Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kicsit keresőztem, VR írta annak idején:
"A G1-esek L2-je olyan durván meg lett nyomorítva, iszonyat lassúak voltak C2C a Windsorokhoz képest, legalábbis memóriatesztekben, de gondolom máshol is kiütközött pár %, ezért kaptak +100MHz-et. A G2-esek viszont már elég jól muzsikálnak annak ellenére, hogy ezeknek is maradt 20 ciklus a L2 késleltetése. (12 helyett)"
Valami ilyesmire emlékeztem én is, csak nem tudtam g1 vagy g2 a páciens. Hát tuningot nem nagyon akarok, kezdek rájönni hiába a csilli-villi 3D-s gamek, már nem érdekel
Amikkel én játszok 1000mhz-es p3 is elég cpu fronton, x2 is csak azért lesz mert az 1 magosokat elég drágán adják, ez meg talán csereberével értelmes áron kijön. 740G-s GB lapot veszek, majd bővítem ha úgy alakul, ACC-t tudja, szinte csak jókat írnak róla neweggen, kipróbálom lesz ami lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikkel én játszok 1000mhz-es p3 is elég cpu fronton, x2 is csak azért lesz mert az 1 magosokat elég drágán adják, ez meg talán csereberével értelmes áron kijön. 740G-s GB lapot veszek, majd bővítem ha úgy alakul, ACC-t tudja, szinte csak jókat írnak róla neweggen, kipróbálom lesz ami lesz