Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- tordaitibi: Chatcontrol
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Produkció
senior tag
problémám a következő: vettem tegnap egy giga 790FX dgq6-os alaplapot, benne egy 9850-es procival, és 2gb 1066os kingmax rammal. Hazahoztam, beszereltem, egy hyper 212-es hűtővel, majd indítani akartam a windost(régi konfigommal még ment előtte pár órával), majd ahogy jött volna be a windows kint volt az üdvözöljük felirat(elég kicsi volt a felbontás) nyomott egy kék halált és újraindult....ezt kb 3-4szer eljátszotta akkor néztem meg a biost, ahol láttam hogy az előző tulaj állítgatott ezt azt....nyomtam egy set to defaultot, utánna már a 2. ablakon(táblázatos rész) ahol a verifyin dmi pool data van nem megy tovább, ez az utolsó amit még kiír...próbáltam 1 rammal, más foglalatokba, más sata kábellel semmi, betettem xp telepítőt az azt írja ki hogy van egy c meghajtóm 131gb ismeretlen, és 350gb formázatlan( eredetileg 4partíció volt kb 100-100-150-120gb....) utánna még írt ki olyat is hogy eide-sként használom a sata-s vinyót, és átállítsa-e achi-ra....nem tom mi az az achi, 1.ször hagytam hogy leteljen az idő...nem lett jó, aztán nyomtam yest, akkor se lett jó, majd nyomtam no-t azóta ki se ír semmit és ugyanúgy rossz....bios beállításoknál van valami amit bekellene állítani az sb600on hogy lássa a sataII-es vinyót? lehetséges hogy eltűnt 500gb-nyi adaton...pl szétcsúszott a file-rendszer vagy ilyesmi? haverom gépébe benyomtam 2.lagos vinyónak és formázatlannak ismeri fel....járt már vki így? mit lehetne tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Mesterséges intelligencia topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II alaplap eladó /Garanciás/
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest