Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
negyven2
veterán
Dragon Age: Absolution - Official Trailer
December 9 | Netflix
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Janaboy
Topikgazda
Warrior nun s02 kint...
Janaboy
-
wolf88
aktív tag
válasz dellfanboy #66893 üzenetére
Az SAS elején írják, hogy még a leghihetetlenebb dolgok is megtörténtek.
-
dellfanboy
őstag
volt alkalmam meglesni mostanság 1-2 sorit közzéteszem a tapasztalataimat
[link] kellemes csalodás volt a 2évad viszonylag hamar elrepult, es az angol poénok is bejöttek. remélem a jövő évad ugrik +10 évet az időben és arra fog fokuszalni mekkora badassmaffiabossgirl lesz Raniból
Sw Andor, sajna csak 9 részt láttam és bár a látvány pazar kicsit lassúnak érzem, remélem a 9es epizod felvezetés volt vmi nagyra igy, hogy lassan a végéhez érunk az évadhoz.[link] ez is hamar elrepult, néha elfilozok rajta,kilépek, veszek egy repjegyet és én is elkezdem játszani real life a GTA-t.
SAS rogue heroes. Sofia(L) nem tudom ebbol mennyi volt valós és mit szineztek rajta, de nekem tetszett, és bizok benne nem kell megtapasztalnom a saját börőmön, hogy milyen is az a háború
star trek strange new worlds. hát ez nekem kínszenvedés, nem jönnek be se a karakterek se a cselekmény, max annyivel jobb, hogy nincs benne az a számomra idegesito feka csaj, igy 1 fokkal emészthetőbb (Sonequa Martin-Green) mint a discovery.
walking dead. ez is már csak szódával megy nálam, ill. arra vagyok kiváncsi hogy a több szálon futó cselekmény mikor és hogy fog összeérni.
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #66891 üzenetére
Áh, végülis csak előtte a nagyköltségvetésű filmek, amikben főszerepelt (JFK, Több mint testőr, Farkasokkal táncoló, Robin Hood) összesen másfél milliárdot hoztak, utána nem is kapott ekkora filmekben szerepet, a legközelebbi kasszasiker a neve mellett az Acélember majdnem két évtizeddel később.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Megúszós lenne nagyon. Amúgy elég szarul jön nekik, hogy most jelent meg a Fall of Numenor c. könyv, ami pont a sorozat által elmesélni kívánt időszakot mutatja be részletesen, szóval még szembetűnőbb lesz, mennyire saját költemény és nem Tolkien a sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz #42308056 #66880 üzenetére
Kettő biztos, de nem mai hír, hogy a 3. is fejlesztés alatt áll(t).
Do you see the white shadow?
-
Ryder62
őstag
ANDOR S01E10
Na, ez nagyon jó rész volt.
Mindegyik szál feszült volt, főleg a szökés. A vége is érdekes lett, hogy "nem tudok úszni". Azért azt a mocskos igazgatót még lelőttem volna távozáskor. A csőtörés az vajon a terv része volt? [ Módosította: Kalandor ]
-
nagyúr
válasz Nerazim #66875 üzenetére
Azért, mert az AAA-s színész nem a tehetsége miatt AAA-s, hanem a pénztermelő képessége miatt. Ha az utóbbiban megbukik, akkor kevésbé lesz vonzó pénztermelést célzó produkciókban. Van olyan, hogy 1-2 ismételt próba belefér (tipikusan annak a kérdése, hogy a szóban forgó producer egy bukás ellenére mégis hisz az illetőben), de van olyan is, hogy egy bukta után bye.
És amúgy ettől még játszhat brutáljó filmekben, meg alakíthat hatalmasakat - csak nem az AAA-s osztályban."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
senior tag
válasz Nerazim #66875 üzenetére
Nem érzékeltem a karrier derékba-törést. Elérte az 50-hez közeli állapotot amikor már csak milfekbe lehet szerelmes, és arra az életkorra már sok a jelentkező, és kevesen hozzák. Akik hozták pl. Al Pacino, Clint Eastwood, Brad Pitt is hozza majd, de a Kevinnek nem jött össze, ahogy pl.Sean Pennek se. Liam Neeson is átment akcióhősbe 50-re, szóval korlátoltak a lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Nerazim
őstag
Olvasom a Kevin Costneres hsz eket. Es elgondolkoztam, azon h ha adott egy jo szinesz aki sorra hozza a jobbnal jobb filmeket, de egyszer mellefog mint a Waterworld el, de ez miert tori derekba a palyafutasat szerintetek? O ugyanugy eljatszotta a szerepet, mint korabban, de arrol O nem tehet vagy legalabbis nem csak O tehet rola ha a film megbukik.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
törölt tag
Befejeztem a Shieldet hát wow, micsoda utolsó rész volt, bár belefért volna ez egy órába is szerintem. Ha felkerül Disney+-ra mindenképp pótolja akinek eddig kimaradt. Mérföldkő és méltatlanul alul van pontozva IMDb-n.
-
k-adi
nagyúr
A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi
The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022)
season 1 finaleNa csak lenyomtam én is a gyűrűs izét. A sárkányos után mondhatni meglepően jobb, több szempontból is, de azért azt hozzátenném, hogy ez tipikus példája annak, hogy hiába locsolod rá a pénzt, attól még nem feltétlenül lesz jó.
Sokan írtak már ide, így nem rizsáznék sokat erről, ami tetszett és a sárkányos meg a GoT is elhasalt benne, hogy volt térkép. Többször is. Olyan nézőknek mint én, akik annyira nincsenek tisztában mi merre van, nagy segítség volt.
Nagyon rég láttam már a gyűrűk ura trilógiát, már nem is rémlik sajna. Annyi maradt meg, hogy orkok, elfek, gyűrű, sauron, eye... így kicsit nehéz volt elhelyezni időrendben, hogy ez most előzmény, spinoff vagy mi akarna lenni, de azért a végére csak sikerültA látvány alapvetően nem lenne rossz, de szerintem már túlságosan átmentek a művészi, becsillanós, túl-tiszta eposzi jellegű snittekre, amik már inkább ártottak, mint használtak. Az, hogy Galadriel lovaglását majdnem minden második epizódban nézni kell már nem is említem. A fényképezés mellett a párbeszédekben is megfigyelhető ez a túlművészieskedés, sokan rébuszokban, költőien diskurálnak egymással, ami már sokszor inkább komikus... de a legviccesebb mikor teljes páncélzatban hajókázik Galadriel és haverjai...
Az évadot 3 fő szál kíséri végig, az elfek és Galadriel szenvedései, a no-name parasztok harcai az orkokkal és vannak a vándorcigányok akik igazából gőzöm sincs miért vannak egyáltalán, mert semmit nem tettek hozzá a storyhoz (a
csávó magától is eljutott volna oda ahova így sikerült neki évad végére) de arra pont jók voltak, hogy feleslegesen húzzák a néző idejét...meteoros Mivel ez a sorozat egyszerre futott a sárkányos gyalázattal, ezért valamilyen szinten kénytelen vagyok összevetni vele: itt volt térkép, itt volt rendes harc, viszont a párbeszédek ott jobbak voltak és valahogy a látvány is hitelesebb volt ott... de összességében mindkettő katasztrófa. Ha a sárkányos nem indul be s2-re akkor kaszatibi, ennek meg szintén villantania kell valamit, mert eddig úgy néz ki, hiába ment el rá ezermilliárd usd
Az meg külön ezermillió mínusz pont, hogy a
csak 5 másodpercet kapott.tűzdémon
Nyilván ez is a 2. évadra fog beindulni, de akkor arra 2 billio usd kell majd ilyen budget szerint -
KISDUCK
addikt
válasz Rigormortiis #66867 üzenetére
A filmes sikereket pénzben mérik 175 millióba került akkor és amerikában 88 millióig jutott, világszinten meg 264 milliót hozott össze, ami azért közel sem siker. Míg a farkasokkal táncoló 22 millába került addig hozott 424 millát világszinten szóval... Itt döntötték el hogy K.C. nem pénz mágnes.
-
Bad Pritt
félisten
Nem feltétlen a minősége volt a baj, hanem iszonyat drága volt megcsinálta és senkit nem érdekelt.
-
Szarabb?
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Rigormortiis
veterán
Azért tegyük hozzá, hogy a Waterworld nem olyan szar film, mint amilyennek beállítják.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
válasz Nordic #66864 üzenetére
Ez így azért nem igaz, a 80-as évek végén, 90-es évek elején sorra hozta a jobbnál jobb főszerepeket, Aki legyőzte Al Capone-t, Nincs kiút, Farkasokkal táncoló, JFK, dolgozott Brian de Palmával, Oliver Stone-nal, Clint Eastwooddal és még a közepes filmjei is sikeresek meg ismertek voltak, mint pl. a Robin Hood vagy a Több, mint testőr. Ő volt akkoriban a következő feltörekvő nagy sztár, aztán jött a Waterworld és ennyi volt az A-listás karrierjének.
Szerintem is remek karakterszínész, ezek a kosztümös és western szerepek kifejezetten jól állnak neki.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
KISDUCK
addikt
-
attiati
veterán
Most látom, hogy Kevin Costner a Yellowstone főszereplője?
Azt hittem, hogy ő már Zs kategóriás. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Imperfects.
-
negyven2
veterán
válasz #42308056 #66855 üzenetére
Úgye ebből indult ki az egész. A kérdése is az volt, hogy miért van ott a Prime Video kiírás, mikor még az USA-ban nincs fent a Prime-on (ő eleve ott él kint).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Gsx-rr #66850 üzenetére
A Prime Video Channels az egy külön fizetős szolgáltatás! Itt magukért a csatornákért (jelen esetben Epix), külön kell fizetni a meglévő Prime előfizetésen felül! Itt ugye annyi a kényelmi dolog, hogy egy ilyen plusz előfizetés megléte esetén, egy helyről tudod nézni a dolgokat! Amúgy bár a lényegen nem változtat, de az Epix, az a MGM tulajdona, akiket meg az Amazon vett meg nemrég (de uyge ez nem jelenti azt, hogy az Epix-es tartalmak felkerülnek Prime Video-ra.
Why Do I Have to Pay Extra for Prime Video Channels?
Prime Video Channels do not form a part of your Prime subscription. They are additional, paid subscriptions that allow you to add the content you want from third-party premium networks and other streaming entertainment channels.
Prime Video Channels allows you to only pay for the channels you want, and allows you to cancel anytime. Most Prime Video Channel subscriptions come with a free trial, where applicable.
-
-
Gsx-rr
veterán
-
w.miki
veterán
Vicces sorozatot szeretnék nézni magyarul.
Tudnátok ajánlani párat?
Nem az idiótán vicceset, a valóságtól elrugaszkodottat, hanem ami akár valós történet is lehetne.
Amiket szeretek:
Modern Család, Alelnök, Dr. House, Két pasi meg egy kicsi
Nathan for You-t is nagyon szerettem, de ahhoz még felirat sincs végigAmi nem jön be: Agymenők, Így jártam anyátokkal - szerintem erőltetett
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
jonnyjoker01
veterán
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Partner Track.
-
The Peripheral (2022-) (A periféria)
Hát így az első évad 4. részig eddig olyan 6.3: nem rossz, de nem is zseniális. Mondjuk én a negyedik részen nem igazán értem mi a kiakadni való, tök várható volt ez a
. Nehéz egyelőre ítélkezni a sorozat felett, mert nem sokat tudunk, kicsit ezért unalmas is, na de hátha...jackpot világvége téma Aki meg a woke-tól fél (mert ugye Amazon sorozat ez is): van ugyan itt egy jó diverz szereplőgárda, de legalább van személyisége a főszereplőknek, szóval nem úgy néz ki hogy woke gagyi lenne.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
volandy
senior tag
Ha igazán jó krimit akar valaki nézni, akkor csak egy sorozat jöhet szóba. Szerintem!
Braquo.
Rendezte Olivier Marchal.
(Nem sorozat de az Overdose francia krimi. Jean Paul Belmondo emlékére. Rendezte: Olivier Marchal.) -
törölt tag
válasz Major Lion #66838 üzenetére
Southland már be van tervezve. De nem feltétlen zsarus sorozatra gondoltam csak ami minőségében Shild közeli vagy akár jobb.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bobalazs #66768 üzenetére
Nem volt rá semmi szükség, a csaj tudni akarta mi történt az emberekkel. Szerintem van itt bőven érdekes téma,
ami a legnagyobb kérdőjel a fejemben, mégis mit láthatott Flynne az első részben, ami ennyire fontos lenne a Cherise számára, ha amúgy is csak egy stubban van, ami elvileg nem lehet kihatással a saját univerzumukra? Vagy egyébként is ez a hirtelen hatalmas technológiai fellendülés hogyan volt lehetséges egy "apokalipszis" után? Hogyan működnek ezek a technológiák? Mi folyik a többi stubban? Stb Üdv. Johnny
-
bobalazs
nagyúr
válasz RetepNyaraB #66835 üzenetére
Majd összeáll a kép
Na ennek örülök.
Te azért elég sokat olvasol, az itteni kommentjeid alapján. Ha jó a könyv, merem remélni ez is jó lesz, ja és nem rétestészta hosszúságú.
Nekem szimpi a srác is nem tudom hol láttam eddig, de ismerős feje van. -
RetepNyaraB
veterán
válasz bobalazs #66768 üzenetére
Pedig véletlenül elég hűen követik a regényt, legalább is a sztori vázat. Gibson írói stílusa persze nem jön át, de ez csak movie show. Majd összeáll a kép. A kiscsaj végtelenül vonzó, pedig általában a jóval teltebb nőkre bukom. Van kisugárzása. Ugyanez a bátyjáról nem mondható el, bár sosem láttam más filmben és nem is kerestem rá. Mellette Hayden Christensen egy színész galaxisnak tűnik .
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
Egy rész van hátra a The Shieldből. Nincsenek szavak erre a sorozatra, elképesztő. Remélem nem húzza majd le a vége, de ha eddig ennyire egyben volt kétlem hogy pont az utolsó óra lenne kaka.
-
törölt tag
Miért lenne példakép egy sorozatgyilkos? Miért jobb egy fiktív gyilkosról sorozatot csinálni mint egy valósról? Szerintem tök izgalmas téma, megmutatja hogy ezek a beteg dolgok nem csak a tévében léteznek.
Amúgy meg ha zavar nem kötelező nézni. Egymillió sorozat van biztos én is tudnék találni olyat aminek a léte is irritál.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz #42308056 #66819 üzenetére
Eddig nem volt történelmi személyiség, egy átlagos pszichopata(?) gyilkos volt. Most, hogy film készült róla, amit százmilliók néztek meg, amiről a világ minden sajtóorgánuma beszámolt, valóban az lett. És mint olyan, példakép is.
Ha a Netflix annyira fontosnak érezte a témát, gyárthatott volna egy fiktív karaktert is.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
negyven2
veterán
Inside Job - Part 2 - Official Trailer
November 18 | Netflix
-
Bad Pritt
félisten
válasz paatrick #66825 üzenetére
Hát meg senki nem akar b*szakodni a sárkányokkal.
Amúgy az utolsó részben az baromira tetszett, mikor Corlys bebicegett a tanácskozásra és rögtön mindenki figyelt rá, mert neki van a legtöbb háborús tapasztalata és az ő támogatása az egyik legfontosabb Rhaenyra számára. Rengeteg ilyen apróság volt az évad során, ami alapján azt éreztem, hogy van értelme a karaktereket a képernyőn tartani, nem csak kvóta meg placeholder a legtöbbjük (bár vannak olyanok is). Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Janaboy
Topikgazda
Manifest s04 part1
Hát ez igen király eddig, nagyon örülök hogy nem kaszálták.
Nyilván akinek eddig sem tetszett, ezután se fog.
Várom a befejező part2-t.Janaboy
-
paatrick
őstag
válasz Bad Pritt #66824 üzenetére
Meg alapból amit sokan nem akarnak figyelembe venni hogy itt volt vagy 30 év békés időszak, tehát a legtöbben még csatát se láttak nemhogy random gyilkolásszanak (ugye ez alapján választja Renira
védőnek hogy ő legalább már ténylegesen harcolt, nem csak lovagi tornákon). A Trónok Harca sokadik évadaiban azért már adva volt hogy sehova nem mehetsz úgy hogy biztonságban vagy. Mintha mindenki azt várná egyből itt is.Cristont
De itt még csak most fog kezdődni ez a rész.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Bad Pritt
félisten
válasz paatrick #66823 üzenetére
Meg amúgy az a probéma azzal a jelenettel nézői szempontból,
hogy ugyan mi mind tudjuk, hogyan fog folytatódni a sztori, viszont ha belegondolunk abba, hogy valójában abban a pillanatban mi történik, akkor nem is annyira egyértelmű még a helyzet Rhaenys számára sem. Később a feketék megbeszélései során sem feltétlen az a téma, hogy na itt most egész kontinensre kiterjedő világháborúra kell készülni és ezért kellenek a szövetségesek, hanem épp ellenkezőleg, kellenek a szövetségesek, hogy a másik félnek ne legyenek támogatói és ezért ne törjön ki háború. Nem mellesleg a királygyilkos titulus nem túl vonzó senki számára, lásd később Jaime karakterét, meg amilyen megvetéssel hozzááll mindenki a GoT első évadaiban. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
paatrick
őstag
válasz attiati #66822 üzenetére
Annak az volt a jelentése amit utána Reniráéknak is elmond,
Nyilván itt sokak szerint van egy kis logikai baki hiszen minden ellenfél ott volthogy ő már nem tart igényt a trónra, csak a saját családját akarja biztonságban tudni, és azért nem égette el a koronázáson a népet mert ha háború is lesz akkor azt nem neki "kell" kirobbantani. Utána azért is áll Renira mellé mert ő nem akarna öldöklésbe kezdeni hanem józanul próbál gondolkodni - ezt elmondja az urának is (tengeri kígyó), így együtt állnak be Renira mellé, hogy békésen állítsák vissza az öröklési rendet. a koronázáson, tehát ha mind meghal egyszerre akkor eleve nincs kivel háborúzni. Viszont, aki a koronát kapta meg a többiek is, azok mind a király gyerekei tehát a kuzinja gyerekei akik neki sosem ártottak. Renisznek a család az első nem a korona, így nem akarta megölni a saját családtagjait. Tehát védhető az ő nézőpontja is. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
attiati
veterán
Igen, teljesen igazatok van. Így kerek.
Megfeledkeztem arról, hogya tanács már előre intézkedett. Már csak azt nem értem, hogy
Rhaenys Targaryen a koronázáskor a sárkányos bejövetelével jelezte, hogy nem fogadja el az örökösödési sorrendet (?) (az új királyt)
Vagy volt annak nagyobb jelentése is? -
senior tag
válasz #42308056 #66819 üzenetére
Kíváncsian figyelem a pszihopatákat filmen(pl. Kártyavár, Walking Dead), de azok a karakterek jobban hasonlítanak az átlagemberekre, mint a sorozatgyilkos az olyan leginkább pszihopata ami inkább vásári mulatság. A vásári mulatságok attrakciói meg nem sok vizet zavartak a történelemben, ennélfogva felvetődik, hogy nem kéne-e a plebejusokat kevésbé véres szteakkel etetni, elég hülyén fog festeni valamikor a múzeumban hogy generációk nőttek fel 21. században sorozatgyilkosokon, de hát ez jutott.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
senior tag
válasz VágniValó #66795 üzenetére
Én már az elsőt sem értettem. Mármint miért kell konkrét gyilkosokról filmet forgatni? Nem kellene inkább kiradírozni a nevüket az emlékezetből? [link]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Frod
addikt
válasz attiati #66813 üzenetére
Abban igaza van a többieknek, hogy
a szervezkedők (Hightower-ek, a Segítő, Tanács, stb) eleve tettek magasról Rhaenyra-ra, és a fiút akarták a trónon látni.
De a kérdésed arra utalt, hogyAlicent félreértette-e a dolgot, akkor egyértelműen igen a válasz, az a komplett epizód annak volt szánva, hogy látszólag megbékélnek a felek (legalábbis Alicent és Rhaenyra mindenképpen), majd az utolsó percben jön a mindent felrúgó félreértés, és a királynő csak emiatt lépi meg azt, amit pl az apja/Segítő mindig is akart. Tehát nem tudta, hogy nem az ő fiáról van szó, viszont a névazonosság miatt úgy gondolta, hogy "meggondolta magát az utolsó pillanatban" Viserys. Egy szó, mint száz, szerintem teljesen érthetően ki voltak fejtve ezek az álláspontok minden karakter esetében.
Do you see the white shadow?
-
paatrick
őstag
válasz attiati #66808 üzenetére
Alicent simán félreértette, ő jóhiszeműen jár el, mikor az elején a király
. Viszont mint kiderüla tűz jég jövendölésről motyog akkor mondja is neki hogy nem érti miről van szó, aztán az Egon lesz a király vonal viszont már számára könnyen értelmezhető az ő gyerekére is Szóval van félreértés de anélkül is oda jutottunk volna ahol most tart.a tanács már rég megállapodott hogy ne legyen Renira az örökös hanem újra fiúnak kell jönni, elsőszülött fiú jogán. Igazából ha átgondolod az évadot akkor kijön hogy Alicent és Renira is
eddig csak sodródott a történettel, ők kvázi nem tettek semmi rosszat eddig erkölcsileg. [ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
senior tag
válasz attiati #66813 üzenetére
Igen,
R.R. Martin talán nyilatkozta is, hogy ő azt szerette volna, ha 50 évvel korábbról indul a történet.én olvastam a könyvet is, így nehéz elvonatkoztatni attól. A könyvben van előzménye, hogy miért nem szeretnék ha nő ülne a trónon, a sorozatban viszont ennyire nem mennek vissza az időben. Így a forgatókönyv íróknak kellett casus belli, amivel felvezetik a sárkányok táncát -
RetepNyaraB
veterán
válasz Big_Boss #66812 üzenetére
Alicent jellemét szerencsére elég bonyolultra próbálják mintázni; nem lehet fekete-fehér nősténynek bélyegezni. Tehát az ő mozgatórugóiból még sülhetnek ki meglepetések. Ha el nem b@sszák...
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
attiati
veterán
Kollégák szerint sem egyértelmű
Big boss: persze, ezért írtam, hogy a szikra ott volt enélkül is.
De nemsima trónharc történt. Hanem kaptunk hozzá okot, hogy Viserys akarja így. És a forgatókönyv azt mondja, hogy emiatt a hirtelen fordulat miatt lett trónharc. És hogy tovább folytassam.
A végén asárkányok közötti harc sem szándékos volt. Elvileg nem akarta megölni a sebes szemű a herceget. Szóval a író részéről szándekosnak tűnnek ezek. Szándékosan jönnek a "véletlenek" és a kétértelmű helyzetek. [ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz attiati #66808 üzenetére
Ki tudja? Nyilván a forgatókönyvírók
Ennek pedig ritkán van köze értelemhez, sokkal inkább exit pollokhoz, kvótâkhoz, vélt sikermutatókhoz, stb.Viserys szerintem
De sosem fog kiderülni. :)a my love-val az első feleségére gondolt, mint utolsó lehelet. "And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
attiati
veterán
válasz paatrick #66807 üzenetére
és akkor Alicent
félreértette? vagy pontosan tudta, hogy nem neki szól, nem az ő fiáról van szó és szándékosan megmásította? Szerintem előbbi.
Tehát itt most egy
félreértésen alapuló háborút fogunk nézni?
Persze leszámítva, hogy a parázs végig ott volt és csak kellett némi szellő.[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
A "my love" kedveskedő megszólítás, ha idősebb mondja fiatalabbnak a családban akkor kb mondhatja a szerelmének, lányának, unokájának is.
És mivel csak Renirának mondta el atűz jég jövendölést, így ő biztos azt hitte hogy a lánya van ott, meg előtte nap mutatták be neki az új unokákat aki Egon nevű. Tehát rá gondolt és nem a fiára. 6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Bad Pritt
félisten
Azt ott többféleképpen is lehet értelmezni szerintem, de az biztos, hogy nem Alicentet látta maga előtt, az Aegon, mint név meg sokmindekit jelenthetett, Rhaenyra egyik gyereke is Aegon ugye. Alicent meg nyilván azt értette, amit érteni akart és a saját fiára gondolt. [ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Sárkányok házában jól értettem, hogy Vyseris valójában nem azt
súgta a felesége fülébe, hogy (II.) Aegon legyen a király, hanem hogy hisz I. Aegon "tűz és jég" legendájában? A felesége most tényleg félreértette? [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest