Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Kidobott pénz
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] [kraftxld:] Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Klaus Duran:] A Tökéletes Egércivilizáció Kísérlet
- [Re:] [mefistofeles:] "Kezdő Gamer gép" őrület.
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/duke.gif)
Dorian
félisten
Hübris búza nekem ízlett. Persze ne a hagyományos német búzát képzelje el senki, hanem jól meg van fűszerezve. "Hagyományos" búzát képtelenek a kisüzemiek jól főzni, uccsó példa erre pl. részemről a Szarvasié.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!