Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Seraf
csendes tag
Nekem is ezért ízlik, a másik kedvenc Pilsner Urquell ha jól írom. Volt régen egy kis flashes játék hozzá, ahol sörös üvegeket kellett elkapni, és minnél több sert gyűjtöttél, a hölgyek annál lengébb öltözékben tüntek fel : ) Három lány volt, de valahogy mindenki a barna csajszit választotta

-
NoLF
veterán
szerintem egyáltalán nem attól függ hoyg az ember lány vagy fiú, legfeljebb magyarországon még szokatlan.
a sport jó, a sör is. ettől kezdve mindegy hogy milyen nemű az egyén
Lord_Seraf: jól írtad a nevét. a pilsner teljesen más, sokkal karakteresebb, nekem jobban is ízlik. pilseni típusú, kesernyésebb, magasabb extrakttartalommal, kicsit sötétebb színnel rendelkezik. én imádom

-
kisbaby11
csendes tag
Sziasztok!
Én lány létemre nagyon szeretek focimeccseket nézni és hozzá legurítani 1 jó korsó Heinekent vagy Stellát, nincs is ennél jobb péntek esti program.
-
NoLF
veterán
1 után böfögve
2 után nézelődve
4 után mosolyogva
6 után hablatyolva
8 után ferdén és erősen pislákolva
10 után megrogyva, lazán koordinálva téblábolva
12 után röhögve, dülöngélve, motyorogva
14 után már nem állunk.a viccet félretéve nekem ízlik, mert olyan könnyen fogyasztható, édeskésebb mint a "normál" sörök. kuriózumnak nem mondanám, mindennapi fogyasztásra meg drága szvsz.
-
dferee
tag
Heinekennel hogy álltok?
-
stangli
senior tag
Hegy laza Holsten után Stella Artois az igazi

-
Egy üveg edelweiss volt tegnap a remek árkádban. Mint mindig mostis jó volt.
Bár elkérték a személyimet hogy elmúltam e már 18 éves szóval vicces volt. Ez van ha megborotválkozik az ember.
Aztán megittam a hollandiából kapott sörök közül a Corsendonkot. Kiváncsi voltam mert az üveg már már tökéletes nagyon szépen néz ki. A söröcske is finomságos ami benne van olyan sötét színnel hogy azt hitték kólát iszom
szal aranyos érdemes sör én nem csalódtam benne. -
Integra
titán
zlaty bazant

-
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Az 1lityisben furcsán is nézne ki
én most szerváltam be egy 2,5 decis Dreheres korsócskát, abból iszogatom a söröcskémet 
-
stangli
senior tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
eeeeejjj
macis korsóból sörözgetünk? 
-
darnellsmith
senior tag
-
I_Am
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
A többit is megkóstoltam, dunkelt, meg a weizen-t, de azok mivel barnasörök nem izlettek annyira. Én a világos söröket szeretem. Pilsener-t még nem láttam.
-
I_Am
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Én 3 félét ittam, de nekem a világos (Gold) jött be a legjobban. Vettem is 12 üveggel multkor, már csak 1 van belőle.

-
igen igen valami olyasmi
mondjuk csak késöbb esett le hogy mi is az meg hogy már láttam vhol ilyet
jó hogy nme hoztak La Trappe sört-
most jelent meg a belga sörös bolt kínálatában a La Trappe legjobb fajtája potom 666 FT-s áron. Asszem hozatok is egyet.
[link]
a sörök között nincs külön fletüntetve de az árlistán rajta van
-
kisbaby11
csendes tag
Mielőtt elfelejtem! Angol sör: Carling! A csapolt, nem a dobozos!

-
kisbaby11
csendes tag
Nexttel nemjó a sör!!!!!!! Azt magába kell! Mondjuk ez a búvárdolog nem hangzik rosszul... Zémolnár blogot nézitek? Egyre keménybb

-
darnellsmith
senior tag
-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
a peroni az teljesen jó, angliában mindig azt ittam az étteremben ahol melóztam, szerintem finom.
elég sok nemzetközi sört kaptál, olcsóbb románban mint itthon? -
válasz
darnellsmith
üzenetére
jahátkérem akinek ingyen vannak a srörök...bár az áruházi lopás nem túl dícséretes dolog dehát ez van vagy mi

-
válasz
darnellsmith
üzenetére
ez a sanmiguel az alkoholmentes?
a gyümölcsös holstent kiprószálom majd lehet mert ha van olyan jó mint a belga florisok cska olcsóbb akkor viszek egy pár raklapal a balatonra
hogyér mérik kilóját?egy kedves ismerösöm épp most van kint hollandiában remélem tud nekem szerválni a La Trappe szörzetesek söréből..

-
NoLF
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
ebből a grimbergen ér vmit, a többi kuka...

-
darnellsmith
senior tag
-
Szerdán szokásos soproni volt merthát suliban azt szokás meg az a jó.
Tegnap meg mivel gazdagok vagyunk egy üveg Edelweiss volt a bevásárlóközpont egyik kávézójában. Szerencse hogy nem én fizettem
Egyébéknt finom sör ez nagyon szeretem csak állt. ilyen vendéglátósipari helyeken olyan szemtelenül drága hogy az döbbenet... -
NoLF
veterán
soproni fekete démon, arany ászok félbarna (megunhatatlan
), soproni 1895, és egy budweiser barna

-
NoLF
veterán
ma két arany ászok félbarna, egy dreher és egy borostyán volt a porondon

-
NoLF
veterán
ma esti fogyasztás: soproni 1895, soproni fekete démon, staropramen cerny (barna) edelweiss kristallklar, edelweiss hefetrüb, edelweiss dunkel weiss. hmm...
-
Pacák
senior tag
A hétvégén volt némi összeröffenés rokonokkal, ismerősökkel. Mindenki bevásárolt sörből. Pénteken este Edelweiss Hefetürb volt az első áldozatom, a második meg egy Edelweiss Dunkel. Egyszerűen hibátlan.

A többiek nekiálltak - szigorúan a kisüveges - Zipfer -t inni. Annyira jól sikerült nekik, hogy egy kartont elpusztítottak. Én idáig nem alacsonyodom le.

Ecsémmel előre beújítottunk a szombati kirándulós napra egy-egy műanyagpalackos Bürgert. Sok reményt nem fűztünk hozzá, de kellemesen csalódtunk, gondoltuk jó lesz a kiránduláshoz, mert visszazárható. Annyit lehet tudni róla, hogy literes kiszerelésben moldáviában készült, állítólag forrásvízből - ebben lehet valami igazság, mert a palackot elfelejtettem a végefelé visszazárni. Mikor megszomjazva legurítottam a maradékot, megelepődve fedeztem fel a tiszta forrásvíz ízét.
Remélem, hogy nem csak a sör beszélt belőlem akkor.U.i.: Nem láttam az összetevők között antioxidánst/tartósítószert - ez külön jó pont nálam.

-
icepick16
csendes tag
nekem a legjobban az energiaital unikum jön be a leginkább. mi búvárnak hívjuk. hallott már erről valaki?
-
donperce
csendes tag
Lett egy kis szabadidőm, úgyhogy benéztem a fórumba. :-) Úgy hallottam, hogy a héten lesz egy ingyensörös BME buli. Ti tudtok erről valamit? Én csak a villamoson hallottam, amikor beszélték.
-
NoLF
veterán
válasz
william75
üzenetére
milyen barnákat próbáltál eddig? télen nagyon jó tud lenni egy kis testes barna.
vannak láygabbak, erősebbek (erős: dreher bak, amstel bock, lágyabb: staro barna, szalon barna stb)
ha pedig édeskésre vágysz, akkor a szlovák barnákat ajánlom, topvar, saris, zlaty... ezekből irtó finomak a barnák! -
NoLF
veterán
válasz
donperce
üzenetére
én szoktam whiskeyt és whiskyt is fogyasztani, leginkább az amerikai áll közelebb a gyomromhoz, woodford reserve, jim beam, jim beam black, esetleg jack daniel's, jack daniel's gentleman jack, ha nagyon úr vagyok akkor jack daniel's single barrel

egy jéggel, esetleg szódával.
de ma este átlagos nap lesz, egy dreher meg egy arany ászok félbarna van bekészítve.
-
kisbaby11
csendes tag
Már nincs senki?! :-(
-
NoLF
veterán
válasz
DelArco
üzenetére
tuskóban asszem ilyen 450 körül lehet kapni szal nem oylan vészes az, bár ahhoz képest hogy milyen semmilyen, drága.
citromot tesznek bele a júzerek mer az trendi, és ettől lesz íze de ha magában kóstolod, smemi íze sincs szinte. tipikus híg lötty, a mexikói dokkmunkásoknak, itthon meg európa más részein meg státusszimbólum, aki a dizsiben coro-t iszik az jee.tegnap én megint letoltam 2 arany ászok félbarnát, nem tudom megunni
bemelegítettem előtte egy csapolt heinekennel, a levezetés pedig egy löwenweisse volt. -
Ma egy üveg Beck's volt. Nem rossz sör ez az olcsóbb kategóriából talán ez a legjobb. Szigorúan szvsz természetesen.

A Coronitát nem ismerem vagyis persze láttam már e inni még nme ittam soha. Azt sem tudom mennyi egy üveggel de én a Rochefort 10est 850Ft-ért vettem anno. Természetesen a 3decis kiszerelést és természetesen nem vmi vendéglátóipari egységben hanem boltban.
Bár aztán lehet hogy ennél drágább. /Mondjuk akkor meg ottvannak ezeknek a belga sörörknek a nagyobb 0,75-ös változatai amik azért már belekerülnek pár ezresbe/ -
Lord Seraf
csendes tag
Igen, volt nekem is szerencsém meginni egyet egyedűl, vagyis társaságban, csak mindenki egyet kapott
Suszterban, ha nem reklám, ott viszont csak két zsiráf van, vagy volt amikor mi voltunk. Szóval az a gond ha egyedűl iszod, hogy hiper gyorsan felmelegszik
Jégkocka meg nem dukál, de pont ugyanitt, lehet remek német sereket kapni, főleg búzát, amihez jogi alapon adnak fél kiló citrom karikát

-
NoLF
veterán
válasz
Lord Seraf
üzenetére
persze hogy teljesen más az angol pub mint az átlagkocsma, semmihez sem hasonlítható

csak fura hogy azt a sört itthon olcsóbban iszom mint amennyiért ott kicsapolják nekem
a zsiráf az bulialkalmatosság, ha magadnak veszed akkor mire megiszod megdöglik a vége, már próbáltam :| -
NoLF
veterán
válasz
Lord Seraf
üzenetére
vannak annál sokkal drágább sörök is, amik sörök, nem olyan híg löttyök mint a corona...
finom belga trappisták, vagy a jófajta angol ale-ek... mmm
mondjuk itthon még mindig olcsóbb egy john bull pl, mint kint angliában
-
kasokaa
csendes tag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Nagy itt a sörfanatizmus kérem! :-)
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Lord Seraf
üzenetére
löwenbrau
ha egyre gondolunk 
-
Lord Seraf
csendes tag
Eszembe jutott
lawenbrau. Az a kedvencem
)) Mondjuk jó hogy nem vágom a nevét
-
kasokaa
csendes tag
válasz
Lord Seraf
üzenetére
Nem Coronita? Lassan már alapoznom kellene.. :-)
-
kasokaa
csendes tag
válasz
Lord Seraf
üzenetére
20.. Úgyhogy remélem holnap még életet tudunk verni belé. Szerintem lesz minden. 1 üveg tömény meg vagy egy üveg bor vagy 3 doboz sör a beugró.
Remélem jó sokan leszünk! -
NoLF
veterán
ha lehet szorítkozzunk a sörökre ezen topicon belül, aztán ahogy nézem lehet hogy szükség lesz egy alkoholista topik megnyitására

-
kasokaa
csendes tag
Benéztem ma is az alkoholista lelkitársaim közé. Estére nagy ivászat lesz nálunk. Tesómnak szülinapja van!
-
A hűtőben vár egy 7,5 dl-es barna kasteel, vmikor meg kéne inni

-
Lord Seraf
csendes tag
Heini lesz majd ebédre hihi
De lehet, hogy Rum lesz belőle és este. Most úgy megkivántam
A nagy Unizást meg elhalasztom, egy héttel, akkor jön a kess

-
én egy korsó sopronit ittam ma.
úszás után jól esett ilyenkor úgyis leesik a vércukorszintem kell az energia
-
NoLF
veterán
na akkor a mai menü kérem egy világos és két barna staropramen, itthon meg egy 2 arany ászok félbarna
azt hittem nem bírom ki 
-
Lord Seraf
csendes tag
Na, mindenki element inni vagy mi?

-
kasokaa
csendes tag
válasz
Lord Seraf
üzenetére
-
kasokaa
csendes tag
válasz
Lord Seraf
üzenetére
eh.. legyen fél érték.. azért gondolom a 4 csaj ellen nincs kifogása senkinek :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest