Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hello mindenkinek!
Megint elkezdtem gondolkodni azon, hogy építenék egy AMD-s rendszert, csak nem tudom milyen alaplap legyen benne...
Tudom, hogy ez nem egészen a topik témája, de a kérdés topikjában valószinűleg azt az egszerű választ kapnám, hogy: "Vegyél inkább Intelt"
A rendszer valószinűleg eleinte egy Phenom 9850-ből, Crucial 800-as ramokból és eleinte valami belépőszintű vga-ból állna. Mgejelenésekor csatlakozna egy HD4850, vagy 70 és némileg később (az is megjelenése táján) egy Deneb.A lehetséges lapok ezek volnának:
- ASUS M3A32 Deluxe, ezzel az a problémám, hogy a PH!-s tesztben tuning során nem szerepelt túl fényesen... (mivel nekem nem tetszik a hűtése, ezért ő kapna TR hűtést)
- ASUS Crosshair II Formula, ezzel az egyetlen problémám, hogy nVIDIA termék... és amellett nem örülnék annak sem, hogyha összeakadna a Catalyst-al...Viszont mivel ROG, ezért leginkább felé húzna a szívem.
- Gigabyte 790FX DQ6, vele az a gondom, hogy Gigabyte és nem tudom, hogy a gigák bios-a mennyivel másabb az ASUS-okénál...
-DFi 790FX M2R, vele is csak az a gondom, hogy félek, nem tudnám kezelni a bios-át...Előre is köszönöm a segítséget!
MOD: leginkább ami gondolkodtatóba ejt, az a DFi és a CIIF... utóbbihoz rohadt sok kiegészítőt adnak és ASUS
, viszont nv...
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest