szerkesztve ]

(#30738) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#30735) üzenetére


Szőrös 
veterán

De ha ennyire nem megy az egeres irányítás akkor miért nem próbálod ki joy-al ? Beállítod fix-re a gimbalokat aztán hajrá.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#30739) TESCO-Zsömle válasza mrfire (#30737) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

SH-al voltam én is, és nem az alacsony FPS miatt nem megy a célzás, hanem mert egy random mozgó célkeresztet kell rátenni egy random mozgó célpontra. Az más kérdés, hogy amikor ez nagy ritkán sikerül, akkor se szokott jönni a találat, de alapvetően a célzással van a bajom, mert ebben a formában ez így nem megy.

Jó lenne látni, hogy mások hogy csinálják, nekik hogy megy ez ennyire jól. Én hajlandó vagyok elismerni, hogy xar vagyok ebben, nyilván a reflexeim sem a legjobbak már, de csak lenyomtam billentyűzettel a GTA összes repülős küldetését aranyra a szentségit! :W

(#30738) torz on borz: Mert nincs. :DDD

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#30740) Menthirist válasza TESCO-Zsömle (#30739) üzenetére


Menthirist
veterán

Nekem pont egérrel megy jobban, ott finomabban tudok játszani a kurzorral, hotas esetén mindig 20 fokokat mozdulok el, amikor irányt akarok váltani :)
Pedig sokat játszottam már az érzékenységekkel és a görbékkel :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30741) TESCO-Zsömle válasza Menthirist (#30740) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

De hogy játszol finoman, ha a tényleges célkereszt össze-vissza mozog? :F

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#30742) Menthirist válasza TESCO-Zsömle (#30741) üzenetére


Menthirist
veterán

Tudom hogy hova kellene játszani a célkeresztet hogy jó legyen, csak épp nem tudom csak egérrel finoman odahelyezni.
Illetve közelről kell lőni, mert hiába vagy benne, ha a szóráskép még így is nagyobb mint a hajó. Tehát tényleg közelről kell lőni a másikat. És a közelit közelebbre gondolom mint a legtöbben ilyenkor gondolják :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30743) mrfire


mrfire
őstag

Nem jönne fel valaki egy pár pillanatra Free Flightba? Fel szeretném venni, milyen az, amikor kívülről nézzük, hogy száll be valaki a Glaive-be. Fenn vagyok TS-en, ha jönne valaki.

[ Szerkesztve ]

(#30744) mrfire válasza mrfire (#30743) üzenetére


mrfire
őstag

Na, Zsömi már feljött.

(#30745) laci_8519


laci_8519
tag

Valahogy nekem sem megy ez a célzás.
Most voltam bent egy public Battle Royal-on, de valami katasztrófa. :W
Úgy éreztem magam a 20 perc alatt mint valami nyomorék. :D
A DCS World-ben közel ezer órám van, de úgy látszik ez itt semmit nem ér.
Van egy Saitek X52-m, de nemrég felmondta a szolgálatot, így kénytelen voltam egér+bill.-el játszani.
Holnap jön meg az új joy, remélem azzal könnyebb, mert ez az egeres megoldás valami bozasztó.
Az még hagyján, hogy senkit nem bírtam kilőni, mert még csak ez volt kb. az 5. meccsem, de hogy eltalálni is ritkán sikerült bárkit is az már elszomorító.
Nyugtassatok, meg, hogy joy-al azért jobb a helyzet. Persze tudom, hogy sokat kell gyakorolni.

[ Szerkesztve ]

(#30746) Diopapa


Diopapa
addikt

CIG-nél betegek azért... Merlin összecsukható szárnyában futó kábelen is van felirat....

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30747) Menthirist


Menthirist
veterán

http://starcitizen.hu/fejlesztoi-tarsalgo-augusztus-11/

Diopapa: a szárny alján (ahol a függőleges merevítés csatlakozik az oldalhoz) mégis el van szúrva a textúra, rossz irányból lett projektálva, ezért vonalas :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30748) Diopapa válasza Menthirist (#30747) üzenetére


Diopapa
addikt

Ilyen volt a Cutlassen is, majd javítják. :) Akkor is beteges szvsz :) De tetszik.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#30749) Menthirist válasza Diopapa (#30748) üzenetére


Menthirist
veterán

Ha a karakteren ilyen minőségű textúra van, nem is csodálom a kábelt sem :)

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#30750) Nathan Boggs


Nathan Boggs
senior tag

Van arról hír, hogy ez a puska fan art, vagy CIG-es terv? :) Mert ha benne lesz, akkor megvan a fegyverem. Eddig azt hittem, hogy ez a Behring P4AR.

Menthirist: Durván néz ki a karakter.

1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.