Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Ilyen árban szvsz a soproni a legjobb, de az ászok is iható kategória bőven.
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
Én sopronit szoktam inni ebben a kategóriában. Vagyis azt iszom leggyakrabban. Az nem rossz sör.
most persze fáj a torkom mint az állít és a polcomon figyelő kétbelga sört se tudom meginni. a héten próbáltam kúrálni magam egy korsó aranyos fácánnal de az nagyon rosszat tett neki.

-
darnellsmith
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
arany ászok szvsz az árkategóriába egészen jó

-
NoLF
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
szomorú hogy így gondolod, ezek a sörök egyűltalán nem tartoznak a rossz kategóriába... úgy tűnik nem ittál se jó, se szar sört!

-
stop
aktív tag
Hogy én ezt az oldalt eddig nem vettem észre.
Pedig a legnagyobb öröm a SÖRÖM!!!
-
-
ngabor2
nagyúr
mik ezek a számok? mert gyanítom, hogy nem alkoholtartalom. én is láttam pár külföldi sörnél, hogy 10-12% akármi, de az alkoholtartalma 7-8% körül volt...
mindenesetre asszem február 29-e alkalmából lezavarok este egy erdingrer dunkelt... elvégre ilyen is csak négyévente van

-
NoLF
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
ő is nagyon fincsi
de most nincs itthon sajna...
van viszont még a tegnapi adagból, ehelyett kocsmába mentem ma a harlem gloebtrotters után, ott 2 arany ászok csúszott, utána 2 szőke staro a mellettünk lévő kocsmában. de lehet kibontok egy barna saris-t... -
Stalker-2572
veterán

-
NoLF
veterán
na ma átruccantunk egy PH!-s kollegával Prákányba, hogy szlovák söröket vételezzünk, sikerült is számomra 13 féle finomságot beszerezni, köztüük egy 1,5 literes Keltet
mondjuk az csak 10%os, többnyire 12es vagy barna söröcskéket vettem, mmm! kezdődjék a kóstolás egy finom 12es Stein-el 
-
NoLF
veterán
tegnap félbarna ászok, staro barna, soproni fekete démon, dreher bak, amstel bock, edelweiss hefe, soproni 1895, ma meg staro barna, félbarna ászok, soproni fekete démon, dreher bak, amstel bock, edel hefe edel dunkel meg egy borostyán és egy finom arany fácán levezetéskénpp...

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
ha jónak tűnik! Van náluk La Trappe és ha azt megszerzem akkor már csak egy trappista sör kell de azért úgyis belgiumba kell utazni

Most hétvégén sikerült szerezni egy Achel-t meg egy Belgian Péches-t remélem jók lesznek.
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
nem szokásom, ha ráérek, megadom a módját

-
darnellsmith
senior tag
erre most bukkantam rá: belga sörök háza
-
NoLF
veterán
na tegnap megint volt egy kis sörtúra, arany ászok félbarna, pilsner urquell, borostyán, soproni fekete démon, dreher bak, staropramen barna, és levezetésnek egy paulaner hefe weiss

-
sanyixXx
senior tag
3 napja figyel nálam egy hordó heineken. ma eljött a végítélet

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
trolls-os milyen volt? oylat énis veszek lehet a hétvégén mert tetszik az üvege csak nagyon szar sört azért nem akarok ennyiért

-
darnellsmith
senior tag
ma elfogyott a 2 satan + a 'trolls
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
affene akkor én itt nem vásárolok ez eléggé drága

inkább majd pesten veszek vmiket. remélem hamarosan tudok menni majd
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
mármint a Rába hotel aljában lévő belga sörözőt mondod?

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
ezeket itt Győrben vetted?

-
darnellsmith
senior tag
válasz
DelArco
üzenetére
mai napi szerzeményeim
belga sörök
scaldis 12%!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szombaton megiszogattam a Westmalle Dubbelem. Hát hát nem az igazi sajnos nekem annyira nem jött be. Ki kell prószálnom belőle a világosat is majd ez a barna nekem elég kesernyés volt. Azért iható ám
A trappista sörök közül amiket ittam eddig ez a sorrend nálam:
Rochefort 8
Orval
Chimay Bleue
Rochefort 10
Westmalle DubbelMár csak háromféle trappista sör van. Vagyis három márka mert a fentebbieknek is van azért pár változata még. Csak sajna a hiányzó háromból ahogy nézem nálunk csak Achel van az veszek is majd nemsokára.
-
darnellsmith
senior tag
tegnap este egy HB-t legurítottam lefekvés elött, finom volt nagyon

-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
már üveget? annak mi haszna üresen?

-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
nekem van otthon egy csomó olyan üvegem, bár nincs már benne semmi

kár hogy abbahagyták, így oberdorfert kell inni ha csatosüvegre vágyik az ember fia
-
NoLF
veterán
na tegnap megadtuk a módját. barna paulaner hefe weiss, normál paulaner hefe weiss, csapolt pilsner, aztán üveges stein barna, topvar barna, 10es toipvar, 12es topvar. mmm...
ó a keltet el is felejtettem

-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
rátoltam egy stellát meg egy korsó világos starot, nehogy baj legyen

-
NoLF
veterán
hmm nekem most egy kukoricás nedű jutott, valahogy úgy éreztem hogy egy burritohoz csak coronitát ihatok
egyébként nem szeretem 
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
ma legurult 1 üveg derilium és 1 üveg guillotine, ütős volt mindkettő, majdnem rózsaszín elefántokat láttam mint ahogy a címkén

-
bajuszati
tag
juj de meginnék most egy pilsnert...

-
Megint elkapott a hév és elkezdtem összeirogatni egy sörös listát hogy mit kéne megvenni. Aztán eszembe jutott ez az elefántos delirium sör. Tényleg szép üvege van meghát akkor jó sör is ha ilyen értékelést kapot. Mindenképp veszek majd egyet.
A sörös listákkal meg az a baj hogy máris sokezer forintnál járok pedig még alig válogattam párat. Azért a diákhitelt mégse vehetem fel hogy sört vegyek
Bár valszeg mindenki eltudna szórni egy 10est ezekben a boltokban. Meghát a sörökhöz tartozó poharket is jólenne megvenni. Azokis 1000-esbe kerülgetnek. Oszt kéne belöle pár.Node térjünk vissza a halandó dolgokhoz a mindennapi élethez.
Az egyszerübb alapabb sörök közül melyikeket szeretitek mostanság?
Tehát most az ilyen csapoltabb sörökre gondolok mint soproni vagy borsodi egészen a heinkenig vagy stelláig bezárólag. Tehát ebben az ákategóriában. Az én kedvencem ezek közül a Beck's sztem igy olcsóbbak közül az a legjobb talán. -
válasz
darnellsmith
üzenetére
"A rózsaszín elefántos üveg egy vadállatot rejt, amely nagyon könnyen maga alá gyűri az embert! Gyönyörű, tartós és dús habot képez. Az illatában több féle gyümölcs érezhető ki. Az íze pedig igazi orgia. Vegyül benne a barna sörök jellegzetes, kellemes aromája a magas alkoholtartalmú sörökre jellemző édeskés mellékízzel és hozzájuk társul még valami gyümölcsös, ami az egészet felturbózza! Szóval mindenből a legjobbat sikerült itt összeválogatni. Színe sötétbarna, egy enyhe vöröses árnyalattal (de hozzáteszem, hogy lámpafényben láttam). Igazi alkalmi sör, amikor egy kicsit meg akarja magát lepni az ember."
10/10-et kapott
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DelArco
üzenetére
elég finom volt, jól behűtöttem aztán mutterommal ketten ittuk meg, ha jól emléxem ez volt a barna nem a másik, nekem kifejezettem ízlett, erős karakteres íze van, kemény habja. Én sajna nem tudok regényeket írni egy sörrél de nekem ízlett, még 1x big THX

koxx: jaja ilyen, az üveg kint is van a polcomon a gyűjteménybe
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
télleg a múltkorokban hoztam neked pestről azt a deliriumos sört amin egy eleféntocska van és fehér az üvege. az milyen volt?

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
na igen, én tudtam, hogy van több verziója, csak azt nem hol lehet venni
-
Érdemes itt is körülnézni, jó kis boltnak tűnik, nyitva 0-24
8&8 Delikát -
válasz
darnellsmith
üzenetére
És alatta ott figyel egy eredeti rochefortos alátét ami szintén a belga sörös boltból való.
Azt mondta az eladó hogy csak 3-at kapott belőle össze vissza.
[link] -
válasz
darnellsmith
üzenetére
0,5-ös nekem sincsen bár ha vmi jó sört találnék 0,5ös kiszerelésben azért megtartanám az üvegét.
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
jahát nehéz az élet én se jutok mostanság jó sörhöz sztem.
de lefényképeztem az egyenlőre még szerény üveggyűjteményem: sörösüvegecskéim
-
válasz
darnellsmith
üzenetére
Tudom hogy kijönne énis épp erre gondoltam hogy akár olyat is kortyolhatnék enyiböl. Pedig az azért pár kategóriával jobb sör azért.
Megyek majd pestre de még nem tudom hogy pontosan mikor sajna. Meg ha mostanában megyek akkorsem megyek sok időre nemhiszem hogy lesz időm sörös boltba menni. Még van egy Westmalle Dubbelem ami remek trappista sör azt megiszogatom még mostanság. -
stangli
senior tag
Soproni Démont röffentettem fel ezúttal, jó kis Karammel ízű söröcske

-
No egy korsó löwenweisse lecsúszott ma. Nem akartam többet inni mert 700ft volt és bár remek sör azért messze nem az a kategória amiért szívesen adnék ennyi pénzt. Edelweissnek jobban örültem volna azt jobban szeretem.
egy üveg remek Westmalle dubbel meg ott porosodik a polcon mert megfogadtam hogy akkor iszom meg ha meglesz az oprendszerek vizsgám. Ezen ügyködöm már 1 hónapja de remélhetőleg péntekig kell csak várnom és végre megihatom...

-
Bibby
addikt
Épp Guinnes draugt-ot iszogatok... hát elég jellegzetes íze van az biztos. Nem hiszem hogy a kedvencem lesz.
Maradok a világos söröknél továbbra is.

-
NoLF
veterán
egyre több sört...
löwenweisse, barna staro, sima staro... hmm! 
-
darnellsmith
senior tag
holnap go szlovákiába sör beszerzési útra

-
darnellsmith
senior tag
azt hiszem este bekapok vmi söröcskét a sikeres vizsgára való tekintettel

-
NoLF
veterán
tyű tegnap megvolt a sörtúra... 2 dreher után jött egy kozel meg egy edelweiss, sok staropramen világos, egy soproni fekete démon, egy guinness, egy sima arany ászok, egy amerikai bud, 2 féle orosz sör, sztán megint edelweiss, finomak
a többire meg már nem is emlékszem, mindenesetre most dreherrel meg borsodival gyógyítom magam 
-
Tegnap este lecsúszott egy Beck's. Egészen jó sör sztem nekem nagyon bejön ebben a kategóriában a kedvencem.

-
Tegnap megittuk a második rochefort 10-esem. Még mindig egészen erős sör de továbbrais igazán finom.

-
vágányzár
tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
a lóf_szt divat sör, nagyot tévedsz, a coronita egy népszerű aranyárba mért üdítőital. egyet se bánkódj, ez csak egy vélemény. Egyébiránt egészsége!
-
darnellsmith
senior tag
ma vacsi után megittam a szülinapi coronitámat, sokan divat sörnek tartják meg semmibe veszik, szerintem jó íze van egy kis gerezd citrommal

-
sanyixXx
senior tag
vajon az arany ászok félbarna = téli selymes?

-
-
t1
veterán
Tegnap ittam elöször életembe Millert.
Az egyik legfinomabb sör

-
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith
üzenetére
Köszi! Én is tesco fele kacsintgatok. Utolsó nap megrohanom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg pár aminek nem jegyeztem meg a nevét 
de most nincs itthon sajna...