Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
válasz
band1103
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Visszaolvastam ebben a témában kb 1400 hsz.-t, és nem találtam semmi problémát a 8200-al kapcsolatban (mármint, hogy nem írtak róla semmit), persze ettől még elhiszem, hogy amd mellé amd dukál, én is így vagyok vele, csak nekem kéne a ram hely is, hogy hosszútávon megérje, meg még tennék még bele wlan kártyát, meg tv-tunner-t, meg egy dualslotos videokártyát, és akkor máris baj van a hűtéssel, meg a helyekkel, mert a videokártya mellett ott van közvetlenül a többi, plusz fontos az alacsony ár! Akkor már valami más kellene, amiben több a hely, mint pl. ASRock A770DE, ami kicsit felette van árban, csak ugye abban meg 770 van, amiről nem tudom, hogy hol van a 8200-hoz, és itt nem a grafikus teljesítményről beszélek, hiszen úgyis lesz bele videokártya! Hanem arra, hogy végezze a dolgát rendesen, és ne legyen vele galiba, a tuning annyira nem érdekel, bár lehet, hogy kéne! Az lehet, hogy a 8200 intel alatt rosszul teljesít, nem tudom!?, de sajnos azt sem tudom, hogy amd alatt hogyan, meg azt sem, hogy akik szívtak vele, azok mivel szívtak, proc. kompatibilitás, vagy ram-problémák, vagy az ati-nvidia miatt voltak problémák!?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- G.SKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3238F16GX2-TZ5NR
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi