Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
Topikgazda
Alapvetően nem rossz a Reacher
Janaboy
-
k-adi
nagyúr
válasz negyven2 #60422 üzenetére
Murderville (season 1)
3 gyanúsított
1 gyilkos
1 clueless celebTúl kevés volt ez a 6 rész, még legalább ennyit néztem volna. Will Arnett remek volt, a meghívott vendégek többsége is (kivéve Stone). Az epizódokról átívelő story Terry életéről is mindig újdonság és vicces volt, illetve az improv is működött többnyire. Tetszett az is, hogy a nyomokat nem mindig nyomták a néző (illetve a celeb) arcába, és volt jó pár ötletes is köztük.
Ügyes improv színészek, jó poénok és vicces nyomozások... ezek kombója miatt totál szórakoztató a sorozat, és a 30perces idő részenként pont elég, hogy ne legyen túl vontatott és pörögjön végig. -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Tudom balga kérdés, de valahol meg kel kérdeznem
Az Outlander-Az Idegen-t elkezdet pont most a Sony Max. Ez ment anno valamelyik magyar csatornán, de csak 2 évad. Netflixen elérhető ugyan a többi is, de nincs szinkron én meg utálok olvasni. Na szóval szerintetek ha a Sony belevágott leadja a többi évadot is?[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Dicker
őstag
Valaki nézte a Helix-et? Milyen sorozat volt? Kaszálták, hogy 2 évados, vagy ennyi lett alapból?
Közben befejeztem Az ember a fellegvárban-t. Hát azért voltak benne unalmas etapok, meg a lezárása szerintem rémesen ötlettelen volt, és összekapott. Egynek elment, de lehet még egyszer nem ugranék neki. Többet vártam tőle.
Az Ozark S4 Part 1-et is le tudtam. Na az elég pörgős lett. Remélem jó lesz a második fele, és méltó lezárást kap.
Most pedig Raising Dion. Eddig kicsit gagyibbnak hat az első pár rész alapján, de talán beindul itt is valami a második évadban. Jelenleg elvesztette a hangulatát, nagyon értelmesen felépülő története sincs az új évadnak eddig.
-
Rigormortiis
veterán
Lassan végére érek a Hill ház szellemének. Az elején nagyon lassan indul, de megéri a sorozattal maradni, nagyon szépen épül fel (pont, ahogy az Oculus, ami nem meglepő).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nitro16
senior tag
Idei apple sorozatok. [link] Úgy érzem kapunk megint egy csomó minőségi sorozatot.
-
Rigormortiis
veterán
Végignéztem az Időbevándorlók első évadát. Egy közepes krimit fest elénk egy jól működő nyomozópárossal, egy érdekes alaphelyzetbe ágyazva. Semmi extra, nyilván kár is egy true detecrive-hez hasonlítani, de alapvetően tetszett.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Maxxy10
addikt
Euphoria 3. évad berendelve.
Szvsz Zendaya Emmy-t érdemelne -
paatrick
őstag
All of us are dead E3-E6
Lassan haladok, de majd hétvégén belehúzok. a 3-4. rész jó volt. Az 5-6 borzalmas a történet alakulása se tetszik, meg túlkapják már ezt a romantikus melodráma szálat. Lehetett volna 1+11 rész menekülés, ehelyett az előző 2 részben kb semmi nem történt.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
grizlisandor
veterán
A farkas gyermekei(Raised by Wolves) - S02E02
Az intróban Executive Producerként fel van még mindig tüntetve Ridley Scott!
Űrkígyót el kellett volna felejteni, nem baj, hátha sikerül majd levadászni. Apa milyen hamar alkalmazkodott a helyzethez, mint kápó. Van egy érzésem, hogy az ex Sol követő rabokat Ragnar fel fogja szabadítani! -
grizlisandor
veterán
válasz bobalazs #60654 üzenetére
Tervben van véve, de az El Caminóból okulva nem visz rá a lélek.
(#60665) nubreed:
Szép próbálkozás.(#60667) Komplikato:
Passz, az első Nevers részbe belenéztem, deezt a jellegű propagandát nem vettem be.(#60668) Sonja:
Degec!Más:
Reacherbe terveztem én is, hogy belenézek; előtte a farkas gyermekei(Raised by Wolves) S02E02 van. -
Maxxy10
addikt
Reacher első rész után elég jónak ígérkezik de a pilot részek általában mindig erősek.
-
wolf88
aktív tag
válasz CharlieDrop #60651 üzenetére
Kíváncsi vagyok én is rá, majd valamikor belelesünk,csak vannak még előtte a sorban.
-
woodworm
veterán
Az első rész után nekem nézős lesz. A fickó tényleg egy hegyomlás, nem Tom Cruise. Az sem volt rossz, de valamiért ez jobban bejön (régen olvastam, de szerintem közelebb áll a karakter a regénybelihez). Nemrég került szóba a Banshee, engem arra emlékeztettek az akciójelenetek.
Valamiért az rémlett, hogy napi ügyes, de az első rész alapján egy sztori, egy szezon lesz. -
F34R
nagyúr
Sracok a Reacher mennyire jo sori?
-
Sonja
nagyúr
LOL!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Komplikato
veterán
válasz grizlisandor #60664 üzenetére
Az csak nekem tűnik úgy, mint ha a ennek a sorozatnak az alapfelállása hasonlítana a The Nevers
játszódó felállásához?jövőben "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nubreed
veterán
válasz grizlisandor #60664 üzenetére
Az azért vicces mert most is úgy volt "reklámozva", hogy "From Ridley Scott", aztán már az 1. évadnál írták, hogy csak az első 2 részhez volt köze a nagy öregnek. Vicces, hogy ennek ellenére mégis az ő nevével akarják eladni.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
grizlisandor
veterán
A farkas gyermekei(Raised by Wolves) - S02E01
Valami magyarázat jó lenne, hogy
kerültek a bolygóra ezek a géphívők? Ridley Scott nevét nem láttam a stáblistába...
Lehet jót tett a sorozatnak? -
Maxxy10
addikt
He-Man and the Masters of the Universe 2. évad berendelve.
Doogie Kamealoha MD 2. évad berendelve.
Somebody Somewhere 2. évad berendelve.
Chapelwaite 2. évad berendelve. -
nubreed
veterán
válasz V.Stryker #60659 üzenetére
The Expanse, Star Trek Picard, illetve ha bírja a gyomrod a végletekig PC/SJW dolgokat akkor Star Trek Discovery, régebbiek közül magasan a legjobb, nekem mai napig etalon Battlestar Galactica, Dark Matter (3 évad után kaszálva, nekem tetszett)ezek inkább űroperák.
Ha Földhöz ragadtabb dolgok is bejönnek:
Colony, zseniális sorozat de sajnos 3 évad után kaszálták de érdemes megnézni.
Humans - UK-ben játszódó AI/fejlett robotok, szerintem nagyon jó sori, de sajna ez is kaszát kapott 3 évad után.
The 100 - nem rossz, nem rossz, valamit mindig kitaláltak amivel 7 évadon keresztül fenn tudták tartani az érdeklődést, de az 5. évadnál nagyon nagy erőt kellett vennem, hogy végig nézzem, ha elkezded majd megérted miért, aztán valahogy újra magára talált. Kapott rendesnek mondható lezárást, habár az is kicsit érdekes volt.For All Mankind - Ez nem igazán klasszikus sci-fi de valójában mégis az, mert egy alternatív 60-as években játszódik az egész ami azzal a gondolattal játszik el, hogy a ruszkik jutottak el először a Holdra... szerintem zseniálisan jó sorozat, gyönyürűen építkezik, kiváló színészi munkák, nagyon szépen felépített karakterek, csak felsőfokon tudok beszélni erről a sorozatról, szvsz magasan a legjobb AP+ sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani valami jó sci-fi sorozatot? Ahogy olvasom a nyugalom tengere nem túl jó. The Book of Boba Fett-et elkezdtem, de az se nagyon köt le.
-
-
bobalazs
nagyúr
Nem is tudtam hogy van Ray Donovan the movie.
Aki nézte a sorit, talán érdemes megnéznie. -
nubreed
veterán
Az első néhány rész után még azt hittem, hogy tetszik a sorozat, aztán rájöttem, hogy nem, bármennyire is hülyén hangzik ez. Amikor és ahogy a trallokok bejöttek a képbe, az jó volt, meg volt 1-2 "erősebb" karakter akik érdemben hozzáadtak és nem elvettek a sorozatból, de pont ezek tűntek el vagy haltak meg később. A "főhösök" nagyon gyengék és ráadásul rohadtul unszimpatikusak. Senkihez nem lehet kötődni, mindenki úgy viselkedik mint két ovódás akik összevesztek azon, hogy melyikük játszon a plüss patkánnyal, ráadásul én nem értem, hogy lehet ennyirre kurvára ellenszenves Moraine vagy hogy kell írni (Rosamund pike), az a nő még haggyán, hogy olyan mint egy jéghegy, aztán ez a direkt beerőltetett leszbisége a főnök asszonnyal a fehértoronyban meg végképp kiverte a biztosítékot nálam és nem azért mert prűd lennék, csak kurvára off topic volt ebben a sorozatban, a kémia semmilyen szinten nem működik köztük, mert annyira jégcsap az a nő, hogy semmi rokonszenves nincs benne. A génlottóról természetesen nem tehet senki, ezt nem mint hibát hozom fel de én simán azt hittem, hogy Rosamunk Pike egy kb. 50+ -os nő, ehhez képest utána néztem az imdb-n 79-ben született, 42 éves létére igen szarul néz ki, legalábbis itt a sorozatban, minimum 50-nek néztem. Viszont mivel ő az egyik főproducere is a sorozatnak gondolom esély sincs arra, hogy kinyírják a karakterét, komolyan nem hiányozna. A testőre vagy ki, az őrzője, az ázsiai gyerek egyedül aki jól játszik a főbb karakterek közül, de ez a néger javasasszonnyal erőltetett szerelmi szál... hát ez is minden csak nem működőképes. Rohadtul nincs meg itt sem a kémia, annyira két egymástól teljesen idegen lény (és nem a rasszok miatt, hanem a személyiségük és habitusuk miatt), hogy a való életben köztük semmi nem lehetne, így ezzel sem lehet azonosulni vagy szimpatizálni. [ Módosította: Intruder2k5 ]
-
CharlieDrop
veterán
Remélem nem csak a trailer lesz jó
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
grizlisandor
veterán
December közepén megírtam, hogy Hayden Christensen-face spoiler alatt.
-
k-adi
nagyúr
Az Idő Kereke
The Wheel of Time (2022)Egész végig az járt a fejemben, hogy ez a Josha Stradowski totál egy Hayden Christensen klón.
Amúgy én is ezt éreztem, amit írtál is ("mintha egy férfi gyűlülő feminista propaganda lenne... Rettenet az egész") mert az.
Már a második résznél éreztem, hogy... "fú hát ezt lehet skippelni kéne", de fene a hülye befejezősdi fejem, csak végigszenvedtem ezt a fost.. pedig csak 8 rész volt... és abból is 6 dupla sebességgel.
Próbálok rajta nem fogást találni, de egyszerűen nem megy. Jó, oké, szép tájképek vannak, az tény, ez a része rendben volt de kb. ennyi. Mikor lovagolnak vagy sétálnak (mert kb. az egész egy roadmovie) akkor vannak valóban szépen fényképezett tájak.
Viszont, minden más szar benne... de nem csak úgy simán, hanem kegyetlenül. Mind a színészkedés (szinte az összes színészre igaz ez), mind a történet és annak mellékszáljai (minek vannak ezek , mind a narratíva vezetés, mind a zene, a harcok (leszámítva 1-2 kidolgozotabb jelenetet), a végső boss-fight, a lezárásnak csúfolt valami és még sorolhatnám.a fehér ruhás "gyűrű gyűjtők", ha megismerésük után, pár epizóddal később a "képzeletbeli(?) farkasok" simán leölik őket és mindenki megy a maga dolgára) Egyszerűen nem tud szétesni a sorozat, mert 1 olyan pillanata sincs, amikor egyben lenne... és ehhez azért már tehetség kell, főleg hogy úgy tudom ez nem is "kis költségvetésű" valami.
Én értem, hogy a prime is akart magának egy új, cool fantasy sorozatot, igaz, hogy kb. mindenhonnan össze van lopkodva az ötlet a történethez, amit még el is néznék, de még így is botrány és ostoba az egész....és imdb-n most 7.2 ponton áll ez. --- szerk.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz radi8tor #60641 üzenetére
Persze, végignéztem a részt, de az
egész olyan erőltett, főleg hogy ez egy "Boba Fett sorozat" lenne.. Vagyis hát, mint kiderült nem, meg aztán lehet akkora nagy mastermind itt a disney, hogy "összefutnak a szálak" úgyis és csuda de jó lesz majd... de lényegében ugye Mando-ban Luke mesterrel lelépett G a 2. szezon végén, végülis a küldetés teljesítve a jutalom beszedve (Luke védelme+tanítása által), így mehetne a dolgára mindkettő... de neeeeeeeem... babyyoda túl cuki lett, így nem fog tudni elszakadni tőle, hiába van még ott Ashoka is, aki vihetné a jedi-vonalat tovább. -
Ryder62
őstag
válasz radi8tor #60641 üzenetére
Csak nem a láncinget fogja választani? Milyen véletlen hogy Mando új naboo-i církálójában van egy droid helyéből átalakított kupolás szabad ülés Amúgy csak szerintem működne jobban a Mandalorian Grogu nelkül? Ugye a komplett évad szólt arról hogy megtaláljon egy Jedit akinek odaadhatja őt. Ez megtörtént. Szomorú pillanat volt mikor Luke elsétált vele a 2. Szezon végén, a küldetés sikeres. Boba 5. Része nagyon jól működött nélküle, bármennyire imádom a kis zöldséget, nem hiányzott abban az epizódban. Sőt a mando második évadjában is volt egy rész ahol egyáltalán nem szerepelt és az az episode is jól működött. Szerintem a Mandalorian 3. Évadjára Mandonak ki kéne nőnie a babysister szerepből.Ti hogy látjátok? -
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
remi67
tag
válasz grizlisandor #60636 üzenetére
A Mayor of Kingstown-t közben elkezdték mások is fordítani, eddig 2 részt raktak ki, gondolom a többi is meglesz, hónapok kérdése.
https://www.feliratok.info/index.php?sid=8349
Az utóbbi időszak egyik legjobb sorozata, mindenképp megérdemli a feliratot! -
grizlisandor
veterán
válasz woodworm #60632 üzenetére
Nekem se szimpatikus ez a crossover dolog, lásd a CW DC sorozatoknál.
Netflix Marvel sorozatoknál meg működött.Legyen együttműködés a karakterek között, de a
össze vissza.sorozatokat ne keverjük már részeken keresztül Mayor Of Kingstown S01
Köszi bobalazs a feliratot!Ajánlom mindenkinek, akinek belefér az erőszak.
Pl.: Banshee, Yellowstone és társaik. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ragnar_
addikt
Boook of Boba Fett. Ez tetszetős. Jó az irány szerintem. Oke, hogy van fan service rendesen, de részemről jöhet. Nekem kifejezetten tetszenek az átfedések is egy másik sorozattal, és látszik, hogy rengeteg potenciál van egy SW-ban sorozat szinten is. Reméljük az Alien franchise is jó kezekben lesz.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
remi67
tag
A Raised by wolves hogy jön ki, szinkronnal, felirattal? Eddig angol, spanyol és portugál feliratot látok, de "magyar premier"-ként van említve.
-
Ryder62
őstag
The Book of Boba Fett - 6. rész
Könyörgöm, olyan identitás zavarban van ez a sorozat. Az első négy rész Fettről szólt, a múltjáról meg a hatalom átvételről. Az utolsó kettő meg mintha a Mandalorianból lett volna kivágva. Fett sorozatban nem Grogu képzését akarom látni a töménytelen fan szervízzel. De míg az elöző rész jó volt mert legalább történt benne valami, és kaptunk egy új helyszínt. Sőt innen is látszik hogy Mando működik Grogu nélkül is. [ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
válasz woodworm #60617 üzenetére
Pont az volt a baja, hogy nem deepfake volt, megcsinálták az arcot 3D-ben és rámaszkolták valakire. Csak így pont fura lett a mimika. A deepfake meg más egyéb dologban gyenge. Még.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
WayneGace
őstag
Nézve az új Boba részt, kb. úgy érzem, hogy kár az új trilógiáért, mert olyan karakterből, mint
nagyon sok mindent ki lehett volna hozni, jó, izgalmas történeteket, de szegényt kiherélték benne.Luke [ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Heti Boba Fett rész megint nem volt Boba Fett rész...szóval tetszett
Live-Die-Respawn
-
V.Stryker
nagyúr
Nagyon pazar sorozat ez a Banshee, de bakeer a 4-ik évad valami űber gagyi harmadosztályú lett.
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pam and Tommy sorozatot nézi valaki? Én munka után bele kezdek.
⭐ Stella
-
stoon
addikt
The book of Boba Fett s01e06
tölthetőnézhető, kezdenek bonyolódni/érdekesek lenni a szálak a sztoriban.Cad Bane kicsit idétlen és fakó arcal ,de szerintem felpörgeti/megkavarja a szálakat ,és persze Luke és Ahsoka IS "visszatért" bár inkább ez is egy Mandos rész volt/lett mint Bobás steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
volandy
senior tag
Karppi/Deadwind 2.évad. Nagyon jó lett! Szerintem partiban a Bron/Broen sorozattal!
-
Ribi
nagyúr
Valszeg ami alapján készült az a Highschool-ból merített, mert azt meg 2006-osra írják.
-
Maxxy10
addikt
SEAL Team 6. évad berendelve.
-
Janaboy
Topikgazda
Szuperhőst nevelek 2. évad kint
Janaboy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Akvarisztika
- Mazda topik
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Gyári Apple Watch Ultra 49mm Sötétzöld Alpesi pánt szíj Új M
- Xplora XGO3 G2 Gyerek Okosóra - Nano Sim, Fekete
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Black Titanium !! !! 3 Hó Jótállás
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- Feiyu Tech Feiyu pocket + tok + 32sd evo sd 4k 60fpshez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest