Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Auchanban jó áron van az Primator "Anyós" IPL, és a Hacker Pschorr búza, 550 körül mindkettő.
Bevásároltam belőlük. -
Dorian
félisten
válasz
Grave_444 #24747 üzenetére
Van már egy csomó ugyanilyen Trappe-s poharam, semmire nem jók, csak szépek.
Én is kehelyből, (delíriumos kehelyből) szoktam inni ezeket. Sőt, igazából az IPA-kat, stoutokat is abból.thesound :
Idén nem láttam, de korábban minden évben volt karácsonyi kiadású Delírium 4-es pakk. Az nagyon finom szokott lenni, bár egyik évben romlottan vettem. Idén 075-ös karácsonyit találtam ilyennek címkézve, de meg sem közelítette azt az ízt amit vártam tőle. -
-
Dorian
félisten
válasz
Grave_444 #24691 üzenetére
Nem, nem érdekel, h hol van Auchan és hol nincs. Komolyan nem tudom mi a bajod azzal, h leírtam, h ott mennyi. Bizos van ahol meg Interspar nincs, az meg nekedtámadhatna ezzel, ha hülye lenne.
Mindenki majd ott veszi ahol számára megfelelőbb.A böfögős gusztustalan megnyilvánulásod pedig tartsd meg magadnak
-
Dorian
félisten
válasz
galervin93 #24673 üzenetére
Csak a példa kedvéért írtam, bár sztem különböző stílusok is hasonlíthatók össze színvonal-szempontjából. De akkor ott a Rettegett Iván Imp. stout szintén ezerért.
Nálam ez az 1000 Ft már a lélektani határt karcolja. Mindig szoktam venni a karácsonyi különkiadás Delirium Tr. 4-es pakkot is, mert baromi jó szokott lenni, de most a 6000-et már sajnáltam érte, nem vagyok hajlandó 1500-öt adni egy sörért. -
Dorian
félisten
válasz
galervin93 #24670 üzenetére
Egy baj van vele: hogy 800-ba kerül. Közben meg 1000-ért van mondjuk Szentandrási Houdini.
-
Dorian
félisten
HopTop Baklava
Ezt már rég ki akartam próbálni. Tetszik, de nem tökéletes. Illat fantasztikus, íz is finom, de nagyon kevés a test. Egy ilyen sörnek kifejezetten erős testűnek kell lennie, magasabb alkoholtartalmú és dupla bock-ból kellene készíteni. -
Dorian
félisten
Fehér Nyúl Turbid NE IPA sokkal jobban ízlik, mint a Monyo Cyber Rabbit.
Mi a véleményetek róla? -
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #24445 üzenetére
A kukorica-malátától
-
Dorian
félisten
Szerencsére alacsonyabb az igényszintem, az 500 Ft-os First Flower Power is bejön.
-
Dorian
félisten
Velem van vmi baj, h a La Trappe pohárból nem olyan finom a sör, mint a hagyományosabb kehelyből, pl. a Delirium-éból?
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #23887 üzenetére
Fóti Romanov-ról mi a vélemény? Egyszer ittam, az volt az első imp. st. akkor oda meg vissza voltam tőle, de tapasztalat híján. Boris meg Iván is nagyon ízlett, a többi általam kóstolt nem igazán. Ja, még a Fehér nyúlnak volt egy ami bejött.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #23835 üzenetére
Nekem pont ebben a sorrendben, Bit a legjobb.
Mondjuk egetverő különbség nincs. -
Dorian
félisten
Zirci Levendulás:
Érdekes koncepció, amit ígér betartja, de kedvencem nem lesz. -
Dorian
félisten
válasz
galervin93 #23696 üzenetére
Az egy geil édes belga búza utánzat.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Kipróbáltam a Stone Go To IPA-t, hááát, nem egy nagy eresztés. Komló van benne bőven, de illatra és ízre sem túl acélos.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #23449 üzenetére
Nekem ìzlett. Keserű, de nem csak ennyi, hanem egy csomó erőteljes komlò-ìzt lehet egyszerre èrezni benne.
-
Dorian
félisten
válasz
galervin93 #23429 üzenetére
Azért a jól behűtvével csínján, IPA-kat nem olyan hidegen kell inni, mint a pilst, lagert, mert nem fogod a teljes ízét érezni.
-
Dorian
félisten
válasz
galervin93 #23395 üzenetére
Persze, sokan szeretik, ez csak az én ízlésem.
A sourokat amúgy szeretem, pl. a Fehér Nyúl Rafa nagyszerű nagy melegben. -
Dorian
félisten
válasz
galervin93 #23393 üzenetére
Sajnos nem szeretem. Számomra olyan, mintha 8 féle erjedt gyümölcslevet összeborítanának, és felöntenék vodkával.
Ilyen áron szokott lenni ott Green Zone, abból viszont be szoktam vásárolni. -
Dorian
félisten
Èn most kezdek rájönni, h nem biztos, h nekem valò az "ivòsör". Konradbòl is vettem egy csomòt, de baromira unom. Amùgy sztem a Dreher Goldnál semmivel sem jobb.
-
Dorian
félisten
válasz
tranceplanet #23345 üzenetére
Paulaner búza régen tényleg verhetetlen volt, de nemrég vettem többször, és tök átlagosra süllyedt. Titkon remélem, hogy csak egy rossz széria volt.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #23309 üzenetére
Èn azokat se szeretem, meg az eleve eichbaumnak cìmkèzetteket sem.
-
Dorian
félisten
Viharsarok Éjsötét:
Ez nagyon tetszik, főleg, hogy a madarasteszkóvan 500-valamennyire le van árazva, sztem ma hazafelé veszek még pár dobozzal.
Nem ittam még ezt a stílust, ezért valszeg az újdonság varázsa is játszik.
A cseh lagerük az simán egy igen jó lágersör, tehát nem ér ennyit.
A doboz dizájnja *5, főleg a csúszásgátló festés. -
Dorian
félisten
Budakalásziban csak a hùspult mellett találtam.
-
Dorian
félisten
válasz
jansky1 #23228 üzenetére
Ez a Konrád iható?Mondjuk megy Dreher Gold vagy Pilsner szintjét megüti?
Olyan olcsó, hogy sosem mertem kipróbálniDilikutya:
Na akkor én is veszek egy tálcával. Most, hogy elvileg vége a monszun-időszaknak, már nagyon viszket, hogy grillezzek, ahhoz meg szükséges ivósör is -
Dorian
félisten
Horizont - Blurry Holiday
Random belenyúlás volt, de ez hű de finom esti csemege, ha csak az illata lenne, is tetszett volna. Azt hiszem keresni fogok még ebben a stílusban. -
-
Dorian
félisten
Ha felhabzik egy sör, az milyen jellegű hibát jelez? Szarvasi kotyogós 4 üvegéből egynél jelentkezett. Az íze sem volt az igazi, de még iható volt.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #22641 üzenetére
10 nap?
Mit nem adnèk, ha 10 napig nem kène senki más emberrel találkozom -
Dorian
félisten
Ez a Soproni belgabùza egy gelj èdes valami, akkor már sokkal inkább a Kronenbourg.
-
Dorian
félisten
válasz
Aranypatkány #21986 üzenetére
Nekem ìzlett, magam is meglepődtem. Nagyon sokrètű komlò-ìz volt felfedezhető.
-
Dorian
félisten
Én most kicsit meguntam a sok ipát, apát, pale ale-t, szétkomlózott lagert, stb, vettem pár belgát. Rég nagy best volt a La Trappe Quadrupel, de most a Trappistes Rochefort 8 sokkal jobban bejött.
-
Dorian
félisten
Vettem az új Auchanos állatos 0,33 / 410 Ft sörökből. Az imperial stoutként dicsekvő vaddisznósat megittam, hát ez még sima stoutnak is igen gyenge, ráadásul ennyiért kapok akciósan midnight express-t
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- One UI 8-cal kapták rajta a Galaxy S25-öt
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest