Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Fillerek nélkül vállalható a széria, nekem a kedvencem ott a Hueco Mundo fejezet volt, de egy ilyen széria nem jó kezdésnek. Arra inkább a rövid szériák jók. A bleaxhet 2011-12 körül néztem utána évekig semmit, mert nem vonzott a műfaj aztán láttam 9gag-en hogy mekkora a hájp a One Punch Man körül aztán úgy voktam vele hogy megnézem és utána kezdtem érdeklődni jobban az animék után. Röviden: kezdőnek nem ajanlanék neverending animét csak rövidebbet 12 max 24 részes volumennel és abból se a legelborultabbat mert nem fogja tudni az illető hovatenni.
-
Yodamest
veterán
válasz
KISDUCK
üzenetére
Hát meg attól is függ milyen beállítottságú, én mondanám elsőnek a Bleach első kb 50-60 részét amíg a soul society arc tart. Az mondhatni egy kerek történet addig és tényleg ott van a toppon, utána már csökkent a színvonal, mert ezt az elképesztő szintet nem lehetett tartani nyilván... de ott az az első arc, hát ha attól nem ájul el akkor szerintem semmitől, nekem úgy még semmi nem tetszett.
-
válasz
Kergeboci
üzenetére
Hát lehet hogy nem a halálos notesszel kéne kezdenie az animékkel való ismerkedést, szerintem inkább valami rövidebb terjedelműt mutass neki ami nincs annyira agyonlőve Japanizing Beam-mel és a látványvilága azért naprakész. pl.: Zankyou no terror, Violet Evergarden, aztán ha tetszik neki akkor jöhet a Japanizing Beam pár hasonló rövid tartalommal.
-
Yodamest
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
Most ahogy megint feljött az Arcane az ugrott be hirtelen, hogy a sikerét talán annak is köszönheti, hogy kicsit az animék világát hozta el a nem animés közönség számára, akik egyébként konkrétan egy Bleachet, Narutot, My herot, Steins Gatet, Death Notet, Attack on titant stb. soha nem vettek volna elő. Most ne párhuzamot keressünk az említettek és az Arcane között, nem az a lényeg, hanem a karakterek mélysége, kidolgozottsága, kapcsolataik, érzelmek kifejezése, világépítés, ezek mind egy jó anime jellemzői is és ezt hozta be a köztudatba az Arcane. Akinek tetszett az Arcane, szerintem igen jó eséllyel egy jobb fajta shounen anime is ennyire vagy még jobban bejönnie, az alapvető vonásaik, ami miatt jók megegyeznek.

-
Teljesen hidegen hagy a League of Legends, és a sorozat körüli hype is csak arra volt nálam elég, hogy megnézzem az első két részt. De annyira beledobott a nulla háttérismeret nélkül egy világba, melyet alig próbált megismertetni velem, hogy minden látványossága ellenére, valahogy nem igazán húzott be. Vagy csak túl sok mindenre számítottam az elejétől (or olyan hangulatom volt), de csak most folytattam.
Bakker, ez hogy az életbe lehetett ennyire jó?
Persze, ezerszer látott alap elemekből építkezik, sok karakter és karakter motiváció egy papira felvetett szóból áll, és a háttér bemutatás is inkább csak pár szóba elrejtett, inkább utalás mint konkrétum.
De ez a Hangulat, a kémia a szereplők között, hiába nem újdonság egy filmen edzett néző számára például Jinx és Silco (és mindenki más) karaktere, de nem is véletlenül működik ennyire. Ezen felül ott a fantasztikus látvány világ, a mozgások dinamikája, a zene, úgy egészében a megvalósítás.Engem a Spider-Man: Into the Spider-Verse-re emlékeztetett. Ha annak a filmnek is a mélyére nézünk, egy totál középszerű szuperhős történet, mégis lelket add neki a körítés. Ha "csak" ennyire képesek, egy klisé halom (ennyire élvezhető) megvalósításához, én azt mondom, soha rosszabbat, jöjjön a következő!
Ha pedig egyszer összejön egy kicsivel több karakter és világ építést, akkor ne fogják vissza magukat! -
Dottorei
tag
cracow monsters egész jó lett, a wataha felbátorított hozta is azt a szintet kb.
-
basaharc502
aktív tag
Gyorsan lepörgött a Dexter New Blood is.
Valahol sejtettem, hogy ez a 10 rész egyfajta befejezése lesz az egész történetnek, hamár nem tudták anno abbahagyni úgy, hogy csak belehajózik a viharba. Harrison feltűnésével pedig szinte borítékolható volt, hogy sokat nem fogják húzni-vonni a sztorit. Egy ilyen sorozatnak valami hasonló lezárása kell, hogy legyen, de azért kicsit elsiették ezt, néztem volna még 1-2 évadot belőle az biztos. Innentől kezdve viszont tényleg zeró értelme lenne bármilyen formában is folytatni, hiszen Dex visszajöhetne Harrison mellé "tanácsadónak", de Harrison karaktere és maga a színész sem tudna elvinni a hátán egy ilyen múltú sorozatot. -
la_cc
addikt
-
Bad Pritt
félisten
válasz
VágniValó
üzenetére
Én sem olvastam a könyvet, de az utolsó rész olyan hatásvadász volt, hogy muszáj volt utánanéznem.
Szerintem is ő volt, megpróbálták kicsit misztifikálni meg elrejteni az infókat adaptálás során, de még így is az jön le, hogy bűnös a gyerek. Főleg a pszichológusos részek voltak árulkodóak számomra.
Amúgy szerintem egy baromi jó, talán túlságosan is realisztikus sorozat, az meg külön érdekes a témájában, hogy a címe ha belegondolunk nem is a tárgyalásra vonatkozik. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Köszi, nem olvastam a könyvet, de nyárra betárazom.
Szerintem:
Jacob volt...ez van, ahogy a dráma is a szülők idegállapotára és szégyenérzetére volt beállítva, ugyanúgy mi nézők annyi infóból gazdálkodtunk, mint Jacob szülei. Nem tudták meg az igazat, ahogy mi sem, de szerinteem ő volt:/ -
Bad Pritt
félisten
Amúgy egy érdekes minta kezd kialakulni az Apple TV-vel kapcsolatban, mert rengeteg saját gyártású könyv feldolgozásuk van és mindnek ugyanez a baja, egyszerűen nem hű az eredeti anyaghoz.
Defending Jacob:
nyitva hagyja a kérdést, hogy valóban a gyerek volt-e, a könyvben a mexikói kiruccanásnál a kiscsaj nem csak eltűnik, hanem holtan találják meg és Jacob ruháján találnak a szülei egy vérfoltot, a könyv végén pedig meghal kóma helyett. Szvsz. fontos és nem pozitív irányú változtatások voltak ezek. The Mosquito Coast: katasztrófa, abszolút nem arról szól, mint az eredeti könyv vagy a Harrison Ford film, viccen kívül mondom, nem láttam még ennyire buta sorozatot. Nem is csak maguk a karakterek buták, mint a segg, hanem az egész történet, a narratíva ordít a hülyeségtől.
Foundation: ahogy itt is írjátok sokan, köze nincs a könyvekhez, nevek maradtak és ennyi.
The Last Days of Ptomely Grey: szintén rengeteg, kulcsfontosságú helyen tér el a könyvtől.
A Greyhound film szintén over dramatizált változata a könyvnek meg az eredeti sztorinak. Nekem kicsit az az érzésem, mintha ki lett volna adva kollektív parancsba, hogy legyen over the top minden sorozatok drámában, csavarokban, trendi elemekben, mert az kell a népnek.
-
Az aranykor (guilded age, asszem) hbo.
Downton Abbey készítőitől.
100% Gyurcsány.
Dizájn centire ugyanaz, csak a feeling nélkül. Báj zéró, kötelezők viszont már a pilotban letudva. Gyönyörű ruhák, végtelenül béna cgi díszletek és háttér.Ha nem volt meg a DA, akár tetszhet is.
6\10 -
remi67
tag
válasz
nubreed
üzenetére
Ha nem olvastál Asimovtól semmit, különösen nem a Trilógiát akkor jó lehet. Sokat fektettek a (látvány)világ-építésbe és jó is lett, meg van még pár dolog ami jó lett benne.
Mondjuk nálam már ott elkezdte feszegetni az istrángot amikor az első pár másodpercben felemlegették az Öszvért, aki a Trilógiába rohadtul nem az elején lép be, aztán annál a résznél, leolvadt a biztosíték és elkaszáltam.amikor Hari Sheldonból szektavezért csináltak
Amúgy maga a történet (az Asimovtól átvett nevek kivételével) semmilyen összefüggésben nem áll az Alapítvány Trilógiával, halvány összefüggések vannak az Asimov által utólag, rajongói nyomásra megírt előzmény-történettel, de azzal is csak halvány és annyira szembemegy az egész mindennel ami Asimov, hogy 4 v. 5 rész után elkaszáltam.
Mondjuk a nagyjából ugyanakkor induló "Invasion"-t már a dupla pilot után elkaszáltam, szal ahhoz viszonyítva ez egy kiemelkedő alkotás. Ha nem hivatkozták volna meg Asimovot és az Alapítványt akkor végignéztem volna. -
-
stilo18
addikt
Igazság szerint csak szeretnék egy köszönömöt dobni, hogy ennyit írtatok az 1883-ról, tegnap este neki álltam, most tartok a 4.résznél. Fantasztikus.
-
Simán nézhető a Foundation a látvány miatt.
A sztori se siralmas szvsz.
Számtalan fos sorozatot űberel már ha ez egyáltalán szempont. -
remi67
tag
válasz
nubreed
üzenetére
"De ma adok egy esélyt a Foundation -nek"
Ilyet csak abban az esetben tegyél ha soha a büdös éltben nem olvastál Asimovtól semmit, különösen nem a Trilógiát. Ha igen akkor bottal se piszkáld.
Mondjuk olyannak, akinek fogalma nincs ki és mi volt Asimov akár jó is lehet, de ez így sajnos rakás szahar lett.
Maga a Trilógia amúgy nem igazán filmesíthető, azt Asimov úgy írta meg, hogy gyakorlatilag lehetetlen.
Mondjuk egy hiba volt a mátrixban, a nevek előállításához valószínűleg random betűsor generátort használt így könnyű volt az alap szereplőket feka nőkre cserélni, de nem ezért lett az egészből szahar. -
la_cc
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Dettó nálam is, még nem mertem belekezdeni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
snowfall-t már én is néztem, fent a listámon is
csakhát ez is 5 évados 5x10, kinek van erre ideje
de majd egyszer sor kerül erre is -
válasz
negyven2
üzenetére
Érdekes, annak a fényében, hogy az első évad 10 részes volt, de örülök neki, hogy így döntöttek!

forrás angol cikk(#61257) nubreed:
Én először a SOA-t láttam, utána a Mayanst.
Tény, hogy az utóbbi gyengébb, de teljesen nézhető.
Trailer alapján ez a Snowfall, elég komoly cucc!
Hogy sikerült eddig lemaradnom róla?
Pedig párszor volt emlegetve a topikban. -
Maxxy10
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pont a napokban fejeztem be az utolsó évadot... Jót tett neki, hogy nem akarták tovább húzni a sorozatot az utolsó pár rész elég nehezen ment le. De persze lehet éppen nem volt hozzá kedvem. Mindenestre 10ből max 7 pontot adnék neki.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Servant of the Peopleha Mo.ról nem elérhető akkor hogyan kéne megnézni? egy ártatlan kérdés volt, modika ha már elrejted sunyin a kommentet, vállald fel névvel
a retek klub csak az 1. évad adás jogát vette meg, pedig 3 van neki, netflix-en meg "Ezt a műsort a te országodban jelenleg nem lehet megtekinteni." hibaüzenet dob, vpn trükközni kéne, mi? -
negyven2
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Resident Alien esetében csak félévad záró volt a mostani 8. rész, nyáron jön a folyatás!
-
Pam and Tommy
1x nézhető a sorozat, sokat nem szabad várni tőle.
Raised by Wolves S02
Akinek tetszett az első évad, az folytathatja, de a sorozattal ismerkedő emberek kerüljék nagy ívben.
Nagyon jól indult, de ...a második fele hatalmas katyvasz 
ST Picard S02E02
Már megint egy
idegengyűlölő Federáció..., de a Borg Királynő az menő volt. 
Hétvégén meg kell nézni a szezonzárót a ST Májkülbörghámból és a Resident Alienből.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Pieces of Her/ Azt hittem ismerlek
Az FBI-nak rohadt jó tanúvédelmi programja lehet. A főszereplő csaj konkrétan 16 centivel lett magasabb... Nem tudom ki castingolt, de ez orbitális hiba.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
la_cc
addikt
válasz
nubreed
üzenetére
A Mayans egy hulladék az eredeti Sons of Anarchy-hoz képest, nálam kaszát kapott 1 évad utána bugyuta story-ja miatt. Mindenképp nézd meg a Sons-t, ha bejön a dráma vonal meg ez a bőrszerkős motoros világ.
Nála még mindig ez a sori viszi az "all-time best ever" díjat. 
Foundation meg sztm, az Expanse mellett, az egyik legjobb mostani sci-fi, lehetett volna sokkal jobb is, ha kicsit kevésbé akarnak rohanni a story-ban, de így is erősen nézős lett.
-
nubreed
nagyúr
Nem tudom valaki nézte-e itt a Mayans M.C -t, nekem kifejezetten tetszett. Vagyis tudom, hogy néztétek itt is, mert emlékszem, hogy régebben írtatok nem túl pozitív véleményt róla. Igaz, én a Sons of Anarchyt nem láttam, ha azt láttam volna, lehet, hogy nekem se tetszett volna ennyire a Mayans, de nekem tényleg bejött és most áprilisban jön a 4. évadja, amit én várok.
De már most megy az FX szerintem legjobb sorozatának legújabb évada, a Snowfall, ez tényleg jobb mint a Mayans, ezt el kell ismerni.
De ma adok egy esélyt a Foundation -nek és bele kezdek. Fogalmam sincs mire számítsak, de nem hagyom magam befolyásolni a rengeteg negatív kritikától.
Kemény vagyok (vagy mazochista, majd kiderül
) . -
Gsx-rr
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
En most vegeztem a masodik evaddal, az nem sikerult mar ennyira jora
-
Komplikato
veterán
Mivel sok jót hallottam róla, és mert kijött idő közben az S2, elkezdtem nézni az Upload c. sorozatot. Első pár rész után tetszik, olyan mint egy kicsit túltolt ironiával készűlt nagyon nagyon hosszú Black Mirror sztori. Szerintem elég jól elkapták a kütyű és aplikáció, no meg szociális média függő emberiség (rém)képét. Amikor annyira tech függő valaki, hogy még a pohár vizet is a 3D ételnyomtatóval csinálja. A főszereplő manus meg valamiért olyan, mint ha egy tucat népszerű és saját idejében felkapott szinészből photoshopolták volna össze.
-
Mik76
senior tag
válasz
Komplikato
üzenetére

Az nagyon beteg volt. -
Komplikato
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kinek NEM égett be pl. a "delfin mentős" jelenete?
-
slett27
addikt
Nagyon hiányzik valami Ozark féle sorozat. Jó színészek, jó történet, sok évad, előrehaladó story, szép forgatási helyszín, tele fordulatokkal, kis szatírával megfűszerezve.
De nem találok ilyet mostanában. Ez is egyedi volt mint a BB (illetve várom a part2-őt). -
tibbike01
addikt
Please mondjatok valami jó sorozatot, amit nézhetnék...elkezdtem a Dopesick-et, de nem jött be, az 1883 viszont nagyon tetsztett, most keresek valami rövid (tehát nem több évadon átívelő) könnyed, szerethető sorozatot. Ted Lasso megvolt.
-
stoon
addikt
ledaráltam a The Boys-t,mind 2 évadot , nekem bejött . két nap kellet hozzá

-
.LnB
titán
100 Foot Wave / 30 méteres hullám
Trailer: [link]Dokumentum film, szóval nem fogok bővebben írni róla, de nekem már ezért megérte az HBO Max.
Rettentő jól szórakoztam alatta. Ajánlom megtekintésre!
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Így jártam apátokkal
How I Met Your Father (2022)
season 1 finaleAhogy sejteni lehetett ez egy jó nagy fos lett
ennek ellenére jön a 2. évad
Gondoltam írok róla egy kis összegzést, de 0 kedvem van hozzá, így inkább bemásolom az imdb-s kritikát amivel egyetértek én is:
Like an old friend you've lost common interest in
Something about this show doesn't click. The first seasons of the original; the cast seemed effortless. This cast seems like they are struggling. The premise is almost too dated. The ideas too forced. Again another reboot to ask the question "was this really needed?" -
Mik76
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
En csak azt nem ertem hogy ez mitol rosszabb mint a tobbi, vagy ha ugy tetszik azok mitol jobbak?
-
Mik76
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja tok hulyeseg. Problemas eletu szerencsetlen emberbol valami csoda folytan hihetetlen kepessegekkel rendelkezo eletvidam figura lesz...
Ja es valoszinuleg megment 50-50 000 000 embert a film vegeig. Melyik marvel filmben is lattunk ilyet eddig?
-
-
nubreed
nagyúr
Végig néztem az Expanse utsó évadát. Akkor ez most ennyi volt? Nem lesz már semmi, sem spin-off, sem folytatás, sem semmi? Kapott egyfajta lezárást, mondhatni de mondjuk simán lehetne még folytatni szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SQX_Barto
addikt
Koszi szepen!

#61207Maxxy10:
Kaszát kapott a New Amsterdam. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.Nem igazan vagyok szomoru, hogy oszinte legyek. Mar egyre kevesebb sorozat bir lekotni.
Es nagyreszuk inkabb animalt/anime. Most pl varok az Owl House-ra, Amphibia-ra, Helluva Boss, Attack On Titan. RWBY-t majdnem kihagytam
Dragon Prince is. -
parkr
őstag
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, tudja valaki, hogy a WhatNext oldal megszunt vagy csak nevet valtott?
"The domain namewhatnext.euis for sale!"
TV Time-ot hasznalok mar, de a WhatNext oldalban szerettem a premier reszt, amikor uj sorozatok/evadok kulon jelolve voltak. -
Janaboy
Topikgazda
Ha már Halo, én amúgy Horizon játékból néznék szívesen filmet vagy sorozatot.
-
negyven2
nagyúr
Halo: The Series - Official Trailer 2
Március 24 | Paramount+
-
parkr
őstag
tegnapi Family Guy-ban HBO paródiák voltak, ha esetleg megnézné valaki. (GOT, Succession, Big little lies)
-
basaharc502
aktív tag
Dexter S01-S08
Nagy hiányosságot pótoltam be az elmúlt hónapokban, kivégeztük a Dextert, bár a new blood még hátra van.
Mindenkinek vannak olyan sorozatai, amelyek létezéséről tud, azt is tudja, hogy sokan szeretik, ennek ellenére mégsem kezd bele. Nekem a Dexter egy ilyen sori volt, valahogy sosem kapott el, pedig anno még a pilot részt is láttam. Aztán most a new blooddal annyi helyen futottam bele a sorozatba, hogy gondolotam adok neki még egy esélyt - meg mostanság amúgy sem tudott lekötni sorozat úgy igazán.Azoknak, akik hozzám hasonló cipőben járnak azt tudom ajánlani, hogy kezdjenek bele és nem fognak csalódni - bár eleinte kicsit furcsa lesz, hiszen az első évad 2006-os.
Menet közben azért olvasgattam a sorozatról, de szó szerint csak fél szemmel, nehogy valami spoilerbe fussak. Többen írták, hogy a 4-5. évad után lejtőre került és a befejezés borzalmas lett stb. Így egyben megnézve én ezt egyáltalán nem így látom. Annyi igaz, hogy szentháromsággal sikerült olyan karaktert írni, aki méltó ellenfele volt Dexternek és olyat tett, ami a sorozat menetére komoly hatással volt. Ettől függetlenül az összes évad jó volt, egyetlen részt sem pörgettem át, vagy untam volna, mindig történt valami, a fő sztori haladt előre vagy lett egyre bonyolultabb. A végére pedig,nem tudom ki mit várt, de én már a kezdetektől sejtettem, hogy nem happy end lesz, hogy is lehetne, hiszen egy sorozatgyilkosról van szó...Ugye a new blood miatt egyértelmű volt ,hogy Dexter nem fog sem meghalni, sem börtönbe menni - így az izgulási és találgatási faktor azért jóval kisebb volt. Szinte egyértelmű volt, hogy Debbel fog történni valami - és ami történt, azt szerintem kifejezetten jól/gyomorba vágóan vitték vászonra. -
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a New Amsterdam. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
-
Ragnar_
addikt
9.0 IMDB-n 41k szavazattal, teljesen jogosan.
Akkor idje megnézni mielőtt itt elspoilerezik a teljes sztorit részletekben.
Azt ugye máris tudjuk, hogy lesz benne valamikor.tornádó -
‘The Umbrella Academy’ Season 3 Premieres June 22, 2022 on Netflix
-
Hypeot elindította a Boys S03.

ST Picard S02E01
Patrick Stewart 81 évesen még mindig hihetetlen, de szerintem nem véletlen, hogy a kövi évad lesz az utolsó és remélem méltó lezárást kap a sorozat. Fenris Rangers(Picard sorozat előtti dolgokról) vagy a Starglazer/Excelsior, esetleg párhuzamosan a két hajóról sorozatot ebből az időszakból.
Trailerben előtték azt, amit láttunk. Ránk lett zúdítva minden, kíváncsi vagyok, hogy fogják kifejteni a dolgokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, van az a vizes/halas forma, szerintem neki is volt 1-2 utos jelenete