Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok! Digi Online applikációját szeretném feltenni az Androidos SONY TV-m-re, áruházban nincs, de valami úton módon fel tudom tenni?
-
#TOTTI
őstag
válasz Tegla80 #21560 üzenetére
Igen sikerült, és sikerült megoldani az alkalmazások telepítését, is, mivel a gépről ráküldtem egy total commandert play áruházból, és akkor külső HDD-n oda tettem neki az apk-t, meg pl. Rayman és hasonlók amiket megvettem a fiókommal már mennek böngészőből kiküldve. TV-s áruház eléggé korlátozott.
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, azt meg tudom oldani, ha lekapcsolom a TV-t vegye el az áramot a külső HDD-től pl. W75c a TV, kicsit zavaró, hogy világít és hallom a külső HDD-t? Vagy van erre valami beállítás?
Ill, ti milyen média lejátszót használtok?
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz simlisgumis #21709 üzenetére
A tv-n gondoltam, telepítve? 😄
-
#TOTTI
őstag
Esetleg valaki tudja, hogy van-e mód arra, hogy ha kikapcsolom a TV-t a rákötött USB-s eszközök is kapcsoljanak le, lehetőleg azonnal?
-
#TOTTI
őstag
Én egy 49"-os LG-t cseréltem le, Sonyra, igaz kicsit drágább kategória de az Androidos Sony képminőségre sokkal, menürendszerben ugyanúgy nálam sokkal nyerőbb. LG-t annyira bántam szinte fájt! 2 hónapig volt meg. Igaz egy alsó kategóriás LG 49LF632v volt. Ez meg egy Sony KDL43W755C, ég és föld. Andoid megeszi a gagyi, semmirekellő WebOS-t. Ez a saját véleményem.
-
#TOTTI
őstag
bahil9 nicknévvel játszik valaki PC-n, most játszottunk egyet? Full magyarba nyomta. (kit/badge)
-
#TOTTI
őstag
Bekapcsolt 3D-hez annyi, hogy Samsung szemüveggel is tökéletes, ahogy bekapcsoltam a szemüveget jelezte is.
-
#TOTTI
őstag
Sípol a TV-m tápegysége, mi a leggyorsabb garanciális elintézési mód? Cipeljem el kompletten szervizbe?
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
Nekem lement tökéletesen, sok problémát megoldott, viszont a kis boritékos link, (Tv software update) még ott van, tudom törölni?
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok, valaki tapasztalt már ilyet, hogy bekapcsol a TV teljesen magától, Időzítő nincs bekapcsolva, HDMIről bekapcs. sincs. Teljes gyári restartot csináltam az után is csinálja, napközben szinte soha, ha ki van kapcsolva, csak éjszakai órákban. Most már ott tartok, hogy kihúzom. Andoridos 43W755C 2015-ös modell.
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok 43W755c tvn is tudok sdb.xmlt exportálni?
-
#TOTTI
őstag
2015-ös tévék már nem kapják meg a 8.0-át gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest