Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, megjött az újabb 24-es millerem
elleszek vele vagy 2 hétig, ha jól beosztom 
-
sanyixXx
senior tag
a maissels weisse az jó sör? 345-ről 125-re le volt árazva a móricz körtéri groby-ban. le is csaptam az utolsó 3ra. jól tettem?

-
Batman
őstag
Hellosztok!
Pesten tudtok olyan sörözőket, ahol házifőzésü söröket árulnak és csapolnak?
[link]
Itt nemrég voltunk nem rosz kis hely a Világos sörük nekem nagyon bejött, de a vörös és a mézesgyömbéres nem az ízlésvilágom.
Köszi
Batman -
padee
tag
ez a Leffe bruin....
áááááhhh,, ohhhhh ááááhhh hhmmmmm
isteni, én ilyen jó sört még nem ittam.
egész nap ezt kortyolgatnam
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Hazafelé benéztem az Ósanba, hogy ott miféle sörök vannak, hát vettem egy amerikai Budwiesert, meg rozssört.
Ez a rozssör érdekes, olyan, mint a búza, csak nem annyira finom. Vagy még nem szoktam hozzá
-
nemcso
őstag
Tegnap délután 4 órai szőlőben való munkálkodás után otthon 10 perc alatt benyakaltan 2L Arany Ászok söröcskét. (sajnos ez volt az össz készletem)

-
blame21
csendes tag
A legnagyobb sörreklám, amit valaha láttam! Na, de elég is, a film mindent elárul!
[link] -
Blaise
veterán
Flensburger búzát ívott már valaki ?

![[kép] [kép]](http://www.sorlap.hu/kostol/kepek/flensburger_04.jpg)
Jövő héten lesz a születésnapom, így lehet hogy beruházok egy 2500 Ft-os akciós bulihordóra a Metroban -
Blaise
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Érdekes egyébként a tesco differenciálása a boltok között, nálunk Szfváron van 2 tesco, egy a városközpontban, másik pedig a várost elkerőlő úton. Nos én legtöbbször a belvárosiba járok, de ott például nem találtam se Budweisert, se Paulanert, ki kellett menni a külsőbe...és ez sok termékre jellemző hogy nem lehet kapni

-
divot
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hát pedig az lesz belőle, ha elolvasod a Logout bejegyzésemet, amit gyorsan kerekítettem a témában, felbuzdulva az emlékek előhozatalán.

[link]
Egyébként elsőre rosszul emlékeztem, mert nem a Paulaner sörházból indultunk (oda másnap mentünk pihegni
), hanem az Augustiner sörházban, München legöregebb ilyen jellegű intézményében hangolódtunk.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Azt ki kell ám érdemelni.

Ja, és a repülőjegyemet is a cég fizette, illetve kétszeri étkezésemet is, amiből az egyik még az októberfesztre való belépésemet megelőzően a sétálóutcában történt: egy német cimborámmal a Paulaner Sörházban fogyasztottunk firss csülköt, frissen csapolt serekkel.
-
divot
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Egyetlen egyszer voltam októberfeszten, igaz, akkor vip-vendégként, ami azt jelentette, hogy überpassom volt, mindenhova azonnali belépési lehetőséggel, és a fesztivál főkapujától kb. 500 méterre volt a szállodám. Hát, nem mondom, hogy nem életem egyik legfincsibb emléke.

-
V.Stryker
nagyúr
Na, ma a harmadik egy Holsten....már most sorra került a kicsike. Na, ez már döfi. Ezt mindig szerettem.
Egyébként nekem a numero uno a csapolt, eredeti Paulaner...nem az itt gyárott,hanem az eredeti. Na, az igen....elég rég ittam ebből a fajtából...5 éve is 500 forint volt egy korsó pils, de az überelhetetlen.
Valaki tud PH-s Oktober Fest-es kirándulásról??? Én idén tuti,hogy nem akarom kihagyni.Valahogy úgy képzelem,hogy busszal kimenni, persze már a buszon végig seggrészegen.(asszem pont erre vannak ilyen járatok. Estére ott van az ember. Hajnalig pia és mulatás. Reggel seggrészegen vissza.
[Szerkesztve] -
-
padee
tag
ez a tescos paulaner buza jo? lehet megkostolom
-
stangli
senior tag
Ismételten meg kell, hogy állapítsam, a Holsten xarabb sör, mint az Ászok... fene... épp kezdtem azt hinni, hogy Tuborg után a két íz világ összeveszet de nem... a Holsten kifejezetten xar sör...

-
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Te pl. tudom, hogy sok sört iszol, ez neked is szól: [link]
''Bármily hihetetlen, a mindannyiunk által ismert ''sörhas'' csupán legenda''
''naponta kis mennyiségű vörösbor 5 százalékkal csökkenti a szívinfarktus kockázatát; a sör esetében ez azonban 50 százalék. Az alkoholmentes sörök éppilyen egészségesek.''
Szóval csak bátran
-
ngabor2
nagyúr
kardinális kérdés: melyiket igyam? a barnát, vagy a világost? vettem 1-1 üveggel ismét a Floreffe-ből, annyira ízlett. de asszem a hónapra be is fejeztem a burzsujkodást, nem fogom győzni anyagilag a jobbnál jobb söröket.
-
Blaise
veterán
Hmm...tescoban nagy sörakciók vannak, azt hiszem bevágok 1-2 Paulaner búzasört a kosaramba

-
Traxx
őstag
Üdv sörbarátok!

Szerintem a belga sörök a legízletesebbek, meg a Gösser, esetleg a Heineken rúg nálam labdába. A csúcs eddig a Duvel volt...8,4%-os, édeskés típus. Csak kár, hogy kis hazánkban nem igazán lehet kapni, max. belga sörözőkben
Bár az italcentrumból lehet rendelni, de mivel olyan hajdenagy sörös nem vagyok, ezért nem vállalok be egy 12 üveges rendelést
(az a legkisebb tétel)
De azért nyáron jólesik a hideg itóka...legszebb öröm a söröm
-
Embörök, megszólalt-e maár valakinek a Sopronis sörösdoboz? Én má annyit megittam és semmit nem akar mondani, max én beszélek tőle még többet

-
nemcso
őstag
Apósom Cseh-ből hozott kedvenc vejének
egy karton Branik sört... szóval kellő hőfokra lehütve nagyon finom, enyhe kesernyés utóízzel. 
-
ngabor2
nagyúr
no, kipróbáltam a világos floreffe-t. ez is jó, erőteljes világos söríz. ez se keserű, talán egy picit. érzik rajta, hogy nincs belőle kisajnálva a maláta, de ebben sincsenek túlzásba víve az ízek. pont jó.
a habjában ennek is megáll a gyufa (most kipróbáltam, tényleg
).
a barnánál a sötét szín miatt nem volt annyira feltűnő, de ennél látszik, hogy opálos. -
gabberthehun
csendes tag
Az én személyes kedvencem a Hoeagaarden, ha buzasörröl van szó

Ha világos sör akkor Stella Artois
Ha különleges sör akkor pedig :
WELL SCOTCH
-
ngabor2
nagyúr
válasz
stangli
üzenetére
hmmm... ott kezdődik, hogy nem keserű. de nem is édes, igazából nem tudom hasonlítani. a habja kiöntés után elég sokáig megmarad, és kemény (nem volt kéznél gyufa, de szerintem megállt volna benne). nem az az ''önitatós'' fajta, de mégis jólesik inni. ha úgy vesszük, mindenből a középút. csak az ára nem
ja, és nagyot üt... -
stangli
senior tag
Hmm... asszem ízre is, meg súlyra is jobb volt a Tuborg mint a Holsten

-
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
huh, azannyakeservit... ütős egy darab... 1165ft-ért...
valamelyik nap a világos testvérét még kipróbálom, az ''csak'' 7.5%, nem 8.
(most még távolról hallom a hangokat, lassan tudom az alkoholt lebontani, és gyorsan hat. de a kijózanodást szeretem a piálásban 2 normál sör már arcbatol.) -
stangli
senior tag
A mai söröm, ami Örömet okoz nekem

Tuborg
-
ngabor2
nagyúr
![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/6/5/1uc5.jpg)
ilyet ittatok már?
most vettem egyet, épp hűl. -
Blaise
veterán
A Desperado nevű tequilás sörből ivott már vki ?

-
ngabor2
nagyúr
a keményítő egy dolog. de a kukoricának is van egy íze, ami pl. a főttkukoricában és a puliszkában (meg a málépogácsában) is megvan... a coronitából ez pl. nagyon nehezen érezhető ki. a többi gabonafélének is megvan a saját íze, ami minden belőle készült cuccban benne van. a búzasörben pl. benne valami a teljes kiőrlésű lisztből sütött kenyér ízéből. nomeg van az alapíz, ami gyakorlatilag minőségtől függetlenül minden búzasörben benne van. árpasörnél szintúgy, csak azt már ''megszoktuk''.
-
stangli
senior tag
A mai menű természetesen, stílusosan Becks lesz

-
rdi
veterán
'' A teljesség igénye nélkül, néhány nem világos, kisüzemi sör: Balassagyarmat: Palóc füstös sör Békésszentandrás: pezsgő jellegű, szűretlen fekete Szeged: Boszorkány 8% alk. barna; Red Devil vörös Szarvas: Ír vörös, Soltvadkert: Méz sör Kerekegyháza: Ír vörös Er-Pé Bp.: Peter's Black fekete Kalocsa: Méz-Gyömbér Hetényegyháza: Ír vörös Felsőzsolca: Gyömbér; Gesztenyés; Korty (sör és bor keverék) Most a szűretlen söröket nem vettem bele, és talán néhány ki is maradt. Ha valaki ismer mást is, ide vele!''
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
stangli
senior tag
Ajánljatok valami sört, nemsokára megyek a boltba vásárolni és befektetnék valami különlegességbe

-
divot
veterán
Á, akkor reménytelen. Inkább írd le, hogy kb. milyen térségben kapni, aztán ha arra járok, szétnézek.
Máma pedig beugrottam egy CBA-ba, ahol számomra ismeretlen búzasörrel futottam össze, vettem is belőle három üveggel, és bizony nagyon nem bántam meg. Róla van szó:
Schöfferhofer![[kép] [kép]](http://www.liquidgold.hu/schofferhofer/HomePage/Brands/Big/uvegRGB.jpg)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ahogy kolléganőm jellemezte az ice gössert: női sör. nem sokminden emlékeztet benne egy ''normális'' sörre, bár van, aki szerint a miller is csak sörutánzat.
a coronitától én se ájultam el, bár ha nagyon akarom, éreztem valami kis kukoricaízt. de nem jellemző rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pfúúúúúh 

legalábbis legutoljára, amikor ott jártammég így volt

![[kép] [kép]](http://www.actris.de/img/marken-valentins.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.budweiser1795.com/images/lahev_1795_b.gif)

. De komolyan ha valaki netán nyerne vele, akkor feltölthetné a hangját és belinkelhetné hadd halljam már milyen szódát inni
ja, és nagyot üt...