- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Direkt rendezőit néztem.
Az szerintem fura lenne, ha mindenki magyarul beszélne, nemzetségtől függetlenül. -
Laraxior
titán
Nem tudom, igazából nem kezdtem el.
A James Bondos csaj van benne, akivel ugyan nincs különösebb problémám (amennyiben nem lesz ténylegesen Bond), de az író ugyanezen című regénye konkrétan a kedvenc könyvem, szóval kicsit megállt az ütő bennem, amikor ránéztem az előzetesre
Még a Bruce Willises film hagyján volt, nyomokban tartalmazott hasonlóságokat, de az igazi 1973-as film az kb egy az egyben a könyv. -
mephi666
nagyúr
...úgy rémlik, elég komoly military múltja van, arra gondoltam

-
S e t h
nagyúr
Az első évadon szórakoztam.
A másodikra meg nem értem mi történt, mert az első nem volt ennyire agyzsibbasztó nihil.
Mondjuk úgy, hogy megjelent Hulk, aki ott volt agyban is amikor nyomozni kellett, aztán a második évadra csak az örjöngés maradt, ahogyan szétüt mindent miközben a szemtanúk folyamatosan azt mormogják, "úristen, very big". -
Bad Pritt
félisten
Regényen belül is ponyva az összes és ezt a sorozat kiválóan átülteti.
-
HUTCHDB
nagyúr
#61625CharlieDrop

Ebben van valami, osztom!#61626devil-k

Ez is igaz, és még csak 2 részről tudunk véleményt mondani. Bizzunk a legjobbakban, ha hozza ezt a szintet, azért nem lehet majd rámondani, hogy ezért kár volt a kamerákat bekapcsolni.#61627remi67

Nem rossz ez a sorozat, de csak azért kommenteltem, mert azért a többek által itt sugalt "excellent" szinttől azért elmarad.
Nem tudom, hogy fogyasztható lenne, ha olyan mélységekig, és aprólékosságig mennének bele a sztoriba, ami valóban reálisan tükrözné azt, hogy így történtek-e az államvédelmi, állambiztonsági beszervezések, majd az azt követő műveleti lépések.
Bár lehet, hogy egy normálisan kidolgozott, fordulatos, izgalmas forgatókönyv által készített sorozat által tálalt, és valóságosabb, korhűbb bemutatás még akár jó is lehet. Engem spec. érdekelne. (The American's)Most jutott eszembe, hogy a Netflix-en elérhető lengyel hasonló időket feldolgozó "Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe" is tetszett összességében, kár, hogy el lett nyújtva, mint a rétesztészta. Ott is a közeg, a kor, a szocializmus (végi) légköre, az ami kiváltott az emberből egy kis nosztálgiás érdeklődést, egy retró érzést.
Szerintem hasonló lehet a Besúgónál is. -
törölt tag
A tékában már fenn van az első rész.
-
Bad Pritt
félisten
Igen.
-
wolf88
aktív tag
Kíváncsi vagyok én is rá, majd valamikor belelesünk,csak vannak még előtte a sorban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja bocs, akkor benéztem.
-
Maxxy10
addikt
Nem tudom de fun fact UK-ban nincs HBO Go/Max
-
Janaboy
Topikgazda
Go-nál nem csak 2 használhatta egyszerre?
-
AD4MINATOR
nagyúr
nekem is bejön, kicsit humorosra vették a figurát
a lead meg eléggé amerikai pités beütésű

-
grizlisandor
veterán
Nem.
A családtag mondta, hogy bánja, hogy anno nem olvasta a regényeket.
-
woodworm
veterán
Ha eltekintek Asimov történeteitől, akkor egy látványos sci-fi show. Látszik rajta minden elköltött cent. De az évtizedek óta mondogatott mantrát, hogy a sztori megfilmesíthetetlen, nem cáfolták, mivel saját történetet írtak. Innen lesz érdekes, hogy ebből hogyan jönnek ki.
-
lemmy9
őstag
Ugyanez. Este újrázom az asszonnyal.

-
lemmy9
őstag
Bizony, jófajtának tűnik.
-
PhilBrick
őstag
A stablistan ott a neve.

De engem mar Halieevel megvettek, Florence reszemrol cameozhat is. -
grizlisandor
veterán
Legyen 2 x 30 perc, vagy több.

Animációs részen ugye a DC erősebb, főleg a könnyed story-kkal. -
RetepNyaraB
nagyúr
Mondjuk eddig is az összes szerepe alkalmával érezni lehetett. Ezt hívják színésznek (kihalóban lévő faj).
-
Janaboy
Topikgazda
Szerintem az másik sorozatra vonatkozott.
-
Janaboy
Topikgazda
nincs még, idén várható.
-
AD4MINATOR
nagyúr
eddig? hát, a színészkedés, a story, bár még csak 2 rész ment le de egyáltalán nem valami izgalmas eddig, a gyenge dráma jelenetek, kapi pajzs, stb... kb. ami jó benne az a cgi meg a zúzós avenger zene a filmekből átvéve
de holnap jön a 3. rész, lehet beindul (bár ha nem, az elég kínos lesz mert elvileg össz 6 részes az évad
) -
bagyulajuve
addikt
ott néztem fél percig, hogy ez most komoly?

-
bagyulajuve
addikt
akciónak biztos jó lesz, fogom nézni, de nem keltett fel annyira az érdeklődésem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Star Wars rajongók
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Janaboy