Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
Nálam most a világos Krusovice a nyerő...megkockáztaom, még a Keltnél is jobb, bár kicsit gyengus...de az íze...

-
divot
veterán
Pécsi Szalon búzasör - Tescoban 199 forint. És jó.

-
F-ECT$
titán
Ma irány a Sziget, majd beszámolok, hogy mit lehet kapni

-
bagyulajuve
addikt
fociztam, este és utána legurítottunk pár üveg Zlaty Blazant
nagyon jól esett (az egyik kedvenc söröm) -
padee
tag
De meginnék egy jó kis búzát ebben a napsütésben...
-
F-ECT$
titán
Asszem kinézek 1-2 nap a Szigetre. Remélem lesz valami jó dobozos sör, mert a csapolt ászok műanyag pohárból nem az én világom

-
NoLF
veterán
ejj sok puhány, énme g az utolsó sopronit tolom..
-
NoLF
veterán
csapolt Gösser jaj de jó, majdnem mint az únijó!

-
divot
veterán
Vettem mára is a Tesco-ban akciós, 199 forintos, dobozos Oettinger búzasört. Nagyon fincsi.

-
NoLF
veterán
válasz
Hunterevil
üzenetére
tyhí bazze...

-
Hunterevil
tag
Egy felhasználási ötlet az alkoholmentes sörre: mi a külföldön véletlenül vásárolt, alkoholmentes sört a reggelihez a műzlibe tettük tej helyett... egész jó volt

-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
mindenkinek más az ízlése. sztem is nagyon finom a krusovice, de nem tudom hogy milyen ez a másik remek. amíg nem tudom, addig nem mondom hogy megéri a pénzét, de ha már ''drága'' sör, nem lehet szar, mert az csak egyes kivételeknek adathatik meg, lsd Coronita és hasonszőrű társai.
De pl nekem mint már sokszor említettem a Zlaty Bazant Cerny a kedvencem, mégis 100ft alatt van szlovákiában (mert itthon nem lehet kapni...) -
NoLF
veterán
arany hordó jutott mára.. fizuhiány ugye. de vazze nem rossz ez!
-
divot
veterán
Vettem az IKEA-ban svéd sört, Mariestads Export névre hallgat, 5,3% az alkoholtartalma, és víz, árpa, komló az összetevői, ami manapság, a mindenféle adalékadagos időkben bíztató jel. Most hül, teszt később.

![[kép] [kép]](http://www.cybeerwine.com/g/p/s60034.gif)
-
sanyixXx
senior tag
-
sanyixXx
senior tag
na hazajöttem a sörparadicsomból
véletlen nálam maradt egy fél tálca dog in the fog is
de visszamennék
-
Drizzt
nagyúr
9.0%-os Tennent's Super folyik épp a torokba. Mondjuk szerintem az alkohol %-on kívül semmi extra benne. Világos sör amúgy.
-
sanyixXx
senior tag
na kerem ittam dog in the fogot
edes udito szeru, de hozok parat haza holnaputan
lehet licitalni
ma mezsort ittam (ja mert esztorszagban vagyok
)
szal elvagyok, mint a befott
egyeb balti sert viszont ne igyatok (pl baltika), mert rem rosszak
hetfo utan reszletesebb sorbeszamolot tartok
pa -
Integra
titán
én ma villányi couve-t kortyolgatok

egs mindenkinek a sörhöz is
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Ne viccelj, a kaukázusi kefír az egyik legjobb frissítô ilyenkor, én napi négy-ötöt lenyomok belôle.

Egyébknt meg a Tescoban Oettinger dobozos búzasört adnak 200-ért, elôször némi fenntartással vettem belôle egyet, de ma bevásárolok, mert nagyon jó. Sôt, sokkal jobb, mint például az Erdinger, pedig az nagy név a m?fajban. De még a Paulanertôl is jobban ízlik. -
Vérboci
addikt
válasz
SzalaiG
üzenetére
Azt, hogy mostanában létezik-e és lehet-e kapni, nem tudom.
De pár száz évvel ezelőtt, amikor még olyan 8-10 éves lehettem, a nagymamám falujában, a tőlünk két házra lévő itallerakatban lehetett kapni sör izű szörpöt. Legalábbis annak mondták. Mivel akkoriban nem nagyon jutottam igazi sörhöz, összehasonlítási emlékem nincs. De gyanítom, hogy édesebb volt. -
SzalaiG
addikt
Sör ízű szörp van?
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Javaslom kipróbálásra a Krusovice barna és világos változatának fele-fele arányú keverékét. A világosba kell belecsurgatni a barnát, hogy lecsüccsenjen az aljára és ivás közben keveredjen.
Egy kiküldetésem alkalmával mutatta az egyik cégvezető. Kladno-ban (Prága melletti iparváros) szinte mindenki így itta. -
NoLF
veterán
kukoricasört nem is tudok ajánlani ami finom lenne...
barnából viszont dunát lehetne rekeszteni, ajánlom figyelmedbe a különböző cseh és szlovák remekeket, mint a fentebb említett krusovice, az én személyes nagy kedvencem, a barna (fekete) zlaty, és sorolhatnám estig mert nagyon sok van. itthon amstel bock, dreher bak, staropramen cerny (persze ő is cseh) és társai. -
Kephamos
addikt
és miért? a vízíze miatt? remélem tudod hogy mexikóban az utolsó senkiházi mocskos munkások söre ez, mert a legolcsóbb sza Nagyon tetszik ez a definícó.

Soproni 1895-öt ittatok már? Nekem nagyon bejön és nem is drága. Valami spci árpa van benne. -
F-ECT$
titán
-
NoLF
veterán
és miért? a vízíze miatt? remélem tudod hogy mexikóban az utolsó senkiházi mocskos munkások söre ez, mert a legolcsóbb szar. európában meg kultusza van, mert átlátszó az üvege és citrommal isszák, nomeg drága, innentől kezdve húdejó.
nemtom leültél-e már egy üveg coronita mellé egyszer egymagad, délután 5kor, úgy hogy csak egy jó sört szerettél volna meginni... citrom nélkül. na akkor rájössz, hogy nincs íze.
ebből talán lejött hogy én semmibe nézem azt a sört
kb mint a miller meg a gösser ice. bár a gösser ice még talán. -
Torry
addikt
Egyik nagy kedvencem a Coronita (külföldön Corona ugye)
-
NoLF
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Paulaner jó, fincsi, bajor finomság, van búza változata is, Pesten a Paulaner sörházban a MOM parkban ittam csapoltat kriglivel (1,0L) nagyon jó volt, de én még nem láttam boltban 0,33ast csak 0,5öst. nyugodtan próbáld ki mert nagyon finom.
Leffe: az egyik kedvencem, iszonyatosan karakteres ízű, a szőke rettentően jól fogyasztható darab, imádom. a bruin, azaz barna változat is finom a maga nemében, de az annyira nem ízlik mint a szőke. és igen, belga apátsági sör, 1240 óta gyártják
-
Valaki nem tudja véletlenül,h a szlovák barna(fekete-kinek hogy) Steigerben miért nem raknak annyi szénsavat amennyit illene?Mert régen tökre szerettem,de ma már ...

-
Dilikutya
félisten
Ott csak a Ráday Klubot ismerem.
NoLF: az a Paulaner miféle? Szoktam látni a Corában, de ott csak 0,33-as van, ha jól rémnlik, valami 300Ft környékén.
Más: Leffe miféle? 250 körül van, szintén 0,33-as. Annyit tudok, hogy belga apátsági sör, van barna és világos.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
De rég írtam ide

2 kérdés:
-a Ráday utcában van-e olyan hely, ahová szívesen jártok a sör/kiszolgálás miatt? (Ár nem fontos.)
-legénybúcsúra milyen sört vennétek? -
NoLF
veterán
mit nem adnék most egy literes paulanerért...
-
Ganger
aktív tag
ma este gösser, gut, besser ... x liter,csak legyen vege a melonak

-
rdi
veterán
válasz
sanyixXx
üzenetére
tulajdonképpen nincs ebben semmi meglepő. A lengyelek már a 80-as évek elején intenzíven foglakoztak az erős sörökkel. Az én egyik évfolyamtársam is ebből diplomázott.
Ehhez kellett még a full sörök szakmai ismerete, a nyugati tőkeinekció (beruházások,karbantartások,a 90-es évek beruházási szabadsága, a 80-as évek hiánya és hiányérzete = jó sörök lengyelben)
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
holnap indulok az alábbi helyekre:
lengyelország
litvánia
lettország
észtország
oroszország
nagy kérdés: milyen sört?
dog in the fog az tuti lesz
-
Rez_Grof
őstag
1001 mód: [link]
Na vajon mire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bittorrent topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

t