Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Gyuri27 #4002 üzenetére

Arról van szó, hogy pl alaplapok terén a nagy magyarság úgymond ráállt bizonyos márkákra, pl asus, GB, MSI, stb..a nagykereknek nem is érdeke még több gyártót bevezetni, azzal hogy új gyártók jelennének meg, nekik nem lesz nagyobb forgalmuk, maz amit az ismert névtől vettek volna az userek, azt vennék meg egy ismeretlentől..nyereségileg a nagyker ugyanott lenne. Viszont az új gyártókat be kell reklámozni, kapcsolatot kell kialakítni velük stbstb..ami idő és pénz, ez nem érdeke a nagykereknek..

Prociárak AMD-nél sztem már nem nagyon fognak csökkenni, 5-10%-os csökkenések vannak az 1 hónappal ezelőtti viszonyokhoz képest. Viszont az intelnél már beindult a gépezet, q6600 nálunk pl 64.5k kiskeráron..kijöttek az 1333 mhz-es FSB-jű intelek is, pár k-val az 1066-osak fölött..és ez még jócskán mérséklődni fog. K10-nek vagy valami nevetséges áron kell kijönnie, vagy über jónak kell lennie..esetleg a 2 kombinációja, vagy nagy bukta lesz sztem..

#4007 Vandit.: mi köze van ahhoz annak, hogy adható-e fesz a procinak, hogy box v oem volt?:D 1ébként 90%-ban csak dobozosak a procik, én legalábbis oem-et nem is láttam am2-ben:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés