Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Garry84: Sumák aprós?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Hali
Erről a lapról mi a véleményetek? MA790FX- DQ6 olvastam róla tesztet, ahol negatívként hozták fel, hogy a gép ki és bekapcsolás után nem ismeri fel az egeret, ezért másik usbportra kellett dugni. ÉN Nvidia kártyával használnám, ugye nem zavar az, hogy amd chipset van rajta?
Nvidia chipset lesz phenom procik alá? vagy végleg vége az AMD nvidia egyesülésnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest