Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz. Géza
aktív tag
Tales of the Jedi-t nézte valaki?
Vajon lesz következő évad? -
OPiiPO
veterán
válasz KISDUCK #66596 üzenetére
Az eredeti Csillagkapu nem öregedett szépen. Az Atlantis már sókkal jobb de par CGI ott sem üti meg a C64 szintet. A Universe már rendben van, de befejezetlen plusz a történetvezetés is eléggé gyík.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó kis sci fi sorit? időutazós nem jó. Akár régebbi is jó.
-
-
EmThor
addikt
Felkerült az HBO-ra a From, Kiút címen, tudom ajánlani
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Komplikato #66578 üzenetére
Behúztam az elsőt; bevallom csak töredékesen emlékszem a könyvre, de a sori kellemesen lepett meg. Menőség. Ügyes, kifejezetten. Koherens, jól néz ki, teljes ködben hagyva vezet. Várom a többit. :)
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Nancy Drew. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Maldivas.
-
senior tag
válasz Sz. Géza #66580 üzenetére
Így van.
A néző szemszögéből van itt a metafora(propaganda), hogy a feketék sorsa hasonló ha fehér közegbe kerülnek, bármilyen jó képességűek, éppolyan zsigeri gyűlöletettel szembesülnek mint az elf az emberek között. Írhattak volna egy olyan feketebőrű szereplőt(akár elfet), aki nem érintett ennyire ortodox módon a kirekesztésben, de fel kellett mondani a leckét.A történetben azért utálták, a bőrszínről a sztoriban szó sem esett.
Hozzáteszem nem zavart különösebben, csak szóba került.[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
addikt
Nem folytatnám a megkezdett woke szálat, hogy ne legyen baj, de szeretnék mindenkinek 2 kötelező művet ajánlani, akik annyira undorodnak a jelenségtől, mint én és szeretnék a véleményüket egyben viszont hallani rekeszizom szakító stílusban:
Bill Burr: Paper Tiger
Dave Chapelle: Sticks and stones
(2 standup előadás a Nyetflixen nézhető, mindkettő zseni, és többször megnéztem őket)
Béke!https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Komplikato #66578 üzenetére
"elég jó hozzá, hogy a következő hétig kaparjam miatta a tapétát."
Igazából csak ennyi kell a sorozatok esetén. Megvettél kilóra, mostmár én is elkezdem
Üdv. Johnny
-
Komplikato
veterán
The Peripheral E3
Kissé lassú a világépítés, de azért már kezd végre haladni valamerre.
A főgenyák is kezdenek körvonalazódni, akár Mr. Pickett, akár a bőrhajú csaj.Persze minden stílusos főgenya pasi mögött egy náluk is rafkósabb és genyább nő áll. Azért meglepett, hogy Picketéknél az agy a biodíszlet dekor-feleség.
Meg az első rész óta kísérti a nézőt, hogy akkor most a látszólag intelligens ÉS jólelkű fekete fixert akkor most Wilf-nek vagy Wolf-nak hívják. Végre kiderült, hogy nem a néző hülye, ez direkt ilyen. Főhősnő meg ráérzett picit a helyzet súlyosságára, meg a harc ízére.Lenne tippem, hogy mostantól ki fog pár embert nyírni, ami az otthoni személyiségére is hatással lesz.
Nem a világ leges legjobb sci-fije, de elég jó hozzá, hogy a következő hétig kaparjam miatta a tapétát.[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
negyven2
veterán
Miracle Workers: End Times - First Look
Január 16 | TBS
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
HUTCHDB
nagyúr
Shantaram Apple TV+
Nagyon tetszik, príma dráma!
Nekem Casablanka jellegű feeling-gel, 70-80 -as évek retro hangulatával, Indiai valóságképpel…
10/9!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
k-adi
nagyúr
válasz minek?:S #62706 üzenetére
Star Wars: Jedihistóriák
Tales of the Jedi (2022)
season 1 finale6 kisrész, 1 óra alatt megnézhető
Ashoka és Doku eredettörténet van az első évadban (lehet később mások lesznek bemutatva?) 3-3 részre bontva és mire beindulna a buli, már vége is az évadnak. Az animáció felemás, a megrajzolás valahogy most nem az igazi, olyan mintha kicsit sietve lett volna összedobva valami "határidőre". Ettől függetlenül, az SW zene most is megvan, az epikus finálé szintén. -
nagyúr
For All Mankind S02 (2021)
Öööööö, hát itt meg mi a retek történt? Az első szezon sikerén felbuzdulva megfelezték a második budgetjét? Míg az első 10 epizódban egészen jól ki volt egyensúlyozva a space action és a becsületes szappanopera, a következő 5 szinte csak a szappanra koncentrált (kivéve a , az jó volt, csak rövid). Ez két okból is problémás - egyrészt a sorozat szexepilje (számomra) elsősorban az űr-vonal volt, másrészt a karakterek messze nem olyan érdekesek, hogy csak miattuk nézzem az egyórás felvonásokat. Az írók egyébként becsületes munkát végeztek, elég hihetőek a karakterek a 10 éves ugrás után - csakhát aki a 30-as évei elején egy irritáló seggfej, az jó eséllyel a 40-es évei elején is az marad, márpedig ilyenből nem egy van a For All Mankindban (férfiak és nők vegyesen, semmi szexizmus ).plazmakitörést
A 6. résszel aztán szintet lép a második évad, előtérbe kerül a politikai vonal, és hirtelen az egész műsor sokkal érdekesebb lesz - az alternatív- és a valós történelmi események vegyítése nagyon ügyes (pl. ), aztán aKAL007 szintén nagyon hatásos. Az utolsó epizódban nem kevesebb, mintfeszültség fokozása és az eszkaláció egészen DEFCON2-ig ijesztő mértékben indult be az allamericanhero-izmus, mégsem lett gond belőle -4 szálon folyik a szembenállás az USA és a SzU között (elég para volt amúgy ezt 2022-ben nézni), és bár két szálon kicsit fejcsóválós lett, de a kínos előtt pont megállt. Ellenben a legtisztábbnak tűnőa Gordon / Tracy szálat bevállalósan és váratlanul szépen oldották meg az alkotók, míg az űrrandevú teljesen váratlanul akkora WTF lett, hogy csak pislogtam. Nem akarom elemezni, többen írtatok róla, sztem a 20 epizód totális mélypontja...Pathfinder VS Buran vonal
A végére nekem is feltűnt, hogy kissé átestek a ló túloldalára a készítők a nőuralommal, de nekem ez annyira nem volt zavaró. . Idegesítően hülye női karakterek meg persze voltak - ahogy idegesítőenen hülye férfi karakterek is. A karakter-portré nem a sorozat erőssége, na.Margo és Ellen ugyan politikai szeleket ügyesen meglovagolva kerültek pozícióba, de a látottak alapján megérdemelten, Molly alkalmasságát meg lehet vitatni - pont annyira, amennyire az elődjéét, Ed-ét is (aki amúgy a 10 rész alatt nagyon sokat fiatalodott )
Minden hibája ellenére azért összességében élvezetes volt ez a második évad, adok rá egy 6/10-et.#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #66565 üzenetére
Azt elég sokáig néztem én is de nem fejeztem be. Olyan 3,6-os volt nem jó, de nem is tragikus.
Ilyen kommersz szkifiben a Defiance-t is szerettem, de fogalmam sincs hogy meguntam vagy csak nem folytatták-e, mondjuk ott azon mocskos nagyon röhögtem amikor az űrlényeknek valami tradíciós eseményük volt és aztán nekiálltak vizipipázni, mert ez volt a nagy tradíciójuk. Viccen kívül ott is korrekt volt a szereplőgárda. -
Janaboy
Topikgazda
Na próbáljunk már túllepni ezen a woke témán
Mindenestre ha már sorozatok, én meg retrozok.
Ritkán említett sori, de a Falling skies emlékeim szerint egész jó volt.
Most kezdtem el nézni újra.Janaboy
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a City on a Hill.
-
senior tag
válasz lezso6 #66557 üzenetére
A néger elfen kívül, szinte semmi woke-t nem vettem észre a gyűrűsben. Arondirnál pont izgalmasabb lett volna ha fehér és azért utálják a falusiak mert elf, de így beleerőltették a feketebőrű párhuzamot, és ez kínossá tette, viszont őt később woke nélkül felejtették. Galadrielnél pl. erősebb hogy értelemszerűn kiemelkedők a képességei, és a többiek azért tesznek keresztbe, amiért az életben a hülyék tesznek keresztbe az értelmeseknek. Szerintem amit wokenak gondolsz benne az csak a forgatókönyv ügyetlenkedése, egyszerűen nem tudták megmagyarázni mélyebben a történéseket, ami gyakori a sorozatoknál, filmeknél. Az elveszik a munkát, ott lehetett volna persze hogy télire nem lesz elég a gabona, de így sem volt woke érzés(eszembe sem jutottak a mikráncsok), mert a részletekkel nagy ívben nem foglalkoztak, mint ahogy ritka az olyan sorozat, ahol alaposak lennének. Nekem pl. érződött hogy viktoriánus anglia korabeli a szegény réteg ábrázolása, mint ahogy a GoT a középkori szegényréteget vette alapul, és ez sokkal erősebben mint a woke. Ahogy megelégedtek Galadriellel mint központi figurával, ami egy jó választás volt, de messze nem briliáns megoldás, mint ahogy Elrond jó esetben közepes ötlet. Elendil mint színész meglehetősen ütődött pofákat vágott(mint akinek beütött az anyag és néha tényleg elhiszi hogy a Gyűrűk Urában van), egyrészt a szerepe szerint is haszontalan volt, de egy karakteresebb színész mellett, lehet jobban fakultak volna a nők. Jellemzően Númenor irányából érződött a női woke. A Witchernél kategóriákkal nagyobb gyomrosokat nyomtak, pl. hogy a szoci lengyel alkoholista 1980-ban, hogy írt bele vörös hajú néger gyerekeket a mérsékelt égövi erdőkbe, sokkal inkább kizökkentett a történetből.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz Bad Pritt #66559 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Bad Pritt
félisten
válasz Piszmaty76 #66558 üzenetére
Nem,
a király azt mondta, hogy kivágja a nyelvét. Az a jelenet úgy ahogy van egy Daemont idealizáló túlzó hülyeség volt.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz dobolan #66551 üzenetére
A király parancsa nélkül? Szerintem az, hogy maga a király indult neki, hogy saját kezűleg ölje meg megtorolván a sértést, simán felért egy kivégzési paranccsal. Mondom szerintem. [ Szerkesztve ]
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
válasz CptAdamica #66556 üzenetére
Mindenre is vonatkozik, sőt a történetnek is része, ilyen gagyi politikai utalásokkal, pl a gyűrűsben az elveszik a munkááát téma.
Hát csak magamat tudom ismételni: nem attól lesz woke a sorozat, hogy van benne jópár speciális identitású karakter. Akkor már az eredeti Game of Thrones is woke. Nemrég kezdtem el újranézni. Tele van erős nőkkel, melegekkel, sőt vannak pár feka is, pl Salladhor Saan se fekete a könyv szerint.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
CptAdamica
veterán
válasz lezso6 #66534 üzenetére
Tudtommal a woke elsősorban a faji egyenlőségre vonatkozik, de beletartozhat még ezer meg 1 dolog, köztük a nemi és szexuális dolgok is, meg gondolom amit még az emberek bele akarnak sepregetni
A Gyűrűk Ura semmivel sem volt rosszabb ilyen téren a Sárkányok Házánál, csak mindig kiemeled, hogy a Gyűrűk Ura mennyire szőrnyű ilyen téren.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
RetepNyaraB
veterán
válasz dobolan #66551 üzenetére
világos, elég sok és elég hiteltelen ilyen gyilok volt ebben a soriban; komoly hibája - a hülye történetvezetés mellett.
Aztán zsigerileg mégis működik (legalábbis nekem).
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
dobolan
senior tag
válasz Sz. Géza #66528 üzenetére
Vagyis teljesen jogszerű volt hátulról, király parancsa nélkül kivégezni mindenféle következmény nélkül?
Minimum az adott házat vérbosszúra sarkallná szerintem, nem épp szövetségre.
Nem a könyvből indulok ki, mert nem olvastam, pusztán meglátásom a film alapján, összevetve a Trónok Harcával -
Laraxior
titán
Szerintetek lesz folytatása a Dexter new bloodnak?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
k-adi
nagyúr
Inside Man (2022)
season 1 finale1 halálraítélt, 1 plébános, 1 oknyomozó és 1 különtanár - mi a közös bennük? Azon kívül, hogy egy 4 részes BBC minisorozatban vannak: gyilkosság
Nem sokat tudok írni róla spoilerezés nélkül, így csak röviden: Kevés rész, de pont elég, David Tennant és Stanley Tucci duo elviszi a hátán ezt a pár részt. Az első 3 rész jó, a 4. lezáró nekem kissé csalódás volt. A felépített feszültség sajnos ellaposodott és a plébános feleségének jelenetei szimplán idegesítők voltak. -
senior tag
Ha színes a férfi és a felesége fehér az woke szokott lenni, ha fordítva akkor nem biztos.
-
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #66536 üzenetére
Csak épp annak amit előtte mondott
, elég sok fültanúja volt.("Elveszem a szemed, vagy az életed")
Innentől meg már a rúzsos f.sz kategória, ezt nem lehet kimagyarázni. -
Hmm, tényleg, ebben az esetben viszont a sorozatban látott tálalása eseménynek nemcsak belefér, hanem a lehető legjobb. Hisz nekünk az objektív igazságot kell látni, nem egy szubjektív színezett verziót. És hát ugye a valóság unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Valóban így van. A könyvben többször visszaköszön, hogy ugyanazt az eseményt 3 mesélő teljesen másképp írja le.
Az előszóban is benne van:
"Tűz és Vér
Westeros Targaryen királyainak históriája
Az Óvárosi Fellegvárban lakozó Gyldayn főmester tollából"Tulajdonképp egy fantasy törikönyv.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Sz. Géza #66530 üzenetére
In terms of House of the Dragon, Martin pointed out that the question of "canon" was central to the book it's based on, Fire & Blood. It's an "imaginary history book" written from the perspective of a Westerosi scholar, and it often cites contradictory in-world sources for its own events, leaving readers uncertain what to believe. However, the TV show does not have that unreliable narrator.
Sorozat """ferdítése""" belefér, mert a könyv maga nem 100% megbízható információ forrás. Csak
az élő szemtanúja annak, ami ott történt, majd a kövi évadban (talán, ha nem lesz ugrás) meglátjuk hogy hogyan meséli el az egész sztorit otthon.Aemond Üdv. Johnny
-
addikt
-
válasz CptAdamica #66532 üzenetére
A sárkányosban legfeljebb annyi woke dolog van, hogy Velaryonok bőrszínét átírták feketére. Hát nagy cucc, bárcsak ennyire lenne woke minden.
Nekem is péniszem ki van a woke-kal, de te nagyon leegyszerűsíted a kérdést, nagyon rossz megfejtéssel. Nem attól lesz woke egy film / sorozat, hogy vannak benne erős női, fekete vagy LMBTQIDDQD karakterek. Hanem ETTŐL.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
CptAdamica
veterán
válasz lezso6 #66527 üzenetére
Ja, hát mert gondolom a sárkányok háza alapjául szolgáló könyvben gondolom minden így történt:
- PC család, fekete uralkodó, fehér feleség, ebből következendő karamella gyerekek - Meleg gyerek - Ugyan úgy nők állnak a főszerepben - Rhaenyra egyedül szül, nem kell neki külső segítség, érdekes, hogy míg Galadrielnél az gond volt, hogy egyedül gyepálja le a troll-t, addig itt minden rendben Nincs ma sorozat woke nélkül.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #66515 üzenetére
Ez amúgy is már a sorozat ferdítése mert
eredetileg Aemond meg akarta ölni Lucerys-t ("Elveszem a szemed, vagy az életed") és nem a kezelhetetlen Vhagar támadta meg őket Aemond akarata ellnére. -
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
válasz VágniValó #66521 üzenetére
Most mi a baj? Legalább rendes spin-off készül, ami akár jó is lehet. Persze aztán ki tudja, lehet olyan lesz, mint a Black Panther, ami az akkori Marvel színvonalhoz képest is nagyon gagyi. De még mindig jobb, mintha valami meglévőt írnának át woke gagyivá, lásd gyűrűs.
-
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz dobolan #66519 üzenetére
Ezzel kapcsolatban írtam már korábban amúgy, hogy mikor az első évadban a Hegy Harrenhal környékét terrorizálta, akkor Ned Stark a király hiányában minden címétől megfosztotta és Beric Dondarriont küldte oda, hogy fogja el. És azok ott csak parasztok voltak. Aztán mivel a második évadtól kezdődően háborús helyzet állt fent, ezért egészen más megítélése lett a hasonló dolgoknak.
-
dobolan
senior tag
válasz WayneGace #66479 üzenetére
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
Daemon felszeli Királyvár tróntermében -utódlási kérdések megvitatása közben- a második legerősebb ház urának a testvérét -oké sértegetés volt, de hátulról tarkón nyisszantani nem túl lovagias dolog-, aminek se ott se később nincs semmi következménye, amikor meg a rasztás tengeri medve felépül, és megtudja, kis túlzással egy vállrendítéssel fel is dolgozza a történteket. Azért ilyen következmények nélküli cselekmény a GoT-ban messze nem volt szerintem. -
radi8tor
MODERÁTOR
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities nem nézi senki? (naponta 2 rész jön ki Netflixen belőle)
Hozza a szokásos Guillermo del Toro elvetemült stílust. Nincs túltolva. Nekem bejön.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Bad Pritt
félisten
Netflix's 'The Witcher' Writers 'Actively Disliked The Books And Games', Says Ex-Producer
Tök meglepő a produktumot látva.
-
CptAdamica
veterán
-
k-adi
nagyúr
Power Book III: Raising Kanan (2022)
Season 2 finaleTovábbra is hozza az elvárt szintet, sőt néha még jobban is. A poénok, az egymondatos beszólások, stb, mind a helyükön vannak és működnek is. Patina Miller egyre ügyesebb színésznő, jó látni ahogy tényleg kiteljesedik a karakterében, de hasonló mondható el London Brown és Malcolm M. Mays-ról is. Az évad meglepetése meg Joey Bada$$ (ez a valódi neve! ) szerintem.
Jukebox és Burke mellékszála csak tölteléknek volt jó, viszont amit kiemelnék az a zene, ugyanis most is remek dalok vannak, főleg amiket Paulina Singer énekel a "stúdióban"
Ami viszont nagyon gáz volt, a fegyverek utáni post-effect hatás, rég láttam már ennyi fake gagyi megoldást. A karakterek néha összevissza hadonásznak, van amikor "késik is" a torkolattűz utómegrajzolása, stb... na, értitek, ciki..A sorozatban még 1 évadnyi story van jelen felállás szerint, remélem nem fogják tovább húzni a kelleténél, szépen le lehetne zárni. (bár szerintem lesz 4 is)
-
Mik76
senior tag
válasz FollowTheORI #66511 üzenetére
Siman. Persze az utobbi evekbol okulva, meg egy tulbonyolitott okorseg is lehet a vege, de en bizakoko vagyok.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
nagyúr
-
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #66459 üzenetére
Az combozás ha valaki (nem mondom ki, hogy kicsoda, tehát bárki lehet) menekül az életéért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest