- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
Húú...
Most az olvasottak alapján kezdek meginogni az iránt, hogy megvegyem-e az abit AX78-as lapot.
Nekem AMD 6000+ 2x1152cash memórás, 8600GTS VGA 256MB, 4 GB G,Skill 800MHz, 450W Chieftec van
Ehhez a konfigurációhoz keresek lapot.
Már majdnem véglegesítettem az abitot, de most már kétes a dolog.Tuningolni nem nagyon akarok, net, játék, film, konvertálás, képszerkesztés, amit csinálnék.Jelenleg Gigabyte MA770-DS3-asom van, de nem jött be és nem is akarok még egy Giga-t.Lehet elfogult vagyok, de inkább a biztosra akarok menni, vagyis problémamentesen működjön a leendő alaplapom, ez a lényeg.
A másik választásom ASUS M3A78-EMH HDMI lett volna, de konkrét tapasztalatokat nem osztottak még meg velem a topicjában.
Állítólag a régi abit lapok szuperül működtek, sajnos többen mondják, hogy az AM2+ foglalatokkal rendeklező lapoknál újra értékelődtek a gyártók megbízhatósága.
Gondolkoztam MSI lapokban is, csak sajnos, amiket kinéztem nem támogatják a 6000+ -es CPU-kat.
Sapphire jó lenne, csak kicsivel húzósabb az áruk.
Gigabyte-ról azt hittem, hogy jókat gyárt, de sajnos legutóbb kegyetlenül szívtam vele, ami lehet, hogy csak simán szériahibás vagy éppenséggel kifogtam egy rossz lapot, de nem kísérleteznék mégegyszer.
ASUS-nál maradjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest