Hirdetés
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
zlatompramenről hallottatok már? pont most szopogatok egyet, nem is rossz!
11fok extrakttartalom, 4,6 alkohol, ilyen fincsimincsi barnasör, jee! -
ALI_G
veterán
Nem tudom, hogy szerepelt már ez a link, de most beírom, tanuljatok, nézegessetek, iszogassatok.
íme a [link] -
NoLF
veterán
borsodi, borsodi!
-
NoLF
veterán
na má! leffe blond!!!
-
NoLF
veterán
na nagy nehézségek árán sikerült megcsapolnom a wernesgrüneres bukihordót, hát nagyon finom, érzik rajta hogy friss!
BÚÉK -
Doviziozo
aktív tag
[link]
Milyen drágaszághoz jutottam.
[Szerkesztve] -
Terapeuta
őstag
Mindenkinek kellemes szilveszteri bulikat, felejthető újévi fogadalmakat, illatos, finom néniket, és töménytelen sok sört kívánok!!!!
Minden héten szilvesztert!!! -
bagyulajuve
addikt
Lövenbrau, Borsodi, Pilsner Urquell, Zlaty Blazant a legjobbak
A drágák közül Warsteiner, Guiness és Kilkenny a tutik -
NoLF
veterán
ittatok már gint narancslével? 100%os
zsiiiiiir! -
NoLF
veterán
na! sörre fel!
-
NoLF
veterán
válasz
Scream007 #1368 üzenetére
ittál már coronitát józanul citrom nélkül? akkor tudnád, hogy az égvilágon semmi íze nincs, azt már nem is mondom hogy mexikóban az utolsó izzadt mocskos munkásemberek isszák, mert a legolcsóbb/kommerszebb sör szülőhazájában...
de no offense, citrommal és bébaszva én is szeretem -
ngabor2
nagyúr
mivel 6 óra már elmúlt, ezért teát nem főzök. viszont szomjas vagyok, tehát valamit iszok. találtam valami cseh sört, nem tudom milyen lesz. ha jól betűzöm az ''érdekes'' írását, akkor ''vyskovské pivo'' a neve (oké, a pivo ismerős). kiváncsi leszek rá. normális sör nincs itthon. szomorú.
-
NoLF
veterán
akkor bizony nincs mese. elkezdem sorban
-
NoLF
veterán
stellát kozelt vagy borsodit?
-
Integra
titán
jajajaj, most jut eszembe anti bá vár a hűtőben jó hidegen
-
Dilikutya
félisten
Kedves egészségünkre! Kellemes Edelwiss Hefetrüböt szürcsölgetek
-
NoLF
veterán
durva hogy senki nem sörözik csak én...
és ezt nem nevezném alkoholizmusnak, mert én az íze miatt iszom!!!
is.
na, szal a szentesti program heineken és borsodi. mind2 fini! D: -
NoLF
veterán
karácsonyi sörözésre fel!
fenyőfát mindenki seggébe!!!
akarom mon dani, boldog kárácont. -
NoLF
veterán
sztella ártoáá!
-
NoLF
veterán
emberek!
tudom hogy karácsony, meg felhajtás, meg disznóvágás pálinkával, de a sör akkor is jó! -
brownus
veterán
Srácok! Csak óvatosan:[link]
-
MyKonzerv
senior tag
na elfogyott a soproni...holnap üvegvisszaváltás...
de a lényeg:
ma voltunk budai pálinkanapokon...hát vagy 10 féle pálinkát ittunk végig meg kb. 12 féle piás bonbont kóstoltunk meg
300ft/2 cl kóstoló kissé drágának tűnik, de volt ahol kicsit több is csorgott nekünk
egyik pálinkafőző bácsi látta bennünk a pálesz iránt érdeklődő, feltörő ifjúságot és 1 fizetett kóstoló mellé kaptunk 4-et ingyen
egy másik helyen meg a vilmosról kezdtünk beszélgetni a fickóval...igaz az ágyam meggypálinkáért fizettünk, de mivel jól elcsevegtünk, ezért ajándékként némi igazi vilmoskörtepálinkával is megkínált
bonbonokból kóstoló mindenből...nyamm...de abból vettem is a családnak
szóval, amit ma kóstoltunk (a teljesség igénye nélkül):
pálinka - barack, som, érlelt szilva, alma, bodza, feketeribizli, birsalma, cigánymeggy, ágyas meggy, vilmoskörte, almából lefőzött gyógynövénylikőr
bonbon - eperpálinkás, cseresznyepálinkás, barackpálinkás, vilmoskörtepálinkás, szilvapálinkás, keserűlikőrös, kávélikőrös, dianáscukor féleség, rum-kókusz töltelékes és jamaikai rummal töltött
na ennyi ugrik be
[Szerkesztve] -
NoLF
veterán
na kérem, péntek borsodi borsodival, szombat meg zlaty bazant, edelweiss és borsodi kombó
-
Drizzt
nagyúr
Ma este Csepelen nyitok kocsmázással. Jó az a 190 forintos borsodi, meg Arany ászok.
-
MyKonzerv
senior tag
megitn kitett a budaörsi CBA magáért...
tegnap lejárt soproni: 49ft+ü, vettem tegnap egy rekesszel, már csak 5 van....gyorsan elpörgött (azé nem egyedül ittam ám...) -
Dilikutya
félisten
déultán 5 otta nemsi tudom hány kopsró srponi.... huhhhhhhh azaz igazi
-
NoLF
veterán
-
MyKonzerv
senior tag
löwent kortyolok már egy ideje
fincsi, én csipázom nagyon
túl ritkán iszom sört mostanában ahhoz, hogy ne szeressem mindet -
NoLF
veterán
miért jó a borsodi? mer' attó' megy a haaarckocsi!
-
-
Thyb
senior tag
Nagyon kellemes meglepetés ért a multor lent a délvidéken. Van egy nem olyan régi 5-6 éves sörgyár Ujvidéken (MB). Eddig már kóstoltam tőllük két világost, az egyik a hagyományos a másik a pils volt. Ezek nagyjából megfeleltek az itthon gyártott felső kategóriának, főleg a Pils. Most lent jártamkor megláttam a barnát. Háááát... szerintem üti az itthoni söröket. Szerintem aki teheti az kóstolja meg, aki szereti a barnát, az nem fogja megbánni.
-
NoLF
veterán
aki szereti a búzasört, de van olyan ádáz hogy még nem próbálta a könig ludwig nevű csodát, ajánlom hogy sürgősen pótolja a hiányosságot!!!
-
NoLF
veterán
borsodi-edelweiss kombó jehijee
-
NoLF
veterán
hhö, most meg löwenweisse
-
NoLF
veterán
ÁÁÁÁÁÁÁÁ SZTELLA ÁRTOÁÁÁÁÁÁ
-
Integra
titán
elfogyott a sör
marad a bor -
MyKonzerv
senior tag
ma végre sörözés...aztán Paul Di'Anno koncert a Wigwamben...
annyira várom...tök rég söröztem...ez olyan jó kis igénytelen berúgás lesz a konci előtt...rég csináltam már ilyet -
NoLF
veterán
kezdem azt hinni, hogy a strapapalackos borsodinak tényleg frissebb íze van mint az üvegesnek vagy a dobozosnak
-
lorcsi
veterán
Heineken bulihordót látot már vki?
mennyibe van?
iszonyat yol néz ki -
McCracken
tag
Kóstolta már valaki a John Bull márkájú félbarna sert?
Igen jó, szombaton lagzin voltam ott sikerült hirtelen felindulásból elfogyasztanom vagy 8-at belőle....
Kicsit meg is szédültem -
NoLF
veterán
borsodi strapapalack, 0,66os, tökéletes így péntek esti bebaszintás kezdetéhez. van még vodka meg redbull meg gin meg tonik meg...
-
gege71.hu
addikt
válasz
vizslakutya #1307 üzenetére
A dreher sörgyár által gyártott Kozel. A sárga dobozos/címkés verzió, azaz a 10 fokos. Nem 12-es mint a zöld KOZEL. Minőségben a 10-es szvsz egy kalap sz*r. Kb egy gyatra ászokkal egyenértékű. Ebben nemigen van különbség a Dreher által gyártott és a cseh között. Hidegen persze iható
De a zöld sokkal fincsibb, kiugrassz Párkányba (jelenleg Stúrovo) és ócsóé veszel
.
-
vizslakutya
senior tag
Az,hogy Dreher KOZEL az mit takar?/mármint minőségben/
-
Integra
titán
huhuuuuuu
mi lesz ma...
most indítottam egy löwenbrau dzsúzzal, aztán megyek be sörözni, ünnepelni...
csak hozzon majd valaki haza autóval -
gege71.hu
addikt
válasz
MyKonzerv #1300 üzenetére
Viccelsz?
Prága a világ legfaszályosabb városa! Csapoltban is ittam...már hogyaviharba ne!
A Krusovicénak van valami muskétás vagy milyen alcímű csapolt változata prágában..na az igazi ser!
A Staropramen Granat...na az csapoltban..uuuuuhhh az valami istenkirályság!
A kis képen lévő gyűjteményt persze itthon vettem. De sokszor voltam már Csehországban, főleg Prágában, de fenn az Elbaparton is a néme határnál. Legközelebb Ceske Budejovicebe akarok menni.
Prágában meg kinéztem egy kis programot legközelebbre. Staropramen gyárlátogatás sörkóstolással egybekötve...asszem vmi 4-500 CZK (kb 4-5000HUF), de megéri szerintem. -
Dread
tag
kelt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dell notebook topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest