Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Feladom

Mondtam, hogy semmi sem változott, csak az alapalpot cseréltem le a többi minden maradt a régi, mégis 3,5 helyett 3GB-t lát az XP. Az előző alaplapban 3,5gb volt!
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte MA790FX-DQ6 alaplapot, a gépben van 4GB ram, azt tudom, hogy a 32bites oprendszerek nemlátják a 4GB memóriát, de azt már nem, hogy az előző alaplapommal 3,5GB-ot látott az XP ezzel a lappal pedig 3GB-ot kereken!
Felhívtam a boltot ahol vettem, ott aztmondták, hogy ez teljesen normális jelenség, vannak lapok mik xp alatt 3,5-öt látnak van ami csak 3,2-őt.
Mi ebben az igazság?
Amúgy a bootoláskor szépen leszámolja a 4GB memóriát, meg a CPU-Z vel is megtudtam nézni mind a 4 memóriát Winben!
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Én úgydöntöttem belefogok egy ilyen Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 deszkába elég sok jót olvstam erről a lapról!
Remélem nem kell csalódnom!
Én sem szeretem az MSI lapokat, volt is már bajom egy K8N Sli platinummal....
-
-
Sz.Miki
őstag
Hali
Erről a lapról mi a véleményetek? MA790FX- DQ6 olvastam róla tesztet, ahol negatívként hozták fel, hogy a gép ki és bekapcsolás után nem ismeri fel az egeret, ezért másik usbportra kellett dugni. ÉN Nvidia kártyával használnám, ugye nem zavar az, hogy amd chipset van rajta?
Nvidia chipset lesz phenom procik alá? vagy végleg vége az AMD nvidia egyesülésnek?

-
Sz.Miki
őstag
válasz
_cirmos_
üzenetére
úgy érzem meg lettem győzve, én is úgy vélem, hogy ez egy fölösleges pénzkidobás, de sajnos előbb vagy utóbb elkerülhetetlen lesz a csere mivel ez megint platform váltás
hihetelten hogy évente jönnek az új foglalatok, miért nem tudnak megmaradni egy foglaltanál és abból kihozni a maximumot! -
Sz.Miki
őstag
Hello
szeretnék segítséget kérni abban, hogy érdemes-e lecserélni egy Msi K8N -Sli platinum (939) alaplapot egy Am2-es lapra? Jelenleg 1 éves a konfiguráció, 3500+ os procival.
Mekkora sebességnövekedéssel jár a dolog? Szerintetek meddig lesz még Prcoessor támogatás a 939-es lapokhoz? Néztem prohardveres tesztet am2-es lapokról és úgy láttam nem túl nagy a sebesség növekedés! Érdemes várni még fél vagy egy évet a dologgal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest