Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thom111
csendes tag
Üdv!
A elkövetkezendő 1-1,5 hónapban vennék egy gépet, és ehhez néztem egy alaplapot. 13,5k.
[link]
A konfig ami alá lenne majd:
AMD 5200+ 2,7Ghz
2*1GB PQI
WD 250GB
Pioneer 215D
FSP 350W Green.
Mivel nem akarok sokat költeni, és tuningolni se nagyon úgy gondolom hogy ez így 66kért, jó választás lenne, házat majd keresek valamit. Tudom, hogy a Phenom, sima AM2vel nem éri meg de nem is tervezzek később váltani, szóval ez nem gond. Gondoltam még a 780G-re, de az ilyen árszinten nekem nem érné meg azt a 4-5 ezret, főleg hogy később majd ha 20k-hoz közel lesz a HD 3850, szeretnék venni egyet majd, ezt kivárom
(most 25-26k) ezért is választanám az 5200+ CPU-t. Tudom egy kicsit limites lesz a dolog, de úgyse default beállításokkal játszom majd. Szóval lényeg integrál VGAs lappal gép olyan 75k alatt házzal már, aztán ez után majd később egy HD 3850. Szóval fentieket figyelembe véve nem tudom érdemes-e más lapban gondolkodnom.Tanácsokat szívesen fogadok.

Ja, és elnézést a kicsi off miatt, de a milyen gépet topicba nem akartam nagyon írni, mivel úgyis azt javasolják majd tuning meg intel meg Nvidia:S
Persze tisztelet a kivételnek.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GTA V
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(most 25-26k) ezért is választanám az 5200+ CPU-t. Tudom egy kicsit limites lesz a dolog, de úgyse default beállításokkal játszom majd. Szóval lényeg integrál VGAs lappal gép olyan 75k alatt házzal már, aztán ez után majd később egy HD 3850. Szóval fentieket figyelembe véve nem tudom érdemes-e más lapban gondolkodnom.