Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneeka
senior tag
Egyiket sem kostoltam de eleg sok olyan hazisorfozo aki hozzafer ezekhez a sorokhoz (jellemzoen amcsi forumokon) kepes volt hibatlanul vagy nagyon hasonloan reprodukalni oket, altalaban amugy a jobbfej fozdek publikaljak egy-ket sajat receptjuket cikkekben vagy konyvekben. (a plinyrol meg a 90minrol van cikkem az eredeti sorfozoktol, a zd-t asszem addig kiserleteztek amig jo nem lett)
A BrewDog pl. annyi infot megad a soreirol, hogy aki mar tapasztalt (pl. illatrol megmondja mivel volt szarazkomlozva) az eleg hamar le tudja koppintani. Bar ok publikaltak regebben a legtobb receptjuket egy hazisorfozo ujsagban.(Azert nem veluk kezdem mert mire odajutok, hogy oket csinaljam optimalizalni akarom a folyamatot az idealis kozelebe, hogy olyan izu legyen mint az eredeti. Ilyenekre gondolok, pl. hogy csak a 7. fozetnel sikerult stabilizalni a cefre/mash fozesi homersekletet, a tobbit se rontottam el csak lehetnek kis elteresek az erjesztheto (alkoholfok)/nem erjesztheto (test) cukrok aranyaban 1-2 celsius fok miatt)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest