Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DaDy0219

tag

Húú...
    Most az olvasottak alapján kezdek meginogni az iránt, hogy megvegyem-e az abit AX78-as lapot.
    Nekem AMD 6000+ 2x1152cash memórás, 8600GTS VGA 256MB, 4 GB G,Skill 800MHz, 450W Chieftec van
    Ehhez a konfigurációhoz keresek lapot.
    Már majdnem véglegesítettem az abitot, de most már kétes a dolog.Tuningolni nem nagyon akarok, net, játék, film, konvertálás, képszerkesztés, amit csinálnék.Jelenleg Gigabyte MA770-DS3-asom van, de nem jött be és nem is akarok még egy Giga-t.Lehet elfogult vagyok, de inkább a biztosra akarok menni, vagyis problémamentesen működjön a leendő alaplapom, ez a lényeg.
    A másik választásom ASUS M3A78-EMH HDMI lett volna, de konkrét tapasztalatokat nem osztottak még meg velem a topicjában.
    Állítólag a régi abit lapok szuperül működtek, sajnos többen mondják, hogy az AM2+ foglalatokkal rendeklező lapoknál újra értékelődtek a gyártók megbízhatósága.
    Gondolkoztam MSI lapokban is, csak sajnos, amiket kinéztem nem támogatják a 6000+ -es CPU-kat.
    Sapphire jó lenne, csak kicsivel húzósabb az áruk.
    Gigabyte-ról azt hittem, hogy jókat gyárt, de sajnos legutóbb kegyetlenül szívtam vele, ami lehet, hogy csak simán szériahibás vagy éppenséggel kifogtam egy rossz lapot, de nem kísérleteznék mégegyszer.
    ASUS-nál maradjak?

Új hozzászólás Aktív témák